- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.261
Senın varmı kızın???
hadi inş. yi haberlerini bekliyoruzben iki defa bir test kullandım adı intelligender. yaprak ta aynı testten kullandı. 10 uncu haftadan itibaren eczanelerden alabiliyorsun 100 tl ye yakın bir fiyatı var. idrardan test sonucuna bakıyorsun aynı gebelik testinde olduğu gibi.
yaprak ınki erkek çıkmıştı. ultrasonla kesinleşti. darısı başıma. benimde testlerimde ikiside erkek çıktı... çarşamba ultrasona gircem. sonucu mutlakaaaa yazcam kızlar..
hepimize sağlıklı erkek bebişler inş.3 kızdan sonra daha bır heves olur eslerde heraldee
benımkı su an pek heveslı degıl ama hamıs olupda erkek oldugunu
duyunca napar acaba cok merak edıyommm benım kadar ıstese
hemen yapcam DA(
RABBIM INSS HEPIMIZE TUM ISTEYENLERE SU MUBAREK GUNLER HURMETINE NASIP ETSIN INSAALLAH
geçen kış bir şişe immuzinc ile kışı maaş. süper atlattıkcok gecmiş olsun cnm
antibiyitoginde faydadan cok zararı varr
eczaneden immuzinc al ver kızınaa.kış boyuda kullansan cokk ii olur.bol bol limonlu ballı ıhlamur içir.cidden cok ii geliyor
olsun canım allah çocuklarına sağlıklı ömürler versin...selam kızlar nasılsınız eşim vazgeçti artık istemiyoruz 4. bebeği sizleri takipteyim allah herkesin dileğini versin inş sevgiler
boncuk_ stres yapma kendine hayırlısı,adetım yaklasstıkca belırtı aramaktn kendımı alı koaymıyorum.bugun ayaklarım buz gıbı vucudum ısınsada ayaklarım sankı buz dolabında gıbı off offf Allahım reglı olucasam cok bekletme oluyum umıdım bıtsın
kız bebek isteyenn arkadaşlarrr özellikle gelincik ,asidemet ve month
adet döngülerinizzz kacc???? adetleriniz düznlimi????
bu aydan itibarenn adetten sonra akntlarınızıı takip edinnn
adet bitimindee vajinadan akıntıı gelmezz kuruu günlerdirr bunlarr.
kuru günlerden bi kac gün sonra vajinada akıntı başlarr.akıntının başlamasından 4 gün sonra yumurtlamanız olacaktır anlamındadırr
kendiizi takp edin.sizin akıntınızz regliiizn kacıncı gününde başlıyorr ve kac gün sürüyorr??
akıntının en yogun olduguu gün reglinizin kacıncı günü??
akıntının en yogun oldugu günden sonra kuru gününüzz ne zamann???
üstteki sordugum sorularıı not edin, cevaplarıylaa bana yazın ben sizi yönlendireyimm ilişkiye girceginiz günle ilgilii.
sizin ilişkiye gireceginiz gün akıntının ilk başadıgı gün ve sonraki gündür
diger iki gün ise akıntının en yogun oldugu günlerdir.bu günlerde ilişkiye girmcenizz
ayrıca kız bebek için sık ilişki şart.adet bitiminde akıntınız yoksa eşinizle gün aşırı ilişkiye girceniz.en son akıntının başladıgı iki günde girceniz.ondan sonra ilişki yok
yukardaki sordugum sorularaa cevap bulmaya calışınn.en az 2 ay kendinizi takip etmeniz lazımm
ayrıca Eisprung-Kalender - urbia.de bu linki sık kulanılnalara ekleyinnn
bu sitede erek ve kız günlerini görebilirisnizz.
hani akıntı zamanlarınızı not edeceksiniz ya.işte o günlere bi bakın bakalım bu sitede kız mı ekek günümü diye
sizee kız yöntemlerinide yolluyorumm.onlarıdaa uygulamaya calışınnn
takldıgınızz yerdee sorarsınızz
bu teoride çürüyor mu ozaman, ben sadece 4-5 ay kullanmıştım sonrasında yaklaşık 1 yıl korunduk ve kızım oldu, ama yasmin kullanıp hamile kalanlarda erkek bebek olduğunu farklı yerlerden duydum birde örnek arkadaşım var
elaracım
benim 31.08.1982
eşim 01.09.1971
son sat 13 aralık
çok teşekkür ederim arkadaşım
ALLAH razı olsun....
adetım yaklasstıkca belırtı aramaktn kendımı alı koaymıyorum.bugun ayaklarım buz gıbı vucudum ısınsada ayaklarım sankı buz dolabında gıbı off offf Allahım reglı olucasam cok bekletme oluyum umıdım bıtsın
merhaba kızlar...yaprak erkek olacakmış bebeğin;hayırlısı olsun inş...çok sevindim..
bende test yaptım arkadaslar.adetim baya geçti..ama tek çizgi çıktı.cuma günü yaptım testi..
akşam üstü adet oldum sandım(afedersiniz tuvalette peçeteye biraz kan bulaştı)
hatta ped aldım;kullandım ama sonra bir baktım adet degil..ovaluasyona göre muhtemel adet tarihim 7 aralıktı..hadi on aralık olsun diyorum kaç gün geçti..benim adetlerim düzenlidir normalde..
şu anda adet olcak gibi sancım ve bel agrım var..sanırım üşüttüm ya da ilaçlardan gecikti..hamile olsam testte çıkardı de mi,??
du beklearalıkta erkek günün yok cnm
ocak 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-25-26-27-28-29-30-31 erkek günlerin
bende adet olmaya yakın ateş basması ve terleme olur .kızıma hamielyken inanılmaz üşümüştü ayaklarım
nettede hamilelik belirtisi olarak okumuştum tamam kesin hamileyim demiştim ve dogru cıkmıştıı
ama senin herzaman üşüyormuşş.hayırlısı bakalım.az kaldı zaten gününeee
pazartesi idrar testi yapsan cıkar bence
cnm hıc bılemıyorum ama bazılarında gecte cıkabılıyor hala reglı olmamıs olman olabılır ıhtımalı verıyor bana nekadar gectı reglın ?merhaba kızlar...yaprak erkek olacakmış bebeğin;hayırlısı olsun inş...çok sevindim..
bende test yaptım arkadaslar.adetim baya geçti..ama tek çizgi çıktı.cuma günü yaptım testi..
hatta ped aldım;kullandım ama sonra bir baktım adet degil..ovaluasyona göre muhtemel adet tarihim 7 aralıktı..hadi on aralık olsun diyorum kaç gün geçti..benim adetlerim düzenlidir normalde..
şu anda adet olcak gibi sancım ve bel agrım var..sanırım üşüttüm ya da ilaçlardan gecikti..hamile olsam testte çıkardı de mi,??
kızlar iyi geceler hepinize geçmişi okumayı yeni bitirdim ve geldim yaprak çok sevindim canım inşallah ben de güzel haberler veririm size hepinizin gönlüne göre versin yüce RAABİM...
merhaba kızlar...yaprak erkek olacakmış bebeğin;hayırlısı olsun inş...çok sevindim..
Kızlar bu doğru olabilirmi 7 sene yasmin kullandım bıraktığım ay hamile kaldım ve sonuç erkek bilemem tesadüfmü ama bende uyyodoğum kontrol ilacı kullanan kişilerdede erkek bebek olma ihtımalı yüksekmiş arkadaslar duydunuz mu bılmıyorum ki burdan pek kaçmaz ama
Saol canım darısı isteyen herkesekizlar ya ben napim 20 haftama giriyorum hala ögrenemedim
Allah gönlüne göre verir inş. geç olsun güç olmasın
yaprakkk oglun oluyormus canim cok sevindimicimden gecmisti oglusun olcagi :)
ben iki defa bir test kullandım adı intelligender. yaprak ta aynı testten kullandı. 10 uncu haftadan itibaren eczanelerden alabiliyorsun 100 tl ye yakın bir fiyatı var. idrardan test sonucuna bakıyorsun aynı gebelik testinde olduğu gibi.
yaprak ınki erkek çıkmıştı. ultrasonla kesinleşti. darısı başıma. benimde testlerimde ikiside erkek çıktı... çarşamba ultrasona gircem. sonucu mutlakaaaa yazcam kızlar..
Teşk ederim canım bende çok sevindim valla silerin mutlu haberlerini duydukça daha çok sevinicem inş.kızlar iyi geceler hepinize geçmişi okumayı yeni bitirdim ve geldim yaprak çok sevindim canım inşallah ben de güzel haberler veririm size hepinizin gönlüne göre versin yüce RAABİM...
Saol canım bütün kalbimle diliyorum inş darısı isteyen herkesenihayet geçmiş bitti okudum yaprak tebrikler tabii regl günü geçmiş sonuç bekleyenlere darısı önümüzdeki aya bizlere inşallah
Evet bendede tutuyobende dogum kontrol hapindan sonra hamis kaldim
iki hamislikte erkekle sonuclandi Allah emanettttttttlerrrr
cnm baya gecikmiş reglin.kullandıgın ilaclardanda olabilir belki.merhaba kızlar...yaprak erkek olacakmış bebeğin;hayırlısı olsun inş...çok sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?