bebek cinsiyet belirleme..

adetım yaklasstıkca belırtı aramaktn kendımı alı koaymıyorum.bugun ayaklarım buz gıbı vucudum ısınsada ayaklarım sankı buz dolabında gıbı off offf Allahım reglı olucasam cok bekletme oluyum umıdım bıtsın

hadi inş. yi haberlerini bekliyoruz

aktif katılmaya devam et sana erkek cocuk için yöntemleri yollarım[/QUOTE]
sabırsızlıkla bekliyorum:)
hepimize sağlıklı erkek bebişler inş.
cok gecmiş olsun cnm
antibiyitoginde faydadan cok zararı varr
eczaneden immuzinc al ver kızınaa.kış boyuda kullansan cokk ii olur.bol bol limonlu ballı ıhlamur içir.cidden cok ii geliyor
geçen kış bir şişe immuzinc ile kışı maaş. süper atlattık
selam kızlar nasılsınız eşim vazgeçti artık istemiyoruz 4. bebeği sizleri takipteyim allah herkesin dileğini versin inş sevgiler
olsun canım allah çocuklarına sağlıklı ömürler versin...
boncuk_ stres yapma kendine hayırlısı,

Son düzenleme:

bu ay bu söylediklerine dikkat edyim bakiim ben yeni adet oldum 17 aralık yani bakalım bu ayda yok bişey kısmettt ALLAHIN izni ile kız istiyorummmmmmmmmmmm

bende yasmin kullandım 2 sene kadar korunmayı bıraktıktan sonra oğlum oldu...en yakın arkadaşımda öyle yasminden sonra erkek...belki tesadüftür ama bilemem..

elaracım
benim 31.08.1982
eşim 01.09.1971
son sat 13 aralık

çok teşekkür ederim arkadaşım
ALLAH razı olsun....

aralıkta erkek günün yok cnm
ocak 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-25-26-27-28-29-30-31 erkek günlerin

bende adet olmaya yakın ateş basması ve terleme olur .kızıma hamielyken inanılmaz üşümüştü ayaklarım
nettede hamilelik belirtisi olarak okumuştum tamam kesin hamileyim demiştim ve dogru cıkmıştıı
ama senin herzaman üşüyormuşş.hayırlısı bakalım.az kaldı zaten gününeee
pazartesi idrar testi yapsan cıkar bence

merhaba kızlar...yaprak erkek olacakmış bebeğin;hayırlısı olsun inş...çok sevindim..

bende test yaptım arkadaslar.adetim baya geçti..ama tek çizgi çıktı.cuma günü yaptım testi..
akşam üstü adet oldum sandım(afedersiniz tuvalette peçeteye biraz kan bulaştı)
hatta ped aldım;kullandım ama sonra bir baktım adet degil..ovaluasyona göre muhtemel adet tarihim 7 aralıktı..hadi on aralık olsun diyorum kaç gün geçti..benim adetlerim düzenlidir normalde..

şu anda adet olcak gibi sancım ve bel agrım var..sanırım üşüttüm ya da ilaçlardan gecikti..hamile olsam testte çıkardı de mi,??

nihayet geçmiş bitti okudum yaprak tebrikler tabii regl günü geçmiş sonuç bekleyenlere darısı önümüzdeki aya bizlere inşallah

benim ilk hamileliğimde öyle biraz kan gelmişti, bende adet oluyorum sanmıştım ama olmadım...sonra bikaç gün sonra yani test yaptım hamileymişim...dr'a söylemiştim biraz kan geldi diye; bazı hamileliklerde döllenen yumurta rahim duvarına tutunurken biraz kan gelebilir hatta lekelenme olabilir demişti...
umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin canım...

kızlar iyi geceler hepinize geçmişi okumayı yeni bitirdim ve geldim yaprak çok sevindim canım inşallah ben de güzel haberler veririm size hepinizin gönlüne göre versin yüce RAABİM...

du bekle

cnm hıc bılemıyorum ama bazılarında gecte cıkabılıyor hala reglı olmamıs olman olabılır ıhtımalı verıyor bana nekadar gectı reglın ?
kızlar iyi geceler hepinize geçmişi okumayı yeni bitirdim ve geldim yaprak çok sevindim canım inşallah ben de güzel haberler veririm size hepinizin gönlüne göre versin yüce RAABİM...

ıns amin

yaklaşık 10 gün gecikmiş, hassas testler var medismart'ın ilişkiden 7-10 gün sonra sonuç verdiğini iddia ettiği bir testi var. kesin olsun dersen tabiki kan testi...
benimde hamileliğim ilk ayında olmuştu ağrılar direk hastalanacakmışım gibi, ama belli olmaz tabi

doğum kontrol ilacı kullanan kişilerdede erkek bebek olma ihtımalı yüksekmiş arkadaslar duydunuz mu bılmıyorum ki burdan pek kaçmaz ama
Kızlar bu doğru olabilirmi 7 sene yasmin kullandım bıraktığım ay hamile kaldım ve sonuç erkek bilemem tesadüfmü ama bende uyyo
kizlar ya ben napim 20 haftama giriyorum hala ögrenemedim
Allah gönlüne göre verir inş. geç olsun güç olmasın

yaprakkk oglun oluyormus canim cok sevindim icimden gecmisti oglusun olcagi :)
Saol canım darısı isteyen herkese

İnş. seninkide öle çıkıcak dua ediyorum sabırsızlıkla bekliyoruz

bende dogum kontrol hapindan sonra hamis kaldim
iki hamislikte erkekle sonuclandi Allah emanettttttttlerrrr

Teşk ederim canım bende çok sevindim valla silerin mutlu haberlerini duydukça daha çok sevinicem inş.
nihayet geçmiş bitti okudum yaprak tebrikler tabii regl günü geçmiş sonuç bekleyenlere darısı önümüzdeki aya bizlere inşallah
Saol canım bütün kalbimle diliyorum inş darısı isteyen herkese
bende dogum kontrol hapindan sonra hamis kaldim
iki hamislikte erkekle sonuclandi Allah emanettttttttlerrrr
Evet bendede tutuyo

cnm baya gecikmiş reglin.kullandıgın ilaclardanda olabilir belki.
ama inşallah hamilesindir.yarın tekrar bi test yap bakalımm
peçeteye gelen kanın rengi nasılsı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…