bebek cinsiyet belirleme..

selam kızlar nasılsınız.boncuk canım çok sevindim.sen nasıl hamile kaldın anlat canım bana ya.malum ben kalamadım bi türlü.yöntem bioritim falan ne denedin.
benim bu ay 11.günüm kızlar.13.gün devlet hastanesine gitcem.rutin kontrol için.baksın bakalım yumoş varmı.:97:

kızlar bu mikroskop sonuçta yum gününü veriyor.yum çaladıktan sonrasını değil.üstelik yoğun eğreltiden bir gün sonrasını erkek için deneyin yazmış.yani bilemiyorum idrar daha güvenli gibi.

bakmıştın aralık için canım
aralık 12-13-14-15-16-17-18-19-20 erkek günlerin. bu şekilde demiştin

bana göre ocak ayındaki yumurtlama günlerim 7-8- Ocak gibi
ocak için bakabilirmisin ?

17/08/1976

ohooo ocak ayıııı süperrrr.
4-5-6-7-8-910-11-12-13-14-15 ocak erkek günlerinn:)
valla herşey lehine bu ayy ii degerlendrimen lazımm
mikroskobun var
bioritim tutuyor
çin takvimide erkekk
yöntemler konusunda her bi haltıda biliyonn
e cocuk yapmak için 2 dene malzemede tamamm.sana sadece bu malzemelerii iyice karıştırp fırına vermek düşüyorrr
valla cok kolayy işin hee

Ay suoer valla elaracım ıns bızede böle sans guler:)))

umutcum gercekden ıyı degerlendır cnm bu ayı kacırmak yok

ya ne diyim sana süpersin
ben eve bugün ağzım açık gidecem yolda her an düşebilirim :))))

ya ne diyim sana süpersiniz vallla
ben eve bugün ağzım açık gidecem yolda her an düşebilirim :))))

kızlar bu mikroskop sonuçta yum gününü veriyor.yum çaladıktan sonrasını değil.üstelik yoğun eğreltiden bir gün sonrasını erkek için deneyin yazmış.yani bilemiyorum idrar daha güvenli gibi.

cnm zaetn serenatta da o yogun otlardan 3 gün sonra ilişkiye girmiş.yani otlar seyrelmeye başaldıgındaa

Merhaba kizlar ben geldim doktor hanimefendi bekle herseyi normal seyrine birak ilacla hormonlarin düzenini dahada bozarsin dedi yani ilac tavsiye etmedi bide fircaladi ne acelen var bende ne acelesi dohtor hanim 35 yasindayim dedim oda bu kadar bekledin bir iki ay beklesen birsey kaybetmessin hormonlarin düzene girsin istersen d.k.h yazayim dedi bi 3 ay kullan düzene girsin sonra bakariz dedi bende yok istemiyorum ne zaman düzelirse o zaman yaparim dedim bana diyorki benim icin farketmez ben senden 1 haftalik yum.takibi sonucu 600 euro alirim ama bu süre uzadikca miktar artar o sebeple düzene girmesi daha iyi o zaman 4-5 defa takip yapariz tedavi masrafi daha uygun olur dedi kocis calisiyor eve gelsin konusalim bakalim ne karar alacaz... Bir gecmisi okuyayimda geleyim

umutt sen hemen hamiş kall qwert var sırada mikroskop için
ezeldeki mikroskopta haskenaya gitsin tee yurtdışınaaa.
ondan sonra bernil.bernil acelen yok dimii cnm.

umut sana mesaj atcam mesaj kutunu boşalt

selam ben geldim ama hemen çıkıyorum.dr gittim.kız mı dedim.yok kız diyemem dedi.erkek mi dedim.cuma günü gel detaylı ile bakalım.dedi cuma günü tam belli olacak kızlar dualarınızı bekliyorum.hoşçakalın.ayrıca reyhan öçalan harika bir doktor tavsiye ederim.etlik doğumevi.

hoşgeldin cnmm
doktoruna bende katılıyorum illac kullanmaman konusunda zaten sölemiştimde daha önceee
yum takibi 1 kere yaptır bencee aklında kalmasınn
sonrasındaa miklroskopp yollıcaz sana:)))
ayy 2 dene mikroskobumuzz oldu ya

aaa kesin kız demedi yaniii
ayy inşşş istegimiz sonucu alırsın yaa
dualarımız seninle.ögrenir ögrenmez yaz mutlaka

Hımalıacım cnm cok sevındım ınsssss ıtedıgımızden olsunn

Dualarımız senınle cnmmmm.....

HASKENACIM cnm ıns sende en yakın zamanda kalırsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…