bebek cinsiyet belirleme..

Yumurtlama testinde yanlış sonucun sebepleri ne olabilir ?

Hamileyseniz, kısa süre önce hamilelikten çıktıysanız veya menopoz dönemindeyseniz, bu yanlış sonuç almanıza sebep olabilir. Aynısı, şayet gebe kalmak için tedavi görüyorsanız ve buna bağlı LH (Luteinise Hormon) veya hCG (Humanes Chorion Gonadotropin) arttırıcı ilaç alıyorsanız da geçerlidir bu konuyla ilgili olarak önce hekiminize sorunuz. Clomifen ihtiva eden ilaçlar sonucu etkilemez, ancak siklus süresini etkileyebilirler. Bunun sonucunda bir paket daha alıp kullanmanız gerekebilir

Alıntıdır..

bilgi için teşekkürşer, elara şubat için bana uygun demiştin, kaçırmak istemiyorum epey günüm var erkek için. yani yaklaşık 1,5 ay var. öncesinde yapmamız gerekenler nedir canım, eleviti bıraktım kalsiyum var diye, şu an süt ürünleri almamaya dikkat ediyorum, muz ve kahve bol bol tüketiyorum ama doğrumu?

hımm renk renk te yumurtlama zamanı kalmış
16.gün kalmış o yani.tam yum zamanııı
ben yalnış hatırlamışım

cnmm tam yumurtlama gunum deıldı aslında yanı bız hep korundugumuz ıcın o ay 5-6 kere fln oldu bu hamılelıgımde ve adet bıtımınden sonrada olmustu bız hep korundugumuz ıcın bılemıyorum amakı bebegım 10 gun onde gıdıyor cnmm bence tek ılıskı deıl ıllakı benım ıkısınde tek ılıskı deıl cnmm...

Kızlar merhabalar. Elara bir mesajın daha gelmiş şimdi gördüm.Çok teşekkürler.

Arkadaşlar, arkadaşımın bugün bebeğinin cinsiyeti kesinleşmiş erkek demiş doktor. Eşinin tayini çıktı ve başka şehre taşındılar. Tam taşındığı ay hamile kalmış. Hep üzülüyordu bilmeden hamile kaldığı için iyi beslenemediğini düşünüyordu. Özellikle bebek düşünmediği için hiç folik asit tüketmemiş, süt içmemiş. Yedikleri tek şey 1 ay boyunca dışarıdan kebap, lahmacun. Ama meyve sık tüketmiş. Bir tane kızı var onunda ve biz aynı zamanlarda hamilelik düşünmüştük. İkimizde çok düzenli beslenmiştik ve sütü bol tüketmiştik benden 1 ay sonra hamile kalmıştı kızına. Herkesin hamilelik öncesini araştırır oldum valla.

ben oyle bırsey hıc duymadım ama dogum kontrol hapı kullanıp hamıle arkadaslarımın evet ogulları var

Yok canim ya bence onlar bir tesadüftür benim cevremdeki bütün bayanlar d.k.h.kullaniyor ama %90 kiz cocuklari var...

bende 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım
bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım canım sonuç =kız

Aynen bendede canim sonuc kiz

AMIN INSALLAH

Ama ben görmedim meraktan catliyayimmi simdi catliyayim catliyayim

AMIN INSALLAH

Gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda sifasini versin

kızlar nerdesiniz ya. sıkıntıdan patlayacağım. kocişlerinizin dizinin dibindemi kaldınız ya. işten geldiler di,mi ? bakın hepiniz benim gibi yapın aç bırakın onları

Süpersin valla sen hamileligine siginiyon biz ne diycez ?

hangi gün hamile kalmış peki biliyormusun? yumurtlama günümümü ki acaba

aranizda almanyadan olan varmi :)

ICH

bende yasmin kullandım 2 sene kadar korunmayı bıraktıktan sonra oğlum oldu...en yakın arkadaşımda öyle yasminden sonra erkek...belki tesadüftür ama bilemem..

Yasmini arastirmak lazim iceriginde acaba vajinayi alkali yapan bir kimyasal olabilir mi ben baska d.k.h. kullandim ve bir kizim var...

bence işin sırrı yasmın de elara yenı bı topık acsak yasmını bırakınca olan cınsıyetlerı soralım ben acayım bı ugrayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bence işin sırrı yasmın de elara yenı bı topık acsak yasmını bırakınca olan cınsıyetlerı soralım ben acayım bı ugrayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bu forumdamıydı hatırlamaıyorum ama, birisi erkek bebek için yasmin ve dian35'i doktoun tavsiye ettiğini söylemiş. ama bu şekilde epeyce bir zaman gerekir belli bir süre kullancaksın sonra biliyosunuz hamiş kalmak için yine belli bir süre beklenmesi tavsiye ediliyor d.k.h sonrası birde o süreyi bekle
uffff:8

hangi gün hamile kalmış peki biliyormusun? yumurtlama günümümü ki acaba
Biliyorum canım adetin başlangıcından 13. gün hamile kalmış bir de adete yakın ilişki olmuş. O ilişkiden olması çok çok düşük bir ihtimal zaten. 27-28 gün sürüyor genelde diyor. Bebek düşünmediği için takip etmemiş tam döngüsünü söyleyemedi. Ama yumurtlamaya denk gelmiş bence. Yalnız birşey daha dedi. Bebek düşünmediğinden hemen kalkmış hiç yatmamış.

haskena konuda actim gerci ama sanada sorayim ultrasyona girmek istiyorum almanyada ama doktorlar cabuk cabuk söylermiyorlarmis bi bilgin var mi neresidnesin almanyanin

Ben 16. haftada ögrendim evet yurtdisinda 4. ay dolduktan sonra söyleniyor galiba Türkiyeyede bu sistem gelecekmis cünkü erken ögrenmeden dogan kürtaj düsük olaylari artmis gazetede okumustum hatta yeni cikan bu 10 .haftada cins.belirlenen testide kaldirmayi düsünüyorlarmis yada Türkiyede satisini yasaklamayi öyle birseydi insanlar istemedigi cinsiyet olunca aldiriyorlarmis diye sen kac haftaliksin

kızlar iyi geceler hepinize geçmişi okumayı yeni bitirdim ve geldim yaprak çok sevindim canım inşallah ben de güzel haberler veririm size hepinizin gönlüne göre versin yüce RAABİM...

Müjdeli haberlerini bekliyoruz kizin nasil oldu canim insaAllah hersey düzelmistir dualarimdasin.....

bende dogum kontrol hapindan sonra hamis kaldim
iki hamislikte erkekle sonuclandi Allah emanettttttttlerrrr

Sende mi yasmini kullandin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…