- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.221
ooooo hastalandım temizlendim bi deneme daha yaptık
benim döngüm 25 gün kısa yani size yetişiyorum hemen
hadi bakalım hayırlısı :))ooooo hastalandım temizlendim bi deneme daha yaptık
benim döngüm 25 gün kısa yani size yetişiyorum hemen
bende 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım
bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım canım sonuç =kız
bu teoride çürüyor mu ozaman, ben sadece 4-5 ay kullanmıştım sonrasında yaklaşık 1 yıl korunduk ve kızım oldu, ama yasmin kullanıp hamile kalanlarda erkek bebek olduğunu farklı yerlerden duydum birde örnek arkadaşım var
ben yasmın kullanmadım
adınıda unuttum kullandığımın g hafinden başlıyodu galiba
Bernilcim geriye dönüp okumaktan başın döndü, sen hamileydin demi, kaç haftalık oldu. bebişim kesedeki konumuna baktın mı?
yok cnm hamıs degılım
benım var bıraz buyusunlerde kızlar öle dusunuyom cnm
sımdılık arastırma safhasındayımmm....
pardon ya başka bir arkadaşla karıştırdım kısa zamanda epey sayfa okudumda:)
aynen bende araştırma kısmındayım, ama uygulamak için sabırsızlanıyorum:)
iyiyim canım bildiğin gibi bi değişiklik yokiyi canım ne olsun aynıyız valla
bende öyle ya sabah geliyorum ilk işim açma oluyo :)))
alışkanlık oluyor artık bizlere
sen neler yapıyorsun ne durumdasın
bende kullandım ve kız oldubende 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım
günaydınn kızlarr nabersinizzz
valla yeni uyandık biz kızımla:)
kahvaltı yapcaz sonra eşimin yanına gitcez yemek ısmarlattırcam kendime
hava cok güzel bugün burdaa
günaydınn kızlarr nabersinizzz
selam kızlar nasılsınız kaç günlerden beri hastayım ilaç almamak için yapmadığım şey kalmadı dün akşam burun tıkanıklığından yatamadıom bile soğuk algınlığı diye geçer diyodum ama geçicek gibi diill baş ağrım var bakıyım internete dedim sinüzit olabilir diyo burun akıntım sarı yeşil gibi geniz akıntım var sağ alın tarafım ağrıyo pazartesi kontrole gidicem ozaman kbb dokorunamı çıkıyım bebeğe bi zararı olurmuki soğuk algınlığı sinüzite çevirirmi yada bukadar uzun souğk algınlığı olurmu offf ne soru sordum beeebenden bu kadar sizde ne varr
oh masallah bende temızlık yapıyommm
havada burda gunes var ama soguk yaaa
gercekten oyle bende bunu anlatmak ıstıyorum evet pahalı ama ınanın dıger testlerı 6 aydır alıyorum ve daha cok param gıttıKızlar ben de clear blue alıcam inşallah. Diğerleriyle çift çizgi bulana kadar hem stres olurum hem de maddi olarak aynı hesaba gelir. Daha önce eczaneye sipariş verip getirtmiştim o kadar aramıştım. Ben çift çizgi bulana kadar test bitti o yüzden hiç mantıklı gelmiyor.
sans ıste ya olmuyorsa olmuyor tatlımbende 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım
dogru anlıyorsun cnmyani kızlar erkek bebek için balık yağ uygun doğru anlıyorum demi.
doktorum bana elevit başlattı bu durumda içmemelimiyim içinde kalsiyum var?!?!
ben çok fazla yoğurt peynir tüketirdim ve kızım oldu, annemde aynı şekilde, kız bebek istiyenler için süt ürünleri iidir :)
saglık olsun cnm ıns onumuzdekı ay hep beraber kalırızyok canım maalesef
13 aralıkta regli oldum
eleracım rica etsem bio ritme bakarmısın lütfen bacımmmmmmmm
)günaydınn kızlarr nabersinizzz
cnm gecmıs olsun korkma bende ılk zamanlar grıp olmustum bol bol ıstırat edıp sıcak seyler ıcerdım hep ıns cbk atlatırsınselam kızlar nasılsınız kaç günlerden beri hastayım ilaç almamak için yapmadığım şey kalmadı dün akşam burun tıkanıklığından yatamadıom bile soğuk algınlığı diye geçer diyodum ama geçicek gibi diill baş ağrım var bakıyım internete dedim sinüzit olabilir diyo burun akıntım sarı yeşil gibi geniz akıntım var sağ alın tarafım ağrıyo pazartesi kontrole gidicem ozaman kbb dokorunamı çıkıyım bebeğe bi zararı olurmuki soğuk algınlığı sinüzite çevirirmi yada bukadar uzun souğk algınlığı olurmu offf ne soru sordum beeebenden bu kadar sizde ne varr
cnm reglıme 2 gun var henuz ancak bugun olucam gıbı reglı sancılarımbasladıboncuk nasilsin adet oldunmu önceki sayfalari okumadim yetisemiyorum bazen birde sendin degilmi gecen göhsünden süt geldi diyen gülüm öyleyse moralini bozmak istemem ama biraz zor hamile olunuyor yinede hayirlisi
oylemııı umutt kızzzz masallah dıyım gormedım ama ıns gorurum:)kızlarrr ben umutuu gördümmmm :)))
umutcum gayet hoşsun bence.öle abarttıgın kadar yaşlı filan degildin.ben seni tombul sanıyorum gayette zayıfmışınn.
yüzünde cok sıcak geldi banaa
seni ekledim arkadaş listemee.bakablirsin sende bana:)
kızlar hamile kaldıktan sonra cinsiyetini anlamanın bi yolu yokmu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?