bebek cinsiyet belirleme..

Merhaba çok üzüldüm okuyunca Allah yüzünüzü güldürsün, karı koca çok büyük mutluluklar yaşayın inşallah canım

cnm yaaa cok uzuldum ıns yoktur bırseyıkalbını ferah tut drlar oyle dıyıp ne saglıklı bebekler olanlar var.rabbım ne verırse versın onc saglıklısını versın

kızlar ıns sılzerde hamılesınızdır guzel haberlerını beklıyoruz
Kizlar ben cikiyorum gelince görüsürüz gönlügüzel bacilarim benim ana anneme söylüyeyim cok üzülüyor benim bir kizkardesim yok diye söyleyeyim ben onlarca kizkardesim var artik diye
cnm tsk ederım ıyıyım nasıl oluyum sen nasılsın
Haskena Boncukkkk gelmedinizmi hala
cnm geldım drdan ıdrar testı yabıldı hamılelek kesınlestı kan ıcın yarın sonucu alıcakmısım saat yı gectıgı ıcın yetısemedım .yarında baska ıslerım var aksama dogru sonucları yazarım sıze.hadı ıns bu ay hepınızden cok umutlıyım sen.10.cu gun ılk denemendı degılmı benımde ılk kez 19.cu gun denemem oldu farklı zaman olunca tuttu belkı sımdı senınde tutmustur
tsk ederım cnm ıns en kısa zamanda senden de aynı guzel haberı almayı nasıp eder
cnm tesbrık ederım rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
baby start fertilfocus var o daha uucuz

ama artıııık benimde mikroskopum vaarrr

ooo gule gule kullan cnm ıns umdugun sonucu bırkerede alırsın

Boncuk
herhangi lekelenme falan oldumu canım adet günün ya hani
kan testini yarın yapınca kaç günlük ortaya çıkacak dimi :))
evet canım ilk defa 10.günde denemem oldu diğer aylar 11,12,13 ve 14 dü
birde sen hani 19.gün deneme yaptınya boncuk ondan sonraki ilişkilerde korundunuzmu ???

cnm lekelenmem olmadı benım ılk hamılelelıgımdede olmamıstı.evet kan testınde degelerı fılan cıkıcak cnm ıns vallahı ınanırmısın o gunden berı oyalıyorum kocamı aman bebek varsa duser aman su olur bu olur henuz ılıskı olmadı yanı dur bakalım kacabılcemmı bugun :))))

Günaydin kizlar hazirlaniyorum 1 saat sonra doktora gidecem adetimin yine düzeni bozuldu bakalim ne diyecek

Elara canim yine düdüklü tencerelerin altini kismissin ne demek istedigimi anladin süpersin

cnmm düdükllünün altını kısmasamm patlıcaktı nerdeysee hahaha.

Kizlar ben cikiyorum gelince görüsürüz gönlügüzel bacilarim benim ana anneme söylüyeyim cok üzülüyor benim bir kizkardesim yok diye söyleyeyim ben onlarca kizkardesim var artik diye

aynen cnm benimde kızkardeşim yok hepiniz bacı oldunuz bana:)

tşkler cnm

tekrar tebrik ederim cnm cok sevindim

düşükten sonra kız oluyomuş
ben hiç uğraşmayım o zaman iki düşükten sonra benim kesin kız
kızım olacak gibi hissediyorum

yok cnm öle düşünme.ben sadece cevremdeki düşük yapan insanları gözönünde tutark böle bi düşünceye kapıldım.

aa süper olmuş hayırlı olsunnn
hadi sen cabucak hamiş kal sonra umuta yollaa mikroskobu.sonrada bernile yollarsınız.onunda 3 kızı vardı, ihtiyacı olacak mikroskoba.
serenatta tekrar iade almıcaksa , mikroskoptan burda ihtiyacı olan insanlarda faydalansın sen hamile kaldıktan sonra okiş.

evet canım kesinlikle yok Serenetta iade istemedi hediye etti sağolsun ben inşaAllah hayırlısıyla hamiş kalırımda arkadaşlarımıda yollarım onlarda faydalanırlar

sen bizim yazdıklarımızı hangi anlayışla anladıysan bende sana o anlayışla cvp verdim.
evet sen resmen kınamışsınn.yazdıgın mesaj ortada
ayrıca evet ben hanımagayım elimde bi tesbihim eksik kork benden hahaha
agız bozmakta degilde ,bozulan agızları düzeltmekte hiç üstüme yoktur.hadi güle güle

cnm inşallah doktor yanılmıştır.yarın güzel haberlerle gelirsin bize.
ayrıca eşinin aglamasınada cok üüzüldüm ya

elaraaaaaaaaa forum basındakı cızelgeyı bulamıyom onu guncelleyıp tekrar yayınla lutfen kım ne ıstıyodu ne yaptı ne oldu

ilk sayfada liste gayet düzgün cnm.tek tek neler yaptıklarını yazamamm hatırlamıyorum.gecmiş sayfalarda var yapılanlar
ben hangi zmanada hamiş kaldıklarını yazdım sadece

e kaçma artık :))

evet canım kesinlikle yok Serenetta iade istemedi hediye etti sağolsun ben inşaAllah hayırlısıyla hamiş kalırımda arkadaşlarımıda yollarım onlarda faydalanırlar

Allah razı olsun serenetta dan .cok ince bi davranış göstermiş.
inş o mikroskop sayesinde bi cok arkadaşımızz saglıklı hayırlı evlatlara sahip olurlar.
hamile kalan arkadaşlarımızın cok duasını alcak serenettaa

bende bugün doktora gittim doktor kız dedi başım ağrıyo benimde ii değilim
canım ALLAH çocuklarına hayırlı ömurler versın kafana bişe takma hamılelığin tadını çıkartmaya bak kendıne eziyet olur sonra

ALLAH şifa versın canım GEÇMİŞ OLSUN

evet Elara umarım hepimizin gönlüne göre olur ayrıca bu mikroskoplar öyle ucuz şeyler değil nerdeyse askeri ücretin yarısı çoğu arkadaş bırak böyle mikroskop almayı düşünmeyi aile bütçesini sarsacağından idrarla olan ovülasyon testlerinden bile alamıyorlar o yüzden kesinlikle çok ince bir davranış Allah onun gibi insanların gönüllerindekini veriyor zeten mükafatsız kalmıyor

ay evet valla çok güzel bi fikir bencede
ezel yerine ilk sırada ben olsaydım keşke (((((((((((

boncuk hamile oldugun kesinleşmiş hayırlı olsun tekrar cnm,cok sevindimm
inş yarın kan degerinde güzel cıkar
bu arada kızın ve sen nasıl oldunuz?

AYYY NE GUZEL yapmıs vallahı kız ezel sen almamısmıydın aldım ama gelmezse monıtor alcan sanıyordum mıkroskobum var dıyınce aldın sandım bravo valla serenatayacok ınce bır davranıs
umut kız adresını yaz ozeldeen bende sana yolluyum benımkını sende sırayla sırakadakıne dagıtırsın olarmıııı ???? ıns herkesın ısıne yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…