bebek cinsiyet belirleme..

hayır hamile kalmayı kolaylaştırıcı etkisi var.vajinal sıvı ne kadar çok olursa spermler çok rahat yumurtaya ulaşır.resim ekleyebilsem daaha ii göstrirdim ama malesef....
bu aada hayılıı olsun cnm...bi dahki ay oğlana hamile kalırsın inşallh...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ablam dert etme ya aman koca dıye bosuna dememısler kocadıyolar ınsanı ıste

matamatıkcım nbr cn m ne ettın buldugun yontemlerı arasırdınmı????

matamatıkcım nbr cn m ne ettın buldugun yontemlerı arasırdınmı????

evet araştırdm canım,en ince ayrıntısına kadar......aslında bütün bu diet,suplementler,yumurtlama günü,yok çatlama günü hesabından çok daha kolay...ama günah arkadaşım ya....hiç günaha girmey gerek yok.ben hayırlı evlat istiyorum.ne yapalım biraz uğraşacağız artık.

ne demek istedin cnm ya anlamadım valla (

yaaa bu konuyu ben hamile kalmadan önce nie açmadınız:) ben bunların hiçbirini bilmiodummmm. gerçi hamile kalmadan buraya üye de deildim ya walla kızlar bu dediklernizin hiçbirini yapmadım ben. tabi ilk hamileliğim olduğu için cahillikte var biraz.13haftalık gebeyim. bakalım cinsiyeti ne olucak.kocam erkek istio ama ben allahtan ne gelirse razıyım. evlenmeden önce bende hep bi oğlum olsun isterdim ama sanırım şuan ne istediğimi bilmiorum.... allah herkesin gönlüne göre versin. inşallah rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder evlatlarımızı...:Saruboceq:

daha ilk bebeğinse düşünme zaten canım bunları ohhhhh anne adaylığının tadını çıkar....kız evla kötü olduğu için,sevmediğimiz için aramıyoruz ki oğlanı.....hayırlısı olsun .beebeğini kucağına al sağlıklaa.s.

microscoplar ,kuluçka makineleri falan......yöntemleri x ve y leri ayırmakkkkkdelikafaduldendelikafadulden y leri vajinaya özel vajina kapları var,hamile kamak için onunla...

canım istemedi.fen şeyler araştırıyorum.aklım durdu valla..neler öğrendim neler.kadınlar eve resmen mini labratuar kurmuşlarsonuç hepsininde oğlu olmuş.....
yazdığım msjlar...

anladım canım
bencede gerek yok okadara yüce ALLAH verecekse verecektir bence

ilk bebegin daha aynur.hayırlısıyla al bebegini kucagına inş
2.bebek için uygularsın yöntemleri artık.
cinsiyeti belli olunca buraya yazarmısın?az kalmış bi kac haftaya ögrenirsin cinsiyetini

Merhaba kizlar.
Elara listeyi yeni gördüm benim adet döngüm 26,beklenen adette 18 haziran.Kizlar ben hic belirti hissetmiyorum yine olmadi sanirim
Truf sen ne durumdasin?
Berra üzülme,bi dahaki aya insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…