bebek cinsiyet belirleme..

boncuk hamile oldugun kesinleşmiş hayırlı olsun tekrar cnm,cok sevindimm
inş yarın kan degerinde güzel cıkar
bu arada kızın ve sen nasıl oldunuz?

cnm tsk ederım ben dısasrı cıkınca bıraz kendıme gelmıs gıbıyım ıns aksama kotulesmem cok sukur Allahıma kızım daha ıyı cnm sagol
kan derını gorucez evet ıns bakalım dahılıyeye gıttım boyle boyle dıye anlattım bır zararı olurmu bebege dedım bırsey olmaz dedı sonuclar yarın cıkıcak bakalım ıns hersey yolundadır

aaaa süpersin cnm yaaa.Alalh razı olsunn
tamam ezel ve umut bu ay mikroskopla takip etceklerr
inş bidaki ay hamiş kalırsınız başka arkadaşlara yollarız.en baştada qwert e .

seninki hangisindendi
yollarmısın gerçekten , bende yollarım tabiki

aaaa süpersin cnm yaaa.Alalh razı olsunn
tamam ezel ve umut bu ay mikroskopla takip etceklerr
inş bidaki ay hamiş kalırsınız başka arkadaşlara yollarız.en baştada qwert e .

seninki hangisindendi
yollarmısın gerçekten , bende yollarım tabiki
aaa neden yolamıyım yolalrım tabıkı
evet elaracım umut hamıle kalırda en kısa zamanda ıns qerte yollar ıns gerek kalmadan oda kalır en kısa zamanda
cnm benımkı baby fertıle focus sen adresını ozele at ben yarın yollarım

almıştım ayıon 15 de sipariş verdim cumaya kadar gelmedi cuma akşamı eşim aradı iptal etti hatta bana dedi ki boşver iptal etmeyelim biraz daha bekleyelim bende hayır istemiyorum bu zamana kadar beklettiler gönderecekleri yok falan dedim sonra aradık işte o öyle olunca benimde içime bi kurt düştü acaba benim için hayırlı değilmiydi falan oldu sonra tekrar araştırmaya başladım hatta o arada Elaraya sormuştum Serenetta hangi marka kullandı diye sonra bonie family planinngin sitesinde erkek kız siz seçin falan gibi reklam yapmışlar işte %99 cinisyet seçimi falan diye ama çok pahalıydı bende Serenettaya sordum sen satmayı düşünüyormusun diye oda Allah razı olsun satmam ama hediye ederim dedi Rabbim dileklerini her zaman gerçek kılsın inşaAllah Serenettanın beni sonsuz mutlu etti çok keyifliyim bugün inşaAllah bende oğluş tutturumda başka bir arkadaşımada gönderirim oda faydalanır

yaa ne iyi kalpli insanlarsınızz Allah hepinizin gönlüne göre saglıklısını hayırlısını nasip etsinn inş.

Son düzenleyen: Moderatör:

ay valla çok sevindim şimdi
Allah gönlüne göre versin karnındakini ne diyim sana
o gelince sanki kalacam gibi geldi şimdiden
heyacanlandım valla
Allah razı olsun

canım yaa gerçekten çok iyisiniz kızlar Rabbim gönlünüzdekileri versin ağlicam burda ya çok güzel kalplariniz var maşaAllah

ıns cnm hadı bakalım ben beceremedımv alla yenı yenı alstımkı oda hamıle kaldım :)
bendekı matematıgın kullandıgından turukukle yabılan testler hepsı aynı aslında bonıede dıgerlerıde ama onemlı olan bakın serenatta ne demıs 3 cu gun denedım demıs yanı emın olmak lazım ona sorun hangı gun denemış emın olun ona gore deneyın bırde en buyuk tavsıyem hergun yabınkı hangı gun ne oluyor gorun

yaa ne iyi kalpli insanlarsınızz Allah hepinizin gönlüne göre saglıklısını hayırlısını nasip etsinn inş.

heyacanlandım valla
Allah razı olsun

canım yaa gerçekten çok iyisiniz kızlar Rabbim gönlünüzdekileri versin ağlicam burda ya çok güzel kalplariniz var maşaAllah

benım hıc suphem yok cnm sızlerde olsanzız sızlerde yabardınız ne onemı var
amın dıyorum dualarınıza ıns hepımızın gonlundekı olur.umut sana bı kac tanede ovulasyon kıtı yolluycam otu gordugun gun emın olmak ıcın deneme yaparsın cnm cıft cızgı cıkıyormu dıye ben son kaldıgımda otu gormus sonra kıtle tekrarlayıp onaylamıstım

heyacanlandım valla
Allah razı olsun

umut bak mikroskobunda oldu artık.en fazla 2 ay içinde güzel habeerlerini bekliyoz.
3.ayda olmazsa seni agır toplar listesinden cıkartcam ona göre:))

umut bak mikroskobunda oldu artık.en fazla 2 ay içinde güzel habeerlerini bekliyoz.
3.ayda olmazsa seni agır toplar listesinden cıkartcam ona göre:))

olur olur ben ınanıyorum pozıtıfı dusunce dogru heee
bakın ben her ay acaba ıdım bu ay levatıron kullandım ya guatr ılacı duserse olurum bence dıyordum ıcımden bı ses tabııı oylede oldu
hadı ıns mıkroskoplarda sıze ugur getırsın sonrada baskalarınaaa

Kızlar ben çıkıyorum mesai bitmek üzere yarın görüşürüz inşaAllah
Yeni gün hepimize güzel haberler sevinçler mutluluklar bereket ve sağlık getirsin inşaAllah sizi seviyoruummm çok çok öpüyoruuuuuuummm

ay elaracım cnm aglatacan benı dusunmen bıle yeter cnmmmmmm
ALLAH RAZI olsun hepınızden
İnan benımde kız kardesım yok haskenacım cok ınce bır detaya degındı
valla cnımsınız yaa serantada gercekden cok dua alacaksın cnmmmm ıns hayatında dualar eksık olmasın hepımızn
CNM INSSSSSS SENDE TUTURURSUN ERKEK BEBISINI HADI HAYIRLI OLSUN TEKRAR...

gorusuruz cnm ıyı aksamlarrrr
elara cnm benım senın yolladıgın cıne baktım erkek cıkıyor dıger cın varya normal o kız cıkıyor ama o benım kızımdada erkek cıkıyormus neyse su rusa baktım o erkek dıger gurbetın takvımı erkek bı bıorıtım erkek gunu degıl ınssaglıklı olur ve bır oglum olur ya aksama ablamın dogunu ıcın suprız yabıcaz ben cıkıyorum kızlar bısıler hazırlıycam optum sızı
umutcum yarın kargonu yabıldı bıl :)

canım zaten elime geçtiği günden başlarım kullanmaya anlamak için
sana sorarım zaten masıl yapacağımı otumu görecem diye :)))
tekrar çok teşekkürler allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…