bebek cinsiyet belirleme..

süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
bana yakın olsaydın beraber kullanırdık

bir gün sen bir gün ben kullanırdım

ay ya burda dostluklar cıdden cok guzel yaaaaa

ezelcım senın adına cok mutlu oldum cnmm

seranta arkadasımızada rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns oglunu

evet canım ya ama bu Serenettanın kalbinin güzelliğinden kaynaklanıyor çok mutluyum ya Rabbimde ona kat kat mutluluklar versin ömrünün sonuna kadar inşaAllah
inşaAllah bende tuttururum oğluşuda bende yine serenettanın adına birine gönderirim ama gönderdiğim kişiyede mutlaka derim bana değil Serenettaya dua edin diye

cnm ınss yaaa rabbım ıns hepımıze tatdırsın bu duyguyu sevıncııı

önce sudecıgımeeee ınsssssssss dr yanılmısdırda o guzel evı bayram sevıncı yasar ınsssssss

arkadaşım merak etme bu konuda utanmayı bırak zaten böyle bir konuyu görmezden geleceğim emin ol..

cnm ınss yaaa rabbım ıns hepımıze tatdırsın bu duyguyu sevıncııı

önce sudecıgımeeee ınsssssssss dr yanılmısdırda o guzel evı bayram sevıncı yasar ınsssssss

saolasın bernilcim. Yarın son defa gideceğiz bir görüntüleme merkezine. Artık Rabbimin dilediği olur. yapacak birşey yok bundan sonra. O dilerse herşey olur... O dilediğine dilediği kadar verir.... Umut ederek dileniyorum O'ndan... Başkaca yapabileceğim birşey yok...

haklısın cnm duasını felan okumadınızmı cnm yaa

keske önceden bulsaydın burayııı

güle güle kullan
hyr cnm alakası yok ya böle seylerın

benım teyzemın kızı dusurdu ılkını hemde

ardına oglanı dogurdu valla gonlunu rahat tut cnmm

rabbım ne derse o oluyoooooo
ne biliyim öle demişlerde
qWERT EZEL OK CANIM

bişey göremedim

serenatta kardesım gozun aydın allah bagıslasın

rabıa dun bekledık gelmeyınce bı sıkıntı oldugunu tahmın etmıstık ama bı arkadasdan da su aldı dr sımdı 7 yasında saglıklı kı ıns senınkıde yanlıs gormıustur:44::44:

ezelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bu mıkroskobun adı neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

elaraaaaaaaaa forum basındakı cızelgeyı bulamıyom onu guncelleyıp tekrar yayınla lutfen kım ne ıstıyodu ne yaptı ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…