- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.861
evt içirdim ama çok uzun süre değil 2 hafta belki
ama işe yaradı atlamayın mutlaka içirin
kızlar ben okula gidiyorum kızımı almaya
kocişimde bu sabah geldi kore den akşam için hazırlık yapayım anlarsınız artık
bu arada küs olanlar derhal barışsın kızıyorum bak
gözlerinizi kapatın ve bian onu birdaha görmeyeceğinizi düşünün bugün mübarek gün
hemen barışın kızlarrrr
evt içirdim ama çok uzun süre değil 2 hafta belki
ama işe yaradı atlamayın mutlaka içirin
Alemsin kiz sen, senden beklerim onuda yaparsin anam hergün dua edecem Rabbime senin icin hayirli ve saglikli bir erkek yazsin kaderine diye ana Ezel cildirdi kizlar ........................
Ezelllllllllll :84::84::84::84:
kaynatıp suyunu mı ıcırdın kendını mı yedı gunde kac kere
karbonatla yıkayan warmı kendinii
Slmmmm Kızlarrrrrr yeni geldim doktordan cinsiyet kesinleşti erkekmişşşşş
çokk sevindimm sizinde sevinceğinizi bildiğim için hemen paylaşayım dedim hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için öpüyorummmmm
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. ERKEK Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİii???? Gördün mü pipişini ??? çok ama çok sevindim sanki kendi çocuğum olmu gibi. Rabbim gülen gözlerini görmeyi nasip etsin oğluşçuğunun güzelim...
Darısı başıma
Amin canım aminnn pipisinide testislerinide gördümm teşk ederim test doğru çıktı inş. darısı başına sabırsızlıkla bekliyorum haberini
çokk sevindimm sizinde sevinceğinizi bildiğim için hemen paylaşayım dedim hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için öpüyorummmmm
bekleki ayın 22 si geldin canım :18::18::84:
çatlayacağım yemin ederim. teste inanmak istiyorum ama iki farklı doktorda kıza benziyor demedi mi içime kurtların en büyüğü düştü. çıldırmazsam iyidir yaprakçımmm.
inanki daha z önce namaz kılarken sanada dua ediyordummm. darısı başımıza artıkkkk..
slm lar cok sevindim hayirli olsun darisi basimiza neler yaptin anlatabilirmisin lutfen bende baslicam onumuzde ki yil a dan z ye yazazrsan sevinirim
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. ERKEK Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİii???? Gördün mü pipişini ??? çok ama çok sevindim sanki kendi çocuğum olmu gibi. Rabbim gülen gözlerini görmeyi nasip etsin oğluşçuğunun güzelim...
Darısı başıma
çokkkkkkkkkkkkkk sevindim canımmmm
hadi gözün aydınn çok mutlu oldummm
eminim sende uçuyorsundur benim ayaklarım yerden kesilmiştiiii
Ay ay süper bi haber bu Rabbim saglikla kucagina almayida nasip eder insaAllah ulturasyon resminide o seni kiran kocanin görecegi yere koyda hemen özür dilesin senden .....
Oy oy oy kiyamam sana sende alacan pipili ult.resimlerini ben inaniyorum biliyorsun bugün oructum ve orucumu acarken hepinize ayri ayri dualar ettim Rabbim sanada tatiracak erkek evlat sevgisini sen dualarini eksik etme canim .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?