- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.921
ay evet valla çok güzel bi fikir bencede
ezel yerine ilk sırada ben olsaydım keşke(((((((((((
boncuk hamile oldugun kesinleşmiş hayırlı olsun tekrar cnm,cok sevindimm
inş yarın kan degerinde güzel cıkar
bu arada kızın ve sen nasıl oldunuz?
AYYY NE GUZEL yapmıs vallahı kız ezel sen almamısmıydın aldım ama gelmezse monıtor alcan sanıyordum mıkroskobum var dıyınce aldın sandım bravo valla serenatayacok ınce bır davranıs
umut kız adresını yaz ozeldeen bende sana yolluyum benımkını sende sırayla sırakadakıne dagıtırsın olarmıııı ???? ıns herkesın ısıne yarar
AYYY NE GUZEL yapmıs vallahı kız ezel sen almamısmıydın aldım ama gelmezse monıtor alcan sanıyordum mıkroskobum var dıyınce aldın sandım bravo valla serenatayacok ınce bır davranıs
umut kız adresını yaz ozeldeen bende sana yolluyum benımkını sende sırayla sırakadakıne dagıtırsın olarmıııı ???? ıns herkesın ısıne yarar
cnm ben ezelin yerinde olsam ilk sana yollardım.senin yaş malumm. bian önce hamiş kalman lazım.
ama ezel 1-2 ay denesin bakalımm hamile kalamazsa yollar sana belki.
aaaa süpersin cnm yaaa.Alalh razı olsunn
tamam ezel ve umut bu ay mikroskopla takip etceklerr
inş bidaki ay hamiş kalırsınız başka arkadaşlara yollarız.en baştada qwert e .
aaa neden yolamıyım yolalrım tabıkıseninki hangisindendi
yollarmısın gerçekten , bende yollarım tabiki
aaa neden yolamıyım yolalrım tabıkı
evet elaracım umut hamıle kalırda en kısa zamanda ıns qerte yollar ıns gerek kalmadan oda kalır en kısa zamanda
cnm benımkı baby fertıle focus sen adresını ozele at ben yarın yollarım
aaa neden yolamıyım yolalrım tabıkı
evet elaracım umut hamıle kalırda en kısa zamanda ıns qerte yollar ıns gerek kalmadan oda kalır en kısa zamanda
cnm benımkı baby fertıle focus sen adresını ozele at ben yarın yollarım
almıştım ayıon 15 de sipariş verdim cumaya kadar gelmedi cuma akşamı eşim aradı iptal etti hatta bana dedi ki boşver iptal etmeyelim biraz daha bekleyelim bende hayır istemiyorum bu zamana kadar beklettiler gönderecekleri yok falan dedim sonra aradık işte o öyle olunca benimde içime bi kurt düştü acaba benim için hayırlı değilmiydi falan oldu sonra tekrar araştırmaya başladım hatta o arada Elaraya sormuştum Serenetta hangi marka kullandı diye sonra bonie family planinngin sitesinde erkek kız siz seçin falan gibi reklam yapmışlar işte %99 cinisyet seçimi falan diye ama çok pahalıydı bende Serenettaya sordum sen satmayı düşünüyormusun diye oda Allah razı olsun satmam ama hediye ederim dedi Rabbim dileklerini her zaman gerçek kılsın inşaAllah Serenettanın beni sonsuz mutlu etti çok keyifliyim bugün inşaAllah bende oğluş tutturumda başka bir arkadaşımada gönderirim oda faydalanır
yaa ne iyi kalpli insanlarsınızz Allah hepinizin gönlüne göre saglıklısını hayırlısını nasip etsinn inş.
ay valla çok sevindim şimdi
Allah gönlüne göre versin karnındakini ne diyim sana
o gelince sanki kalacam gibi geldi şimdiden
heyacanlandım valla
Allah razı olsun
canım yaa gerçekten çok iyisiniz kızlar Rabbim gönlünüzdekileri versin ağlicam burda ya çok güzel kalplariniz var maşaAllah
ay valla çok sevindim şimdi
Allah gönlüne göre versin karnındakini ne diyim sana
o gelince sanki kalacam gibi geldi şimdiden
heyacanlandım valla
Allah razı olsun
umut bak mikroskobunda oldu artık.en fazla 2 ay içinde güzel habeerlerini bekliyoz.
3.ayda olmazsa seni agır toplar listesinden cıkartcam ona göre:))
ay elaracım cnm aglatacan benı dusunmen bıle yeter cnmmmmmmyok cnm öle düşünme.ben sadece cevremdeki düşük yapan insanları gözönünde tutark böle bi düşünceye kapıldım.
aa süper olmuş hayırlı olsunnn
hadi sen cabucak hamiş kal sonra umuta yollaa mikroskobu.sonrada bernile yollarsınız.onunda 3 kızı vardı, ihtiyacı olacak mikroskoba.
serenatta tekrar iade almıcaksa , mikroskoptan burda ihtiyacı olan insanlarda faydalansın sen hamile kaldıktan sonra okiş.
CNM INSSSSSS SENDE TUTURURSUN ERKEK BEBISINI HADI HAYIRLI OLSUN TEKRAR...evet Elara umarım hepimizin gönlüne göre olur ayrıca bu mikroskoplar öyle ucuz şeyler değil nerdeyse askeri ücretin yarısı çoğu arkadaş bırak böyle mikroskop almayı düşünmeyi aile bütçesini sarsacağından idrarla olan ovülasyon testlerinden bile alamıyorlar o yüzden kesinlikle çok ince bir davranış Allah onun gibi insanların gönüllerindekini veriyor zeten mükafatsız kalmıyor
Kızlar ben çıkıyorum mesai bitmek üzere yarın görüşürüz inşaAllah
Yeni gün hepimize güzel haberler sevinçler mutluluklar bereket ve sağlık getirsin inşaAllah sizi seviyoruummm çok çok öpüyoruuuuuuummm
umut bak mikroskobunda oldu artık.en fazla 2 ay içinde güzel habeerlerini bekliyoz.
3.ayda olmazsa seni agır toplar listesinden cıkartcam ona göre:))
ıns cnm hadı bakalım ben beceremedımv alla yenı yenı alstımkı oda hamıle kaldım :)
bendekı matematıgın kullandıgından turukukle yabılan testler hepsı aynı aslında bonıede dıgerlerıde ama onemlı olan bakın serenatta ne demıs 3 cu gun denedım demıs yanı emın olmak lazım ona sorun hangı gun denemış emın olun ona gore deneyın bırde en buyuk tavsıyem hergun yabınkı hangı gun ne oluyor gorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?