- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.681
günaydın kızlar . o kadar çok yazmışsınız ki geçmişi okumayı ancak bitirebildim . ne yazıkki 12 haziran adet oldum . yani hamile değilim . adet olunca çok üzülmüştüm ama şimdi alıştırdım kendimi . hani karbonatlı duş yapanların bazıları hamile kalamamış ya acaba bende yumurta akı denediğim için mi kalamadım bilemiyorum . bu ay tekrar deneme yapıcaz artık .
gurbet baktığın takvimde benim yumurtlama günüme bakabilirmisin canım ? adet tarihi 12 haziran . siklus 30 gün . teşekkürler.
matematik yumurta akının hamile kalmayı zorlaştırmak gibi bir etkisi var mı acaba ?
ablam dert etme ya aman koca dıye bosuna dememısler kocadıyolar ınsanı ıstegidem kapilari temizleyem
valla esimle tartistik dedim iki sefer boya al evi boyayalim her senede iki sefer temizlik yaparim kökten kis yaz temizligi deyip durma diyor ben sana yapmiycammi dedim
halbuki bosver dedi neden boyansin dedi boya boya deyip duruyomusum da bana haketmedigim hakeretler etti ben pismisimde sanki hersene ev telizligimi yapiyormusumda ben cocuklari buyutemiyormusum lanet olsunmus benimle evlendigi icinde
hic bir zaman ne aldin ne ettin demedim daha neler neler haketmedim kafam cok karisik konusuyorz da iste öyle affff benim gib bir insana herkes tarafindan takdir edilen benim gibi bir insana cok ayipp etti
bir bana yaklasmaya calissin diycem ben sana layik degilim bosver sana layik olani bul sen diycem inceldigi yerden kopsun umurumda degil agzim var dilim yok ona eli sopali kadin lazimm
hayır hamile kalmayı kolaylaştırıcı etkisi var.vajinal sıvı ne kadar çok olursa spermler çok rahat yumurtaya ulaşır.resim ekleyebilsem daaha ii göstrirdim ama malesef....
bu aada hayılıı olsun cnm...bi dahki ay oğlana hamile kalırsın inşallh...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
matamatıkcım nbr cn m ne ettın buldugun yontemlerı arasırdınmı????
evet araştırdm canım,en ince ayrıntısına kadar......aslında bütün bu diet,suplementler,yumurtlama günü,yok çatlama günü hesabından çok daha kolay...ama günah arkadaşım ya....hiç günaha girmey gerek yok.ben hayırlı evlat istiyorum.ne yapalım biraz uğraşacağız artık.
ne demek istedin cnm ya anlamadım valla(
yaaa bu konuyu ben hamile kalmadan önce nie açmadınız:) ben bunların hiçbirini bilmiodummmm. gerçi hamile kalmadan buraya üye de deildim yawalla kızlar bu dediklernizin hiçbirini yapmadım ben. tabi ilk hamileliğim olduğu için cahillikte var biraz.13haftalık gebeyim. bakalım cinsiyeti ne olucak.kocam erkek istio ama ben allahtan ne gelirse razıyım. evlenmeden önce bende hep bi oğlum olsun isterdim ama sanırım şuan ne istediğimi bilmiorum.... allah herkesin gönlüne göre versin. inşallah rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder evlatlarımızı...:Saruboceq:
neyi anlamadın cnm
hani günah falan demişsin ya
yeni bişey buldun gibi geldi sanki bana :)
evet yeni ve garanti bi metod ama günahmış....
şimdi dahada çok merak ettim yaaaaaa
spermleri ayırmakmıydı yeni metodun canım
evt yazmıştım burayada .......
microscoplar ,kuluçka makineleri falan......yöntemleri x ve y leri ayırmakkkkkdelikafaduldendelikafadulden y leri vajinaya özel vajina kapları var,hamile kamak için onunla...
canım istemedi.fen şeyler araştırıyorum.aklım durdu valla..neler öğrendim neler.kadınlar eve resmen mini labratuar kurmuşlarsonuç hepsininde oğlu olmuş.....
yazdığım msjlar...
yaaa bu konuyu ben hamile kalmadan önce nie açmadınız:) ben bunların hiçbirini bilmiodummmm. gerçi hamile kalmadan buraya üye de deildim yawalla kızlar bu dediklernizin hiçbirini yapmadım ben. tabi ilk hamileliğim olduğu için cahillikte var biraz.13haftalık gebeyim. bakalım cinsiyeti ne olucak.kocam erkek istio ama ben allahtan ne gelirse razıyım. evlenmeden önce bende hep bi oğlum olsun isterdim ama sanırım şuan ne istediğimi bilmiorum.... allah herkesin gönlüne göre versin. inşallah rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder evlatlarımızı...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?