- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.021
Amin insaAllah Boncuk ve Serenetta cok iyi kalplilermis gercekten benimde yumurta takibinde tuturamazsam clear blue nin monitörünü alacam bende hamile kalinca sana yollarim Elara nasil olsa sen yazdan önce yapmayi düsünmüyon sende berniLe yollarsin.....
Ay bende çok güldüm herkese bişiler yazacak sandım sadece kendimi görünce şaşırdım
Ay bende çok güldüm herkese bişiler yazacak sandım sadece kendimi görünce şaşırdım
ayy cnm benim düşünmen yeterrr Allah razı olsunn.
napıcaksın yum takibi yaptırcanmı yoksa direkt monitörmü alcan???
Kafaya koydum canim önce yum.takibi yaptiracam dedigin gibi icimde kalmasin olmadigi ay hemen mon.siparis verecem burada hemen geliyor 1 gün sonra adrese teslim aslinda bende clear blue ovulasyon kitide kullanilmamis icinde 7 adet cubugu var o cubuklar bitince aleti almiyon sadece cubuklari aliyorsun aslinda isteyen olursa onu gönderebilirim sen yada berniL istermi miadi 2012 gülen yüz olandan ist.özelden msj atsin göndereyim
eşim beni hiç kırmadı. Allah ondan razı olsun. Bu güne kadar bir dediğimi iki etmedi. Ama ben bir erkek evlat sevgisi tattıramadım ona. Üzülüyorum onun bu halin i görünce. O ise ben üzüldüğüm için üzüldüğünü söyleyip duruyor... Ben şimdi bu adama ne diyeyim ??? Ne yapayımda bu adamın rızasını alayım. ...
Valla bende anlamadım şuan 15 haftalığım 18 de gidicem üçlü için geç olmasa bari üçlüde ikilide var dedi ama ne demek anlamadım doktor oda daha iyi bilir dedim
şimdi duyyıorum herkes yaptırıyor bi ben kaldım
Ama çok korkuyorum ben 2 seferdir 6 haftalıkken düşük yapıyorum o yüzden hiç ümitli olamıyorum yine aynı şeyi yaşayacakmışım gibi geliyor.Lütfen benim için dua edin.
iyiki dogdun beste iyiki dogdun beste dogum günün kutlu olsun arkadasim valla doktor alisveris derken gec oldu ama kusura bakma öpüyorum seni ve o dünya tatlisi manken kizini yanaklarinizdan
Lizanin Elara icin yaptigi pastayi caldim hakkinizi helal edin liza Elara......
cinsiyeti belli oldumu bebeginin?
bestembenim doğum günün kutlu olsun canım nice senelere..
kızlar aklıma gelmişken, sağ yada sol taraftan yumurtlamanın cinsiyete etkisi olduğu söyleniyor ya, örnekler verilmiş sağ tarafı sorunluydu hep kızı oldu yada sol alındığı için hep oğlu oldu gibi. bu konuyla ilgili bilginiz var mı? birde sağlık sorunu yoksa bir ay soldan bir ay sağdan mı yumurtamız geliyor? bazı kadınlar hissettiğini söylüyor ne taraftan yumurtladığını ama ben hiç bir fark hissetmiyorum
Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına al inş.Bayanlar ben bugün başka bir doktora 4 boyutlu ultrasona gittim yeni açılan hastane hemen erkek dedi ve pipisini gösterdi bana ve resmi verdi bana 4 boyutlu ultrasonla gördüm bende herşeyi net yani rabbime sonsuz şükürler hamdu senalar olsun...darısı dileyen herkesin başına bu arada free beta hcg 50 altı ise erkek deniyorduya bende tuttu 19,7 hcg çıktı ikili taramada...hepiniz allaha emanetsiniz rabbim dileğinizi versin inşallah ezel sanada özelden mesaj attım ben çok kalamıyorum özelden cevap yazarım yine sana...
Evet ya ne güzel paylaşımlar var inanın ben akrabalarımla falan paylaşamadıklarımı sizinle paylaşıyorum daha eşimle küs olduğumu bile kimse bilmiyo sizlere anlatmak bişeyleri danışmak bana çok iyi geliyoyaa ne iyi kalpli insanlarsınızz Allah hepinizin gönlüne göre saglıklısını hayırlısını nasip etsinn inş.
amin inşşşş cnm
valla sizden gelcek dualara güveniyom ben:)) benim oglum olursa sizlerin duaları sayesinde olcak eminim
kızım olursada düdüklü tencerelerin duaları kabul olcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?