bebek cinsiyet belirleme..

ıns cnm bende her yagdıgında okuyorumama buraya henuz gelmedııııı ogun bıraz yagdı bıttı ama yagsın bol bol edıcem ben cıkıyım cok soguk yaaz battanıye altına gırıyım gorusuruz kızlar

hımm evett cnm senin 20 agustonsatn sonrası bioritime göre hep erkek günelrinn
ayrıca yumurtalma zamanlarınada denk gelmişş
tam ilişki gününü hatırlamıyonmu yaw
ilişki oldugunda akıntı durumun nasıldıı??[/QUOTE]

Yok bebegim htırlamıyorum :78: bebek düşüncemiz falan olmadığından hiç dikkat etmezdim özel günlerime

Valla canım bu akıntı olayınında ben özel günler öncesi oldugunu sizin sayfada öğrendim
normalde ben o tarz anlarda bol bol su içerim ki enfeksiyon oldum sanıp ahahahah meger başka seyden oluyormuşş :78:

Yok bebegim htırlamıyorum :78: bebek düşüncemiz falan olmadığından hiç dikkat etmezdim özel günlerime

Valla canım bu akıntı olayınında ben özel günler öncesi oldugunu sizin sayfada öğrendim
normalde ben o tarz anlarda bol bol su içerim ki enfeksiyon oldum sanıp ahahahah meger başka seyden oluyormuşş :78:[/QUOTE]

cnm pekı tek ilişkımı olduu???

Son düzenleme:

İftardan sonra az uyumak

guzel oluyo cnm..

Uyu uyu vallaa Allah rahatlık varsınn...

canım akıntı durumumu hatırlamıyorum gerçekten erkek çocuk olsun diye birşey yapmadım. açıkcası bilmiyordum ...

cnm duasınıdamı okumadın...

İnsallah oglusun olur cnm..

Canı gonulden dılyorum benımde kızlarım var cok ıstıyom

rabbım ıns tum ısteyenlere nasıp etsın amınnnnn.....

36 bılıyom ben

Herhalde kişiden kişiye değişen birşey bu süre. Bunu tam olarak anlayabilmemiz için akıntı var mı yok mu ne şekilde onu takip etmek gerek sanırım. Ama bu da çok zor keşke tam olarak çatladığını gösteren ovulasyon testleri olsaydı? Var mı yoksa benim bilmediğim? Silikleşmesini beklemek falan bana riskli geliyor arkadaşlar ya. Ya çok beklersek ve asidik olursa?

yaprakcim Allah ginlune gore verdi insallah kucagindada sevmek nasip olsun cnaim buradaki tum kizlara nasip olsun insallahh mubarek gunlerin hatirinaaaaa

Şimdiden stres yapma bence canım hiç belli olmaz belki o ay erken yumurtlamışsındır ve tam denk gelmiştir. Allah ın takdirine kalmış inşallah gönlünden geçen sağlıklı bir evladın olur. O takvim baby choice bana biraz hikaye olabilir gibi geliyor o takvimden memnun kalmayan çok kişiye rastladım başka forumlarda.

Bence de en iyisini yaparsın canım en azından doktor kontrolünde olursun çatlamasına az kalmış der ona göre evde yine test yapıp teyit edersin. Ben de çift çizgi gösteren testten hiç memnun kalmadım ve yumurtlama günümü geçirmiştim. Şimdi daha temkinli olmak istiyorum o yüzden dediğin gibi şu gülen yüzlerden alacağım inşallah.
Doktor konusunda da doktorum çok iyi bir bayan aslında ama bu konuda yardım eder mi bilmiyorum. Ben söylemesem bile erkek bebek için sorduğumu anlayabilir çok uyanık biri:) He tabi bi de eşime söylerse tam olur adam zaten kız bebek hastası.. Benim işim de zor yani. Belki başka bir doktor olabilir ama her doktorda takip yapmıyor kafama göre doktor bulsam keşke ...

Boncuk, doktora gidersen sana derse ki akşama çatlar falan yine de testle teyit et bence en önemlisi bu çünkü onlarda yanılabiliyorlar geç çatlayabilir biliyorsun.

elara yokkk ikna edemedim gizli yapapcam o kiz olur diye emin ondan istemiyo elimden gelelnini yaptim ama olmadi bend e3 ay sonra poliskis icin dogum kontrol ilaci aliyorum o biterse hemen baslicam gizli gizli hayelim erkek bebek acaba tedaviden hemen sonra baslamam sorun olurmu yoksa bekliyimi bilmiyorum:?

kızılcık tablet kullan mutalak.bu vajinayı asidik yapıyor
ayrıca hamile kalacagın ay ilişkiden 1 gün önce ve ilişkiden bikacsaat önce sudafed tablet al iç mutlaka.buda x spermleri için faydalı olacak

kalsiyum ve magnezyum alabilirsinn
yani ben eşin ve senin için kullanılamsı gerekenelri yazdım.hangilerini kullanmk istedigine kendin karar ver

bende genelde 36 diye duydum, ama doktorum net olarak çift çizgiyi gördükten sonra yapabilirsin dedi. ama şimdide yumurtlama sonrası ph'in saate göre değişiklik gösterdiğini okuyorum , bilemiyorum gerçekten karışık

haa birde şu vajinal ph'ın bilinmeside önemli, ben çok inanıyorum ph olayına. gerçekten ph istediğimiz gibiyse duşla uğraşmaya gerek yok ve özellikle tıbbi içerikli yapancı sitelerde zararlı olabilceği yazıyor.
ben büyük bir lab. sordum böyle bir şey ölçülüyormu diye kadın yüzüme tuaf tuaf baktı
evde nasıl ölçebilriz ki, bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…