bebek cinsiyet belirleme..

canım benim diğer üç kızımdada adetimden hemen sonra ilişkiye girmiştim. zannedersem bundan dolayı kız oldullar ha ?

Evet arastirmalarimiz gösteriyorki adet bitiminden hemen sonra ve SIK SIK iliski sonuc =kiz

Yumurtlama günü tek iliski=erkek

Kızlar birşey soracağım. Kendi çapımda bir hesap yaptım ve zannedersem yumurtlamadan 2-3 en fazla 4 gün sonra ilişkiye girmişiz. bu durumda sonuç ne olur ?? Tahminlerinizi alalım kızlaarrrr.

Matematigini bilmem ama benim icimden erkek geliyor yani tamamen duygusal

erkek olması muhtemel gibi canım, inş öyledir. bu arada 3kız dan sonra 1erkek ten bahsedilmiş önceki sayfalarda, katılıyorum, teyzem ve anennem:)

Ben yazmistim canim onuda okudugum bir arastirma sonucuydu yani mahalle arasi duydugum birsey degil ama sende güvenirligini yazmissin ...

yaprak naber cnmm.ogluşun nasıl kendini belli ediyormu artık:)
eşin geldimi seyehatten ,sölemedin daha dimi
aranız da mı düzelmedi yaw
Elaracım iyyim canım teşk oğluşda iyi inş sesi çıkmıyo valla bunlar kesin hareketler artık sanırım daha net hissediyorum eşim döndü ama hala düzelmedik halada söylemedim tabi ama biri söledi sanırım şüpheleniyorum çünkü daha ılımlı ve barışmak için laf atıf duruyor sende iyisin umarım kızın nasıl karşılaşamıyoruz pek
canım benim diğer üç kızımdada adetimden hemen sonra ilişkiye girmiştim. zannedersem bundan dolayı kız oldullar ha ?
bende bunda adetim bittiği gün 3. gün ve 5. gün girdim sonuç erkek bazılarında tutan şeyler bazen tutmaya biliyo
benimde ağrım oluyo bende sanırım aşağıda taşıyorum ultrasyonuda doktor çok aşağı tutuyo ordan biliyorum meme uçlarımda ilk haftalarda hafif karardı şuan normal pembemsi gibi
bide senin adetin 6 gün sürüyormuş.ozaman yumurtlama günün 10.gün olur yani 31 agustos
ama dedigim gibi belkide gec yumurtladın v etek ilişki olmuş belki erkek olabilir
Erkek olabilir demeseydin valla bırakmazdı sude Ama bende erkek gibi hissediyorum ayrıca benim annemde 3 kızdan sonra bulmuş erkeği

yasmını bıraktıktan sonra kac ay beklemek lazım
Valla ben 7 sene kullandım ramazandan sonra bıraktım hastalandım bidaha içmedim o ay hamile kaldımsonuçta Allahın izniyle erkek inş.

çok fenasın yaprak

Son düzenleme:
walla layd ağzından bal damlıyor. Çaarşamba günü nasıl gelecek bilmiyorum ...... Gelsede öğrensek diyorum bir yandan. Bir yandanda çok korkuyorum kızlar yaaaa :18::18::18::18::18::18:

Senden önce biz meraktan catliyacaz hemen gelsin su Carsamba gel carsamba gel safak 4 :18:

Belki regl araligin farklidir cünkü bende baktim ve normalde yumurtlamadan sonra iliski olmus yani hamile kalman zor olan zamanda ama tutuguna göre vARDIR BUNDADA BIR HAYR ::::

Bence gec yumurtlama olmustur yoksa tibben mucize var demektir...Ahanda mucizemiz geliyor sude nin oglu.......

Sudesoylem hakkında hayırlısı canım Allah gönlüne göre verir inşallah. Başka işlere yoğunlaş cinsiyet düşünmemeye çalış canım stres bebişi üzmesin.

Aslına bakarsan korunuyorduk canım bizde. kaza kurşunu oldu
Nasıl oldu anlamadık inan
Bi çarşamba gelsede bende kurtulsam bu stresten. 26 yaşında saçlarım beyazladı inan...

Yaprak sana daha önce söyle yazmistim esine direkt sen söyleme ama bir sekilde duyur ama nazinida eksik etme,, senden baska kim biliyor kim söylemis olabilir sakin hemen yelkenleri suya indirme

inanki öğrendiğimde biliyorsun kendimin olması kadar sevinmiştim. Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasp etsin. Amin...
Amin canım saolasın biliyorum nası sevindini Allahta senin gönlüne göre versin inş. hayırlı habere az kaldı sık dişini
Yaprak sana daha önce söyle yazmistim esine direkt sen söyleme ama bir sekilde duyur ama nazinida eksik etme,, senden baska kim biliyor kim söylemis olabilir sakin hemen yelkenleri suya indirme

Yok canım valla indirmedim kızlar durmuyoki önlerine gelene sölüyolar benim ailem sölememiştir ona eminimde görümcem biliyodu büyük ihtimal onlardan biri söledi

Aslına bakarsan korunuyorduk canım bizde. kaza kurşunu oldu
Nasıl oldu anlamadık inan
Bi çarşamba gelsede bende kurtulsam bu stresten. 26 yaşında saçlarım beyazladı inan...

Kiz MASAALLAH bacim 26 yasa 4 cocuk kiz ben Elaranin dedigi gibi harbi agir topmusum yas 35 bir cocuk ikinci ha gayret tuturacam insaAllah

Yok canım valla indirmedim kızlar durmuyoki önlerine gelene sölüyolar benim ailem sölememiştir ona eminimde görümcem biliyodu büyük ihtimal onlardan biri söledi

Okey suclu bulundu görümce......................

Su an topikte bulunup sadece okuyan yorum yapmayan bayanlar katilin aramiza yorum yapin bilgilerinizi paylasin sadece okuyup gitmek olmuyor ama ......

Su an topikte bulunup sadece okuyan yorum yapmayan bayanlar katilin aramiza yorum yapin bilgilerinizi paylasin sadece okuyup gitmek olmuyor ama ......

bilgilerimi paylasiyim ozman
tek iliski erkek cogul iliski kiz deniyor ya buna inanmiyorum cevremdeki arkadaslardan cogu bundan kac sene önce cogul iliski yasadi ve hepsininde oglu oldu :))) ayni sene dogum ettiler yeni evlilerdi hatta o sene icin erkek senesi dendi cok oglan dogdu icin

ne diyeyim güzelim ? Söylenecek kelime kalmadı inanki.... Artık son sözü Doktor söyleyecek.....

ALLAH insallah gönlüne göre verir canim carsambayi simdi bende merakla beklemeye basladim kendi randevumu unuttum

su var herkesde bir degil kizlarda hamilelik daha kötü geciyor oglanlarda cok tezcanli olunuyor ama tabiki bünye meseleside var garantisi yok

dogum kontol hapini kullanan ve biraktiktan sonra hamile kalanin oglu olur ihtimali var diye birsey yok kizlar..bu tür seylere inanmayin...ne alaka,,benim cok tanidigim var d.k.hapini birakipta kizi olan...bende dahil ..

dogum kontol hapini kullanan ve biraktiktan sonra hamile kalanin oglu olur ihtimali var diye birsey yok kizlar..bu tür seylere inanmayin...ne alaka,,benim cok tanidigim var d.k.hapini birakipta kizi olan...bende dahil ..

doğum kontrol hapı değilde özellikle yasmin dedi arkadaşlar bende tutuyo ama herkeste tutcak die bişey yok tabi her bünye farklı

gurbetgüzeli..nasilsin canim..nursenrabia nasil..bebeyi sanirim bes aylik oldu..hayirlisiylan saglikli bi sekilde alir insallah bebisini kucagina...pek ugramiyo galiba buralara..

benim meleyimde 5 aylik olacak...cok sevimli teyzesi..iyiki olmus...cok seviyoruz onu..
artik bebek düsünmüyoruz..esimin biraz gönlü var ama oda alisacak..ama ben kesin kararimi verdim...bebek olayi kapandi benim icin..5 cocuk yeter da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…