bebek cinsiyet belirleme..

sat-16.09.2010 deneme 29.09 ---26 günde bir adet oluyorum bu arada sendemi yurt disi ben almanya sen

Evet canim bende gurbetciyim bence deneme yaptigin zaman cok iyi yumurtlama günün olma ihtimali cok yüksek Rabbim gönlündekini kucagina versin insaAllah bak unutma Türkiyeye gidince benim icinde havasini soluyacaksin okey kaderdasim.....

Canim benim bende senin kadar cok istiyorum hem senin hem benim hemde bütün isteyen arkadaslarimin gönlündeki olsun insaAllah her duamda hepiniz icinde diliyorum ben isin girgirindayim yok yumurtladim yok kacirdim yok tuturamadim kafayi yiycez yoksa ,,Rabbim bu topikteki bütün bayanlara kiz isteyene kiz cocuk, erkek isteyene erkek cocuk versin insaAllah hata beni sevmeyenlerin bile gönüllerindeki olur insaAllah....

vallah işte ne zaman tutturabilirsem tutturduktan 3 ay sonra kesin belli olur heralde

Iste ben senin bu yanini seviyorum cünkü bende senin gibi bu stresli dönemin eglenceli yönlerini bulma taraftariyim

mübarek günlerde isteyene hayırlı sağlıklı erkek isteyene hayırlı sağlıklı kız inş.
H A S K E N A
alkışlar senin için

ASILIM gönlümün nur yüzlü bacisi nasilsin canim benim özledim valla yigenim nasil kiz göbüsün biraz büyüyünce koy resimlerini merak ediyorum ...

Haftaya cuma kırkımız çıkıyorrr
İlk aşımızıda oldukkk
Gaz sancılarımızz başladııı 2 gündürrrr
kimyonn çayı verdimm bende

Hayirli kirklar olsun canim, Rabbim gözümüzün nurunu GÖKTUGUMUZU uzun ömürlü güzel bahtli yapsin insaAllah karabiber kirk mevlüdü yapacak olursan bizleri duanda unutma canim ...

hoşgeldinnnnnn
erkek annesi oluncada insan bi güzelleşiyo galiba kızlaaarrrr bakınnnn

Aynen katiliyorum oglan anasi güzelligi var karabiberimizde....

Karabiber
gelip yazıyımuş Göktuğ bugün anasınıfına başladı kızlar diye
ben hala burdaymışım

Sen merak etme ben seni yanliz birakmam ama sanki sen bu ay tuturacan gibi.........

selam kızlar
gemzeyle görüştük haftasonu canakkaleye taşınıyorlarr
belli süre giremicekmiş nete.
iyice yerleştikten sonra belki net baglatabilir gene

Ay haklarinda hayirlisi olsun insaAllah gamzeler icin cok özletmeden gelse bari Elara sen nasilsin canim ya görüsemiyoruz sende kendini özletme....

çok saol canım ezik var ağrıyor , düştüğüm an iyiki hamile değilim dedim.bir an hamilelik geldi aklıma
verdiğin bioritim için teşekkürler.

Gecmis olsun bengu-ck Rabbim korumus dikkat et kendine fazla hareket etme eziklerin gecene kadar.....

Valla kötü duygu bencede git rahatla hayırlı haberi ver inş.gerçi azda kaldı ama sen bilirsin
yaprak tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti belli olmayanlara bol bol dua edin bacular
teşk canım inan dularım hep sizinle
Saol canım zaten eşimin haberi yok ben sonuna kadar kız demeyi düşünüyorum ama bakalım kızlar kaçırmassa ağızların Allahtan geç geliyoda söyleyemiyolar
yaprak allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütsün umarım herşey gönlünce olur
Saol canım Allah hepimizin gönlüne göre verir inş.
ohhh ohhhh ne güzel ALLAH kucağına almayı nasip etsın inş.çok sevindım RABBİM HERKESIN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN YAPRAK OĞLUNA İSİM DÜŞÜNDÜNMÜ
Saol canım darısı sana inş.isim düşünmeye başladım kulağına Muhammet okutucam o kesinde ismide eşimin ismini koyucaktım ama hakketmiyo koymuycam
Yaprak, hayirli ugurlu olsun oglusun.. Saglikla kavus bebisine inshallah.. Esine de kiz mis de
teşk inş.öyle diycem haketti dimi
Canım valla banada hep öyle geliyodu heran ağlamaklıydım çok ümitsizdim ama kız değilmiş bol bol dua et Allah kabul etsin inş.
yaprakcım hayırlı ugurlu olsun cok ama cok sevındım ALLAHIM hayırlısıyla ve saglıkla tamamına erdırsın ınsallahhhh
İnş canım Allah isteyen herkese nasip etsin

canımmm çok sevindimmm Rabbim sağlıklı uzun ömür versin evlatlarına inşaAllah Anneciğine hayırlı evlatlar olsunlar
Amin canım inş.Allah hepimize hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin

kız haskena yiycem seni doladı beni diline şuna bak yaa istiyorum işte istiyorum çok istiyorum Rabbim biliyor gönlümden geçenleri napıyım saklayamıyorum çok istiyorum erkek evladımın olmasını[/QUOTE]
Allah gönlüne göre verir inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar benıde aranıza alırmısınız benımde kızlarım var ıns bıde oglusum olurrrr

Hosgeldin sende artik bizdensin aramizda olmanin en önemli sarti sohbetlerimize katil duyduklarini bildiklerini paylas kiz yada erkek cocugu icin farketmez cünkü burada sadece erkek cocuk isteyen anneler yok kiz cocuguda isteyen anneler var tekrar hosgeldin

teşekkür ederim canım
benim de 5 yaşında bir kızım var

Sende hosgeldin evrim bu arada gercek adinmi bilmiyorum ama evrim ismini cok severim nickin sana benden yana arti puan getirdi...

8 aralıktı canım
biraz önce dediğin gibi
az haşlanmış yumurta akı gibi

Yumurtlama zamani baslangicindasin bence daha degil yani hem daha 10.gün bugün daha cok erken 20-23 Aralik tarihleri arasini bi gözlemlesene akintinda ne gibi degisiklik olacak....

Bernil, evrimdost hoşgeldiniz kızlar..

Kızlar ilişki zamanı çift çizgiden sonra ne zaman olmalı kaç saat sonra bir cevap verin yav??

Bi arkadas yazmisti doktor bi tanidigi 16 saat sonra demisti benim doktorum cift cizgiden sonra silik cizgi gördügün gün birliktelik olsun dedi dur bi acele etme bir kac ay bi bak silik cizgi cift cizgiden ne kadar sonra cikiyor o dönem akintilarin nasil okey....

potasyum ve sodyum miktarına bakcan.kalsiyum düşük olmalı
ama bende baktım kalsiyum genelde yüksek oluyor.ama ben günde 1 tane içine limon sıkarak içcem

ohaaaa diyom sana ezel.midem bulandı.bu kadarda saplantı haline getirme bacım
kızın olursa bunalıma girersinn.
akışına bırak cokta abartmamak lazım bazı şeyleri

kızlar sizin burçlarınız ne yaw.
herkes yazsın bakim.online çok

benimki terazi

ben yay burcuyummm
3 gün sonra dogum günümmmmm
kızım ve eşim teraziii

baybchoice kutuplaşma takvimi diye bir takvimden bahsediliyor, nerden ve nasıl temin edebiliyoruz, bilginiz varmı:97:

o takvime boşa para verme.
burda bi arkaadş almış o takvimden gün.
benim baktıgım bioritimle aynı günler cıktıı.
senin kac cocougun var?nezaman düşünüyorsun tekrar bebek???
yöntemelr hakkıda bilgin varmı.

Elaracım sende bana sormuştun burcumu şimdi hatırladım ben aslan burcuyum eşim başak hiç anlaşamıyoruz doğum günün kutlu olsun nice senelere sağlık mutlulukla inş.

3 gun boyunca pozitif cikiyor ama ikinci gunun gecesi en koyu o zaman iliski oldu bizim.. Okudugum yabanci sitede siliklesince kiz olasiligi oluyor diyor... O yuzden en koyu oldugu noktada yaptik :) Zaten hormonlarin da etkisiyle cok da zor olmuyor

cnm iki koyu cizgi cıkması demek 24-36 saat sonra yumurtlama olacak demekk
ozaman sen yumurtalamdan 1-2 gün önce ilişkiye girmiş oluyorsun
burda 2 arkadaş iki koyu cizgiden sonra ilişki yaşadı ve ikisininde kızı oldu

burdaki silik cizgi lh ın düşmesi yani yumurtlamanın oldugunu gösterir
cok gec kalmadan ilişkiye girmek gerekiyor
ama iki koyu cizgiden sonra bazı kişilerin 3 gün sonra ovulasyonu olabiliyor
bence iki koyu cizginden sonra ilişki cok daha riskli.

ovulasyon testinde iki koyu cizgi cıkmasının anlamı şu: yaklaşık 24-36 saat sonra yumurtlamanız olacak.yani koyu cizgi cıktıktan 1-2 gün sonra yumurtlama oluyor
eger iki koyu cizgiden hemen sonra olursa kız olma şansı yüksek bu durumda

yumurtlama oldugunda testte cizgi silikleşir.bu durumda yumurta fallop tüplerine bırakılmış döllenmek için sperm bekliyor demktir
yumurtanın ömrü 24 saattir
ilk 12 saatte vajina alkali olur bu saat diliminde ilişki olmalı
diger 12 saatte vajina asidik olur kız bebek şansı yüksektir

canım çok sıkkın bugün kaynanamlardaydık halamlar görümcem eltim annem fialn toplandık işte kayananm almış eltimin 3 yaşındaki oglunu halmda almış kendi torununu ha oda erkek kurban olurum işte kucaktan indirmiyolar fialn nedir bu ya görümceminde küçük kızı var yüzüne bakan yoook işte erkek düşkünlüğü benimde yok ya erkek bebek dokunuyo üffff

Teşekkür ederim elera yani buna göre çift çizgiyi ya da gülen yüzü gördükten sonraki 24-36 saat arası sık sık test yapıp silikleşmesini bekleyeceğiz. Silikleştiğini gördüğümüz zaman geç kalmadan ilişki olması gerekiyor. Yani o 12 saat çok önemli bizim için onu kaçırmamak gerek. Anlamış mıyım canım sonunda??

Elara geldigin belli oluyor döktürmüssün yine bak bak nelerde biliyormus boncuk gözlüm,, bacim kiz niye kadin dogum uzmani olmadin memlekette erkek cocuksuz ,kiz cocuksuz kadin kalmazdi ne güzel olurdu ya .....
Hakkinda ne hayirlisi ise o olsun diyorum yanliz kesin birsey yokken bunlari düsünüp üzülme bosver hamileliginin tadini cikar .........

orucumu acıyımda hepımız ıcın dua edıyım kızlar bugunde cuma rabbım buyuk
benım goguslerımın cısı gıttı zaten kasıklarım hıc agrımıyor reglım gelıyor:88::88::88:

Allah kabul etsin canim,,,,, gelen regl olsun geldigi gibi gider önemli olan yumosu kacirmamak....

son adet tarihi : 22 ağustos. Adet döngüsü : 24-25 günde bir

ilişki tarihleri : 3-4 eylül. Doğum tarihi : 23 ağustos 1984

Ben diyorum ki sudenin bebisi erkek icime öyle doguyor hem biliyonuzmu bi arastirmaya göre 3 ayni cinsten cocugu olan ailelerin 4.cocuklari farkli cinsten oluyormus bu bilimsel arastirmaya göre sudenin gamzenin,hazekin ogluslari olacak insaAllah....

teşekkürler Haskena, gönderdim mesajı :)

Rica ederim lafimi olur gönüller bir olsun....

Al bendende aynisi Rabbim agzindan isitsin AMIN INSAALLAH darisi sudeye,gamzeye,hazeke,Elaraya,Asilime,Ezele,Umuta,Boncuka,Bengu.cka,qwerte,sellviye,can-parcama,bestembenime,nisan81e,oglaka,senacihana,orlistata,pirlantaya,momofa,kardelene,firegirl986ya,mimozaya,serenatta,deyyana,dimuservere,olsun e ben HASKENAyada olsa fena olmaz hani AMIN INSAALLAH:::

yaprakcim Allah ginlune gore verdi insallah kucagindada sevmek nasip olsun cnaim buradaki tum kizlara nasip olsun insallahh mubarek gunlerin hatirinaaaaa

Kiz nerelerdesin bacim olmadimi daha pc ler tez zamanda yaptir yoksa ben eve tamirci gönderecem bak

herkese selam kızlarrr....

Selam o prens ve prensesinin yanaklarindan bir öpsene benim icin,, avatarda cok sirin duruyorlar

aynı bende senin gibiyim canım....

Boşver canım hiç kafana takma o onların cahilliği. Allah sana da sağlıklı hayırlı bir erkek evlat verir inşallah onun da sevgisini tadarsın.

aynı bende senin gibiyim canım....

Kizlarinizin yüzüne bakin ve onlari ne kadar sevdiginizi birde icinizden söyleyin gecer önemli olan hayirli ve saglikli evlat evet bende erkek cocuk isteyenlerdenim ama o sevgiyide tatmak icin ve inanarak dua edin ben inaniyorum ki Rabbim isteyen herkese o sevgiyi tatiracak sizlerede INSAALLAH....

yazılanları okuyunca direk konuya daldım:) bende yeni üye oldum, paylaşımlar çok hoş, öncelikle allah herkesin gönlüne göre versin, benim 1 kızım var 6 yaşında ikinci düşünüyorum, bir kaç ay içinde ve çalıştığım için iki taneden fazla düşünmem mümkün değil. aslında epeydir bu konuyla ilgili bilgi toplamaya çalışıyorum, alkali beslenme dieti+yumurtlama günü+4 günlük cinsel perhiz+ph değeri hepsi önemli görünüyor canım, bildiklerim bu şekilde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…