bebek cinsiyet belirleme..

ARALIK
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Sellvi|8 Kasım|23 Kasım|28 Gün|6 Aralık|Negatif|ilk Ay|1 Kızı|
Umut_11|12 Kasım|22 Kasım|25-26 Gün|6-7 Aralık|Negatif|3.Ay|1 Kızı|
qwert|10 Kasım| |28 Gün|7 Aralık|Negatif |2. Ay|1 Kızı|
Deyyan|17 Kasım|1-3 Aralık|28 Gün|13 Aralık|Negatif|6.Ay|1 Kızı|
Asidemet|18 Kasım| |28 Gün|17 Aralık|Negatif|ilk Ay|1 Oglu|
Boncuk_|18 Kasım |7 Aralık |34 Gün|21 Aralık| |6.Ay|1 Kızı|
Bestembenim|25 Kasım|8 Aralık|28 Gün|23Aralık| | |1 kızı|
Berra10|26 Kasım|8 Aralık|28 Gün|24 Aralık| |ilk Ay|1 Kızı|
Nisan81|28 Kasım|8-11 Aralık|28 Gün|26 Aralık| |13.Ay|1 Kızı|
Umut_11|5 Aralık|15 Aralık|25 Gün|30 Aralık| |4.Ay|1 Kızı|

hadi kızlarrr 5 kişi kaldınız bakalım hanginiz hamişsinizzzz
illaa her ayy hamiş cıkacakkk ben anlamammm.ne yapıp edin hamiş kalınnn bu ay:86:

Son düzenleyen: Moderatör:
ARALIK
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Sellvi|8 Kasım|23 Kasım|28 Gün|6 Aralık|Negatif|ilk Ay|1 Kızı|
Umut_11|12 Kasım|22 Kasım|25-26 Gün|6-7 Aralık|Negatif|3.Ay|1 Kızı|
qwert|10 Kasım| |28 Gün|7 Aralık|Negatif |2. Ay|1 Kızı|
Deyyan|17 Kasım|1-3 Aralık|28 Gün|13 Aralık|Negatif|6.Ay|1 Kızı|
Asidemet|18 Kasım| |28 Gün|17 Aralık|Negatif|ilk Ay|1 Oglu|
Boncuk_|18 Kasım |7 Aralık |34 Gün|21 Aralık| |6.Ay|1 Kızı|
Bestembenim|25 Kasım|8 Aralık|28 Gün|23Aralık| | |1 kızı|
Berra10|26 Kasım|8 Aralık|28 Gün|24 Aralık| |ilk Ay|1 Kızı|
Nisan81|28 Kasım|8-11 Aralık|28 Gün|26 Aralık| |13.Ay|1 Kızı|
Umut_11|5 Aralık|15 Aralık|25 Gün|30 Aralık| |4.Ay|1 Kızı|
[/table]
hadi kızlarrr 5 kişi kaldınız bakalım hanginiz hamişsinizzzz
illaa her ayy hamiş cıkacakkk ben anlamammm.ne yapıp edin hamiş kalınnn bu ay:86:

yaa benim iki kizim oldugunu daha önce söylemistim sizlere simdi 3. hamileyim insanlar özellikle esimin ailesi cok üstüme geliyor kizmi erkekmi ne yiyoyrum ne den tiksindim doktor hala söylemedimi 10 haftada ögrenenler varmis yok efendim buda kizmis daha ben erkek tutturamiyormusum buna benzer bir sürü sey kizlar dayanamiyorum sinirlerim cok bozuk hamileligin tadini cikaramiyorum uykularim azaldi esimin bile üstüne geliyor kayin validem ve görümcem. her namazda kendimden cok esim icin dua ediyorum bana belli etmesede oda istiyor oda kompleks yapiyor ama nasibimizde yoksa ne yapa bilirimki cuma günü dua okurken sinirlerim okadar bozulduki aglamaktan duami bitiremiyordum önümüzdeki cumartesi türkiyeye gelecegim izine bir doktora gidip baktirmak istiyorum ama bir taraftan korkuyorum hazir hissetmiyorum kendimi deliricem yaa ben ne yapicam sizden baska kimseyle paylasamiyorum bu yazdiklarimi kusura bakmayin sizleride sikmak istemezdim ama bunlari icinden azinida olsa atmam lazim yoksa gercekten depresyona girmek üzereyim

Ne aptal cahil insanlar var ya, sanki sen kendin belirliyorsun cinsiyeti. Hiç üzülme canım. Allahım senin ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün ve dualarını boş çıkarmasın....

CANLARIM Sakın canınızı sıkmayın.
Kızı olacak arkadaşlara söylüyorum:SAKIN ola kendinizi Ezik hissetmeyin.Çünkü cinsiyeti kadın belirlemez.Tamamen kocanızın verdiği DÖL yüzündendir.
Bunu böyle bilin ve Başınız Dik Olsun

Son düzenleme:
hilalyas aslında senin için de söylemiştim canım.iyiki geldin.nehaber:)

ben bıraktım çocuk yapma işini.Hatta işe başlıycam galiba.2011 farklı şeyler getirecek gibi görünüyor.
sen hala düşüncede misin??

liza arkadasimin söylediklerine aynen katiliyorum canim
onlara bunu hemen hatirlat utanma canim bunda senin hic bir sucun yok
hem Allahin verdigine onlar karsi cikamaz
esinede söyle üzülmesin kimse size bisey diyemez afedersin ama böyle cahil insanlarin bi lafiyla kendinizi yipratmayin duymazliktan gelin canim
allah sevdigi kullarina kiz evlat verirmis

ayy nasilda sinirlendim yaa

hayırlısı olsun, her iki sonuçta olası tabiki, bebeğin kız olması suçmuki sorumluluk erkek yada kadına yüklensin. sonuç ne olursa olsun canım dik dur, allah bunu bize nasip etmiş deyip cocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. inş allah gönlüne göre verir ve en kısa zamanda mutlu haberi veririsin bizlere

cnmm hıc uzulme kesınlıkle böle seyler ıcın hamılelıgını zehır etme.benım 1 oglu m var bende 2. hamıleyım ve bı oglum daha oluyor bende cok uzuldum cunku 1 kızım olsun cooooooook ısterdım banada herkez sıyor 3. ye artık kız olur dıye ama ben 3. dusunmuyorum kesınlıkle ve kımseyıde takıcak durumda deılım yanı sen nasıl erkek ıstıyorsan benım tanıdımgım bır cok kısıde kız dıye yanıp duruyor unutmayın kız cocukları vefalıdır,ıyıdır...

bende yasmin kullandım 2 sene kadar korunmayı bıraktıktan sonra oğlum oldu...en yakın arkadaşımda öyle yasminden sonra erkek...belki tesadüftür ama bilemem..

bende dogum kontrol hapindan sonra hamis kaldim
iki hamislikte erkekle sonuclandi Allah emanettttttttlerrrr
elaracım cnm buna bı yorum yapsan bızdemı kullansak yasmın acaba ya ben hayatımda kullanmadım hıcc ......

bencede cnm rabbım saglıklı versın sakat olsa erkek olsa neye yarar allahım ınsssssssss

saglıklı nur topu gıbı bır erkek evlat nasıp etsın sna arkadasım

bende 4 sene doğum kontrol hapından sonra kız çocuğu dünyaya getirdim. demekki doğru bir tespit değil kızlar...

canım beni eklememişsin. cinsiyet beli değil ama hamileyiz yani :)

bende 4 sene doğum kontrol hapından sonra kız çocuğu dünyaya getirdim. demekki doğru bir tespit değil kızlar...

sudesoylem peki yumurtlama döneminde mi hamile kalmıştın cnm hatırlıyormusun, sadece doğum kontrol hapının etkisi olarak değil de belki ikisini birara düşünmek lazım değerlendirmek için kızlar.

***********Elara "Hamilelik düşünenlere" benide ekleyebilirsin, 1 kızım var, şubat-mart:)************

Son düzenleme:

elara ben güzel haberi vermek çok isterim..ama bekleyip göreceğim..bu arada ben 26-27 günde bir regi oluyorum..beklenen regi 23-24 aralık..listede 26 yazıyo....bir şeyde sorucam ben en son ilşki 11 aralıkta oldu..teste en erken ne zaman çıkar...erken gebelik testleri varya..

Belki erkek olma şansını arttırıyordur.Benim arkadaşım da hapı bıraktıktan sonra erkek çocuğa hamile kaldı.Ben de ondan sonra hamile kaldım ne hap kullandım ne bir şey benim de oğlum oldu.

sudesoylem peki yumurtlama döneminde mi hamile kalmıştın cnm hatırlıyormusun, sadece doğum kontrol hapının etkisi olarak değil de belki ikisini birara düşünmek lazım değerlendirmek için kızlar.

canım benim diğer üç kızımdada adetimden hemen sonra ilişkiye girmiştim. zannedersem bundan dolayı kız oldullar ha ?

Belki erkek olma şansını arttırıyordur.Benim arkadaşım da hapı bıraktıktan sonra erkek çocuğa hamile kaldı.Ben de ondan sonra hamile kaldım ne hap kullandım ne bir şey benim de oğlum oldu.

Kısmetinde ne olursa o geliyor Allahtan. Çok farklı hikayeler duydum birbirini tutmayan. bu yüzden genelleme yapmak imkansız gibi bişi canım.

kızlar bişi sorcam . karnım bugünlerde aşırı ağrıyor. bebeği çok aşşağıda hissediyorum. bebeği bu kadar aşşağıda hissetmem normal mi aceba ? diğer hamileliklerimde hiç böyle bişey olmamıştı.

Bu arada meme uçları kararırsa erkek olur diye birşey duydum. böyle bir bilgi sahibi olan var mı aramızda ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…