- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.881
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
bana yakın olsaydın beraber kullanırdık
ay ya burda dostluklar cıdden cok guzel yaaaaa
ezelcım senın adına cok mutlu oldum cnmm
seranta arkadasımızada rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns oglunu
bir gün sen bir gün ben kullanırdım
evet canım ya ama bu Serenettanın kalbinin güzelliğinden kaynaklanıyor çok mutluyum ya Rabbimde ona kat kat mutluluklar versin ömrünün sonuna kadar inşaAllah
inşaAllah bende tuttururum oğluşuda bende yine serenettanın adına birine gönderirim ama gönderdiğim kişiyede mutlaka derim bana değil Serenettaya dua edin diye
arkadaşım merak etme bu konuda utanmayı bırak zaten böyle bir konuyu görmezden geleceğim emin ol..cnm emin ol ilk cocuga hamile olup bizi kınayanlar ahkam kesenler 2.bebekte bu sayfaların hepsini tek tekkk okıcaklar hahahah
ama ne şanslılar dimi gelip hazıra koncaklar emeksiz.yani armut piş agzıma düş misali
sayfaları okurken kendi yazdıklarını görünce utanıp görmezden gelceklerrr
bende onu merak ettim noldu acaba yaa
hadi arkadaşım selametle.bak hamilesinde cocugunu huzurfsuz etme boştan yere.bizle tartışırkenn ne kendi bebegini nede burdaki hamile arkadaşlarımızı germe kapişş
hayırlı dogumlar sana.2 bebek düşündügünde kapımız acık herkesee :))[/QUOTE
nasıl bir anlayışla okuduysan kınama kısmını tekrar bak derim ben kimseyi kırmadan düşüncelerimi dile getirdim ama sende maşallah mapushane ağası gibisin..ürktüm valla ne yalan söyleyeyim merak etme zaten çok durmaya niyetim yok..tekrar gelmemin nedeni akşam kendime de kızdım ve üzdüğüm arkadaşlarım varsa helallik istemek..
nitekim boncuk arkadaşımla diyaloğum olmuştu o da bende bu konuda üzülmüşüz ne de olsa anne ya da anne adayıyız..
ama enteresan ki bu konuda ağız bozmaya meraklı çokmuş başta da sen..
neyse önemli değil benimle aynı fikirde olan olmayan herkesi anlamaya çalıştım onlarda beni anlamaya çalıştı eminim buna..
cnm ınss yaaa rabbım ıns hepımıze tatdırsın bu duyguyu sevıncııı
önce sudecıgımeeee ınsssssssss dr yanılmısdırda o guzel evı bayram sevıncı yasar ınsssssss
bir gün sen bir gün ben kullanırdım
ama hep bende kalrdı sen adet görene kadar ben 2 kere görüyorumda o yüzden
qwert ezel ok canım
kız umut sen ok dedin ama ben göremedim :26:
saolasın bernilcim. Yarın son defa gideceğiz bir görüntüleme merkezine. Artık rabbimin dilediği olur. Yapacak birşey yok bundan sonra. O dilerse herşey olur... O dilediğine dilediği kadar verir.... Umut ederek dileniyorum o'ndan... Başkaca yapabileceğim birşey yok...
yok vallah her yere baktım
güle güle kullanKızlar sizlerlede paylaşmak istiyorum rabbim serenettadan razı olsun ona mikroskopunu satmayı düşünürmüsün diye sormuştum iyi kalpli arkadaşım bana hediye etti mükroskopunu nasıl mutluyum havalarda uçuyorum resmen allah her zaman ömrünün sonunna kadar onun gönlüne göre versin inşaallah
ne biliyim öle demişlerdehyr cnm alakası yok ya böle seylerın
benım teyzemın kızı dusurdu ılkını hemde
ardına oglanı dogurdu valla gonlunu rahat tut cnmm
rabbım ne derse o oluyoooooo
qWERT EZEL OK CANIM
serenatta kardesım gozun aydın allah bagıslasınBayanlar ben bugün başka bir doktora 4 boyutlu ultrasona gittim yeni açılan hastane hemen erkek dedi ve pipisini gösterdi bana ve resmi verdi bana 4 boyutlu ultrasonla gördüm bende herşeyi net yani rabbime sonsuz şükürler hamdu senalar olsun...darısı dileyen herkesin başına bu arada free beta hcg 50 altı ise erkek deniyorduya bende tuttu 19,7 hcg çıktı ikili taramada...hepiniz allaha emanetsiniz rabbim dileğinizi versin inşallah ezel sanada özelden mesaj attım ben çok kalamıyorum özelden cevap yazarım yine sana...
rabıa dun bekledık gelmeyınce bı sıkıntı oldugunu tahmın etmıstık ama bı arkadasdan da su aldı dr sımdı 7 yasında saglıklı kı ıns senınkıde yanlıs gormıustur:44::44:iyi geceler kizlar
bugün doktor cinsiyetini söyledi kizim olucak ama buna bile svinemedim bebegimin böbreginde su toplamis ve burnu cok kücükmüs down sendom olabilirmis suyunu alip bakacaklar sagliklimi degilmi diye emin olmak icin
ezelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bu mıkroskobun adı neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bonie family planning markası bu Rabbim Serenettadan razı olsun çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?