- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.321
Canım anlatamıyorum galiba. Son adetimi 22 Ağustosta gördüm. Ondan beri adet felan yok. Hamileyim yani
cnm pardon haziran temmuz ayı yazacktım:))
adet döngün gercekten 23 gün mü onu teyit etmem lazım
ben sana teyid edeyim güzelim :) adetlerim gayet düzenli. 22-23 günde bir mutlaka ziyarete gelirler. 6 gün misafir olduktan sonra giderler
23 günde bir regli oluyorsan 31 agustos yumurtlama günündür yani erkek cocuk şansı yüksektir
ilişki tarihine 3-4 eylül diyorsun.bu tarihte hamilelik olması cok zor.
o nedenle teyit etmek istedim.
adet gününden eminsen ilişki günlerini teyit et ozaman
hamilelik olabilmesi için ortada bi yumurta olması lazım
senin adet döngün cok kısa ve hemen adet sonrası yumurtlama dönemine giriyosun
adet sonrası 3 gün kız günlerin. 4 .günü yumurtan fallop tüplerine bırakılır ve onu döllicek spermi beklel
yumurtanın ömrüde 24 saattir.
senin yumurta 31 agustosta serbest kaldıysa 1 gün canlı kalır ve en fazla 1 eylülde ilişki olmalıki döllenme olsun
belkide o ay gec yumurtladın bilemiyorum.
hamilelik olabilmesi için ortada bi yumurta olması lazım
senin adet döngün cok kısa ve hemen adet sonrası yumurtlama dönemine giriyosun
adet sonrası 4 günün kız günlerin. 5 .günü yumurtan fallop tüplerine bırakılır ve onu döllicek spermi beklelr
yumurtanın ömrüde 24 saattir.
senin yumurta 31 agustosta serbest kaldıysa en faz 1 gün canlı kalır ve en fazla 1 eylülde ilişki olmalıki döllenme olsun
belkide o ay gec yumurtladın bilemiyorum.
canım buradaki grafiğe göre adetin başladığı günden itibaren 12-13-14-15-16 ıncı günler yumurtlama günleri. benim 22 ağustosta adetimin başlangıcı olduğuna göre bundan 12 gün sonrası eylül 3 e denk geliyor. bu grafiğe göre o zaman ben tam yumurtlama zamanı ilişkiye girmişim ?
sen bu grafigi baz alıp bakamazsın
cünkü burdaki adet döngüsü 23 gün degil
ayrıca 12-13-14-15-16. günler yumurtlama günleri ise 12. günü yumurtlamanın başlangıcıdır
daha yumurtlama olmasına 3 gün var demektir
adet döngüsü - 14= yumurtlama günü
23-14=9. gün yumurtlama günün
en son kac haftalıkken doktor cinsiyet tahmini yapmıştı ve ne demişti?
kızlar bende ılk oglumda adet olmustum o sıra tasuınıyordum adetım kesıldı sonra 1 hafta sonra tekrar adet oladum ve 3 gun surdu arkasından ogluma hamıle kaldım bunda ıse adetım 30 31 gunde oluyor 16 gun falan kaldım ama yanı o ay 56 defa ılıskı oldu ve ayrıca korunuyorduk yanı doktorum mucızevı bı hamılelık dıyoe benımkıne bence ALLAH'ım ne ısterse o oluyor kızlar ınsallah gönlunuze öre olur benım olmadı ama basta tabıkı saglıklı olması cok onemlı benım ablamda hemn adet bıtımınde kıza hamıle kaldı yanı cok degısken bılmıyorum yanı..
en son 15 haftalıkken 2 farklı doktorda kıza benziyor dedi. ama ikiside kesin değil emin değiliz dedi. bu çarşamba tekrardan kontrolüm var.
Bu arada okumuşsunuzdur. yaprak ın kullandığı testi bende iki sefer denedim. ikisindede erkek çıktı. hangisine inanacağımı bende şaşırdım canım
hımm inşallah doktorla yanılmıştır.en az 20 haftalık olmadan bi tahminde bulunmamak lazım aslında
ilk haftalardaki bebegin cinsel organları cok benziyor birbirine.ve yanılmalar cok oluyor
inş senin doktor yanılmıştırr
ama oglun olcak gibi geliyor bana
asagıdakı cızelgeye gore yum.gunu tek ilişki hepsı erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?