bebek cinsiyet belirleme..

bende yabancı bir sitede gördüm, 0+12 diye bir metottan bahsediyolar kızlar. ovulasyon sonrası 12 saat kız için denmiş

uf ya anlıyorum hilalyas, böyle insanlar okadar çokki, farklı olmasını bende çok istiyorum ikinci bebeğimin.
ama bu doğanın cinsiyeti ne olursa olsun sevgisini değiştirecek bir konu olamaz

haskena nliaycansu sudesöylem ladys çok saolun hepimize çok teşekkür ederim ALLAHIM hepimize verrir inş ben balık burcuyum içimme kapanık ve hemen depresyona giren biriyim çok takıyorum herşeyi herlafta kendime bişey çıkarrım ama resmem kaynanam bana nispet yapıyo dönmüş eltime sezeryanlı kendisi 3.yü de yap diyo sırf bana gıcıklık olsun diye ben ikinci kızımı ultrasonda ögrenip eve gelmiştim ozaman beraber oturuyoduk benim canım sıkkın kız diye zaten ALLAH sana oglan vermez diyo dönmüş kaynanam ALLAHIN işinede karışacak nerdeyse sinirden aglıyorum ya şimdi bir hafta kendime gelemem sinirden çokk canım sıkkın

bayagi zamandir sizi takip ediyorum 9.5 aylik ikiz kizlarim var onlardan pek vakit kalmiyor birde gecmisi okuyorum arada. hamilelik dusundugum zaman taysiyelerinize uyacaktim ama ben hic beklemedigim bir anda hamile kaldim 3 hafta 4 gunluk hamileymisim tabii taktir allahtan ama tedbirimi alacaktim alamadim dua edin hayirlisi ise bu bebis erkek olsun

moral veren arkadaşlara teşekkürler umarım sizin dediğiniz gibi olurda bende haykırırım burda..
kızlar şaşıracaksınız ama çünkü bende ilk duyduğumda şaşırdım benim eşim 10 kızın tek erkeği, ve bende 4 kızkardeşe sahibim biraz abartmam bundan olabilir...yani genlerde varya eksiklik bende olmaz gözüyle bakıyorum hep..

inşallah canım Allah gönlündeki verir kucağına sağlıkla...

Canım ben de kafama takabiliyorum bazen boş boş lafları ama sonra en çok kendime kızıyorum kaileye aldığım için. Gerçi ben cevap vermeden duramazdım herhalde sen de öyle yap ama öyle çok cazgır insanlarsa sende kızlarınla çok mutlu olduğunu göster onlara. Sen kızlarını el üstünde tut, mutlu ol, nispet yaptıklarında hiç ilgilenme anlamazlığa gel o zaman. Kızdıracak biri olmadığında birbirlerine düşerler belki. Kendini üzmeye değmez inan. Çok dua et canım Allah ın izniyle olacak inşallah.

Pardon canim ya gözden kacmis Rabbim sana ikiz versin insaAllah ay simdi adini unutugum kizlar tek tek yazarlar beni unuttun diye toptan pardon kizlar topikteki bütün kizlarin gönlündeki olsun INSALLAH AMIN::::

Amin inşallah, kızlar bu arada tekrar sorucam. vaginal ph idrarla aynımıdır, nasıl ölçebiliriz okuduğum her yerde çıkıyor karşıma bu konu

Canim adet araligini son adet tarihini iliski tarihini hatirliyormusun belki bunlardan yola cikarak bi tahmin yapabiliriz...InsaAllah Rabbim istedigini versin...

Amin inşallah, kızlar bu arada tekrar sorucam. vaginal ph idrarla aynımıdır, nasıl ölçebiliriz okuduğum her yerde çıkıyor karşıma bu konu

Degil, idrarin ph si baska vajinaninki farkli diye biliyorum ben,, Prof.Dr.Elara .......gelirse cevap verir o cok bilgili bu konularda ....

Canim adet araligini son adet tarihini iliski tarihini hatirliyormusun belki bunlardan yola cikarak bi tahmin yapabiliriz...InsaAllah Rabbim istedigini versin...

adet tarihim 28-29 gun son adet 22 kasim ama bebek dusunmedigimiz icin hic dikkat etmedim hangi gunle oldu unuttum bile simdi hep kendimi dinliyorum deli gibi siteleri karistiriyorum erkek belirtileri icin salak gibi ayna karsisina gecip guzellestim mi cirkinlestim mi diye bakiyorum tobeee

Pardon canim ya gözden kacmis Rabbim sana ikiz versin insaAllah ay simdi adini unutugum kizlar tek tek yazarlar beni unuttun diye toptan pardon kizlar topikteki bütün kizlarin gönlündeki olsun INSALLAH AMIN::::

Canım benim Allah razı olsun hepimize gönlümüzdekini versin inşallah. Şaka yaptım canım yoksa hepimiz birbirimiz için de istiyoruz. Ben dua ederken size de ediyorum. Yalnız tek sorun adınızı bilmediğim için biraz zor oluyor tabi:) ama Allah gönlümdekini biliyor sonuçta..

ilk zamanlardaki belirtiler çok farklı olabiliyor canım kendimden biliyorum, birde çin takvimine bak istersen tabiki yanılma payı ondada var

0+12 demek ovulasyondan 12 saat sonra demek cnm.
yani ovulasyondan sonraki ilk 12 saatt demek degil

ok canım anladım şimdi saolasın gerçekten bayağı uzman olmuşun bu konuda, gerçekten ciddi dikkatli olmak lazım bu yumurtlama günü olayında ozaman. birde şu vajinal ph meselesi var, bu konudada desteğini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…