bebek cinsiyet belirleme..

Elaracığım ilk sayfanı bugün uzun uzun okudum
ben kendim yumurtlama zamanını yakalamaya çalıcacam fakat yazılarda o kadar erkek olma şansı azki onu fakettim. Yada ben yanlış anladım
yardımcı olurmusun bana
çatlamadan 1-2 gün önce kız
çatladıktan sonra 12 saat içinde olursa erkek
12 saatten sonrası yine kız

ben bunu anladım canım doğrumu ?

eğer böyleyse benim hiç şansım yok ozamanı nasıl yakalayacam ben ohaoldumsmile

selvi ekledim listeye bilgilerini
daha belirti için cok erkek cnm.
sen yöntem denemişmiydin.neler yaptın yazarmısın

insallah erken oldugu icin bisey hissetmiyorumdur :Saruboceq:
Ben yöntem olarak pek bisey uygulamadim acikcasi GurbetGüzelinin dediklerini yaptim yani bol bol dua,birde onun verdigi siteden yumurtlama günüme buldum o günün ögle vakti akintim geldi,agrim oldu yani bende sitenin verdigi tarihte yumurtladigimi tahmin ediyorum aksaminada tek iliski oldu bakalim hayirlisi...

yumurtladıtan 12 ila 20 saatler arası......ph hıla düşer..kız için en ideal zaman,erkek için ise deil..

canim satini bana yaz birde kac gunde bir oluyorsun bulalim hangi gun yimirtliycan
canim insallah korkma Allah gönlündeki versin canim benim aksama dogru deniyor zaten iyi yapmisin:lepi:

umut ne zaman hamilelik planlıyorsun?
madem kendin takip etcen yum gününü ozamn ateş ölcme yöntemi ve ovulasyon kiti kullanman lazım
ateş ölcme yöntemini ilk sayfada detaylı yazdım.regli biitminde ateşini ölcmeye başla.
yum günlerinide tespit et, eger reglilerin düzenliyse.gurbetin baktıgı sitedeki yum günleri dogru cıkıyor sanırım.ordaki yum tarihlerine bak.o tarihlerde ovulasyon testi yap.yumun catladını hem ordan anlıyabilirsin.hem ateşinin düşüp arkasından yüksekldiginden anlayabilirisn hemde vajinal akıntından ve kasık agrından anlayabilirisn.
yum catlamadan önceki günler turnasol kagıdıyla vajen ph sını da ölc
yumun catladıgını hissettigin an tekrar vajen ph sını ölc.ph yükseldiyse anlaki yumun catlamıştır.en kısa zamanda ilişki olmalı

Son düzenleyen: Moderatör:

emin degilim ama pink or blue denen testte kan ornegi gondermen gerekiyor.baska bir test soyluycem,testin ismi intelligender.internette arattirirsan sitesi cikiyor.bu test gecen yil turkiyede satilmaya baslandi.hamileligin 10. haftasindan itibaren yapiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…