- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #2.701
selvi ekledim listeye bilgilerini
daha belirti için cok erkek cnm.
sen yöntem denemişmiydin.neler yaptın yazarmısın
Elaracığım ilk sayfanı bugün uzun uzun okudum
ben kendim yumurtlama zamanını yakalamaya çalıcacam fakat yazılarda o kadar erkek olma şansı azki onu fakettim. Yada ben yanlış anladım
yardımcı olurmusun bana
çatlamadan 1-2 gün önce kız
çatladıktan sonra 12 saat içinde olursa erkek
12 saatten sonrası yine kız
ben bunu anladım canım doğrumu ?
eğer böyleyse benim hiç şansım yok ozamanı nasıl yakalayacam ben ohaoldumsmile
canim satini bana yaz birde kac gunde bir oluyorsun bulalim hangi gun yimirtliycanElaracığım ilk sayfanı bugün uzun uzun okudum
ben kendim yumurtlama zamanını yakalamaya çalıcacam fakat yazılarda o kadar erkek olma şansı azki onu fakettim. Yada ben yanlış anladım
yardımcı olurmusun bana
çatlamadan 1-2 gün önce kız
çatladıktan sonra 12 saat içinde olursa erkek
12 saatten sonrası yine kız
ben bunu anladım canım doğrumu ?
eğer böyleyse benim hiç şansım yok ozamanı nasıl yakalayacam ben ohaoldumsmile
canim insallah korkma Allah gönlündeki versin canim benim aksama dogru deniyor zaten iyi yapmisin:lepi:insallah erken oldugu icin bisey hissetmiyorumdur :Saruboceq:
Ben yöntem olarak pek bisey uygulamadim acikcasi GurbetGüzelinin dediklerini yaptim yani bol bol dua,birde onun verdigi siteden yumurtlama günüme buldum o günün ögle vakti akintim geldi,agrim oldu yani bende sitenin verdigi tarihte yumurtladigimi tahmin ediyorum aksaminada tek iliski oldu bakalim hayirlisi...
karam kazasiz canim benimm tamam en söylerim canimmmm mahalleye
o mahalle hangi site ya merak ettimde
evet yeni ve garanti bi metod ama günahmış....
canim mikroskopun altinda spermleri ayiriyon kiz erkekanlatımısın acaba sakıcası yoksa merak ettim sadece denemek için deyil
canim link vermek yasakallah allah onu sadece tecrübeliler yapar ya.bence hastanede çalışanlar felandır ya.gurbet güzeli o lınki verde bi bakam mahalleye.
vallahi erkekn ogrenmek istiyorum soparis edecem yarin Pink or Blue 6 haftalikkken en erkekn test belirleyen test onun icin onu siparis edecem vallhi gelirse hemen calismalalra baslalrim ben dayanam 3 4 ay cinsiyet ogrenmek icin burda 5 6 aya kadarda soylemiyolarondan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?