- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.901
daha ucuz mıkroskoplar hangılerıııı
yapamadım canımmmm olmuyo yaaaa
sonra artık kısmettt
Öyle deme. ancak bu duyguyu yaşarsan bilirsin. ve şuanda sen bu duyguyu asla bilemezsin arkadaşım. Bu yüzden lütfen yorum yapma bu konuda...
yok ya normal siyah beyaz ultrasonda baktı doktor. 3 boyutlu bile değildi sanki. Bilmiyorum ama yarın sanki 4 boyutlu ultrason ve ileri teknoloji ürünlere sahip bir görüntüleme merkezine götürecek beni eşim. Eşim ben üzüldüm diye çok kötü oldu. Gece uyurken sessizce ağladığını duydum. Sorduğumda beni üzdüğünü düşündüğü için ağladığını söyledi. O böyle diyince daha fena oldum. Sildim gözyaşlarını. Eşimin üzülmesi beni çok kötü yaptı. Onu ağlarken hiç görmemiştim....Sessizce yattık....
Rabiacım. rabbim senin ve bebişinle beraber olsun inşallah. Umarım sağlıklıdır çocuğun. Allahım kimseyi ağlatmasın bu konuda.
Merhaba çok üzüldüm okuyunca Allah yüzünüzü güldürsün, karı koca çok büyük mutluluklar yaşayın inşallah canım
cnm yaaa cok uzuldum ıns yoktur bırseyıkalbını ferah tut drlar oyle dıyıp ne saglıklı bebekler olanlar var.rabbım ne verırse versın onc saglıklısını versıniyi geceler kizlar
bugün doktor cinsiyetini söyledi kizim olucak ama buna bile svinemedim bebegimin böbreginde su toplamis ve burnu cok kücükmüs down sendom olabilirmis suyunu alip bakacaklar sagliklimi degilmi diye emin olmak icin
berra benim şuan akıntım var ama her ay regi öncesi oluyo zaten....sadece bu ay farklı olarak şunu yaşadım diğer sayfalara da yazmıştım....11 aralık sabahı ilşki oldu ve 14 aralıkta göğüs uçlarım acıdı bu acıma 3 gün sürdü...başka da belirtim yokkk....inşallah ikimizde bu ay seviçli haber alrız...
kızlar ıns sılzerde hamılesınızdır guzel haberlerını beklıyoruzhoşbulduk ezelcim sen nasılsın ? karar veremedn mi ovulasyon testine . bence aslında en iyisi elaranın dediği . çünkü yok otdu yok iki çizgiydi , silik çizgiydi insan strese giriyor. hem elaranın dediği ömür boyu kullanım. senin daha ilk olacak nasılsa bence bunu al. yurt dışındak sitelerde daha uygunmuş.
cnm tsk ederım ıyıyım nasıl oluyum sen nasılsınKizlar ben cikiyorum gelince görüsürüz gönlügüzel bacilarim benim ana anneme söylüyeyim cok üzülüyor benim bir kizkardesim yok diye söyleyeyim ben onlarca kizkardesim var artik diye
cnm geldım drdan ıdrar testı yabıldı hamılelek kesınlestı kan ıcın yarın sonucu alıcakmısım saat yı gectıgı ıcın yetısemedım .yarında baska ıslerım var aksama dogru sonucları yazarım sıze.hadı ıns bu ay hepınızden cok umutlıyım sen.10.cu gun ılk denemendı degılmı benımde ılk kez 19.cu gun denemem oldu farklı zaman olunca tuttu belkı sımdı senınde tutmusturHaskena Boncukkkk gelmedinizmi hala
tsk ederım cnm ıns en kısa zamanda senden de aynı guzel haberı almayı nasıp ederdün yoktum hamam sefası yaptık arkadaşlarla amma kaynatmışsınız be oku oku gözlerim şaşı oldu inan
boncuk hamileymişsin çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıcakla alırsın inşallah kucagına
elaraseninde doğum günün kutlu olsun canım
sudebence üzülme bu kadar doktor yanılmış olabilir en önemlisi sağlıklı olaması
cnm tesbrık ederım rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsınBayanlar ben bugün başka bir doktora 4 boyutlu ultrasona gittim yeni açılan hastane hemen erkek dedi ve pipisini gösterdi bana ve resmi verdi bana 4 boyutlu ultrasonla gördüm bende herşeyi net yani rabbime sonsuz şükürler hamdu senalar olsun...darısı dileyen herkesin başına bu arada free beta hcg 50 altı ise erkek deniyorduya bende tuttu 19,7 hcg çıktı ikili taramada...hepiniz allaha emanetsiniz rabbim dileğinizi versin inşallah ezel sanada özelden mesaj attım ben çok kalamıyorum özelden cevap yazarım yine sana...
baby start fertilfocus var o daha uucuz
ama artıııık benimde mikroskopum vaarrr
ooo gule gule kullan cnm ıns umdugun sonucu bırkerede alırsın
Boncuk
herhangi lekelenme falan oldumu canım adet günün ya hani
kan testini yarın yapınca kaç günlük ortaya çıkacak dimi :))
evet canım ilk defa 10.günde denemem oldu diğer aylar 11,12,13 ve 14 dü
birde sen hani 19.gün deneme yaptınya boncuk ondan sonraki ilişkilerde korundunuzmu ???
Günaydin kizlar hazirlaniyorum 1 saat sonra doktora gidecem adetimin yine düzeni bozuldu bakalim ne diyecek
Elara canim yine düdüklü tencerelerin altini kismissin ne demek istedigimi anladin süpersin
Kizlar ben cikiyorum gelince görüsürüz gönlügüzel bacilarim benim ana anneme söylüyeyim cok üzülüyor benim bir kizkardesim yok diye söyleyeyim ben onlarca kizkardesim var artik diye
dün yoktum hamam sefası yaptık arkadaşlarla amma kaynatmışsınız be oku oku gözlerim şaşı oldu inan
boncuk hamileymişsin çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıcakla alırsın inşallah kucagına
elaraseninde doğum günün kutlu olsun canım
Bayanlar ben bugün başka bir doktora 4 boyutlu ultrasona gittim yeni açılan hastane hemen erkek dedi ve pipisini gösterdi bana ve resmi verdi bana 4 boyutlu ultrasonla gördüm bende herşeyi net yani rabbime sonsuz şükürler hamdu senalar olsun...darısı dileyen herkesin başına bu arada free beta hcg 50 altı ise erkek deniyorduya bende tuttu 19,7 hcg çıktı ikili taramada...hepiniz allaha emanetsiniz rabbim dileğinizi versin inşallah ezel sanada özelden mesaj attım ben çok kalamıyorum özelden cevap yazarım yine sana...
düşükten sonra kız oluyomuş
ben hiç uğraşmayım o zaman iki düşükten sonra benim kesin kız
kızım olacak gibi hissediyorum
Kızlar sizlerlede paylaşmak istiyorum rabbim serenettadan razı olsun ona mikroskopunu satmayı düşünürmüsün diye sormuştum iyi kalpli arkadaşım bana hediye etti mükroskopunu nasıl mutluyum havalarda uçuyorum resmen allah her zaman ömrünün sonunna kadar onun gönlüne göre versin inşaallah
aa süper olmuş hayırlı olsunnn
hadi sen cabucak hamiş kal sonra umuta yollaa mikroskobu.sonrada bernile yollarsınız.onunda 3 kızı vardı, ihtiyacı olacak mikroskoba.
serenatta tekrar iade almıcaksa , mikroskoptan burda ihtiyacı olan insanlarda faydalansın sen hamile kaldıktan sonra okiş.
arkadaşım merak etme bu konuda utanmayı bırak zaten böyle bir konuyu görmezden geleceğim emin ol..
nasıl bir anlayışla okuduysan kınama kısmını tekrar bak derim ben kimseyi kırmadan düşüncelerimi dile getirdim ama sende maşallah mapushane ağası gibisin..ürktüm valla ne yalan söyleyeyim merak etme zaten çok durmaya niyetim yok..tekrar gelmemin nedeni akşam kendime de kızdım ve üzdüğüm arkadaşlarım varsa helallik istemek..
nitekim boncuk arkadaşımla diyaloğum olmuştu o da bende bu konuda üzülmüşüz ne de olsa anne ya da anne adayıyız..
ama enteresan ki bu konuda ağız bozmaya meraklı çokmuş başta da sen..
neyse önemli değil benimle aynı fikirde olan olmayan herkesi anlamaya çalıştım onlarda beni anlamaya çalıştı eminim buna..
saolasın bernilcim. Yarın son defa gideceğiz bir görüntüleme merkezine. Artık Rabbimin dilediği olur. yapacak birşey yok bundan sonra. O dilerse herşey olur... O dilediğine dilediği kadar verir.... Umut ederek dileniyorum O'ndan... Başkaca yapabileceğim birşey yok...
elaraaaaaaaaa forum basındakı cızelgeyı bulamıyom onu guncelleyıp tekrar yayınla lutfen kım ne ıstıyodu ne yaptı ne oldu
cnm lekelenmem olmadı benım ılk hamılelelıgımdede olmamıstı.evet kan testınde degelerı fılan cıkıcak cnm ıns vallahı ınanırmısın o gunden berı oyalıyorum kocamı aman bebek varsa duser aman su olur bu olur henuz ılıskı olmadı yanı dur bakalım kacabılcemmı bugun :))))
evet canım kesinlikle yok Serenetta iade istemedi hediye etti sağolsun ben inşaAllah hayırlısıyla hamiş kalırımda arkadaşlarımıda yollarım onlarda faydalanırlar
canım ALLAH çocuklarına hayırlı ömurler versın kafana bişe takma hamılelığin tadını çıkartmaya bak kendıne eziyet olur sonrabende bugün doktora gittim doktor kız dedi başım ağrıyo benimde ii değilim
iyi geceler kizlar
bugün doktor cinsiyetini söyledi kizim olucak ama buna bile svinemedim bebegimin böbreginde su toplamis ve burnu cok kücükmüs down sendom olabilirmis suyunu alip bakacaklar sagliklimi degilmi diye emin olmak icin
Allah razı olsun serenetta dan .cok ince bi davranış göstermiş.
inş o mikroskop sayesinde bi cok arkadaşımızz saglıklı hayırlı evlatlara sahip olurlar.
hamile kalan arkadaşlarımızın cok duasını alcak serenettaa
Allah razı olsun serenetta dan .cok ince bi davranış göstermiş.
inş o mikroskop sayesinde bi cok arkadaşımızz saglıklı hayırlı evlatlara sahip olurlar.
hamile kalan arkadaşlarımızın cok duasını alcak serenettaa
ay evet valla çok güzel bi fikir bencede
ezel yerine ilk sırada ben olsaydım keşke(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?