- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.241
sudesöylem eşinin haberi varmı testin erkek çıktıgından
Elara şimdi gördüm bir tane daha mesajın gelmiş. Çok teşekkür ederim.
1986 doğum tarihim
16eylül son adet tarihim
30 günde adet döngüm canımcım
günaydın, sabah direk forumu açtım kızlar, ne var ne yok diye:)
yok canım maalesef
13 aralıkta regli oldum
eleracım rica etsem bio ritme bakarmısın lütfen bacımmmmmmmm
inşallah canım ağzından bal damlıyor, ve sanırım bir aksilik olmazsa 11-13 arası yumurtlama zamanı. allah seninde herkesinde gönlüne göre versin, çok teşekkür
ben yasmın kullanmadım
adınıda unuttum kullandığımın g hafinden başlıyodu galiba
pardon ya başka bir arkadaşla karıştırdım kısa zamanda epey sayfa okudumda:)
aynen bende araştırma kısmındayım, ama uygulamak için sabırsızlanıyorum:)
arkadaslar pink or bleu denilen bir test var amerikada siparis veriliyo gebeligin 7 ci haftasinda yapilila bilen bir test ve sonucu 100 de 98 kesin sonuc cikiyo yanilma payi nerdeyse yok ama diger tesklerde burda okudugum kadariyla cok ynailanlalr olmus tabiki pink or bleu cok daha pahali amaa insallh gebe kalirsam onu denicem
zaten testlerin ikisinide eşim almıştı... birincisine inanmamıştı gitti 100 ytl daha verip bir daha aldı :)
yok cnm gidemedim.dün akşam kocaya demiştim oto koltugunu indir arabaya monte et diye.ama unutmuşşş cok kızdımmm.
bende beceremiyom onu yerleştirmeyi.zaten cocukla indirmek sorun kocaman şeyi
benim yaramaz kızımda oto koltugu olmadıgında beni cok panik yaptırıyor tepemden inmiyor.
koca yoldaymış geliyor dedigin gibi akşam yemegine gitcez:)
cok gecmiş olsun cnm
antibiyitoginde faydadan cok zararı varr
eczaneden immuzinc al ver kızınaa.kış boyuda kullansan cokk ii olur.bol bol limonlu ballı ıhlamur içir.cidden cok ii geliyor
Dılemcım hangı ay baslayacan calısmalara???
dıyet yumurta takıbı yapcanmıı???
cnm ben hemen basliccaktim polikist cikti bende tedavi oluyorum doktor iyi dedi ama 3 ay daha devam et dedi ben gaziantepte doktor kemal bayindiiirn dedikleri takip edecem cok kisiye erkek bek konusunda yardimci olmus bend egorustum evt yumurta takibide yaptiraacm hatta ignemi aldirmisitim kac ay once buzlukta bekliyo sorun cikinca bekliyorum suan sen neler yapiyosun kac cocugun var:?
ya kızlar biriniz bana cevap verseniz. istanbulda özellikle anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir doktor var mı ? bu sefer kontrole gittiğimde eğer doktor cinsiyeti göremezse sizin tavsiye ettiğiniz yere gitmek isterim ??
selam kızlar nasılsınız eşim vazgeçti artık istemiyoruz 4. bebeği sizleri takipteyim allah herkesin dileğini versin inş sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?