- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #25.841
sende beni güldürdün valla.hayal ediyorum yıllar sonra bebişlerimiz büyüdüklerinde bizim şu yazdıklarımızı okusalar dokuz ay karnında taşımayı geç bize daha çok sevgiyle bakarlar heralde.
bak bak nereleri düşünüyor seni cadı.elinde olsa sen sağacaksın şöyle taze taze
meraba senin bebişin cinsiyeti belli oldumu?çin takvimi ya da diğerleri tutuyor mu merak ettim canım.
noldu canım hayırdır inş.
kız uğraştırma beni söle valla çatlarım
Yok kiz cok bekleyen sperm kiz oluyor en fazla 4-5 gün cinsel perhiz öneriyorlar fazlasi zarar
kızlarrr bugun efemın dogumgunuu cokk yoruldum cokk..bıd3e ne dıcem doktorum martın 15 ınden sonra alabılırım dıyor ama ben ALLAH'ım kıksmet ederse koc olsun ıstıyorum 1 hafta bekleyım ama herkezde balık dıyor suızce kızlar kocmu ?balık ?
ebaydan alısverıs yaban varmı kızlar hıc bırsey anlamadım bırsey alıcam
su cıkıyor yardım
Kurtarmak bir çeki[ PayPal gerekli ]
senin kuponu itfa kodunu girin.
bu nedır
Canim eceiremnurun erkek bebegi olacak Rabbim saglicakla kucagina almasini nasip edsin insaAllah...
Bacim gecmiste Nemrudunkizi diye bir nick görürsen sasirma benim ben nickimi esimin kuzeni ögrendi bende seyde basilmis gibi acele degistrdim sonra dedim ne oluyo hop hop alti üstü erkek cocuk istiyom yöntem ögreniyom eski nickime geri döndüm simdi ben ve nickim cok mutluyuz ve o nickle sana seslenmistim nerelerdesin diye bu karida kim diye sasirma ...
kızlar keçiboynuzunu unutmayın sperm için çokkkk önemli
eşinize bol bol içirin ama NELER OLUCAĞINI GÖZE ALINNN:)
kızlarrr bugun efemın dogumgunuu cokk yoruldum cokk..bıd3e ne dıcem doktorum martın 15 ınden sonra alabılırım dıyor ama ben ALLAH'ım kıksmet ederse koc olsun ıstıyorum 1 hafta bekleyım ama herkezde balık dıyor suızce kızlar kocmu ?balık ?
kız bengü sağmak dedinde aklıma geldi ya vallah sana bişey diyeyim mi belki mideniz bulanacak ama deselerki sperm içenlerin oğlu oluyor onuda yaparım kız büyük konuşmayayım ama çok istiyorum be Rabbim inşaAllah hayırlı sağlıklı sıhatli bir erkek bebek nasip eder bize eşimde sevinir
ece sen keçiboynuzu içirmişmiydin
evt içirdim ama çok uzun süre değil 2 hafta belki
ama işe yaradı atlamayın mutlaka içirin
kız bengü sağmak dedinde aklıma geldi ya vallah sana bişey diyeyim mi belki mideniz bulanacak ama deselerki sperm içenlerin oğlu oluyor onuda yaparım kız büyük konuşmayayım ama çok istiyorum be Rabbim inşaAllah hayırlı sağlıklı sıhatli bir erkek bebek nasip eder bize eşimde sevinir
anladım canım ...bencede burada kötü bişey yapmıyoruz bence çok doğal..
abuk sabuk isteklerimiz yok evlat istiyoruz.
BENGÜCÜM benim çin ve rus erkek çıkıyordu bebşimde en son 100 de 100 erkekti:)inş. öle devam eder
evt sabah birbardak akşam bir bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?