- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.961
amin inşşşş cnm
valla sizden gelcek dualara güveniyom ben:)) benim oglum olursa sizlerin duaları sayesinde olcak eminim
kızım olursada düdüklü tencerelerin duaları kabul olcakkk
bakmıştın aralık için canım
aralık 12-13-14-15-16-17-18-19-20 erkek günlerin. bu şekilde demiştin
bana göre ocak ayındaki yumurtlama günlerim 7-8- Ocak gibi
ocak için bakabilirmisin ?
17/08/1976
Ay suoer valla elaracım ıns bızede böle sans guler:)))ohooo ocak ayıııı süperrrr.
4-5-6-7-8-910-11-12-13-14-15 ocak erkek günlerinn:)
valla herşey lehine bu ayy ii degerlendrimen lazımm
mikroskobun var
bioritim tutuyor
çin takvimide erkekk
yöntemler konusunda her bi haltıda biliyonn
e cocuk yapmak için 2 dene malzemede tamamm.sana sadece bu malzemelerii iyice karıştırp fırına vermek düşüyorrr
valla cok kolayy işin hee
ohooo ocak ayıııı süperrrr.
mikroskobun var
bioritim tutuyor
çin takvimide erkekk
e cocuk yapmak için 2 dene malzemede tamamm.sana sadece bu malzemelerii iyice karıştırp fırına vermek düşüyorrr
ohooo ocak ayıııı süperrrr.
mikroskobun var
bioritim tutuyor
çin takvimide erkekk
kızlar bu mikroskop sonuçta yum gününü veriyor.yum çaladıktan sonrasını değil.üstelik yoğun eğreltiden bir gün sonrasını erkek için deneyin yazmış.yani bilemiyorum idrar daha güvenli gibi.
Ay suoer valla elaracım ıns bızede böle sans guler:)))
umutcum gercekden ıyı degerlendır cnm bu ayı kacırmak yok
ya ne diyim sana süpersiniz vallla
ben eve bugün ağzım açık gidecem yolda her an düşebilirim :))))
umut sana mesaj atcam mesaj kutunu boşalt
Merhaba kizlar ben geldim doktor hanimefendi bekle herseyi normal seyrine birak ilacla hormonlarin düzenini dahada bozarsin dedi yani ilac tavsiye etmedi bide fircaladi ne acelen var bende ne acelesi dohtor hanim 35 yasindayim dedim oda bu kadar bekledin bir iki ay beklesen birsey kaybetmessin hormonlarin düzene girsin istersen d.k.h yazayim dedi bi 3 ay kullan düzene girsin sonra bakariz dedi bende yok istemiyorum ne zaman düzelirse o zaman yaparim dedim bana diyorki benim icin farketmez ben senden 1 haftalik yum.takibi sonucu 600 euro alirim ama bu süre uzadikca miktar artar o sebeple düzene girmesi daha iyi o zaman 4-5 defa takip yapariz tedavi masrafi daha uygun olur dedi kocis calisiyor eve gelsin konusalim bakalim ne karar alacaz... Bir gecmisi okuyayimda geleyim
selam ben geldim ama hemen çıkıyorum.dr gittim.kız mı dedim.yok kız diyemem dedi.erkek mi dedim.cuma günü gel detaylı ile bakalım.dedi cuma günü tam belli olacak kızlar dualarınızı bekliyorum.hoşçakalın.ayrıca reyhan öçalan harika bir doktor tavsiye ederim.etlik doğumevi.
umutt sen hemen hamiş kall qwert var sırada mikroskop için
ezeldeki mikroskopta haskenaya gitsin tee yurtdışınaaa.
ondan sonra bernil.bernil acelen yok dimii cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?