- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.341
Yumurtlama testinde yanlış sonucun sebepleri ne olabilir ?
Hamileyseniz, kısa süre önce hamilelikten çıktıysanız veya menopoz dönemindeyseniz, bu yanlış sonuç almanıza sebep olabilir. Aynısı, şayet gebe kalmak için tedavi görüyorsanız ve buna bağlı LH (Luteinise Hormon) veya hCG (Humanes Chorion Gonadotropin) arttırıcı ilaç alıyorsanız da geçerlidir bu konuyla ilgili olarak önce hekiminize sorunuz. Clomifen ihtiva eden ilaçlar sonucu etkilemez, ancak siklus süresini etkileyebilirler. Bunun sonucunda bir paket daha alıp kullanmanız gerekebilir
Alıntıdır..
hımm renk renk te yumurtlama zamanı kalmış
16.gün kalmış o yani.tam yum zamanııı
ben yalnış hatırlamışım
ben oyle bırsey hıc duymadım ama dogum kontrol hapı kullanıp hamıle arkadaslarımın evet ogulları var
bende 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım
bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım canım sonuç =kız
herkese günaydın
topiğe girmeyeli gelişmeler olmuş
yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum
ALLAH tamamına erdirsin darısı biz isteyenlerede
RABBİM hayırlısıyla erkek evlat versin inşallah
CÜMLEMİZEEEEEEEEEEEE
kızlarrr ben umutuu gördümmmm :)))
umutcum gayet hoşsun bence.öle abarttıgın kadar yaşlı filan degildin.ben seni tombul sanıyorum gayette zayıfmışınn.
yüzünde cok sıcak geldi banaa
seni ekledim arkadaş listemee.bakablirsin sende bana:)
3 kızdan sonra daha bır heves olur eslerde heraldee
benımkı su an pek heveslı degıl ama hamıs olupda erkek oldugunu
duyunca napar acaba cok merak edıyommm benım kadar ıstese
hemen yapcam DA(
RABBIM INSS HEPIMIZE TUM ISTEYENLERE SU MUBAREK GUNLER HURMETINE NASIP ETSIN INSAALLAH
HIM ewet cnm ya kucuklerle araba kullanmak zor
en ıyısını yapmıssın dıkkat cok önemlı
ewet cnm valla ıyı oluyo aksam mutfak derdı olmayıncaa:)))
valla bendemı yapsam ne hevese getırdın cnm ama kucuk hasta benım ya
grıp ollmus antıbıyotık kullanıyom kac gundur bı faydası yokk...
kızlar nerdesiniz ya. sıkıntıdan patlayacağım. kocişlerinizin dizinin dibindemi kaldınız ya. işten geldiler di,mi ? bakın hepiniz benim gibi yapın aç bırakın onları
Kızlar merhabalar. Elara bir mesajın daha gelmiş şimdi gördüm.Çok teşekkürler.
Arkadaşlar, arkadaşımın bugün bebeğinin cinsiyeti kesinleşmiş erkek demiş doktor. Eşinin tayini çıktı ve başka şehre taşındılar. Tam taşındığı ay hamile kalmış. Hep üzülüyordu bilmeden hamile kaldığı için iyi beslenemediğini düşünüyordu. Özellikle bebek düşünmediği için hiç folik asit tüketmemiş, süt içmemiş. Yedikleri tek şey 1 ay boyunca dışarıdan kebap, lahmacun. Ama meyve sık tüketmiş. Bir tane kızı var onunda ve biz aynı zamanlarda hamilelik düşünmüştük. İkimizde çok düzenli beslenmiştik ve sütü bol tüketmiştik benden 1 ay sonra hamile kalmıştı kızına. Herkesin hamilelik öncesini araştırır oldum valla.
aranizda almanyadan olan varmi :)
bende yasmin kullandım 2 sene kadar korunmayı bıraktıktan sonra oğlum oldu...en yakın arkadaşımda öyle yasminden sonra erkek...belki tesadüftür ama bilemem..
ICH
..
bence işin sırrı yasmın de elara yenı bı topık acsak yasmını bırakınca olan cınsıyetlerı soralım ben acayım bı ugrayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Biliyorum canım adetin başlangıcından 13. gün hamile kalmış bir de adete yakın ilişki olmuş. O ilişkiden olması çok çok düşük bir ihtimal zaten. 27-28 gün sürüyor genelde diyor. Bebek düşünmediği için takip etmemiş tam döngüsünü söyleyemedi. Ama yumurtlamaya denk gelmiş bence. Yalnız birşey daha dedi. Bebek düşünmediğinden hemen kalkmış hiç yatmamış.hangi gün hamile kalmış peki biliyormusun? yumurtlama günümümü ki acaba
haskena konuda actim gerci ama sanada sorayim ultrasyona girmek istiyorum almanyada ama doktorlar cabuk cabuk söylermiyorlarmis bi bilgin var mi neresidnesin almanyanin
kızlar iyi geceler hepinize geçmişi okumayı yeni bitirdim ve geldim yaprak çok sevindim canım inşallah ben de güzel haberler veririm size hepinizin gönlüne göre versin yüce RAABİM...
bende dogum kontrol hapindan sonra hamis kaldim
iki hamislikte erkekle sonuclandi Allah emanettttttttlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?