- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.381
benim en samimi arkadasim bu hapi kullaniyordu..ama sevimli bi kizi oldu..doğum kontrol hapı değilde özellikle yasmin dedi arkadaşlar bende tutuyo ama herkeste tutcak die bişey yok tabi her bünye farklı
yaprakcım cnm sana cok sevındım ınankı ıns kocısınle aranda duzelır
mutlu bı sekılde alırsın kucagına tosuncugunu darısı bızım basımıza ınss
nolur bızede cok dua et cnmm..
sude cnm ınsssss sende böle sevınırsın cnm
aksam bıraz hayyelere daldım gercekden 3 kızdan sonra bı oglus olsaa
cok guzel olcak yaaa ıns sende bende tum ıstyeneler tadar bu sevgıyı cnm
ınsss
gurbetgüzeli..nasilsin canim..nursenrabia nasil..bebeyi sanirim bes aylik oldu..hayirlisiylan saglikli bi sekilde alir insallah bebisini kucagina...pek ugramiyo galiba buralara..
benim meleyimde 5 aylik olacak...cok sevimli teyzesi..iyiki olmus...cok seviyoruz onu..
artik bebek düsünmüyoruz..esimin biraz gönlü var ama oda alisacak..ama ben kesin kararimi verdim...bebek olayi kapandi benim icin..5 cocuk yeter da..
kizlar sizi cok iyi anliyorum..kizi olmayanlar kiz cocugu özlemi cekiyo..oglu olmayanlarinda erkek bebeyi özlemini cekiyo...allah gönlünüze göre versin insallah...
canim ..benim ilk 2 kizim ilk evlilikten ..ilk kizim 6 aylikken kazayla hamile kaldim..yine kizim oldu..simdi 14-15 yasindalar genc kiz oldular....simdiki esimden ilk bebeyimiz erkek oldu..hic birsey yapmadim..sadece dua ve namaz...oda 6,5 yasinda..sonra yine 1 kizim oldu..4 yasinda...en son bebisimizde kiz oldu..5 aylik su an...hamileliklerimde aslinda pek fark yoktu...kizlarimdada koca göbeyim vardi oglumdada...ogluma hamileyken tatlidan igrenmistim...en son hamileligimdede tatli-cikolatadan igrendim..yani hic belli olmuyor.MasAllah arkadasim 5 cocuk Allah sana bagislasin acisini göstermesin yaslari kac ve cinsiyetleri ne hamileliklerinde bariz farklar varmiydi ama soru sordum ya merak iste merakli Haskenayim ben?
allah yinede herkezin gönlüne versin..neyapilirsa yapilsin..kismetten ötesi olmuyor..allah ne isterse o oluyor...hersey bos..allahin dedigi oluyor sonucta...
amin canim..allah hepimizin yavrularinin bahtini kaderini güzel yazsin..karsilarina iyi insanlar cikarsin...rabbim sanada ve bütün isteyenlerede tattirsin ..insallah saglikli hayirli erkek bebisin olur..tabi kiz isteyenlerinde kiz bebisleri olur..Yazdiklarina bu topikteki bütün arkadaslar katiliyor hic süphen olmasin bizimkisi tedbir bizden taktir Rabbimden ......
Bizler icin kiz evlatta bir erkek evlatta sadece bizler bizde olamayan cinsteki evladinda sevgisini tatmak istiyoruz o kadar tabiki Rabbim verirse ve bu topikte sadece erkek cocuk isteyen bayanlar yok erkek cocugu olanlarda kiz cocuk istiyor sadece yöntem arastirmiyoruz duada ediyoruz birbirimize biliyorsun müminin mümine ettigi dua makbul olandir mesela benim kizim var onu süslüyorum saclari kivir kivir kücük prenseslere benziyor ben onun sevgisini gülüsünü hic birseye degismem ama magazalara gidince kravatli kücük erkek cocuk gömlekleri görünce icim gidiyor dua ediyorum Rabbim banada hayirli ve saglikli bir erkek cocuk ver ona alip giydireyim diye sünnetini yapayim sünnet cocugu annesi olayim asker annesi olayim damat annesi olayim babaanne olayim daha nasil anlatayim duygularimi buradaki erkek cocuk isteyen arkadaslarimin hepsi bu duyguda ama önce dua ediyoruz ,tedbirimizi aliyoruz takdiri Rabbimize birakiyoruz Rabbim tüm isteyene, kiz isteyene kiz ,erkek isteyene erkek evlat hayirli ve sagliklisini versin insaAllah Amin ve seninde cocuklarini sana bagislasin ömürleri uzun bahtlari güzel olsun....
amin canim..allah hepimizin yavrularinin bahtini kaderini güzel yazsin..karsilarina iyi insanlar cikarsin...rabbim sanada ve bütün isteyenlerede tattirsin ..insallah saglikli hayirli erkek bebisin olur..tabi kiz isteyenlerinde kiz bebisleri olur..
yaprakcım cnm sana cok sevındım ınankı ıns kocısınle aranda duzelır
mutlu bı sekılde alırsın kucagına tosuncugunu darısı bızım basımıza ınss
nolur bızede cok dua et cnmm..
sude cnm ınsssss sende böle sevınırsın cnm
aksam bıraz hayyelere daldım gercekden 3 kızdan sonra bı oglus olsaa
cok guzel olcak yaaa ıns sende bende tum ıstyeneler tadar bu sevgıyı cnm
ınsss
haskena ben baklava...ismimi degistirdim...tanidinmi beni.
hayırlı geceler kızlar nasılsınız bende 12 haftamı doldurdum aşermem felan bitti gayet rahatım doktora gitsem bi tahmınde belkı bulunur ama 15. haftamda gitcem inat ettim stres yapıyodum bu ara şimdi ehlıyete yazıldım harıl harıl ders calısıyom kursa gidiyom ıyı oldu stresten uzaklastım genede aklıma gelıyo sağlıklımı acba kızmı erkekmı ayşegülmü,Muhammed osmanmı ama hakkımızda hayırlısı olsun RABBİM gönlümüzde yatanı kucağımıza hayırlısıyla versın amiiiiiinnnnn inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?