bebek cinsiyet belirleme..

arkadaslar pink or bleu denilen bir test var amerikada siparis veriliyo gebeligin 7 ci haftasinda yapilila bilen bir test ve sonucu 100 de 98 kesin sonuc cikiyo yanilma payi nerdeyse yok ama diger tesklerde burda okudugum kadariyla cok ynailanlalr olmus tabiki pink or bleu cok daha pahali amaa insallh gebe kalirsam onu denicem

Elara şimdi gördüm bir tane daha mesajın gelmiş. Çok teşekkür ederim.

bişi degil.son mesajıda yolladım.bunları uygulamaya calış.

1986 doğum tarihim
16eylül son adet tarihim
30 günde adet döngüm canımcım

ilişki günlerinde lazımmm cnm

günaydın, sabah direk forumu açtım kızlar, ne var ne yok diye:)

dikkat et bagımlılık yapıyor burası:)

yok canım maalesef
13 aralıkta regli oldum
eleracım rica etsem bio ritme bakarmısın lütfen bacımmmmmmmm

cnm tarihlerini yaz bakayım

inşallah canım ağzından bal damlıyor, ve sanırım bir aksilik olmazsa 11-13 arası yumurtlama zamanı. allah seninde herkesinde gönlüne göre versin, çok teşekkür

aminnnnnn cümlemizin inş

ben yasmın kullanmadım
adınıda unuttum kullandığımın g hafinden başlıyodu galiba

ginera

pardon ya başka bir arkadaşla karıştırdım kısa zamanda epey sayfa okudumda:)
aynen bende araştırma kısmındayım, ama uygulamak için sabırsızlanıyorum:)

aktif katılmaya devam et sana erkek cocuk için yöntemleri yollarım

Dılemcım hangı ay baslayacan calısmalara???

dıyet yumurta takıbı yapcanmıı???

yok cnm gidemedim.dün akşam kocaya demiştim oto koltugunu indir arabaya monte et diye.ama unutmuşşş cok kızdımmm.
bende beceremiyom onu yerleştirmeyi.zaten cocukla indirmek sorun kocaman şeyi
benim yaramaz kızımda oto koltugu olmadıgında beni cok panik yaptırıyor tepemden inmiyor.
koca yoldaymış geliyor dedigin gibi akşam yemegine gitcez:)

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten testlerin ikisinide eşim almıştı... birincisine inanmamıştı gitti 100 ytl daha verip bir daha aldı :)

3 kızdan sonra daha bır heves olur eslerde heraldee

benımkı su an pek heveslı degıl ama hamıs olupda erkek oldugunu

duyunca napar acaba cok merak edıyommm benım kadar ıstese

hemen yapcam DA(

RABBIM INSS HEPIMIZE TUM ISTEYENLERE SU MUBAREK GUNLER HURMETINE NASIP ETSIN INSAALLAH

HIM ewet cnm ya kucuklerle araba kullanmak zor

en ıyısını yapmıssın dıkkat cok önemlı

ewet cnm valla ıyı oluyo aksam mutfak derdı olmayıncaa:)))

valla bendemı yapsam ne hevese getırdın cnm ama kucuk hasta benım ya

grıp ollmus antıbıyotık kullanıyom kac gundur bı faydası yokk...

Son düzenleme:
cok gecmiş olsun cnm
antibiyitoginde faydadan cok zararı varr
eczaneden immuzinc al ver kızınaa.kış boyuda kullansan cokk ii olur.bol bol limonlu ballı ıhlamur içir.cidden cok ii geliyor

cok gecmiş olsun cnm
antibiyitoginde faydadan cok zararı varr
eczaneden immuzinc al ver kızınaa.kış boyuda kullansan cokk ii olur.bol bol limonlu ballı ıhlamur içir.cidden cok ii geliyor

sagol cnm ewet dun arkadasdan duydum

bugun esıme söledım alıcak bagısıklık sıstemını guclendırıyomus

heralde kolay kolay hasta olmuyo dıyooo

Son düzenleme:
Dılemcım hangı ay baslayacan calısmalara???

dıyet yumurta takıbı yapcanmıı???

cnm ben hemen basliccaktim polikist cikti bende tedavi oluyorum doktor iyi dedi ama 3 ay daha devam et dedi ben gaziantepte doktor kemal bayindiiirn dedikleri takip edecem cok kisiye erkek bek konusunda yardimci olmus bend egorustum evt yumurta takibide yaptiraacm hatta ignemi aldirmisitim kac ay once buzlukta bekliyo sorun cikinca bekliyorum suan sen neler yapiyosun kac cocugun var:?

ya kızlar biriniz bana cevap verseniz. istanbulda özellikle anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir doktor var mı ? bu sefer kontrole gittiğimde eğer doktor cinsiyeti göremezse sizin tavsiye ettiğiniz yere gitmek isterim ??

bende basladım arastırıyorum cnm 3 kzım var benımde

ıns rabbım herkesın gonlune gore versınn....

ya kızlar biriniz bana cevap verseniz. istanbulda özellikle anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir doktor var mı ? bu sefer kontrole gittiğimde eğer doktor cinsiyeti göremezse sizin tavsiye ettiğiniz yere gitmek isterim ??

cnm avrupa yakasında olsan sana cok dr tavsıye ederdım ama

malesef .....orda oturan arkadaslar vardır anadolu yakasında ıns yardımcı olurlar cnm

Son düzenleme:
kızlar nerdesiniz ya. sıkıntıdan patlayacağım. kocişlerinizin dizinin dibindemi kaldınız ya. işten geldiler di,mi ? bakın hepiniz benim gibi yapın aç bırakın onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…