bebek cinsiyet belirleme..

bende 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım
bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım canım sonuç =kız

bu teoride çürüyor mu ozaman, ben sadece 4-5 ay kullanmıştım sonrasında yaklaşık 1 yıl korunduk ve kızım oldu, ama yasmin kullanıp hamile kalanlarda erkek bebek olduğunu farklı yerlerden duydum birde örnek arkadaşım var

ben yasmın kullanmadım
adınıda unuttum kullandığımın g hafinden başlıyodu galiba

Bernilcim geriye dönüp okumaktan başın döndü, sen hamileydin demi, kaç haftalık oldu. bebişin kesedeki konumuna baktın mı?

Son düzenleme:
ben yasmın kullanmadım
adınıda unuttum kullandığımın g hafinden başlıyodu galiba

doğum kontrol hapları mukusun ph ını etkiliyor olabilir belki, hatta ben uzun süre kondom ile korunanlarda bile bi şekilde vajina yapısı bazik yönde yada asidik yönde etkilenebilirmi diye düşündüm:)) artık herşeyden şüpheleniyorum:) tabi Elara'ya sormak lazım:)

Son düzenleme:
günaydınn kızlarr nabersinizzz
valla yeni uyandık biz kızımla:)
kahvaltı yapcaz sonra eşimin yanına gitcez yemek ısmarlattırcam kendime
hava cok güzel bugün burdaa

iyi canım ne olsun aynıyız valla
bende öyle ya sabah geliyorum ilk işim açma oluyo :)))
alışkanlık oluyor artık bizlere
sen neler yapıyorsun ne durumdasın
iyiyim canım bildiğin gibi bi değişiklik yok
bende kullandım ve kız oldu

oohhh keyif yaptın yani

elara evt dogum kontrol ilacla tedav oluyorum adetlerim cok duzensizdi 35 45 gund ebir oluyodum simdi 28 e dusut o duzeen girdi bari doktor iyi didiyo dedi ama tamamemn duzelmemis yinede dedi 3 ay beklicez bakklaim insanlah duzelir hemen erkek yapaprim kizlar yardim edin dogum kontrol ilac aldiktan hemen sonra erkek bebek icin gebe kalinilabilirmi allah hepimize versinn

selam kızlar nasılsınız kaç günlerden beri hastayım ilaç almamak için yapmadığım şey kalmadı dün akşam burun tıkanıklığından yatamadıom bile soğuk algınlığı diye geçer diyodum ama geçicek gibi diill baş ağrım var bakıyım internete dedim sinüzit olabilir diyo burun akıntım sarı yeşil gibi geniz akıntım var sağ alın tarafım ağrıyo pazartesi kontrole gidicem ozaman kbb dokorunamı çıkıyım bebeğe bi zararı olurmuki soğuk algınlığı sinüzite çevirirmi yada bukadar uzun souğk algınlığı olurmu offf ne soru sordum beee benden bu kadar sizde ne varr

boncuk nasilsin adet oldunmu önceki sayfalari okumadim yetisemiyorum bazen birde sendin degilmi gecen göhsünden süt geldi diyen gülüm öyleyse moralini bozmak istemem ama biraz zor hamile olunuyor yinede hayirlisi

gecmiş olsun cnm.KBB ye git mutlaka.hamileler için kullanılan ilaclar vardır mutlaka

oh masallah bende temızlık yapıyommm

havada burda gunes var ama soguk yaaa

sagol cnm sanada kolay gelsin

kızlarrr ben umutuu gördümmmm :)))
umutcum gayet hoşsun bence.öle abarttıgın kadar yaşlı filan degildin.ben seni tombul sanıyorum gayette zayıfmışınn.
yüzünde cok sıcak geldi banaa
seni ekledim arkadaş listemee.bakablirsin sende bana:)

gercekten oyle bende bunu anlatmak ıstıyorum evet pahalı ama ınanın dıger testlerı 6 aydır alıyorum ve daha cok param gıttı

sans ıste ya olmuyorsa olmuyor tatlım
dogru anlıyorsun cnm
yok canım maalesef
13 aralıkta regli oldum
eleracım rica etsem bio ritme bakarmısın lütfen bacımmmmmmmm
saglık olsun cnm ıns onumuzdekı ay hep beraber kalırız
)
ohh masallahhhh ne guzel evet burdada guzel bızde bırazdan cıkıcaz kızımla hava alalım :)
cnm gecmıs olsun korkma bende ılk zamanlar grıp olmustum bol bol ıstırat edıp sıcak seyler ıcerdım hep ıns cbk atlatırsın
boncuk nasilsin adet oldunmu önceki sayfalari okumadim yetisemiyorum bazen birde sendin degilmi gecen göhsünden süt geldi diyen gülüm öyleyse moralini bozmak istemem ama biraz zor hamile olunuyor yinede hayirlisi
cnm reglıme 2 gun var henuz ancak bugun olucam gıbı reglı sancılarımbasladı
evet bılıyorum prolaktınle alakalı napalımtedavıye devam baska elımden gelen bırsey yok
oylemııı umutt kızzzz masallah dıyım gormedım ama ıns gorurum:)

kızlar hamile kaldıktan sonra cinsiyetini anlamanın bi yolu yokmu ???

ben iki defa bir test kullandım adı intelligender. yaprak ta aynı testten kullandı. 10 uncu haftadan itibaren eczanelerden alabiliyorsun 100 tl ye yakın bir fiyatı var. idrardan test sonucuna bakıyorsun aynı gebelik testinde olduğu gibi.

yaprak ınki erkek çıkmıştı. ultrasonla kesinleşti. darısı başıma. benimde testlerimde ikiside erkek çıktı... çarşamba ultrasona gircem. sonucu mutlakaaaa yazcam kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…