- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.361
canım benim diğer üç kızımdada adetimden hemen sonra ilişkiye girmiştim. zannedersem bundan dolayı kız oldullar ha ?
Kızlar birşey soracağım. Kendi çapımda bir hesap yaptım ve zannedersem yumurtlamadan 2-3 en fazla 4 gün sonra ilişkiye girmişiz. bu durumda sonuç ne olur ?? Tahminlerinizi alalım kızlaarrrr.
erkek olması muhtemel gibi canım, inş öyledir. bu arada 3kız dan sonra 1erkek ten bahsedilmiş önceki sayfalarda, katılıyorum, teyzem ve anennem:)
Elaracım iyyim canım teşk oğluşda iyi inş sesi çıkmıyo valla bunlar kesin hareketler artık sanırım daha net hissediyorum eşim döndü ama hala düzelmedik halada söylemedim tabi ama biri söledi sanırım şüpheleniyorum çünkü daha ılımlı ve barışmak için laf atıf duruyor sende iyisin umarım kızın nasıl karşılaşamıyoruz pekyaprak naber cnmm.ogluşun nasıl kendini belli ediyormu artık:)
eşin geldimi seyehatten ,sölemedin daha dimi
aranız da mı düzelmedi yaw
bende bunda adetim bittiği gün 3. gün ve 5. gün girdim sonuç erkek bazılarında tutan şeyler bazen tutmaya biliyocanım benim diğer üç kızımdada adetimden hemen sonra ilişkiye girmiştim. zannedersem bundan dolayı kız oldullar ha ?
benimde ağrım oluyo bende sanırım aşağıda taşıyorum ultrasyonuda doktor çok aşağı tutuyo ordan biliyorum meme uçlarımda ilk haftalarda hafif karardı şuan normal pembemsi gibikızlar bişi sorcam . karnım bugünlerde aşırı ağrıyor. bebeği çok aşşağıda hissediyorum. bebeği bu kadar aşşağıda hissetmem normal mi aceba ? diğer hamileliklerimde hiç böyle bişey olmamıştı.
Bu arada meme uçları kararırsa erkek olur diye birşey duydum. böyle bir bilgi sahibi olan var mı aramızda ??
Erkek olabilir demeseydin valla bırakmazdı sudebide senin adetin 6 gün sürüyormuş.ozaman yumurtlama günün 10.gün olur yani 31 agustos
ama dedigim gibi belkide gec yumurtladın v etek ilişki olmuş belki erkek olabilir
Valla ben 7 sene kullandım ramazandan sonra bıraktım hastalandım bidaha içmedim o ay hamile kaldımsonuçta Allahın izniyle erkek inş.yasmını bıraktıktan sonra kac ay beklemek lazım
Erkek olabilir demeseydin valla bırakmazdı sudeAma bende erkek gibi hissediyorum ayrıca benim annemde 3 kızdan sonra bulmuş erkeği
Valla ben 7 sene kullandım ramazandan sonra bıraktım hastalandım bidaha içmedim o ay hamile kaldımsonuçta Allahın izniyle erkek inş.
walla layd ağzından bal damlıyor. Çaarşamba günü nasıl gelecek bilmiyorum ...... Gelsede öğrensek diyorum bir yandan. Bir yandanda çok korkuyorum kızlar yaaaa :18::18::18::18::18::18:
Elaracım 22 sinde regl oldum. Bu kesin bilgi. 28 Ağustosta KURUDUM. KURUDUKTAN sonra 7 ile 8 inci günler (3-4 Eylül) ilişki oldu. başka bir ilişki ne öncesinde nede sonrasında kesinlikle olmadı çünkü Babamlar bize gelmişti.Babamların bize gelmesinden biliyorum...
3-4 eylüülde ilişki ile hamilelik neden zor onu anlamadım canım ?
hamilelik olabilmesi için ortada bi yumurta olması lazım
senin adet döngün cok kısa ve hemen adet sonrası yumurtlama dönemine giriyosun
adet sonrası 4 günün kız günlerin. 5 .günü yumurtan fallop tüplerine bırakılır ve onu döllicek spermi beklelr
yumurtanın ömrüde 24 saattir.
senin yumurta 31 agustosta serbest kaldıysa en faz 1 gün canlı kalır ve en fazla 1 eylülde ilişki olmalıki döllenme olsun
belkide o ay gec yumurtladın bilemiyorum.
Sudesoylem hakkında hayırlısı canım Allah gönlüne göre verir inşallah. Başka işlere yoğunlaş cinsiyet düşünmemeye çalış canım stres bebişi üzmesin.
Senden önce biz meraktan catliyacaz hemen gelsin su Carsamba gel carsamba gel safak 4 :18:
Belki regl araligin farklidir cünkü bende baktim ve normalde yumurtlamadan sonra iliski olmus yani hamile kalman zor olan zamanda ama tutuguna göre vARDIR BUNDADA BIR HAYR ::::
Bence gec yumurtlama olmustur yoksa tibben mucize var demektir...Ahanda mucizemiz geliyor sude nin oglu.......
Keşke mümkün olsa ben neler çektim bir aydır stresten uyyamıyordum şimdi mışıl mışıl uyyorum darısı herkese
Elaracım iyyim canım teşk oğluşda iyi inş sesi çıkmıyo valla bunlar kesin hareketler artık sanırım daha net hissediyorum eşim döndü ama hala düzelmedik halada söylemedim tabi ama biri söledi sanırım şüpheleniyorum çünkü daha ılımlı ve barışmak için laf atıf duruyor
Amin canım saolasın biliyorum nası sevindini Allahta senin gönlüne göre versin inş. hayırlı habere az kaldı sık dişiniinanki öğrendiğimde biliyorsun kendimin olması kadar sevinmiştim. Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasp etsin. Amin...
Yaprak sana daha önce söyle yazmistim esine direkt sen söyleme ama bir sekilde duyur ama nazinida eksik etme,, senden baska kim biliyor kim söylemis olabilir sakin hemen yelkenleri suya indirme
Aslına bakarsan korunuyorduk canım bizde. kaza kurşunu oldu
Nasıl oldu anlamadık inan
Bi çarşamba gelsede bende kurtulsam bu stresten. 26 yaşında saçlarım beyazladı inan...
Yok canım valla indirmedim kızlar durmuyoki önlerine gelene sölüyolar benim ailem sölememiştir ona eminimde görümcem biliyodu büyük ihtimal onlardan biri söledi
Su an topikte bulunup sadece okuyan yorum yapmayan bayanlar katilin aramiza yorum yapin bilgilerinizi paylasin sadece okuyup gitmek olmuyor ama ......
Su an topikte bulunup sadece okuyan yorum yapmayan bayanlar katilin aramiza yorum yapin bilgilerinizi paylasin sadece okuyup gitmek olmuyor ama ......
ne diyeyim güzelim ? Söylenecek kelime kalmadı inanki.... Artık son sözü Doktor söyleyecek.....
dogum kontol hapini kullanan ve biraktiktan sonra hamile kalanin oglu olur ihtimali var diye birsey yok kizlar..bu tür seylere inanmayin...ne alaka,,benim cok tanidigim var d.k.hapini birakipta kizi olan...bende dahil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?