- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.881
Çok saol canım ya valla şaşkınım bikere çok mutlu oldum tabi ama nası sevincemi bilemedim sanırım doktordan eve nası geldim bilmiyorum hala şaşkınım Allahım isteyen herkese tattırsın inş. bu duyguyu
çok sevindim canım...allah tamamına erdirsin...sağlıkla kucağına almaya nasip etsin...ben sana demiştim ama zıp zıp bebekler erkek oluyo diye....
Canım ben buraya katıldığımda hamile olduğumu yeni öğrenmiştim ve sayfaları okudukça çok ümitsizliğe kapıldım neden daha önce araştırmadım diye çok üzüldüm sadece bildiğim adetten sonra ilk 5 gün içinde olursa erkek die biliyodum bide yusuf suresi 2 3 kez onu okudum başka bildiğim bişey yoktu ama çok fazla dua ettim Allahın izniyle oldu inşl.
Duan için teşekkür ederim canım. bende çok dua ediyorum. ama yanlış istemektende korkuyorum... Yanlışı istemekten Sana sığınırım Allah'ımmm..
Ay ay süper bi haber bu Rabbim saglikla kucagina almayida nasip eder insaAllah ulturasyon resminide o seni kiran kocanin görecegi yere koyda hemen özür dilesin senden .....
Hala küsüs canım hem odun biraz anlamaz öle resimden falan
Aminnnnnnnn cnm isteyen herkese versin rabbimmm
Yaprak senin adet bitikten sonraki ilk 5 günmü denemen oldu?
Evet canım sadece ozaman oldu gün aşırı
Hala küsüs canım hem odun biraz anlamaz öle resimden falan
allah pasani kucaginada almani nasib etsin senin adina cokkk sevindim darisi bizlerin basina
allah pasani kucaginada almani nasib etsin senin adina cokkk sevindim darisi bizlerin basina
yarak güzelim hadi hayırlı olsun sevindim.bırakın küslüğü neyin oğlan ebeveyni olucaanız.kız istemelere gitçeeniz he he.
sünnet düğünü etçeniz önce tabiisi
yarak güzelim hadi hayırlı olsun sevindim.bırakın küslüğü neyin oğlan ebeveyni olucaanız.kız istemelere gitçeeniz he he.
anam burda da bir bayram havası oluşmuş.açalım bir çiftetelli oynayalım her oğlan haberine:))
Liza laf yetistirecegine yazdigin msj.bi oku kiz pek rahat gördüm seni kendini garantiye aldin ya nasilda konusuyon görürüm seni 2 ay sonra tekrar yöntem arastirmada o zaman soracam ben sana bu konusmalari...
lizaaaaayaprakta ki p harfini unutmuşun bacım yaaa:)))))
ilahii cok güldüm akşam akşammm.töbee töbee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?