- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.001
ok canım sağolasın İnşallah seinde gönlüne göre olur herşey
ilişkiden 5-6 gün önce içmeye başla.en son ilişkiden 1 saat önce iç ilişkiye gir.
ilişkiden sonra içmiyorsun
bu hafta eşine zorlada olsa içir kürü yanında çinko ver mutlaka
bol limonlu su iç
benims ana yolladıgım yöntemleri tekrar oku en son ilişkiye girmeden neler yapacagın yazıyor onlarıda uygulaa
ilişkiden sonrada hemen ayaga kalkma dön sagına uyu sabah yaparsın duşunu:))
:)))ben sizin yerinizde olsam ilk önce mimozaya yollardım.kadın 12 aydır hamile kalamdı ayrıca bi ton para harcadı yazık kadıcağıza
Slmm kızlar iyi sohbetler iyisinizdir inş. ben kötüyüm valla sabah kalktığımdan beri aşırı bir baş ağrısı uzanıyorum kalkıyorum yok geçmiyo napcam bilmiyorum geçmişi okuyum biraz
neler yapmalıııııııııııııı bana da yazınnnnnnnnnnn
Elaeaaaaaaaa limon asıtlı amaaaaa bı de wıck surup nıyeeeeeeeeeeee
Canım inş değildir hemen canını sıkma doktorlar okadar fazla söylemeye başladıki bunu bende hep korkuyorum ama çoğunda yanılıyolar inş sendede yanılmışlardır Allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin sağlıklı ve sıhhatliiyi geceler kizlar
bugün doktor cinsiyetini söyledi kizim olucak ama buna bile svinemedim bebegimin böbreginde su toplamis ve burnu cok kücükmüs down sendom olabilirmis suyunu alip bakacaklar sagliklimi degilmi diye emin olmak icin
Evet inş benim eşim örneğin gene beceremedin falan der yani 2.de bile demişti bunda hastaneye almaya falanda gelmez eminimyok ya normal siyah beyaz ultrasonda baktı doktor. 3 boyutlu bile değildi sanki. Bilmiyorum ama yarın sanki 4 boyutlu ultrason ve ileri teknoloji ürünlere sahip bir görüntüleme merkezine götürecek beni eşim. Eşim ben üzüldüm diye çok kötü oldu. Gece uyurken sessizce ağladığını duydum. Sorduğumda beni üzdüğünü düşündüğü için ağladığını söyledi. O böyle diyince daha fena oldum. Sildim gözyaşlarını. Eşimin üzülmesi beni çok kötü yaptı. Onu ağlarken hiç görmemiştim....Sessizce yattık....
Canım ya valla bende ağlıycam üzülme eşinide üzme bence eşin anlayışlıymış gerçekten bence hiç üzülmeyin hayırlı olanı böyleymiş eğer doktor yanılmadıysa
((( erkeğin ağlaması benide çok üzüyorrr
ama eşinde çok anlayışlı biriymiş düşünsene sana tavır yaptığını
çok erkek var öyle çünkü
inşallah en sonunda sevinirsin arkadaşımmm
ELARAAAAAAAA 2 kızım war 12 we 7 yasında 37 yasındayım duzensızlık war dr yum.ların azalmaya baslamıs menapoza gırıyon hanım dedi acelem war elaraaaaaaa
canım benim ya ne güzel laflar öyle yerim seni ben
Haskena Boncukkkk gelmedinizmi hala
Bayanlar ben bugün başka bir doktora 4 boyutlu ultrasona gittim yeni açılan hastane hemen erkek dedi ve pipisini gösterdi bana ve resmi verdi bana 4 boyutlu ultrasonla gördüm bende herşeyi net yani rabbime sonsuz şükürler hamdu senalar olsun...darısı dileyen herkesin başına bu arada free beta hcg 50 altı ise erkek deniyorduya bende tuttu 19,7 hcg çıktı ikili taramada...hepiniz allaha emanetsiniz rabbim dileğinizi versin inşallah ezel sanada özelden mesaj attım ben çok kalamıyorum özelden cevap yazarım yine sana...
kız uummmut her yerim seksü dedin taliplerin arttı
saolasın bernilcim. Yarın son defa gideceğiz bir görüntüleme merkezine. Artık Rabbimin dilediği olur. yapacak birşey yok bundan sonra. O dilerse herşey olur... O dilediğine dilediği kadar verir.... Umut ederek dileniyorum O'ndan... Başkaca yapabileceğim birşey yok...
yaa ne iyi kalpli insanlarsınızz Allah hepinizin gönlüne göre saglıklısını hayırlısını nasip etsinn inş.
canım yaa gerçekten çok iyisiniz kızlar Rabbim gönlünüzdekileri versin ağlicam burda ya çok güzel kalplariniz var maşaAllah
ay elaracım cnm aglatacan benı dusunmen bıle yeter cnmmmmmm
ALLAH RAZI olsun hepınızden
İnan benımde kız kardesım yok haskenacım cok ınce bır detaya degındı
valla cnımsınız yaa serantada gercekden cok dua alacaksın cnmmmm ıns hayatında dualar eksık olmasın hepımızn
ocak ayında bu iş tamam
belkide umudum 2011 ' bekliyorrrrrr
ya ne diyim sana süpersin
ben eve bugün ağzım açık gidecem yolda her an düşebilirim :))))
umutt sen hemen hamiş kall qwert var sırada mikroskop için
ezeldeki mikroskopta haskenaya gitsin tee yurtdışınaaa.
ondan sonra bernil.bernil acelen yok dimii cnm.
selam ben geldim ama hemen çıkıyorum.dr gittim.kız mı dedim.yok kız diyemem dedi.erkek mi dedim.cuma günü gel detaylı ile bakalım.dedi cuma günü tam belli olacak kızlar dualarınızı bekliyorum.hoşçakalın.ayrıca reyhan öçalan harika bir doktor tavsiye ederim.etlik doğumevi.
HASKENACIM cnm ıns sende en yakın zamanda kalırsın ..
Canım tesadüf mü bilmiyorum ama ben de bu ay viks şurup kullandım ve galiba hamileyim .Regl günüm yarın bugün silik çizgi gördüm testte
ben sizin yerinizde olsam ilk önce mimozaya yollardım.kadın 12 aydır hamile kalamdı ayrıca bi ton para harcadı yazık kadıcağıza
Canım inş değildir hemen canını sıkma doktorlar okadar fazla söylemeye başladıki bunu bende hep korkuyorum ama çoğunda yanılıyolar inş sendede yanılmışlardır Allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsin sağlıklı ve sıhhatli
Evet inş benim eşim örneğin gene beceremedin falan der yani 2.de bile demişti bunda hastaneye almaya falanda gelmez eminim
Kızların aynı benimkilerle yaşıt inş tez zamanda hayırlı haberini alırız diğeride aynı yaş olur
Kızlar benim doktorum hiç test falan demedi ya bu testler ne zman yapılıyo ikili testi sormuştum gerek yok üçlüde oda var demişti ama üçlü ne zaman onu bilmiyorum tekrar gittiğimde 18 haftalık olucam ozaman oluyomu acaba ben hiç hatırlamıyorum
Selamm
lütfen herkes bildigini paylaşsın, paylaşım konsununda cimrilik bencillik yapmayalım.
İyi paylaşımlar
LÜTFEN OLUMSUZ YORUM YAPACAKLAR YAZMASIN.HERKESİN DOGRUSU KENDİNE.CİNSİYET KONUSUNDAKİ TERCİHLERİMİZ YADA UYGULAMALARIMIZIN SONUCUNDA SAGLIKSIZ HAYIRSIZ EVLAT İSTEMEMİZ NE MÜMKÜN?
BÖLE YÖNTEMLERİ YAZINCA KLASİK CEVAP VARDIR "SAGLIKLISINI HAYIRLSIINI İSTEYİN" DİYE.
EMİN OLUN HERKES DÜNYAYA GETİRECEGİ COCUGUN ÖNCE SAGLIKLISINI VE HAYIRLISINI DİLER ALLAHTAN.
TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAHTAN
HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR
[table="head"]Nick|Sat|Cocuk|Bebek Cinsiyeti|Zamanlama|Kesenin Konumu|Bioritim|
Karabiber01|1 Mart|2 Kızı|Erkek|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|Göktuğ Dogduuuu |
Nisandakar|9 Mayıs|1 Kızı|Erkek|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|
Fhna|9 Mayıs|1 Kızı|Kız|Yumurtlama zamanı 2 İlişki|Sagda|Kız|
Can0677|22 Mayıs|1 Kızı|Kız|Ovulasyon testinde 2 koyu çizgiyiden hemen sonra ilişki|
Zlato|16 Haziran|1 Oglu|Kız|Yumurtlamadan bi kac gün önce ve sık ilişki|
Sinam|9 Temmuz |1 Oglu|Kız|Yumurtlama dan önce tek ilişki|Sagda|Erkege Yatkın|
Himalia|11 Temmuz|2 Kızı|Kız|Yöntem uygulamadı(Adetten sonra iki kez ilişki)|Solda|Erkege yatkın|
Eceiremnur|13 Temmuz|1 Kızı|Erkek|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|
Truf|19 Temmuz|1 Kızı|Kız|ovulasyon testinde iki koyu çizgiden bi kac saat sonra ilişki|Ortada|Kız günü|
Yesilyoll|8 Agustos|2 Kızı|Erkek|Yumurtlama dönemi tek ilişki| |Erkek günü|
Sudesoylem|22 Agustos|3 Kızı|Kız|Yöntem uygulamadı|
Matematik|29 Agustos|1 Kızı|Erkek|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkege Yatkın|
Yaprakk|11 Eylül|2 Kızı|Erkek|Adetten sonra 3 kere gün aşırı ilişki | |Erkek ve erkege yatkın günlerde|
Serenatta|14 Eylül|1 Kızı|Erkek|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkek günü|
Pirlanta97|16 Eylül|Yok| |Yumurtlamadan 1 gün sonra tek ilişki| |Kız günü|
Merwewrem|21 Eylül|1 Kızı| |Yumurtlama günü tek ilişki| |Kız günü|
Firegirl986|21 Eylül|1 Kızı|Kız|Yöntem uygulamadı (Yumurtlamadan 1 gün önce ve 2 gün sonra ilişki)| |Nötr ve erkek günü|
Can_Parcam|23 Eylül|2 Kızı| | | |Erkek günü|
Momof|28 Eylül|2 Kızı| |Yumurtlama günü tek ilişki| |Erkege yatkın|
Asilmavi|30 Eylül|Yok| |Ovulasyon testinde iki koyu çizgi ve silik çizgi cıkınca-2 kez ilişki| |Erkek ve Erkege yatkın günlerde|
Orlistat|13 Ekim|1 Kızı| |Babychoice takvimi-yumdan 2 gün önce ve yum günü ilişki| |Erkek günü|
ilatarnur|21 Ekim|1 Kızı| |yapışkan sıvı ve sağ kasığının şiddetli agrı olduğu günden 1 gün sonra ilişki|Solda|Erkek günü|
Oglak75|29 Ekim|1 Kızı| |Yum günü ve sonrasında sık ilişki| |Kız günleri|
Boncuk|18 Kasım|1 Kızı| |
Acer28|22 Kasım|2 Kızı| |Adet sonrası sık ilişki| |Kız günleri|
[/table]
HAMİLE KALMAYI DENEYEN ARKADAŞLAR
HAZİRAN
[table="head"]No|Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
1|Berra10|15 Mayıs|29 Mayıs|28-30 Gün|12-13 Haziran|Negatif|ilk ay|1 Kızı||
2|qwert|18 Mayıs| |28 Gün|14 Haziran|Negatif|2.5 yıl|1 Kızı|
2|Truf|24 Mayıs|5 Haziran|26 Gün|18 Haziran|Negatif|ilk ay |1 Kızı|
3|Sellvi|26 Mayıs |5 Haziran|26 Gün|18 Haziran|Negatif|3.ay|1 Kızı|
4|Can0677|19 Mayıs|5 Haziran|28-29|19 Haziran|Pozitif|6.ay|1 Kızı|
5|Mimoza|26 Mayıs|8 Haziran|28 Gün|22 Haziran|Negatif|5.ay|1 Kızı|
6|Egem_2011|26 Mayıs|10 Haziran|26-28 Gün|20-22 Haziran|Negatif|ilk ay |1 Kızı|
7|Harnn| |Sık ilişki|35 Gün|24 Haziran|Negatif|4.ay|1 Kızı|
[/table]
TEMMUZ
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Eceiremnur|7 Haziran|22-23 Haziran|30 Gün|7 Temmuz|Negatif|1 yıl|1 Kızı|21 Haziranda çatlatma ignesi|
Mse121822|10 Haziran|19-21 Haziran|26 Gün|6 Temmuz|Negatif |6.ay|1 Kızı|
qwert|18 Haziran| |28 Gün|16 Temmuz|Negatif|2.5 yıl|1 Kızı|
Sellvi|20 Haziran|30 Temmuz|26 Gün|15 Temmuz|Negatif |4.ay|1 Kızı|
Zlato|16 Haziran|30 Haz-4 Tem|32 Gün|18 Temmuz|Pozitif|İlk ay|1 Oglu|
Aylinimmm|19 Haziran|5-7 Temmuz |28 Gün|17 Temmuz|Negatif| |3 Kızı|Yumurta takibi,Çatlatma İgnesi|
Mimoza|23 Haziran|7 Temmuz|28 Gün|22 Temmuz|Negatif|6. ay|1 Kızı|İgneden sonra 42.saat deneme|
firegirl986|23 Haziran| |28-29 Gün|21-22 Temmuz|Negatif |İlk ay |1 Kızı|
Deyyan|30 Haziran|13 Temmuz|27-28 Gün|27 Temmuz|Negatif |ilk ay|2 Kızı|Yumurta takibi|
[/table]
AGUSTOS
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Sinam|9 Temmuz|18 Temmuz|27 Gün|3 Agustos|Pozitif|ilk ay|1 Oglu|
Himalia|11 Temmuz|17-18-19 Temmuz|30 Gün|11 Agustos|Pozitif|İlk ay|2 Kızı|
qwert|14 Temmuz| |28 Gün|12 Agustos|Pozitif|2.5 yıl|1 Kızı|Düşük
Eceiremnur| |29 Temmuz|30 Gün|13 Agustos|Pozitif|2.Ay|1 Kızı|
Mse121822|27 Temmuz|7-9-10-15 |28 Gün|24 Agustos|Negatif |8.ay|1 Kızı|
Umut_11|14 Temmuz|25 Temmuz|26-27|8-9 Agustos|Negatif|İlk ay|1 Kızı|
Truf|19 Temmuz|1 Agustos|27-28 Gün|14 Agustos |Pozitif|3.ay|1 Kızı|
Deyyan|27 Temmuz|8 Agustos |26-27 Gün|22-23 Agustos|Negatif |2.ay|2 Kızı|
Boncuk_|19 Temmuz|2-3 Agustos|33 Gün |22 Agustos|Negatif |2.Ay|1 Kızı|
Mimoza| | | | |Negatif|7.ay|1 Kızı|
[/table]
EYLÜL
Selvi|17 Agustos| |29 Gün|16 Eylül|Pozitif |5. ay|1 Kızı|Düşük
Mse121822|25 Agustos| |28 Gün|23 Eylül|Negatif |9.ay|1 Kızı|
GurbetGüzeli|1 Eylül| |26 Gün|26 Eylül |Negatif |İlk ay|2 Oglu,1 Kızı|
Umut_11|2 Eylül| |26 Gün|27 Eylül|Negatif |2.ay|1 Kızı|
Haskena|2 Eylül| |28 Gün|30 Eylül|Negatif |ilk ay|1 Kızı|
Matematik|29 Agustos| |29-30 Gün|30 Eylül|Pozitif|2.ay|1 Kızı|
[/table]
EKİM
Serenatta|14 Eylül|23 Eylül|30-31 Gün|13-14 Ekim|Pozitif| |1 Kızı|
Mimoza|16 Eylül|29 Eylül|28 Gün|14 Ekim|Negatif |8.Ay|1 Kızı|
Firegirl|21 Eylül|5-8 Ekim|29 Gün| 20 Ekim|Pozitif|ilk Ay|1 Kızı
Merwewrem|21 Eylül|29 Eylül|28 Gün|19 Ekim|Pozitif|ilk Ay |1 Kızı|
Mse121822|23 Eylül|9-14-17-19.Gün|27 Gün|20 Ekim|Negatif|10.Ay|1 Kızı|
_Ezel_|22 Eylül|12 Ekim|30 Gün|22 Ekim|Negatif|ilk Ay|Yok|
Can_Parcam|23 Eylül|10 Ekim|30-31|23-24 Ekim|Pozitif|ilk Ay |2 Kızı|
Momof|28 Eylül|10 Ekim|26 Gün|24 Ekim|Pozitif|ilk Ay|2 Kızı|
Kardelen074|25 Eylül|11 Ekim| Düzensiz|25 Ekim|Negatif|ilk Ay|2 Kızı|
oglak75|27 Eylül|10-12 Ekim|28-29 Gün|25-26 Ekim|Negatif|ilk Ay|1 Kızı|
Asilmavi|30 Eylül|14-15 Ekim|27 Gün|26 Ekim|Pozitif|ilk Ay|Yok|
[/table]
KASIM
Orlistat|13 Ekim|25-27 Ekim|28 Gün|9 Kasım|Pozitif|ilk Ay|1 Kızı|
qwert|13 Ekim |24Ekim-1Kasım|27-28 Gün|8 Kasım|Negatif|ilk Ay|1 Kızı|
Senacihan|22 Ekim|3 Kaım|28 Gün|18 Kasım|Negatif|ilk Ay|2 Kızı|
Boncuk_|20 Ekim|3-6 Kasım|31-34 Gün|19-22 Kasım|Negatif|5.ay|1 Kızı|
ilatarnur|21 Ekim|3 Kasım| | |Pozitif| |1 Kızı|
Oglak75|29 Ekim|7-11-12-15-16 Kasım|30 Gün|28 Kasım|Pozitif|2.Ay|1 Kızı|
Nisan81|2 Kasım|14-18 Kasım|26 Gün|28 Kasım|Negatif|12.Ay|1 Kızı|
[/table]
ARALIK
Sellvi|8 Kasım|23 Kasım|28 Gün|6 Aralık|Negatif|ilk Ay|1 Kızı|
Umut_11|12 Kasım|22 Kasım|25-26 Gün|6-7 Aralık|Negatif|3.Ay|1 Kızı|
qwert|10 Kasım| |28 Gün|7 Aralık|Negatif |2. Ay|1 Kızı|
Deyyan|17 Kasım|1-3 Aralık|28 Gün|13 Aralık|Negatif|6.Ay|1 Kızı|
Asidemet|18 Kasım| |28 Gün|17 Aralık|Negatif|ilk Ay|1 Oglu|
Boncuk_|18 Kasım |7 Aralık |34 Gün|21 Aralık|Pozitif|6.Ay|1 Kızı|
Bestembenim|25 Kasım|8 Aralık|28 Gün|23Aralık| | |1 kızı|
Berra10|26 Kasım|8 Aralık|28 Gün|24 Aralık| |ilk Ay|1 Kızı|
Nisan81|28 Kasım|8-11 Aralık|28 Gün|26 Aralık| |13.Ay|1 Kızı|
Umut_11|5 Aralık|15 Aralık|25 Gün|30 Aralık| |4.Ay|1 Kızı|
[/table]
Valla bende anlamadım şuan 15 haftalığım 18 de gidicem üçlü için geç olmasa bari üçlüde ikilide var dedi ama ne demek anlamadım doktor oda daha iyi bilir dedimikili testi bugün yaptırdım 11+4 oldum siz ikili için geç kalmışsınız 11/15 haftalar arasında yapılıyo bu test,doktorun neden gerek yok dedi anlamadım.
yaprak sen hamilemisinnnnnnnnn
Evet canım 15 haftalık hamileyimm darısı sana inş.yaprak sen hamilemisinnnnnnnnn
ikili testi bugün yaptırdım 11+4 oldum siz ikili için geç kalmışsınız 11/15 haftalar arasında yapılıyo bu test,doktorun neden gerek yok dedi anlamadım.
eccce tüm listeyi alıntı yaptın sordugun soruya bak yaww:)))
ayy hiç gülesim yoktu alemsin heee
yaprak bende ikili yaptırmamıştım.3 lü yaptırmıştım
3 lü test 15-22.hafatalarda oluyordu galibaa
cok gecikmeden yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?