bebek cinsiyet belirleme..

Himalia güzel dileklerin için teşekkür ederim...şuan herşey yolunda ama bu yazdıklarımı kimseyle paylaşamadığım için buraya yazdım ve inan çok rahatladım.Hani insan bazı şeyleri dile getiremez ama hisseder ya,bunu eşimle bile bu şeklide konuşamadım,çünkü ortada bir sorun yok...Herkese bebekleriyle sağlıklı bir hayat diliyorum

cnm zamanlaman cok güzell olmuş maşallahh.
inş bi ogluş daha geliyor sayfamızaa

iyiyim cok şükür cnm sende iyisin inş.

eyüp ekici mi.
sende mi ankaradaydın?

bende ankaradayım, eyüp ekiciye ayrıntılı ultroson için ben gitmiştim kızımda:) ama bu bahsettiğim yani 12 haftalıkken cinsiyetini söyleyen doktor cüneyt genç

ben üçüncüye hamileyim dr kıza benzettim demişti.sonraki dr da göremedim ama kız diyemem dedi cuma belli olacak bu rada geçen hafta bize komşular evin hayırlı olsuna geldiler.yaklaşık 20 kişi falandı.herkez hamile olduğmu öğrenince cinsiyeti sordular ben de kız dedim.onlar bir üzüldü nalatamam.vah vah tüh tüh.ler 2 saat havada uçuştu.tümü bana acıdı üç kız annesi zor.kız yükü tuz yükü.yerini bulmayınca kötü.keşke erkek olsa keşke vah tüh neyse hayırlısı falan filan.ben bir bunalıma girdim anlatamam elimde çay tepsisi ile mutfakta kala kaldım gözlerim doldu.hepsini kovmak geldi içimden.iş yerinden arkadaşım yardım için gelmişti onlar hala içerde konuşuyorlardı.arkadaşım ne oldu çok kötü gözüküyorsun dedi.ben yatak odasında ağşlayıp geleyim dedim.o da sakın öyle birşey yapma.böyle güçlü birine yakışmıyor.onlar kasıtlı yapıyor senin yerinde kim olsa yıkılırdı mam yine iyisin dedi.erkek bebek isteği penis hayranlığı olan kadınlarda çok görünürmüş.erekek isteyen erkek var mı etrafda dedi.ben de güldüm.yüzümü falan yıkadım .içeri girdim.hala bu şoku atlatamadım ama ne yapayık kadının kadına ettiği kötülüğü kimse etmiyor.bunu herkeze anlattım.eşime anlattım o da kadınların bi doğumu bi de evliliği var ne konuşulsun başka dedi geçti.

boncukçum ben sevinemedim bari Rabbim seni güldürsün.
inşallah ilerde sevinirsin.ha 3 kız ha 4 kız ne fark eder.azgın bir oğlun olsa ne fark eder.fatma giriğin bir filmi vardı kapıcıydı 3 kızı vardı erkek istiyordu 4.erkek oldu.ona ayrı davranıyordu.o da ne yaptı kadını katil kızları da kötü yola düşürmüştü.kızlar filmin sonunda annelerine senin erkek sevdan bizi perişan etti demişlerdi.
yengem 5 kardeş.4 kız bir erkek.annesinin 4.doğumunda kız doğunca kaynanası gene kız bırakın gebersin demiş sonra sancı devam etmiş erkek bebek doğmuş meğer ikizmiş.biri kız biri erkek.kaynanası çok utanmış.4 kıza ayrı buna ayrı davranmışlar.bunlar benim yaşımda kızı okutmamışlar oğlan okudu pilot oldu.evlendi.eşi eczacı ve bunları eve koymuyor.el bebek gül bebek büyüttükleri biricik erkek bebekleri bunları köylü diye kapıdan geçirmiyor.allah hayırlısını versin.

gerçekten haklısın canım, insan istiyor sebep bazen çevre bazen kendimiz eşimiz, allah hayırlısını versin, ben sadee şunu düşünüyorum 3 tane 4 tane kızı olupta şu on onları evlendirmiş anne babalar aramıyordur evladın erkek yada kız olmasını, kendilerine sahip çıkan saygı duyan evlat önemlidir onlar için. tüm bunlara karşın evet halen bende istiyorum oğlum olsun. herşeyin hepimiz için hayırlısı

hayır olsun canım, valla bu konuyla ilgilenip böyle rüyalar görmemek mümkün mü, bende başladım bebekli tuaf rüyalar görmeye

hadi bakalım vakit tamam sude şimdi giriyordur ultrosona, dualarımız senle canım, inş. gönlüne göre olur, aksi isede biraz daha pozitif bakmak için güçlü olun inşallah

clinomeldiye...canım hayırlısıyla al kızını kucağına, ilk bebeğin canımi kızlar gerçekten çok tatlı oluyo hemde ikinci bebekte ablası yardımcı olur sana:)

SERENETTA bebişin hayırlı olsun.gerçekten sevindim.yer gök dua ile bana da dua edermisiniz.benimki de cuma günü netleşecek inşallah.
allah gönlüne göre versin, ii haberlerinni alırız umarım

Güzel topigin güzel bayanlari hepinizi selamliyorum gecmisi okuyup hemen yaniniza geliyorum bekleyin beni canlarim......................

Güzel topigin güzel bayanlari hepinizi selamliyorum gecmisi okuyup hemen yaniniza geliyorum bekleyin beni canlarim......................

haskena bende bugün öğle ağrası bakayım dedim ama az kişi varmış uff yaa gittikçe heyacanlandırıyor bu konu bayağı beni, okadar çok söylenen varki, keşke dememek için gerekeni yapmak bişey kaçırmamak istemiyorum

Canım benim Allah inşallah gönlündekini sağlıkla kucağına verir. Her zaman diyorum böyle cahil insanların dediklerini duymamak lazım. Bazen ben de bazı olayları takıyorum sonra kendime kızıyorum emin ol. Bence çok güçlü olmalısın şu an yanında Allah ın izniyle annelerine her zaman kucak açacak iki güzel evladın var. Hayırlısıyla 3. de oğlan olur ama olmazsa da Allah ın takdiri onlara sadece susmak düşer. Konuşurlarsa kapatırsın ağızlarını. Kendini hele ki hamile halinle üzme lütfen, sevindirme onları..

Canım daha ilk bebeğin inan kızın olduğu için çok şanslısın. İkinci de Allah ın izniyle erkek olur inşallah iki sevgiyi de tadarsınız. Doktorlar çok küçükken tahmin yapıyorlar ama bilmiyorlar ki karşısındaki ne hayaller kuruyor, ne planlar yapıyor.Allah sağlıklı hayırlı doğumlar versin.

firegirl biz seni biliyoruz çok iyi anlıyoruz canım sakın kendini üzme hiç birşey için. Doktorun yanılma ihtimali var aslında sende daha çok küçük bebeğin. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım.

sudesoylem hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah gönlündeki gibi olur herşey ama olmazsa da Allah ın takdiri zor olsada üzülmemeye çalış canım.

sude allh sana hakkında hayırlı olan ewlat saglıklı ewlat nasıp etsin inşş

sanada selam haskena neyse bı ufak anlaşmazlık oldu bıtırelımm kusura bakma

sogan kürünü bence dene cnm.cok fayda görenler var
hem rahiminde temizlenir iltihap enfeksiyon filan varsa.
bende düşünüyorum denemeyi
hadi bu ay başlıyalım beraber.sonuclarıda paylaşırız.

Canim ben bugün hastalandim aksam arastirdim evet cok faydasini gören bayan var Prof.Saracoglunun tavsiye ettigi bir kür sadece acaba hastaligim bitincemi yoksa hastaliktan itibaren mi kullanacam onu arastiracam yani vel hasil kelam ben bu ay basliyorum starti verdim hadi gel yol arkadasim kol kola cikalim yola....

Dualarimiz seni tanidigimiz ilk günden itibaren seninle canim Rabbim saglikli ve hayirli bir erkek evlat yazin kaderine insaAllah.......

Kızlar dıyete basladım
ıkı gundurde 1 saat yuruyus artı spor aletlerı yapıyomm
yaza kadar kılolardan kurtulmak hedefım....ınsssssssss
sonra hamıle kalırım :))

BerniL bu sogan suyu kürünün zayiflamayada faydasi varmis hadi sende benle Elaraya da katil

canım devlet ama ben sözleşmeli personelim kadrolu olsam daha rahat ama böyle izin alınca göze batıyor
yok hayatım daha iki gün oldu fiki fiki olalı ne belirtisi

Izine gerek kalmadi kiz artik mikr.var hem iki dün deyip gecme ben korunmali yapmama ragmen her ay kendimi hamile moduna sokuyorum ay bi tatlieseriyom ki sorma verdigim kilolarida almasam iyi ....

Öyle saçmasapan yorumlar yapan oluyorki...mesela görüyor hamilesin...cinsiyetini soruyor,sen gözlerinin içi parlayarak "kız" diyorsun sana ne dese beğenirsin dudak bükerek "OLSUN....."
O da ne demek yaaaaaa ....sanki kötü bişe ama boşver der gibi...sinir oluyorum bu tür insanlara ....bi tane tokat sallayasım geliyor.....

cnmm bende aynı seyı yasamıstım ben yanlısla korunurken hamıle kaldım bendede ınanılmaz bı kız sevdası vardı herkez dogur kız dedı o kadar satlamısımkı kendımı doktor 12 haftalıkkıen bı cıkıntı var dedı ama tam göremıyorum dedı ben ona bıle sevınmıstım sonra 16 gıttım ve erkek dedı bende cok buyuk bı hayal kırıklıgı yasadım ve hep degısıcek dıyordum ama sımdı alıstım bende hep ıyı yonden bakmaya calıstım ılk önce saglıklı olması ama tabıkı ıcımde bı ya kız olsaydı hep dıyorum esımede hep olurmu deısısırmı dıyorum sızler erkek ıcın ben ıse kız ıcın cok dua ettım ama nedense hala ıcımde cok kucukte olsa bı umıt var kızlar bazı zamanda burdan kızı olanlara keske onlara bı oglana banaa bı kız verseydın ALLAH'ım dıyordum ama ınanın herseyden once saglıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun benımde yarın kontrolum var ve ıcımde kucukte olsa umıdım var ve ben pıpıyı cok net gördum.kızlar ama ınsan hayal edıyor ıste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…