- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.861
gözünaydın canım sağlıkla gelsin birde tamammmmmBayanlar ben bugün başka bir doktora 4 boyutlu ultrasona gittim yeni açılan hastane hemen erkek dedi ve pipisini gösterdi bana ve resmi verdi bana 4 boyutlu ultrasonla gördüm bende herşeyi net yani rabbime sonsuz şükürler hamdu senalar olsun...darısı dileyen herkesin başına bu arada free beta hcg 50 altı ise erkek deniyorduya bende tuttu 19,7 hcg çıktı ikili taramada...hepiniz allaha emanetsiniz rabbim dileğinizi versin inşallah ezel sanada özelden mesaj attım ben çok kalamıyorum özelden cevap yazarım yine sana...
benim her yerim seksüüüüüü
bayanlar ben bugün başka bir doktora 4 boyutlu ultrasona gittim yeni açılan hastane hemen erkek dedi ve pipisini gösterdi bana ve resmi verdi bana 4 boyutlu ultrasonla gördüm bende herşeyi net yani rabbime sonsuz şükürler hamdu senalar olsun...darısı dileyen herkesin başına bu arada free beta hcg 50 altı ise erkek deniyorduya bende tuttu 19,7 hcg çıktı ikili taramada...hepiniz allaha emanetsiniz rabbim dileğinizi versin inşallah ezel sanada özelden mesaj attım ben çok kalamıyorum özelden cevap yazarım yine sana...
serenatta canım sen ovulasyonu mikroskopla tesbit ettin değil mi ? Otlu görüntüden ne kadar sonra deneme oldu? Sen neler yapmıştın hamilelik öncesi ? Takviye ilaç , vaginal duş ... Vs yapmışmıydın.
canım otlu görüntü seyrelmeye başlamıştı yani 3. Günü denedim ben adet hemen bitimi 3. Güne denk geldi takviye falan almadım sadece tuzlu soda muz v.s. Yemeye gayret ettim önce namaz dua ettim sonra yumurta takibine dikkat ettim o kadar.. Eşim kahve içti soğuk duş orgazm işte onlara dikkat ettim vajinal duş yapmadım çünkü kistim vardı yeni ufalmıştı cesaret edemedim.takibi evde bonie family planning lıght ile yaptım..rabbim dileyen herkese nasip etsin ondan istedik ve dua ve namaz ile ve hamile kalınca eşim dua etti elini karnıma koyup onuda unutmadım yani..bol bol dua ettim namazımı hala bugüne kadar kıldım hani 2 rekat gurbetciğimin yöntem varya onu ama bu günden sonrada şükür namazı olarak kılacağım inşallah..rabbim hepinizin gönlündekini versin inşallah...
düşükten sonra kız oluyomuş
ben hiç uğraşmayım o zaman iki düşükten sonra benim kesin kız
kızım olacak gibi hissediyorum
benim her yerim seksüüüüüü
umuuutt bende görmek istiyorum seni arkadaş olarak eklersen sevinirim
kız uummmut her yerim seksü dedin taliplerin arttı
kız uummmut her yerim seksü dedin taliplerin arttı
hyr cnm alakası yok ya böle seylerındüşükten sonra kız oluyomuş
ben hiç uğraşmayım o zaman iki düşükten sonra benim kesin kız
kızım olacak gibi hissediyorum
Kızlar sizlerlede paylaşmak istiyorum rabbim serenettadan razı olsun ona mikroskopunu satmayı düşünürmüsün diye sormuştum iyi kalpli arkadaşım bana hediye etti mükroskopunu nasıl mutluyum havalarda uçuyorum resmen allah her zaman ömrünün sonunna kadar onun gönlüne göre versin inşaallah
Kızlar sizlerlede paylaşmak istiyorum rabbim serenettadan razı olsun ona mikroskopunu satmayı düşünürmüsün diye sormuştum iyi kalpli arkadaşım bana hediye etti mükroskopunu nasıl mutluyum havalarda uçuyorum resmen allah her zaman ömrünün sonunna kadar onun gönlüne göre versin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?