bebek cinsiyet belirleme..

Slmm kızlar iyi sohbetler iyisinizdir inş. ben kötüyüm valla sabah kalktığımdan beri aşırı bir baş ağrısı uzanıyorum kalkıyorum yok geçmiyo napcam bilmiyorum geçmişi okuyum biraz

ok canım sağolasın İnşallah seinde gönlüne göre olur herşey

neler yapmalıııııııııııııı bana da yazınnnnnnnnnnn

ben sizin yerinizde olsam ilk önce mimozaya yollardım.kadın 12 aydır hamile kalamdı ayrıca bi ton para harcadı yazık kadıcağıza
:)))
cnm sen bi geliyon 1 ay kayboluyon unutuyoz seni
diger arkadaşlarda aylardır deniyor.hepinizde aynı durumdasınızz.sırayla denersiniz işte

Slmm kızlar iyi sohbetler iyisinizdir inş. ben kötüyüm valla sabah kalktığımdan beri aşırı bir baş ağrısı uzanıyorum kalkıyorum yok geçmiyo napcam bilmiyorum geçmişi okuyum biraz

gecmiş olsun cnm

neler yapmalıııııııııııııı bana da yazınnnnnnnnnnn

cnm senin kac cocugun vardı?
sen azdaha aktif katıl yollıcam sanada yöntemleri

ELARAAAAAAAA 2 kızım war 12 we 7 yasında 37 yasındayım duzensızlık war dr yum.ların azalmaya baslamıs menapoza gırıyon hanım dedi acelem war elaraaaaaaa

Canım inş değildir hemen canını sıkma doktorlar okadar fazla söylemeye başladıki bunu bende hep korkuyorum ama çoğunda yanılıyolar inş sendede yanılmışlardır Allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin sağlıklı ve sıhhatli
Evet inş benim eşim örneğin gene beceremedin falan der yani 2.de bile demişti bunda hastaneye almaya falanda gelmez eminim
ELARAAAAAAAA 2 kızım war 12 we 7 yasında 37 yasındayım duzensızlık war dr yum.ların azalmaya baslamıs menapoza gırıyon hanım dedi acelem war elaraaaaaaa

Kızların aynı benimkilerle yaşıt inş tez zamanda hayırlı haberini alırız diğeride aynı yaş olur

canım benim ya ne güzel laflar öyle yerim seni ben

Ezel deneme yaptin ya hamilelik belirtileri basladimi kiz?

Haskena Boncukkkk gelmedinizmi hala

Geldimde canim sen gitmissin yarina görüsürüz artik

Ay süper bi haber bu Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah yaptigin iyilikten dolayi hepimizin dualarini aldin Rabbim bu dünyadada öbür dünyadada senden razi olsun ......

kız uummmut her yerim seksü dedin taliplerin arttı

E ben göremedim Umut görmedende göstermem ona göre...:82:

Canim inan topikteki bütün bayanlar hepimiz senin icin dualar ediyoruz insaAllah yarin güzel haberlerini aliriz artik olmazsada hayirlisini sagliklisi olsun diyecez degilmi canim benim lütfen ya kiyamiyorum ben üzülmene inanki keske elimden birsey gelse senin icin....

yaa ne iyi kalpli insanlarsınızz Allah hepinizin gönlüne göre saglıklısını hayırlısını nasip etsinn inş.

Amin insaAllah Boncuk ve Serenetta cok iyi kalplilermis gercekten benimde yumurta takibinde tuturamazsam clear blue nin monitörünü alacam bende hamile kalinca sana yollarim Elara nasil olsa sen yazdan önce yapmayi düsünmüyon sende berniLe yollarsin.....

canım yaa gerçekten çok iyisiniz kızlar Rabbim gönlünüzdekileri versin ağlicam burda ya çok güzel kalplariniz var maşaAllah

Ay ay aglama bizide aglatacan simdi hadi hayirlisi ile bir hamile kal o günü bayram ilan edelim....

Tamam yok deme bacim artik biz variz biz bir aileyiz ...............

ocak ayında bu iş tamam
belkide umudum 2011 ' bekliyorrrrrr

AMIN INSALLAH ..................

ya ne diyim sana süpersin
ben eve bugün ağzım açık gidecem yolda her an düşebilirim :))))

Ilahi Umut cok mutlu gördüm seni

umutt sen hemen hamiş kall qwert var sırada mikroskop için
ezeldeki mikroskopta haskenaya gitsin tee yurtdışınaaa.
ondan sonra bernil.bernil acelen yok dimii cnm.

Yok bacim ya bana yurtdisina gelene kadar ben hamile kalana kadar o mikr.10 tane hamile kalan olur kimsenin kismetinide kapatmayayim önce Hazek yada BerniL e gitsin diyom ....

E cok güzel saglikli ya tabi en önemlisi o, cuma gününü sabirsizlikla bekliyoruz dualarimiz seninle insaAllah sen ve sude gönlünüzdekini kucaginiza alirsiniz
HASKENACIM cnm ıns sende en yakın zamanda kalırsın ..

Amin insaAllah canim ya ha bu arada dohtor hanim dediki belki psikolojikmende olabilirmis horm düzensizligi yani ben 2 düsük yasadim ya vucudum korkuyormus tekrar hamile kalmaya bu düsünceye sahip oluncada kendince korumaya geciyormus bende vay be ne vucut ne beyin varmis bende dedim bana diyorki istersen önce bir psikologa git korkularindan kurtul dedi benim psikologlarim var dedim yüzüme bakti sesini cikarmadikendisi ile dalga gectigimi sandi galiba....

Canım tesadüf mü bilmiyorum ama ben de bu ay viks şurup kullandım ve galiba hamileyim .Regl günüm yarın bugün silik çizgi gördüm testte

E süper daha ne olsun bugün cok güzel haberler duyduk ......

ben sizin yerinizde olsam ilk önce mimozaya yollardım.kadın 12 aydır hamile kalamdı ayrıca bi ton para harcadı yazık kadıcağıza

Ben hakkimi sana ,hazek,berniL ücünüze devrediyorum aranizda yazi tura atin bakalim kime cikacak

Kızlar benim doktorum hiç test falan demedi ya bu testler ne zman yapılıyo ikili testi sormuştum gerek yok üçlüde oda var demişti ama üçlü ne zaman onu bilmiyorum tekrar gittiğimde 18 haftalık olucam ozaman oluyomu acaba ben hiç hatırlamıyorum

eşim beni hiç kırmadı. Allah ondan razı olsun. Bu güne kadar bir dediğimi iki etmedi. Ama ben bir erkek evlat sevgisi tattıramadım ona. Üzülüyorum onun bu halin i görünce. O ise ben üzüldüğüm için üzüldüğünü söyleyip duruyor... Ben şimdi bu adama ne diyeyim ??? Ne yapayımda bu adamın rızasını alayım. ...

ikili testi bugün yaptırdım 11+4 oldum siz ikili için geç kalmışsınız 11/15 haftalar arasında yapılıyo bu test,doktorun neden gerek yok dedi anlamadım.

yaprak sen hamilemisinnnnnnnnn

ikili testi bugün yaptırdım 11+4 oldum siz ikili için geç kalmışsınız 11/15 haftalar arasında yapılıyo bu test,doktorun neden gerek yok dedi anlamadım.
Valla bende anlamadım şuan 15 haftalığım 18 de gidicem üçlü için geç olmasa bari üçlüde ikilide var dedi ama ne demek anlamadım doktor oda daha iyi bilir dedim
şimdi duyyıorum herkes yaptırıyor bi ben kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…