bebek cinsiyet belirleme..

sende beni güldürdün valla.hayal ediyorum yıllar sonra bebişlerimiz büyüdüklerinde bizim şu yazdıklarımızı okusalar dokuz ay karnında taşımayı geç bize daha çok sevgiyle bakarlar heralde.

artık ne olur bilmiyorum benim ki kesin üşütük bi anadan doğmuşum ben der
Rabbimm hayırlı evlat versin inşaAllah
bir arkadaşım var 2 yaşında oğlu var burda dünden beri kar yağıyor dün sabah oğlunu kar topu oynamaya çıkarmış dışarı sarmış sarmalamış şalını burnuna kadar çekmiş oynamışlar falan çok üşümüş heralde annesine anne benim gözlerimide örtermisin çok üşüdüüüüm diyormuş annesi anlattı canım onu yiyesim geldi nasıl tatlı bişey Rabbim bizlerede nasip etsin inşaAllah

bak bak nereleri düşünüyor seni cadı.elinde olsa sen sağacaksın şöyle taze taze

meraba senin bebişin cinsiyeti belli oldumu?çin takvimi ya da diğerleri tutuyor mu merak ettim canım.

Canim eceiremnurun erkek bebegi olacak Rabbim saglicakla kucagina almasini nasip edsin insaAllah...

noldu canım hayırdır inş.
kız uğraştırma beni söle valla çatlarım

Bacim gecmiste Nemrudunkizi diye bir nick görürsen sasirma benim ben nickimi esimin kuzeni ögrendi bende seyde basilmis gibi acele degistrdim sonra dedim ne oluyo hop hop alti üstü erkek cocuk istiyom yöntem ögreniyom eski nickime geri döndüm simdi ben ve nickim cok mutluyuz ve o nickle sana seslenmistim nerelerdesin diye bu karida kim diye sasirma ...

Yok kiz cok bekleyen sperm kiz oluyor en fazla 4-5 gün cinsel perhiz öneriyorlar fazlasi zarar

bizmkiler ozaman hep xxxxxxxxx :84::84::84::84::84::84:[/QUOTE]BENCE DE SIK SIK İLİŞKİDEN ERKEK ARADAAAAA SIRADAA BAYRAMDAN BAYRAMA İLİŞKİDE KIZ OLUYO benceeeee:82:

kız bengü sağmak dedinde aklıma geldi ya vallah sana bişey diyeyim mi belki mideniz bulanacak ama deselerki sperm içenlerin oğlu oluyor onuda yaparım kız büyük konuşmayayım ama çok istiyorum be Rabbim inşaAllah hayırlı sağlıklı sıhatli bir erkek bebek nasip eder bize eşimde sevinir

kızlarrr bugun efemın dogumgunuu cokk yoruldum cokk..bıd3e ne dıcem doktorum martın 15 ınden sonra alabılırım dıyor ama ben ALLAH'ım kıksmet ederse koc olsun ıstıyorum 1 hafta bekleyım ama herkezde balık dıyor suızce kızlar kocmu ?balık ?

ebaydan alısverıs yaban varmı kızlar hıc bırsey anlamadım bırsey alıcam
su cıkıyor yardım

Kurtarmak bir çeki[ PayPal gerekli ]
senin kuponu itfa kodunu girin.
bu nedır

bence balık olsun koç erkeklerini ben hiç sevmiyorum çok kaba saba oluyorlar en azından eskiden benim tanıdığım bir koç vardı o öyleydi
ayrıca efeciğin doğum günü kutlu olsuunnn iyki doğmuş bu tatlı çocuk yaaa

Son düzenleme:

anladım canım ...bencede burada kötü bişey yapmıyoruz bence çok doğal..
abuk sabuk isteklerimiz yok evlat istiyoruz.
BENGÜCÜM benim çin ve rus erkek çıkıyordu bebşimde en son 100 de 100 erkekti:)inş. öle devam eder

NİCE MUTLU YILLARA EFECİKK
benimkide koç olucak kızlar

canım ya Allah inş. gönlüne göre verir.Biz elimizden geleni yapalım da...

Alemsin kiz sen, senden beklerim onuda yaparsin anam hergün dua edecem Rabbime senin icin hayirli ve saglikli bir erkek yazsin kaderine diye ana Ezel cildirdi kizlar ........................

Ay ay öpüyor onu teyzesi o tatli yanaklarindan uzun ömürlü,güzel bahtli,saglikli hayati olsun insaAllah ikinciside balik olsa daha iyi diye düsünüyorum seviyorum ben baliklari ama kocta olsa onlarda cok düzenli ve caliskan oluyorlar yani ikiside iyi ya ay ne diyecegimi sasirdim...En önemlisi saglikli olsun...

Ezelllllllllll :84::84::84::84:

evt sabah birbardak akşam bir bardak

kızlar ben okula gidiyorum kızımı almaya
kocişimde bu sabah geldi kore den akşam için hazırlık yapayım anlarsınız artık
bu arada küs olanlar derhal barışsın kızıyorum bak
gözlerinizi kapatın ve bian onu birdaha görmeyeceğinizi düşünün bugün mübarek gün
hemen barışın kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…