- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.181
sudecim hayırlı haberlerle dönersın inşALLAH
Himalia güzel dileklerin için teşekkür ederim...şuan herşey yolunda ama bu yazdıklarımı kimseyle paylaşamadığım için buraya yazdım ve inan çok rahatladım.Hani insan bazı şeyleri dile getiremez ama hisseder ya,bunu eşimle bile bu şeklide konuşamadım,çünkü ortada bir sorun yok...Herkese bebekleriyle sağlıklı bir hayat diliyorumhoşgeldin.önce bebişin hayırlı ve sağlıklı olsun.ikinci bebiş oğlan olur kayınvalide ve kayınbaban o zaman daha çok sevinir.çok kişinin başına bu tür olay geliyor .önemli olan hayal kırıklığından hemen kurtulabilmek.doğunca göreceksin evladın kızı erkeği olmuyor.onu çok seveceksin.
cnm zamanlaman cok güzell olmuş maşallahh.
inş bi ogluş daha geliyor sayfamızaa
iyiyim cok şükür cnm sende iyisin inş.
eyüp ekici mi.
sende mi ankaradaydın?
ben üçüncüye hamileyim dr kıza benzettim demişti.sonraki dr da göremedim ama kız diyemem dedi cuma belli olacak bu rada geçen hafta bize komşular evin hayırlı olsuna geldiler.yaklaşık 20 kişi falandı.herkez hamile olduğmu öğrenince cinsiyeti sordular ben de kız dedim.onlar bir üzüldü nalatamam.vah vah tüh tüh.ler 2 saat havada uçuştu.tümü bana acıdı üç kız annesi zor.kız yükü tuz yükü.yerini bulmayınca kötü.keşke erkek olsa keşke vah tüh neyse hayırlısı falan filan.ben bir bunalıma girdim anlatamam elimde çay tepsisi ile mutfakta kala kaldım gözlerim doldu.hepsini kovmak geldi içimden.iş yerinden arkadaşım yardım için gelmişti onlar hala içerde konuşuyorlardı.arkadaşım ne oldu çok kötü gözüküyorsun dedi.ben yatak odasında ağşlayıp geleyim dedim.o da sakın öyle birşey yapma.böyle güçlü birine yakışmıyor.onlar kasıtlı yapıyor senin yerinde kim olsa yıkılırdı mam yine iyisin dedi.erkek bebek isteği penis hayranlığı olan kadınlarda çok görünürmüş.erekek isteyen erkek var mı etrafda dedi.ben de güldüm.yüzümü falan yıkadım .içeri girdim.hala bu şoku atlatamadım ama ne yapayık kadının kadına ettiği kötülüğü kimse etmiyor.bunu herkeze anlattım.eşime anlattım o da kadınların bi doğumu bi de evliliği var ne konuşulsun başka dedi geçti.Himalia güzel dileklerin için teşekkür ederim...şuan herşey yolunda ama bu yazdıklarımı kimseyle paylaşamadığım için buraya yazdım ve inan çok rahatladım.Hani insan bazı şeyleri dile getiremez ama hisseder ya,bunu eşimle bile bu şeklide konuşamadım,çünkü ortada bir sorun yok...Herkese bebekleriyle sağlıklı bir hayat diliyorum
SERENETTA;clinomel arkadaşım seni çok iyi anlıyorum benim kızımada doğana kadar % 80 erkek demişti doktorum..doğunca ama aklıma bile gelmedi vallaha hani bu erkek olacaktı diye emin ol sendede öyle olacaktır zaten olmuşta rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah.osmancıkta 2. sıradadır ablası büyüsün inşallah sıra onada gelir;))) herkese tekrar tekrar çok ama çok teşekkür ediyorum samimi dostluğunuz içten sevginiz ve dualarınız için dularım hep sizlerle bayanlar...[/QUOTE .!.:Serenetta paylaşımın için teşekkürler.İlk zamanlar erkek fikrine o kadar alıştım ki kız oldugunu duyunca sanki bebeğimi kaybetmişim de yenisini koymuşlar gibi hissettim ...ne kadar saçma düşünmüşüm....kendime çok kızıyorum....ama herşeyin hayırlısı...
inşallah ilerde sevinirsin.ha 3 kız ha 4 kız ne fark eder.azgın bir oğlun olsa ne fark eder.fatma giriğin bir filmi vardı kapıcıydı 3 kızı vardı erkek istiyordu 4.erkek oldu.ona ayrı davranıyordu.o da ne yaptı kadını katil kızları da kötü yola düşürmüştü.kızlar filmin sonunda annelerine senin erkek sevdan bizi perişan etti demişlerdi.boncukçum ben sevinemedim bari Rabbim seni güldürsün.
gerçekten haklısın canım, insan istiyor sebep bazen çevre bazen kendimiz eşimiz, allah hayırlısını versin, ben sadee şunu düşünüyorum 3 tane 4 tane kızı olupta şu on onları evlendirmiş anne babalar aramıyordur evladın erkek yada kız olmasını, kendilerine sahip çıkan saygı duyan evlat önemlidir onlar için. tüm bunlara karşın evet halen bende istiyorum oğlum olsun. herşeyin hepimiz için hayırlısıselam kızlar girip okuyorum yazamadım bi türlü...ilk gün insan gerçekten üzülüyo ama sağlıklı olmasından başka bişi dileyemem benim erkek istememdeki neden ne dışardaki insanlar ne eşimin ailesi nede eşim...eşimki deli oluyo bi kızım daha olucak diye...benim sorunum babasız büyümek bizde iki kız kardeşiz ve hep bi abim olup destek olmasını istemişimdir çok zorluğunu yaşadım çünkü kendi kızımında biz hayattan gidince bi erkek kardeşi olup korumasını istemem başka bi problemim yok...deniz arkadaşın dediği bişi var yok başımı ağrıtmam boşuna üzülmem falan demiş herkesin yaşadıkları farklı burda cnm kimse kimseyi yadırgayamaz...çocuk sahibi olabilmek için yanıp tutuşan insaların yanında bizim bu istediklerimiz onları fazlasıyla sinirlendirsede insanoğlu bu istemeden edemiyor işte...rabbim bunun hayırlı olucağını düşünmüş her işte bir hayır var onun ötesine geçilmiyo malesef....
elaracım seninde doğum gününmüş geçen d.günün rötarlıda olsa kutlu olsun
serenetta senide kutlarım cnm allah tamamını erdirsin sağlıcakla kucağını alırsın inş...
boncukum sende hamileymişsin çok çok sevindim bu kadar çabaya artık bekliyoruz boncuk bi oğluş
hayır olsun canım, valla bu konuyla ilgilenip böyle rüyalar görmemek mümkün mü, bende başladım bebekli tuaf rüyalar görmeyekızlar 3-4 gün önce rüyamda 4 yaşında falan bi kız çocuğu veriyolar kucağıma bende yokuşdan aşağı indirecekmişim diyorum bu kim senin diyolar bende yok bu benim değil falan diyorum
acayip bi rüyaydı
hadi bakalım vakit tamam sude şimdi giriyordur ultrosona, dualarımız senle canım, inş. gönlüne göre olur, aksi isede biraz daha pozitif bakmak için güçlü olun inşallahKızlar ben yarım saate çıkıyorum. 11:30 da randevu yerinde olmam lazım. 12 de randevu var....
Lütfen bana bol bol dua edin.... Rabbim herkesin duasını, gönlündekini kabul etsin inşallahh...
Bir müslüman başka bir müslümana dua ettiğinde melekler bu duayı Allah'a ulaştırırmış. Allah meleklerine dermiş ki : Git O dua eden kulumada bin katına ver. Bizler birbirlerimizi tanımamamıza , görmememize rağmen birbirimize içten dua ediyoruz. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
allah gönlüne göre versin, ii haberlerinni alırız umarımSERENETTA bebişin hayırlı olsun.gerçekten sevindim.yer gök dua ile bana da dua edermisiniz.benimki de cuma günü netleşecek inşallah.
Güzel topigin güzel bayanlari hepinizi selamliyorum gecmisi okuyup hemen yaniniza geliyorum bekleyin beni canlarim......................
Canım benim Allah inşallah gönlündekini sağlıkla kucağına verir. Her zaman diyorum böyle cahil insanların dediklerini duymamak lazım. Bazen ben de bazı olayları takıyorum sonra kendime kızıyorum emin ol. Bence çok güçlü olmalısın şu an yanında Allah ın izniyle annelerine her zaman kucak açacak iki güzel evladın var. Hayırlısıyla 3. de oğlan olur ama olmazsa da Allah ın takdiri onlara sadece susmak düşer. Konuşurlarsa kapatırsın ağızlarını. Kendini hele ki hamile halinle üzme lütfen, sevindirme onları..ben üçüncüye hamileyim dr kıza benzettim demişti.sonraki dr da göremedim ama kız diyemem dedi cuma belli olacak bu rada geçen hafta bize komşular evin hayırlı olsuna geldiler.yaklaşık 20 kişi falandı.herkez hamile olduğmu öğrenince cinsiyeti sordular ben de kız dedim.onlar bir üzüldü nalatamam.vah vah tüh tüh.ler 2 saat havada uçuştu.tümü bana acıdı üç kız annesi zor.kız yükü tuz yükü.yerini bulmayınca kötü.keşke erkek olsa keşke vah tüh neyse hayırlısı falan filan.ben bir bunalıma girdim anlatamam elimde çay tepsisi ile mutfakta kala kaldım gözlerim doldu.hepsini kovmak geldi içimden.iş yerinden arkadaşım yardım için gelmişti onlar hala içerde konuşuyorlardı.arkadaşım ne oldu çok kötü gözüküyorsun dedi.ben yatak odasında ağşlayıp geleyim dedim.o da sakın öyle birşey yapma.böyle güçlü birine yakışmıyor.onlar kasıtlı yapıyor senin yerinde kim olsa yıkılırdı mam yine iyisin dedi.erkek bebek isteği penis hayranlığı olan kadınlarda çok görünürmüş.erekek isteyen erkek var mı etrafda dedi.ben de güldüm.yüzümü falan yıkadım .içeri girdim.hala bu şoku atlatamadım ama ne yapayık kadının kadına ettiği kötülüğü kimse etmiyor.bunu herkeze anlattım.eşime anlattım o da kadınların bi doğumu bi de evliliği var ne konuşulsun başka dedi geçti.
Merhaba .....ben 19 haftalık gebeyim.Kısmetse tahmini doğum tarihimiz 22 Mayıs 2011 ....
Bebeğimiz tamamen planlı...bir yaz günü 25 ağustosta bebeğimize karar verdik ve oldu.İyiki de oldu...inanın içimde bir bebeğin varolduğunu hissettiğim her an çok mutlu oluyorum.ilk muayeneye 12 haftalıkkken gittik.doktorumuz cinsiyeti konusunda kesin birşey söyleyemem ama bir çıkıntı var dedi. biz de o andan itibaren bir erkek çocuk sevdası başladı... eşim bebeğimizi "osmanım" :) diye sevmeye başladı.Durduk yere aklımıza erkek bebek giriverdi.Eşimin yanına medyum kılıklı bir kadın gelmiş ve sen yakınlarda çok güzel bir haber alacaksın , çok güzel mavi gözlü bir oğlun olacak falan filan demiş,,,,göbeğimi gören herkes senin oğlun olacak dedi.yediklerimden ve fiziki görüntümden tahminler hep bu yöndeydi...benim de içinme erkek doğuyordu.belkide şartlandım...okadar emindik ki erkek diye...
Neyse 17. haftada 2. kontrolümüzde doktorumuz cinsiyet söyleyecekti...kayınvalidem ve kayın pederim :biz de gelelim dediler... hayır diyemedim,sonuçta torunları tabiki gelecekler.Eşimin abisinden kız torunları var... değişik bir cinsiyet bekliyorlardı herhalde... ama şundan eminim kız yada erkek gibi bir diretmeleri yoktu...mesela 2 erkek 1 kızları var ama en çok kızlarına düşkünler...benim ablamında 2 oğlu var bizimkiler de kız olursa daha mutlu olacaklardı...ben de ikisine de mutlu olacaktım ama olamadım
Doktorun yanına hep beraber girdik.Doktor ultrason yaparken herşeyin yolunda oldugunu söyledi ve cinsiyet söylemişmiydik dedi... bende sadece çıkıntı var demiştiniz dedim....sonra "kız" dedi...ve kızım bacaklarını bile açmıştı,cinsel organını bile gösterdi....odada bi görseniz soğuk bir rüzgar esti...herkes şok oldu...benimde tek merak ettiğim bebeğimin sağlığı idi. ama yaşanan hayal kırıklığı bende müthiş bir üzüntü yarattı. Tabi sonrasında eşim" zaten ilk çocuğumun kız olmasını istiyordum falan demeye başladı.... ama bizim asıl yalnışımız kendimizi hazırlamamız oldu....cinsiyeti öğrendikten sonra ilk 1 hafta doktorların cinsiyet tayininde yanıldıklarıyla ilgili yazılar-forumlar okumaya başladım.Okurken de nasıl vicdan azabı çektim anlatamam....kızım olduğuna seviniyordum ama...yaşanan o soğuk rüzgar aklımdan çıkmıyordu...üzülüyordum...keşke kendimizi hazırlamasaydık....sonra yazılanlarda kızı olan ve çok sevinen anneleri okudukça daha mutlu oldum,sonra anne karnında sağlık sorunları olan bebekleri okuyup kendi kendime şükrettim.......şimdi alıştım tabiki kız ya da erkek önemli olan sağlıklı olması kesinlikle....onu çok seviyorum.hem de çok ....acaba bir şey anlamışmıdır diye vicdanım hiç rahat değil.
1 hafta boyunca kızıma yaşattığım bu olay için çok üzgünüm.kendisi bilse ne kadar üzülür kimbilir.....ama hiç öğrenemeyecek....tüm annelik duygularımdan da özür diliyorum....
ama tamamen geçici bir durumdu ve atlattım şükür ki....aranızda bana kızanlar olabilir....ama benim yapım gereği karşımdaki insanları mutlu etme çabası hep vardır....eşim kayınvalidem kayınpederim sevinsin istedim sadece.... kız yada erkek??? önemli olan SAĞLIKLI BEBEK
sude allh sana hakkında hayırlı olan ewlat saglıklı ewlat nasıp etsin inşşKızlar ben yarım saate çıkıyorum. 11:30 da randevu yerinde olmam lazım. 12 de randevu var....
Lütfen bana bol bol dua edin.... Rabbim herkesin duasını, gönlündekini kabul etsin inşallahh...
Bir müslüman başka bir müslümana dua ettiğinde melekler bu duayı Allah'a ulaştırırmış. Allah meleklerine dermiş ki : Git O dua eden kulumada bin katına ver. Bizler birbirlerimizi tanımamamıza , görmememize rağmen birbirimize içten dua ediyoruz. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
Güzel topigin güzel bayanlari hepinizi selamliyorum gecmisi okuyup hemen yaniniza geliyorum bekleyin beni canlarim......................
sogan kürünü bence dene cnm.cok fayda görenler var
hem rahiminde temizlenir iltihap enfeksiyon filan varsa.
bende düşünüyorum denemeyi
hadi bu ay başlıyalım beraber.sonuclarıda paylaşırız.
iyi olmaya çalışıyoruz be umut. Seni sormalı. çocukları hazırlayacağım . okula gidecekler. kociş bugün evde.bir umut bu öğlen cinsiyet için kontrole gideceğiz. Çok umutlu değilim ama Allah'tan ümit kesilmez....
Dualarınızı esirgemeyin kızlar benden..
Kızlar dıyete basladım
ıkı gundurde 1 saat yuruyus artı spor aletlerı yapıyomm
yaza kadar kılolardan kurtulmak hedefım....ınsssssssss
sonra hamıle kalırım :))
canım devlet ama ben sözleşmeli personelim kadrolu olsam daha rahat ama böyle izin alınca göze batıyor
yok hayatım daha iki gün oldu fiki fiki olalı ne belirtisi
Canım daha ilk bebeğin inan kızın olduğu için çok şanslısın. İkinci de Allah ın izniyle erkek olur inşallah iki sevgiyi de tadarsınız. Doktorlar çok küçükken tahmin yapıyorlar ama bilmiyorlar ki karşısındaki ne hayaller kuruyor, ne planlar yapıyor.Allah sağlıklı hayırlı doğumlar versin.
Nilaycansu kesinlikle çok haklısın...kızımı çok merak etmeye başladım...cici bir kız olur inşallahh..
ben üçüncüye hamileyim dr kıza benzettim demişti.sonraki dr da göremedim ama kız diyemem dedi cuma belli olacak bu rada geçen hafta bize komşular evin hayırlı olsuna geldiler.yaklaşık 20 kişi falandı.herkez hamile olduğmu öğrenince cinsiyeti sordular ben de kız dedim.onlar bir üzüldü nalatamam.vah vah tüh tüh.ler 2 saat havada uçuştu.tümü bana acıdı üç kız annesi zor.kız yükü tuz yükü.yerini bulmayınca kötü.keşke erkek olsa keşke vah tüh neyse hayırlısı falan filan.ben bir bunalıma girdim anlatamam elimde çay tepsisi ile mutfakta kala kaldım gözlerim doldu.hepsini kovmak geldi içimden.iş yerinden arkadaşım yardım için gelmişti onlar hala içerde konuşuyorlardı.arkadaşım ne oldu çok kötü gözüküyorsun dedi.ben yatak odasında ağşlayıp geleyim dedim.o da sakın öyle birşey yapma.böyle güçlü birine yakışmıyor.onlar kasıtlı yapıyor senin yerinde kim olsa yıkılırdı mam yine iyisin dedi.erkek bebek isteği penis hayranlığı olan kadınlarda çok görünürmüş.erekek isteyen erkek var mı etrafda dedi.ben de güldüm.yüzümü falan yıkadım .içeri girdim.hala bu şoku atlatamadım ama ne yapayık kadının kadına ettiği kötülüğü kimse etmiyor.bunu herkeze anlattım.eşime anlattım o da kadınların bi doğumu bi de evliliği var ne konuşulsun başka dedi geçti.
hoşgeldin.önce bebişin hayırlı ve sağlıklı olsun.ikinci bebiş oğlan olur kayınvalide ve kayınbaban o zaman daha çok sevinir.çok kişinin başına bu tür olay geliyor .önemli olan hayal kırıklığından hemen kurtulabilmek.doğunca göreceksin evladın kızı erkeği olmuyor.onu çok seveceksin.
gece 3.e kadar forumdaydım sabah kızım okula gec kaldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?