- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.661
kızlar günaydın ben 3 gün önce doktora gittim doktor hamilesin ama tam kese oluşmamış haftaya gel dedi.sol tarafımın biraz ağrıdığını söyledim acaba soldanmı yumurtlamışım dedim sağla solla cinsiyetin alakası yok dedi.
Ben sol taraftan yumurtladığım halde oğlum olmuştu.hatta çok endişeleniyodum.acaba erkekmi kızmı diyeerkek oldu.hayırlısı.yinede.
canim ben söyluyorum yumurta karbonat engelliyor hamis kalmayi bizim kizlarda hep öle oldu bide sancilandilar bu sefer yapma sadece iltihap olup olmadigina baka o kadar canim yagünaydın kızlar . o kadar çok yazmışsınız ki geçmişi okumayı ancak bitirebildim . ne yazıkki 12 haziran adet oldum . yani hamile değilim . adet olunca çok üzülmüştüm ama şimdi alıştırdım kendimi . hani karbonatlı duş yapanların bazıları hamile kalamamış ya acaba bende yumurta akı denediğim için mi kalamadım bilemiyorum . bu ay tekrar deneme yapıcaz artık .
gurbet baktığın takvimde benim yumurtlama günüme bakabilirmisin canım ? adet tarihi 12 haziran . siklus 30 gün . teşekkürler.
matematik yumurta akının hamile kalmayı zorlaştırmak gibi bir etkisi var mı acaba ?
teşekkür ederim gurbet . çok sağol . lütfen bana dua edin rabbim hayırlısıyla bu ay versin gönlümdekini .
inşallah canım
ne kadar geçti günün ?
ne yaptın sen berra hangi yöntemleri denedin canım ?
2 aydır diyet yapıyoruz . yumurta akı ile duş , ilişki öncesi eşim sert kahve içti. bölgesel soğuk duş , namaz ve dua ettik . 1 hafta cinsel perhiz . yumurta takibi . aklıma gelenler bunlar . ama olmadı hamile değilim .
] bi sefer daha deneme hakki erkek bebek icin
30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?