bebek cinsiyet belirleme..

bana bu kadar yeter bu akşam şimdidide himalia süprüz yaptı zaten içimden hep erkek geçiyodu

ay ben eve gidiyorum kızlar şaşkın şaşkınnnn
yarın görüşmek üzere hepinize iyi akşamlarrrr

günaydıın canıımmmm hoşgeldiiinnn
ya canım bende doktora gidip takip yaptırmayı çok istiyorum ama iş yerimden izin almam gerek takibe gidebilmem için oda pek mümkün değil hatta peki fazla

O calisinca zor canim bakarsin artik olmadi son care rapor alirsin olur mu isinin ne oldugunu bilmiyorum ki özel mi devlet mi?

Canim hersey iki ay önce basladi normalde düzenlidir benim adetim 28-29 gün bende sebebini bilmiyorum ama kullandigim ilaclara bagliyorum baska ne olabilirki su sogan suyu kürünü duydunuz mu adeti düzenliyormus acaba dogru mu? A evet bu arada havalar cok soguk ya ama yinede millet disarda alisveris magazalari tiklim tiklim doktordan sonra carsiya ugradimda almanlarin en cok para harcadigi dönemdeyiz( Weihnachen ....)

benim her yerim seksüüüüüü

İnşallah gönlündeki olur canım.

Canım tesadüf mü bilmiyorum ama ben de bu ay viks şurup kullandım ve galiba hamileyim .Regl günüm yarın bugün silik çizgi gördüm testte

Ama çok korkuyorum ben 2 seferdir 6 haftalıkken düşük yapıyorum o yüzden hiç ümitli olamıyorum yine aynı şeyi yaşayacakmışım gibi geliyor.Lütfen benim için dua edin.

Canım tesadüf mü bilmiyorum ama ben de bu ay viks şurup kullandım ve galiba hamileyim .Regl günüm yarın bugün silik çizgi gördüm testte

aaa hayırlı olsun cnm sılıkde olsa hamılesınnn

elara bu surupdamı var bısey ne kullanan hamıs kalıyooo

umut kesınlıkle bu ay iç cnm bu surubuuu....

Ama çok korkuyorum ben 2 seferdir 6 haftalıkken düşük yapıyorum o yüzden hiç ümitli olamıyorum yine aynı şeyi yaşayacakmışım gibi geliyor.Lütfen benim için dua edin.

Allah'ım yüzünü güldürsün hayırlısı ile inşallah tez zamanda. Sana bir daha aynı şeyleri yaşatmaz inşalah... İnşallah bu sefer tamamına erer...

Neyse eşim geldi ayrıntıları yani yaptıklarımı anlatmak için tekrar geleceğim.Tabi inşallah hamileyimdir.Gerçi ben hep silik görüyorum ilk önce.

sudecım bak burda bı arkadas ılk baslarda hep kızdı felan dedıler

galıba yanlıs hatırlamıyosam

sımdı dr kız dıyemem demıs cnm ınsssss senınkıde bızı yarın sevındırır cnm

sudecım bak burda bı arkadas ılk baslarda hep kızdı felan dedıler

galıba yanlıs hatırlamıyosam

sımdı dr kız dıyemem demıs cnm ınsssss senınkıde bızı yarın sevındırır cnm

zannetmiyorum ama içim rahatlasın diye gideceğim. öğleden sonra dönerim herhalde hastaneden 4 gibi. yazarım sonucu mutlaka bilirsiniz. Ama yinede çok umutlu değilim eskisi gibi açıkcası. Herşey Rabbimin elinde. O ne dilerse o olur...

cnm benım arkadas vardı bı oglu vardı

ıkıncıye hamıle kaldı nasıl kız ıstıyo gıttı bu da erkek dedı

agla agla nasıl uzuldu ama ınankı gıtmedıgı ultrasyon kalmadı hepsı erkek

dıyoduu ama bı dogdu kızzzzzzzzz ınssssssss darısı sana dualarım senınle cnmmm

Valla ne diyeyim güzelim. Teselli olmaya çalışıyorum dediklerinden. Ama malum doktorun dediklerinden sonra insanın gözü fazla bişi görmüyor. Yarın bakacaz artık. Kısmetse olur değilse kim ne derse desin boş...

aa cok sevindim cnm yaa.hayırlı olsun saglıcakla al kucagına inşallahh
şuruptan olabilir bence.cünkü spermlerin daha ii hareket etmeleri ve hızlı olabilmeleri için mukusun cok olması lazım
vicsk şurupta mukus artışını saglıyorr

cnm kalbini hiç bozma.mümkün oldugunca az hareket et bol bol dinlen
doktora git en kısa zamanda daha önce düşük oldugunus öle sana progestan filan versinn
dualarımız seninle inşaşşah bu gebeligin güzel sonuclancak .Allah gönlüne göre verir inş
bana bilgilerini verirsen hem aralıklistesine hem hamile listesine ekelyims eni
bu ay hamile sıkıntısı cekiyoruz da:))
bioritim ne diyor bu arada?

aaa hayırlı olsun cnm sılıkde olsa hamılesınnn

elara bu surupdamı var bısey ne kullanan hamıs kalıyooo

umut kesınlıkle bu ay iç cnm bu surubuuu....

evet cnm şuruptan olabilir belki:)
mutluelif diye bi arkadaş vardı oda kullanmıştı vicks şurup ve hamile kalmıştı o ay öle yazmıştı diye hatırlıyorum

umutt sen hemen hamiş kall qwert var sırada mikroskop için
ezeldeki mikroskopta haskenaya gitsin tee yurtdışınaaa.
ondan sonra bernil.bernil acelen yok dimii cnm.

ben sizin yerinizde olsam ilk önce mimozaya yollardım.kadın 12 aydır hamile kalamdı ayrıca bi ton para harcadı yazık kadıcağıza

fiona sanada çok sevindim ya darısı başımıza...
ayrıntılı anlat canım bio falan denk geldimi.neler yaptın...mutlueliften haber varmı o ne yaptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…