- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.121
nilaycansu sana 2 tane mesaj attım geldimi kontrol et
2 tane daha yollıcam daha sonra
ovulasyon testinde iki koyu cizgi cıkmasının anlamı şu: yaklaşık 24-36 saat sonra yumurtlamanız olacak.yani koyu cizgi cıktıktan 1-2 gün sonra yumurtlama oluyor
eger iki koyu cizgiden hemen sonra olursa kız olma şansı yüksek bu durumda
yumurtlama oldugunda testte cizgi silikleşir.bu durumda yumurta fallop tüplerine bırakılmış döllenmek için sperm bekliyor demktir
yumurtanın ömrü 24 saattir
ilk 12 saatte vajina alkali olur bu saat diliminde ilişki olmalı
diger 12 saatte vajina asidik olur kız bebek şansı yüksektir
canım çok sıkkın bugün kaynanamlardaydık halamlar görümcem eltim annem fialn toplandık işte kayananm almış eltimin 3 yaşındaki oglunu halmda almış kendi torununu ha oda erkek kurban olurum işte kucaktan indirmiyolar fialn nedir bu ya görümceminde küçük kızı var yüzüne bakan yoook işte erkek düşkünlüğü benimde yok ya erkek bebek dokunuyo üffff
cnm pekı tek ilişkımı olduu???
bende yabancı bir sitede gördüm, 0+12 diye bir metottan bahsediyolar kızlar. ovulasyon sonrası 12 saat kız için denmiş
Canım aşkolsun bir beni saymamışsın(
bayagi zamandir sizi takip ediyorum 9.5 aylik ikiz kizlarim var onlardan pek vakit kalmiyor birde gecmisi okuyorum arada. hamilelik dusundugum zaman taysiyelerinize uyacaktim ama ben hic beklemedigim bir anda hamile kaldim 3 hafta 4 gunluk hamileymisim tabii taktir allahtan ama tedbirimi alacaktim alamadim dua edin hayirlisi ise bu bebis erkek olsun
Canım ben de kafama takabiliyorum bazen boş boş lafları ama sonra en çok kendime kızıyorum kaileye aldığım için. Gerçi ben cevap vermeden duramazdım herhalde sen de öyle yap ama öyle çok cazgır insanlarsa sende kızlarınla çok mutlu olduğunu göster onlara. Sen kızlarını el üstünde tut, mutlu ol, nispet yaptıklarında hiç ilgilenme anlamazlığa gel o zaman. Kızdıracak biri olmadığında birbirlerine düşerler belki. Kendini üzmeye değmez inan. Çok dua et canım Allah ın izniyle olacak inşallah.haskena nliaycansu sudesöylem ladys çok saolun hepimize çok teşekkür ederim ALLAHIM hepimize verrir inş ben balık burcuyum içimme kapanık ve hemen depresyona giren biriyim çok takıyorum herşeyi herlafta kendime bişey çıkarrım ama resmem kaynanam bana nispet yapıyo dönmüş eltime sezeryanlı kendisi 3.yü de yap diyo sırf bana gıcıklık olsun diye ben ikinci kızımı ultrasonda ögrenip eve gelmiştim ozaman beraber oturuyoduk benim canım sıkkın kız diye zaten ALLAH sana oglan vermez diyo dönmüş kaynanam ALLAHIN işinede karışacak nerdeyse sinirden aglıyorum ya şimdi bir hafta kendime gelemem sinirden çokk canım sıkkın
Pardon canim ya gözden kacmis Rabbim sana ikiz versin insaAllah ay simdi adini unutugum kizlar tek tek yazarlar beni unuttun diye toptan pardon kizlar topikteki bütün kizlarin gönlündeki olsun INSALLAH AMIN::::
bayagi zamandir sizi takip ediyorum 9.5 aylik ikiz kizlarim var onlardan pek vakit kalmiyor birde gecmisi okuyorum arada. hamilelik dusundugum zaman taysiyelerinize uyacaktim ama ben hic beklemedigim bir anda hamile kaldim 3 hafta 4 gunluk hamileymisim tabii taktir allahtan ama tedbirimi alacaktim alamadim dua edin hayirlisi ise bu bebis erkek olsun
inşallah canım Allah gönlündeki verir kucağına sağlıkla...
Amin inşallah, kızlar bu arada tekrar sorucam. vaginal ph idrarla aynımıdır, nasıl ölçebiliriz okuduğum her yerde çıkıyor karşıma bu konu
Canim adet araligini son adet tarihini iliski tarihini hatirliyormusun belki bunlardan yola cikarak bi tahmin yapabiliriz...InsaAllah Rabbim istedigini versin...
Pardon canim ya gözden kacmis Rabbim sana ikiz versin insaAllah ay simdi adini unutugum kizlar tek tek yazarlar beni unuttun diye toptan pardon kizlar topikteki bütün kizlarin gönlündeki olsun INSALLAH AMIN::::
adet tarihim 28-29 gun son adet 22 kasim ama bebek dusunmedigimiz icin hic dikkat etmedim hangi gunle oldu unuttum bile simdi hep kendimi dinliyorum deli gibi siteleri karistiriyorum erkek belirtileri icin salak gibi ayna karsisina gecip guzellestim mi cirkinlestim mi diye bakiyorum tobeee
0+12 demek ovulasyondan 12 saat sonra demek cnm.
yani ovulasyondan sonraki ilk 12 saatt demek degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?