bebek cinsiyet belirleme..

ayy cnm benim düşünmen yeterrr Allah razı olsunn.
napıcaksın yum takibi yaptırcanmı yoksa direkt monitörmü alcan???

Son düzenleyen: Moderatör:
Elara kiz ben yine cok alinti yaparak msj yazmissim hic farkinda degilim ha bi daldim kac msj. cevap yazdimisim maksat aktivite olsun aktif katilim yani ......))))))))))

Ay bende çok güldüm herkese bişiler yazacak sandım sadece kendimi görünce şaşırdım

lısteyı çoook faydalı gördum:82::82: benım gıbı arayıp zor bulanlar ıcın tekrar yayınladım senı goremeyınce yazdım ama ELARA eline saglık çok güzel olmus lıste

ayy cnm benim düşünmen yeterrr Allah razı olsunn.
napıcaksın yum takibi yaptırcanmı yoksa direkt monitörmü alcan???

Kafaya koydum canim önce yum.takibi yaptiracam dedigin gibi icimde kalmasin olmadigi ay hemen mon.siparis verecem burada hemen geliyor 1 gün sonra adrese teslim aslinda bende clear blue ovulasyon kitide kullanilmamis icinde 7 adet cubugu var o cubuklar bitince aleti almiyon sadece cubuklari aliyorsun aslinda isteyen olursa onu gönderebilirim sen yada berniL istermi miadi 2012 gülen yüz olandan ist.özelden msj atsin göndereyim

bu konuyu konuşalımm senle:))
kociş geldi cıkıyorumm

1. sınıfa gıden kızım sag tarafımda aaa bbbbbb derken kafam oldu kazan gibi. arada odaya büyük kızım gırıyo hemen ekranı kapatıyom:77 .bı yandan da size yazıyom. ah ne zor şartlarda yazıyom bi bilseniz:35 az sonra kafayı yiycemmmm

Son düzenleme:

Canım benim inan beni hepimiz seni o kadar iyi anlıyoruzki biz 2 çoçuktan sonra bu kadar stres yaparken senin stresin gayet normal ama yapacak bişi yok Allaha şükürr sağlıklı sıhhatlı akıl sağlıgı yerinde evlatlarıız var Allaha şükür doğurabiliyoruz şimdi sana ne desem fayda etmeyecek biliyorum ama bunları düşünn İNŞALLAHH ERKEK DİR

bende çok düşünceli günler yaşadım hatta birinde arkadaşlar küçük kızına dediki bu aplanın neyi olacak küçük kızda kızı demiş o ortamda bell etmedim ve hemen eve geldim şanssızlık eşimde evde ondan uzakta durmaya cabalasamda özyaşlarımı gördü okadar sıkılmışımki hıkçıra hıkçıra ağlamaya başlamıştım inan şimdi bile gözlerim doluyor zorr biliyorum.... eşim ne oldugunu ısrarla sorunca anlattım bana yapacak bişiyimizin olmadıgını bize kabullenmenin düştügünü söyledi elimizden gelen birşey yok dedi
Rabbim inşallah sanada nasip eder İnşallahh inan gönüldenn dua ediyorum

iyiki dogdun beste iyiki dogdun beste dogum günün kutlu olsun arkadasim valla doktor alisveris derken gec oldu ama kusura bakma öpüyorum seni ve o dünya tatlisi manken kizini yanaklarinizdan

Lizanin Elara icin yaptigi pastayi caldim hakkinizi helal edin liza Elara......

bence geç kalınmış,ama doktorun daha iyi bilir ikili testte problem çıkarsa üçlü test yapılıyomuş
bende bugün yaptırdım,bi hafta sonra sonucu alıcam Allahın izniyle sorun çıkmazsa üçlü teste
gerek kalmayacak.Nette ikili test ve üçlü testle ilgili baya çok bilgi var.İstersen bi oku en azından bilgi
sahibi olur doktora ona göre cevap verirsin.

canım çok teşekkür ederim ederim çok mutlu oldum sağol
belki hamile olurum dedim ama dün test yaptım negatif çıktı biraz daha bekliyeyim 2 günüm daha var kırmızı kartı yemezsem tekrar test yapıcam

Boncuk, Allah tamamına erdirsin canım kesinleşmiş hamileliğin çok sevindim. inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bebişini. Sana buradayken sorucam unutuyorum. Sen ilişki öncesi vaj. duş yapmış mıydın?

Burda vaj. duşu yapıp hamile kalan arkadaşlar var mı çok merak ediyorum..

merhaba kızlar, yine o kadar çok şey yazılmışki, hepsini okuyamadım bile, uff ya işten genelde hiç takip edemiyorm, akşamda ancak ev işleri çocuk derken valla kaldı sayfalar. dönüp biraz daha okuyayım

kızlar aklıma gelmişken, sağ yada sol taraftan yumurtlamanın cinsiyete etkisi olduğu söyleniyor ya, örnekler verilmiş sağ tarafı sorunluydu hep kızı oldu yada sol alındığı için hep oğlu oldu gibi. bu konuyla ilgili bilginiz var mı? birde sağlık sorunu yoksa bir ay soldan bir ay sağdan mı yumurtamız geliyor? bazı kadınlar hissettiğini söylüyor ne taraftan yumurtladığını ama ben hiç bir fark hissetmiyorum

eski işyerimde bi kız vardı, oğlu vardı, doktoru senin kızın olmaz demiş, kızım olcağını bilsem yeniden doğum yaparım diyordu, kızın sol yumurtalığı alınmış.

Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına al inş.
yaa ne iyi kalpli insanlarsınızz Allah hepinizin gönlüne göre saglıklısını hayırlısını nasip etsinn inş.
Evet ya ne güzel paylaşımlar var inanın ben akrabalarımla falan paylaşamadıklarımı sizinle paylaşıyorum daha eşimle küs olduğumu bile kimse bilmiyo sizlere anlatmak bişeyleri danışmak bana çok iyi geliyo
amin inşşşş cnm
valla sizden gelcek dualara güveniyom ben:)) benim oglum olursa sizlerin duaları sayesinde olcak eminim
kızım olursada düdüklü tencerelerin duaları kabul olcakkk
Allah kötü dulardan esirgesin iyi olan hayırlı olan duaları versin inş.Patlasın düdüklü tencerelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…