- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #26.981
günaydıın canıımmmm hoşgeldiiinnn
ya canım bende doktora gidip takip yaptırmayı çok istiyorum ama iş yerimden izin almam gerek takibe gidebilmem için oda pek mümkün değil hatta peki fazla
cnm sagol o kardan azcık buraya gonderın cocuklar kuduruyo
bı kar agmadı dıye:)))Ama gercekden avrupa donuyo tv gosterıyo
ALLAH yardımcınız olsun cnm ..
ins bıseycıgın yokdur cnm bazen oluyo öle duzensızlıkler ya
benim her yerim seksüüüüüü
İnşallah gönlündeki olur canım.selam ben geldim ama hemen çıkıyorum.dr gittim.kız mı dedim.yok kız diyemem dedi.erkek mi dedim.cuma günü gel detaylı ile bakalım.dedi cuma günü tam belli olacak kızlar dualarınızı bekliyorum.hoşçakalın.ayrıca reyhan öçalan harika bir doktor tavsiye ederim.etlik doğumevi.
bana bu kadar yeter bu akşam şimdidide himalia süprüz yaptı zaten içimden hep erkek geçiyodu
ay ben eve gidiyorum kızlar şaşkın şaşkınnnn
yarın görüşmek üzere hepinize iyi akşamlarrrr
hadi bakalım inş
sen bu ay diet ve takviyeler agırlık verr
ilişkiden 1 hafta öncede hergün karbonatlı su içmeye gayret gösterr
bol muz ve diger yazılanları tüket
bak boncuk vicks şurubu kullandı bu ay ve hamiş kaldı.o mukus sıvısını attırıyor biliyorsunn
sende kullan bu ay mutlaka
Canım tesadüf mü bilmiyorum ama ben de bu ay viks şurup kullandım ve galiba hamileyim .Regl günüm yarın bugün silik çizgi gördüm testte
Ama çok korkuyorum ben 2 seferdir 6 haftalıkken düşük yapıyorum o yüzden hiç ümitli olamıyorum yine aynı şeyi yaşayacakmışım gibi geliyor.Lütfen benim için dua edin.
aaa hayırlı olsun cnm sılıkde olsa hamılesınnn
elara bu surupdamı var bısey ne kullanan hamıs kalıyooo
umut kesınlıkle bu ay iç cnm bu surubuuu....
Allah'ım yüzünü güldürsün hayırlısı ile inşallah tez zamanda. Sana bir daha aynı şeyleri yaşatmaz inşalah... İnşallah bu sefer tamamına erer...
sudecım bak burda bı arkadas ılk baslarda hep kızdı felan dedıler
galıba yanlıs hatırlamıyosam
sımdı dr kız dıyemem demıs cnm ınsssss senınkıde bızı yarın sevındırır cnm
zannetmiyorum ama içim rahatlasın diye gideceğim. öğleden sonra dönerim herhalde hastaneden 4 gibi. yazarım sonucu mutlaka bilirsiniz. Ama yinede çok umutlu değilim eskisi gibi açıkcası. Herşey Rabbimin elinde. O ne dilerse o olur...
cnm benım arkadas vardı bı oglu vardı
ıkıncıye hamıle kaldı nasıl kız ıstıyo gıttı bu da erkek dedı
agla agla nasıl uzuldu ama ınankı gıtmedıgı ultrasyon kalmadı hepsı erkek
dıyoduu ama bı dogdu kızzzzzzzzz ınssssssss darısı sana dualarım senınle cnmmm
aa cok sevindim cnm yaa.hayırlı olsun saglıcakla al kucagına inşallahhCanım tesadüf mü bilmiyorum ama ben de bu ay viks şurup kullandım ve galiba hamileyim .Regl günüm yarın bugün silik çizgi gördüm testte
cnm kalbini hiç bozma.mümkün oldugunca az hareket et bol bol dinlenAma çok korkuyorum ben 2 seferdir 6 haftalıkken düşük yapıyorum o yüzden hiç ümitli olamıyorum yine aynı şeyi yaşayacakmışım gibi geliyor.Lütfen benim için dua edin.
aaa hayırlı olsun cnm sılıkde olsa hamılesınnn
elara bu surupdamı var bısey ne kullanan hamıs kalıyooo
umut kesınlıkle bu ay iç cnm bu surubuuu....
umutt sen hemen hamiş kall qwert var sırada mikroskop için
ezeldeki mikroskopta haskenaya gitsin tee yurtdışınaaa.
ondan sonra bernil.bernil acelen yok dimii cnm.
Canım tesadüf mü bilmiyorum ama ben de bu ay viks şurup kullandım ve galiba hamileyim .Regl günüm yarın bugün silik çizgi gördüm testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?