- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.361
yavaştan seyirmeleri hissediyorum sol tarafımda :81:
Allah gönlüne göre verir inş canım
yavaştan seyirmeleri hissediyorum sol tarafımda :81:
haskena canım alıntı ile uzun oluyor o yüzden direk yazayım dedim.sana katılıyorum.en iyisini yapmışsın.ama ben tam seçemedim kiminle görüşeyim kiminle görüşmeyim ayırt edemedim.çok kalabalık olunca insan ayıramıyor.kendime yakın olanı bulamadım.ama çapraz komşuyu külli sildim.hep o bu konuyu azdırdı.geçen akşam da gelmiş eşime birşey danışacakmış.ben de de misafir vardı içeri gir dedim ayakkabı ile girdi neyse çay ve sofra hazırdı ısrar ettik gel otur yok oturmadı ama ayakta anlatacağını anlattı adamı tam 40dk tuttu.çaylar soğudu kimi yedi kimi yemedi bekledi sofra önümüzde kala kaldı.o zaman da silmiştim.
sağol canım aşermelerim bitti doktora nezaman gitsem diye düşünüyorum haftaya giderim herhalde kızlar noooooluuuursunuuuzzz duanızı eksık etmeyın nooluuu kızlar
not:yazan tavuk ama yumurtlamayan
kızım biz ağır toplar olarak ALTUN YUMURTLUYORUZ
o yüzden spermler delemiyorrr
Canım burda tartışılan ve yapılan şeyler kesinmi sadece tedbir alınıyo veren yine Allah ama öbür türlü bunu kul yapıyor söylediğim gibi bu benim düşüncem ben yaptırmazdım tabi kimseyede müdahale hakkım yok saygı duyyorum olabilir
month sen denemelere başladınmı bebek için.oğluşun kaç yaşındaydı senın bakalım bizde tutturabılcezmı.ben yaza düşünüyorum bakalım
Herkes geçmiş okuyor sanırım hepinize ii sohbetler iyi geceler yarın görşrz can parçam git artık doktora çok merak ediyorum seni hayırlı haber inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?