bebek cinsiyet belirleme..

kızlar günaydın ben 3 gün önce doktora gittim doktor hamilesin ama tam kese oluşmamış haftaya gel dedi.sol tarafımın biraz ağrıdığını söyledim acaba soldanmı yumurtlamışım dedim sağla solla cinsiyetin alakası yok dedi.

bende bununla ilgili kafam çok karışık
bir tanıdığım ısrarla solun kız ,sağ erkek diyor
doktorlar yok diyor ama tandık bi doktora sorduğumuzda olasalık daha fazla sağda diyor
geçen haftadoktoruma söylediğimde sağımdan hamile kalmak istiyorum dedim
hayır yok öyle bişey dedi bende bişey demedim

günaydin cici anneler gununuz bereketli hayirli saglikli umut dolu ve neseli olsun ve razi olunmus bir sekilde gecmesi dilegimle

günaydın kızlar . o kadar çok yazmışsınız ki geçmişi okumayı ancak bitirebildim . ne yazıkki 12 haziran adet oldum . yani hamile değilim . adet olunca çok üzülmüştüm ama şimdi alıştırdım kendimi . hani karbonatlı duş yapanların bazıları hamile kalamamış ya acaba bende yumurta akı denediğim için mi kalamadım bilemiyorum . bu ay tekrar deneme yapıcaz artık .
gurbet baktığın takvimde benim yumurtlama günüme bakabilirmisin canım ? adet tarihi 12 haziran . siklus 30 gün . teşekkürler.
matematik yumurta akının hamile kalmayı zorlaştırmak gibi bir etkisi var mı acaba ?

canim ben söyluyorum yumurta karbonat engelliyor hamis kalmayi bizim kizlarda hep öle oldu bide sancilandilar bu sefer yapma sadece iltihap olup olmadigina baka o kadar canim ya

12 haziran
adet baslangici

13

14
hamis olaydin bugun test öneriyor

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24
kiz bebek icin yumurta olusmus

25
Fruchtbar

26
Fruchtbar

27
Sehr fruchtbar

28 haziran
erkek bebek icin iliski zamani

29
bi sefer daha deneme hakki erkek bebek icin

30

Son düzenleme:
2 aydır diyet yapıyoruz . yumurta akı ile duş , ilişki öncesi eşim sert kahve içti. bölgesel soğuk duş , namaz ve dua ettik . 1 hafta cinsel perhiz . yumurta takibi . aklıma gelenler bunlar . ama olmadı hamile değilim .

hayırlısı olsun canım ,
olmayınca olmuyor bende buna inanıyorum

] bi sefer daha deneme hakki erkek bebek icin

30

bu nedir gurbet ??? ben anlayamadım canım ya[/QUOTE]

canim yumurta diyelim 28 haziranda catladi o gun aksama dogru iliski öneriliyor erkek bebek icin,29 haziranda da sabah deneme sansi veriyor kaciranlar icin yada ikinci sefer deneme firsati canim

gidem kapilari temizleyem
valla esimle tartistik dedim iki sefer boya al evi boyayalim her senede iki sefer temizlik yaparim kökten kis yaz temizligi deyip durma diyor ben sana yapmiycammi dedim
halbuki bosver dedi neden boyansin dedi boya boya deyip duruyomusum da bana haketmedigim hakeretler etti ben pismisimde sanki hersene ev telizligimi yapiyormusumda ben cocuklari buyutemiyormusum lanet olsunmus benimle evlendigi icinde
hic bir zaman ne aldin ne ettin demedim daha neler neler haketmedim kafam cok karisik konusuyorz da iste öyle affff benim gib bir insana herkes tarafindan takdir edilen benim gibi bir insana cok ayipp etti
bir bana yaklasmaya calissin diycem ben sana layik degilim bosver sana layik olani bul sen diycem inceldigi yerden kopsun umurumda degil agzim var dilim yok ona eli sopali kadin lazimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…