bebek cinsiyet belirleme..

Alemsin kiz sen, senden beklerim onuda yaparsin anam hergün dua edecem Rabbime senin icin hayirli ve saglikli bir erkek yazsin kaderine diye ana Ezel cildirdi kizlar ........................

Ezelllllllllll :84::84::84::84:

buyur umutçum :82:

kaynatıp suyunu mı ıcırdın kendını mı yedı gunde kac kere

canım 6 - 7 tane keçiboynuzunu 2,5 bardak kaynayan suyun içine atıyorsun ama kıracaksın. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynat Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendir sonra süz sabah aç karnına gece yatmadan önce birer bardak içir her gün taze yap

Slmmmm Kızlarrrrrr yeni geldim doktordan cinsiyet kesinleşti erkekmişşşşş
çokk sevindimm sizinde sevinceğinizi bildiğim için hemen paylaşayım dedim hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için öpüyorummmmm

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. ERKEK Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİii???? Gördün mü pipişini ??? çok ama çok sevindim sanki kendi çocuğum olmu gibi. Rabbim gülen gözlerini görmeyi nasip etsin oğluşçuğunun güzelim...

Darısı başıma

Son düzenleme:

Amin canım aminnn pipisinide testislerinide gördümm teşk ederim test doğru çıktı inş. darısı başına sabırsızlıkla bekliyorum haberini

Amin canım aminnn pipisinide testislerinide gördümm teşk ederim test doğru çıktı inş. darısı başına sabırsızlıkla bekliyorum haberini

bekleki ayın 22 si geldin canım :18::18::84:

çatlayacağım yemin ederim. teste inanmak istiyorum ama iki farklı doktorda kıza benziyor demedi mi içime kurtların en büyüğü düştü. çıldırmazsam iyidir yaprakçımmm.

inanki daha z önce namaz kılarken sanada dua ediyordummm. darısı başımıza artıkkkk..

slm lar cok sevindim hayirli olsun darisi basimiza neler yaptin anlatabilirmisin lutfen bende baslicam onumuzde ki yil a dan z ye yazazrsan sevinirim

Saol canım Allah razı olsun inan bende hepinize dua ediyorum zaten bu dualar sayesinde oluyo bence
sen Allahtan ısrarla iste emin ol olucak bence hayırsız şeyleride Allah hayra çevirip versin inş.

çokkkkkkkkkkkkkk sevindim canımmmm
hadi gözün aydınn çok mutlu oldummm
eminim sende uçuyorsundur benim ayaklarım yerden kesilmiştiiii

slm lar cok sevindim hayirli olsun darisi basimiza neler yaptin anlatabilirmisin lutfen bende baslicam onumuzde ki yil a dan z ye yazazrsan sevinirim

Canım ben buraya katıldığımda hamile olduğumu yeni öğrenmiştim ve sayfaları okudukça çok ümitsizliğe kapıldım neden daha önce araştırmadım diye çok üzüldüm sadece bildiğim adetten sonra ilk 5 gün içinde olursa erkek die biliyodum bide yusuf suresi 2 3 kez onu okudum başka bildiğim bişey yoktu ama çok fazla dua ettim Allahın izniyle oldu inşl.

Ay ay süper bi haber bu Rabbim saglikla kucagina almayida nasip eder insaAllah ulturasyon resminide o seni kiran kocanin görecegi yere koyda hemen özür dilesin senden .....

Oy oy oy kiyamam sana sende alacan pipili ult.resimlerini ben inaniyorum biliyorsun bugün oructum ve orucumu acarken hepinize ayri ayri dualar ettim Rabbim sanada tatiracak erkek evlat sevgisini sen dualarini eksik etme canim .....

çok sevindim canım...allah tamamına erdirsin...sağlıkla kucağına almaya nasip etsin...ben sana demiştim ama zıp zıp bebekler erkek oluyo diye....

çokkkkkkkkkkkkkk sevindim canımmmm
hadi gözün aydınn çok mutlu oldummm
eminim sende uçuyorsundur benim ayaklarım yerden kesilmiştiiii

Çok saol canım ya valla şaşkınım bikere çok mutlu oldum tabi ama nası sevincemi bilemedim sanırım doktordan eve nası geldim bilmiyorum hala şaşkınım Allahım isteyen herkese tattırsın inş. bu duyguyu

Duan için teşekkür ederim canım. bende çok dua ediyorum. ama yanlış istemektende korkuyorum... Yanlışı istemekten Sana sığınırım Allah'ımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…