- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.101
sat-16.09.2010 deneme 29.09 ---26 günde bir adet oluyorum bu arada sendemi yurt disi ben almanya sen
kızlarrr günaydın
kız haskena yiycem seni doladı beni diline şuna bak yaa istiyorum işte istiyorum çok istiyorum Rabbim biliyor gönlümden geçenleri napıyım saklayamıyorum çok istiyorum erkek evladımın olmasını
vallah işte ne zaman tutturabilirsem tutturduktan 3 ay sonra kesin belli olur heralde
mübarek günlerde isteyene hayırlı sağlıklı erkek isteyene hayırlı sağlıklı kız inş.
H A S K E N A
alkışlar senin için
Haftaya cuma kırkımız çıkıyorrr
İlk aşımızıda oldukkk
Gaz sancılarımızz başladııı 2 gündürrrr
kimyonn çayı verdimm bende
hoşgeldinnnnnn
erkek annesi oluncada insan bi güzelleşiyo galiba kızlaaarrrr bakınnnn
Karabiber
gelip yazıyımuş Göktuğ bugün anasınıfına başladı kızlar diye
ben hala burdaymışım
selam kızlar
gemzeyle görüştük haftasonu canakkaleye taşınıyorlarr
belli süre giremicekmiş nete.
iyice yerleştikten sonra belki net baglatabilir gene
çok saol canım ezik var ağrıyor , düştüğüm an iyiki hamile değilim dedim.bir an hamilelik geldi aklıma
verdiğin bioritim için teşekkürler.
Valla kötü duygu bencede git rahatla hayırlı haberi ver inş.gerçi azda kaldı ama sen bilirsinkız yaprak. sanırım bende çarşambayı bekleyemeden gideceğim başka bir doktora. çatlarım yoksa. bir yandan test sonuçları bir yandan senin yaptığın test bir yandan doktorların söyledikleri beynimde zonklamaya başladı herşey valla. kafayı sıyırmazsam iyidir yaa:18::18::18::18:
teşk canım inan dularım hep sizinleyaprak tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti belli olmayanlara bol bol dua edin bacular
Saol canım zaten eşimin haberi yok ben sonuna kadar kız demeyi düşünüyorum ama bakalım kızlar kaçırmassa ağızların Allahtan geç geliyoda söyleyemiyolarCanım benim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına versin oğlunu. Benim eşim böyle yapsa, önce bebek kız derdim bakalım ne diyecek tepkisini ölçerdim, sonra da erkek olduğunu söylerdim ve burnundan fitil fitil getirirdim.
Saol canım Allah hepimizin gönlüne göre verir inş.yaprak allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütsün umarım herşey gönlünce olur
Saol canım darısı sana inş.isim düşünmeye başladım kulağına Muhammet okutucam o kesinde ismide eşimin ismini koyucaktım ama hakketmiyo koymuycamohhh ohhhh ne güzelALLAH kucağına almayı nasip etsın inş. çok sevindım RABBİM HERKESIN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN YAPRAK OĞLUNA İSİM DÜŞÜNDÜNMÜ
teşk inş.öyle diycem haketti dimiYaprak, hayirli ugurlu olsun oglusun.. Saglikla kavus bebisine inshallah.. Esine de kiz mis de
Canım valla banada hep öyle geliyodu heran ağlamaklıydım çok ümitsizdim ama kız değilmiş bol bol dua et Allah kabul etsin inş.evet bende 12 haftalik hamileyim kismetse haftaya türkiyeye gelecegim belki türkiyede baktiririm cinsiyetine benimde iki kizim var cok merak ediyorum hep dua ediyorum hakkimda hayirlisi tabiki ama ne yalan söyliyeyim korkuyorum sanki buda kizmis gibi geliyor
İnş canım Allah isteyen herkese nasip etsinyaprakcım hayırlı ugurlu olsun cok ama cok sevındım ALLAHIM hayırlısıyla ve saglıkla tamamına erdırsın ınsallahhhh
Günaydın kızlarrrrr
Yaprakcığım hayırlı uğurlu olsun canım zaten bekliyoduk dimi testten sonra
darısı başımıza :)))
Bekliyodukta yinede doktordan duymayınca olmuyo canım ya bol bol stres oluyo darısı size inş.
Saolasın amin canım cümlemize inş.yaprakcım tebrik ederim allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin cnm.........
Allah gönlüne göre verir inş.slm kızlar benıde aranıza alırmısınız benımde kızlarım var ıns bıde oglusum olurrrr
şemmameşemmamee desemm durumumu anlarsın demi kız yaprakkkk
Gözün aydın canım İnşallah burdaki tüm arkadaşlarda doktordan aynı cevabı alırlar sağlıkla iyi günlerde oğluşlarını kuçaklarına alırlar
Valla artık dualarımız onlarla sabırsızlıkla güzel haberler bekliycez inş Allah hepsinin gönlüne göre versin
Mübarek günlerde bütün dualarımızı kabul etsin isteyen herkesede tez zamanda nasip etsin inş.yaprakcim Allah ginlune gore verdi insallah kucagindada sevmek nasip olsun cnaim buradaki tum kizlara nasip olsun insallahh mubarek gunlerin hatirinaaaaa
Ayyyy ne çok inşş amin dedimolur inş ne diyimmm
slm kızlar benıde aranıza alırmısınız benımde kızlarım var ıns bıde oglusum olurrrr
teşekkür ederim canım
benim de 5 yaşında bir kızım var
8 aralıktı canım
biraz önce dediğin gibi
az haşlanmış yumurta akı gibi
Bernil, evrimdost hoşgeldiniz kızlar..
Kızlar ilişki zamanı çift çizgiden sonra ne zaman olmalı kaç saat sonra bir cevap verin yav??
Elara aklımdayken bende sana bişey dicektim dün bir maden suyu şişesinin üstünde ph 6,5 yazıyordu şaşırdım yaa acaba onların ph ıda markaya göre değişiyormu bizim maden sularında bakmamız gereken şey ne potasyum mu yüksek olmalı :44:
kız bengü sağmak dedinde aklıma geldi ya vallah sana bişey diyeyim mi belki mideniz bulanacak ama deselerki sperm içenlerin oğlu oluyor onuda yaparım kız büyük konuşmayayım ama çok istiyorum be Rabbim inşaAllah hayırlı sağlıklı sıhatli bir erkek bebek nasip eder bize eşimde sevinir
kızlar sizin burçlarınız ne yaw.
herkes yazsın bakim.online çok
benimki terazi
baybchoice kutuplaşma takvimi diye bir takvimden bahsediliyor, nerden ve nasıl temin edebiliyoruz, bilginiz varmı:97:
3 gun boyunca pozitif cikiyor ama ikinci gunun gecesi en koyu o zaman iliski oldu bizim.. Okudugum yabanci sitede siliklesince kiz olasiligi oluyor diyor... O yuzden en koyu oldugu noktada yaptik :) Zaten hormonlarin da etkisiyle cok da zor olmuyor
Canım hayırlı olsun bebeğin Allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat versin inşallah.
Benim anlamadığım birşey var. Ovulasyon testinde çift çizgi görünce mi ilişki olması gerekiyor yoksa silikleşmeye başlayınca mı? Yumurta çatlayana kadar asidik olmuyor muydu? İlişkiye kaç saat sonra girilmesi gerekiyor? Beni aydınlatın biraz lütfen kafam iyice karıştı.
ovulasyon testinde iki koyu cizgi cıkmasının anlamı şu: yaklaşık 24-36 saat sonra yumurtlamanız olacak.yani koyu cizgi cıktıktan 1-2 gün sonra yumurtlama oluyor
eger iki koyu cizgiden hemen sonra olursa kız olma şansı yüksek bu durumda
yumurtlama oldugunda testte cizgi silikleşir.bu durumda yumurta fallop tüplerine bırakılmış döllenmek için sperm bekliyor demktir
yumurtanın ömrü 24 saattir
ilk 12 saatte vajina alkali olur bu saat diliminde ilişki olmalı
diger 12 saatte vajina asidik olur kız bebek şansı yüksektir
selam anneler ve anne adayları, bulantılarım had safhada yatay iyiyim, dikeye geçtiğim an bulantı, baş dönmesi hepsi bir arada geliyor, 2 hafta sonra 2 li testimiz var bizim, umarım cinsiyet konusunda bir yorum bulunur hoş ben kız olacak diyorum burdan, lizada bana yoğunlaşamadı zaten,umarım herkes gönlündekine sağlıkla kavuşur ...:81:byyyy
orucumu acıyımda hepımız ıcın dua edıyım kızlar bugunde cuma rabbım buyuk
benım goguslerımın cısı gıttı zaten kasıklarım hıc agrımıyor reglım gelıyor:88::88::88:
son adet tarihi : 22 ağustos. Adet döngüsü : 24-25 günde bir
ilişki tarihleri : 3-4 eylül. Doğum tarihi : 23 ağustos 1984
teşekkürler Haskena, gönderdim mesajı :)
şemmameşemmamee desemm durumumu anlarsın demi kız yaprakkkk
Gözün aydın canım İnşallah burdaki tüm arkadaşlarda doktordan aynı cevabı alırlar sağlıkla iyi günlerde oğluşlarını kuçaklarına alırlar
Darısı sudesöylemeee inşallahhhhh
yaprakcim Allah ginlune gore verdi insallah kucagindada sevmek nasip olsun cnaim buradaki tum kizlara nasip olsun insallahh mubarek gunlerin hatirinaaaaa
herkese selam kızlarrr....
canım çok sıkkın bugün kaynanamlardaydık halamlar görümcem eltim annem fialn toplandık işte kayananm almış eltimin 3 yaşındaki oglunu halmda almış kendi torununu ha oda erkek kurban olurum işte kucaktan indirmiyolar fialn nedir bu ya görümceminde küçük kızı var yüzüne bakan yoook işte erkek düşkünlüğü benimde yok ya erkek bebek dokunuyo üffff
canım çok sıkkın bugün kaynanamlardaydık halamlar görümcem eltim annem fialn toplandık işte kayananm almış eltimin 3 yaşındaki oglunu halmda almış kendi torununu ha oda erkek kurban olurum işte kucaktan indirmiyolar fialn nedir bu ya görümceminde küçük kızı var yüzüne bakan yoook işte erkek düşkünlüğü benimde yok ya erkek bebek dokunuyo üffff
Al bendende aynisi Rabbim agzindan isitsin AMIN INSAALLAH darisi sudeye,gamzeye,hazeke,Elaraya,Asilime,Ezele,Umuta,Boncuka,Bengu.cka,qwerte,sellviye,can-parcama,bestembenime,nisan81e,oglaka,senacihana,orlistata,pirlantaya,momofa,kardelene,firegirl986ya,mimozaya,serenatta,deyyana,dimuservere,olsun e ben HASKENAyada olsa fena olmaz hani AMIN INSAALLAH:::
Canım aşkolsun bir beni saymamışsın(
aynı bende senin gibiyim canım....
o takvime boşa para verme.
burda bi arkaadş almış o takvimden gün.
benim baktıgım bioritimle aynı günler cıktıı.
senin kac cocougun var?nezaman düşünüyorsun tekrar bebek???
yöntemelr hakkıda bilgin varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?