- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.081
hımm evett cnm senin 20 agustonsatn sonrası bioritime göre hep erkek günelrinn
ayrıca yumurtalma zamanlarınada denk gelmişş
tam ilişki gününü hatırlamıyonmu yaw
ilişki oldugunda akıntı durumun nasıldıı??
ıns cnm bende her yagdıgında okuyorumama buraya henuz gelmedııııı ogun bıraz yagdı bıttı ama yagsın bol bol edıcem ben cıkıyım cok soguk yaaz battanıye altına gırıyım gorusuruz kızlar
sude sen yumurtlamadan 1 gün sonra hamile kalmışsın
ilişkiye girdigin günkü akıntı durumunu hatırlıyormusun
canım akıntı durumumu hatırlamıyorum gerçektenerkek çocuk olsun diye birşey yapmadım. açıkcası bilmiyordum ...
36 bılıyom ben
yaprakcim Allah ginlune gore verdi insallah kucagindada sevmek nasip olsun cnaim buradaki tum kizlara nasip olsun insallahh mubarek gunlerin hatirinaaaaa
canım salaklığımdan 2 gün öncesi yapmışım, birde takvim aldım ben parayla, sen gel takip et bu siteyi dimi, ne yapıo millet öğren bi, ben aldım takvimi, yaptım o gece, şimdiki aklım olsa alırdım bende o takip kitlerinden ona göre devam ederdim neyse olan oldu artık ,,
gulen yuz al ozaman cunku ovulasyon kıtıde tukurukte ınsanı strese sokuyor yok bu koyuluk yeterlımı yok otlar belırgınmı yada en guzelı dr gıtmek ben bu ay dra gıdıcem hergun gıtmek zor gelsede yabıcam nabıyım artık .eger olmazsa dr gıttıkten sonrada gulen yuz monıtor alıcam ve beklıycem rabbım nezaman verırse.
ama dra gıtmek ıstememdekı en buyuk neden ovulasyon kıtı yada akıntı takıbı yanıltıyor benı bakalım dr catladı dıyınce akıntım gelcekmı oncemı gelcek ovulasyon kıtı de dogruluycakmı ben bunları ogrenmek ıcın gıdıcem emın oluncada gulen yuz alırım nabıyımbattı balık yan gıdermıs
elaracım teşşekkür ederim cnm yollamıssın ama o kada takviyeyi birdenmi içcez kız yoksa birinimi bide zıpşayın demişsin ya kız sipermler dısarı çıkar nasıl hamile kalırız ki ben ilk hamileliğimde yarım saat yatarak kalmıştım biraz zor kaldım yani birde yumurtlama günümden emin değilim çünküdoğumdan sonra adetim düzensizleşti ama adetim bittikten sonra ayın ortasında falan akıntım oluyo gibi bi kaç ay beklemem lazım düzene girmesi için adetimin 6 ay oldu doğum yapalı 3 seferdir düzensiz oluyo ondan önce 28 günde bir oluyodum ,nsallah yine öyle olurum düzene girer
Herhalde kişiden kişiye değişen birşey bu süre. Bunu tam olarak anlayabilmemiz için akıntı var mı yok mu ne şekilde onu takip etmek gerek sanırım. Ama bu da çok zor keşke tam olarak çatladığını gösteren ovulasyon testleri olsaydı? Var mı yoksa benim bilmediğim? Silikleşmesini beklemek falan bana riskli geliyor arkadaşlar ya. Ya çok beklersek ve asidik olursa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?