bebek cinsiyet belirleme..

ben sana teyid edeyim güzelim :) adetlerim gayet düzenli. 22-23 günde bir mutlaka ziyarete gelirler. 6 gün misafir olduktan sonra giderler

23 günde bir regli oluyorsan 31 agustos yumurtlama günündür yani erkek cocuk şansı yüksektir
ilişki tarihine 3-4 eylül diyorsun.bu tarihte hamilelik olması cok zor.
o nedenle teyit etmek istedim.

23 günde bir regli oluyorsan 31 agustos yumurtlama günündür yani erkek cocuk şansı yüksektir
ilişki tarihine 3-4 eylül diyorsun.bu tarihte hamilelik olması cok zor.
o nedenle teyit etmek istedim.

Elaracım 22 sinde regl oldum. Bu kesin bilgi. 28 Ağustosta KURUDUM. KURUDUKTAN sonra 7 ile 8 inci günler (3-4 Eylül) ilişki oldu. başka bir ilişki ne öncesinde nede sonrasında kesinlikle olmadı çünkü Babamlar bize gelmişti. Babamların bize gelmesinden biliyorum...

3-4 eylüülde ilişki ile hamilelik neden zor onu anlamadım canım ?

hamilelik olabilmesi için ortada bi yumurta olması lazım
senin adet döngün cok kısa ve hemen adet sonrası yumurtlama dönemine giriyosun
adet sonrası 4 günün kız günlerin. 5 .günü yumurtan fallop tüplerine bırakılır ve onu döllicek spermi beklelr
yumurtanın ömrüde 24 saattir.
senin yumurta 31 agustosta serbest kaldıysa en faz 1 gün canlı kalır ve en fazla 1 eylülde ilişki olmalıki döllenme olsun

belkide o ay gec yumurtladın bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

gec yumurtlama olduysa ve tek ilişki ise belki erkek olabilir

canım buradaki grafiğe göre adetin başladığı günden itibaren 12-13-14-15-16 ıncı günler yumurtlama günleri. benim 22 ağustosta adetimin başlangıcı olduğuna göre bundan 12 gün sonrası eylül 3 e denk geliyor. bu grafiğe göre o zaman ben tam yumurtlama zamanı ilişkiye girmişim ?

sen bu grafigi baz alıp bakamazsın
cünkü burdaki adet döngüsü 23 gün degil

ayrıca 12-13-14-15-16. günler yumurtlama günleri ise 12. günü yumurtlamanın başlangıcıdır
daha yumurtlama olmasına 3 gün var demektir

adet döngüsü - 14= yumurtlama günü
23-14=9. gün yumurtlama günün

Son düzenleyen: Moderatör:
bide senin adetin 6 gün sürüyormuş.ozaman yumurtlama günün 10.gün olur yani 31 agustos
ama dedigim gibi belkide gec yumurtladın v etek ilişki olmuş belki erkek olabilir

of canım ya. ben bu işten hiçbirşey anlamadım valla. Çarşamba gelsinde cinsiyet belli olsun kurtulsam bu hengameden...

bide renkrenk diye bi arkadaş var
yalnış hatırlamıyorsam onunda yumurtlamadan cok sonra ilişki olmuş ve öle hamile kalmıştı oglu olcak onunda
hatta doktorda demişti cocuk olması imkansız bi zmanda olmuş v.s diye

en son kac haftalıkken doktor cinsiyet tahmini yapmıştı ve ne demişti?

en son 15 haftalıkken 2 farklı doktorda kıza benziyor dedi. ama ikiside kesin değil emin değiliz dedi. bu çarşamba tekrardan kontrolüm var.

Bu arada okumuşsunuzdur. yaprak ın kullandığı testi bende iki sefer denedim. ikisindede erkek çıktı. hangisine inanacağımı bende şaşırdım canım

hımm renk renk te yumurtlama zamanı kalmış
16.gün kalmış o yani.tam yum zamanııı
ben yalnış hatırlamışım

hımm inşallah doktorla yanılmıştır.en az 20 haftalık olmadan bi tahminde bulunmamak lazım aslında
ilk haftalardaki bebegin cinsel organları cok benziyor birbirine.ve yanılmalar cok oluyor
inş senin doktor yanılmıştırr
ama oglun olcak gibi geliyor bana

Teşekkür ederim. umarım doktorlar yanılıyor sen yanılmıyorsundur canım

bu arada doktor çocuğa alttan bakıyordu. başka bir yerde okudum ilk haftadaki gebeliklerde aşşağıdan bakınca cinsel organlar birbirine çok benziyormuş. Umarım yaanlış bakmıştırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…