bebek cinsiyet belirleme..

Yanlış anlaşılmasın ben tüp bebek için demiyorum Allah dert veriyo dermanı arayın bulun diye çarede veriyo ben cinsiyet belirlemede tüp bebeğe karşıyım ama yaptırmak isteyenlerede saygım var tabi olabilir türkiyede bu uygulama yok zaten yurt dışında var

Bak canim kim isine gelmeyen laf söylüyorsa laf sokuyorsa"" hadi sana güle güle yap""ben öyle yaptim hic agiz dalasina tenezül bile etme Sahika Kocaslanli ne diyor ""ben adami efendiligimle döverim ""yok öyle komsu sunu dedi arkadas bunu dedi anlamam bakan benim büyüten benim gece kalkan benim hastaliginda sagliginda benim onu doguran benim onun anasi benim o benim kanim canim yavrum ister 3 ister 5 dogururum kimseye laf söylemek düsmez .......

Rabbim diyorki kullarina"" mümin kardeslerinizi onlarin basina gelenlerle kinamayin bilin ki kinadiginizi olay basiniza gelmeden Azrail ruhunuzu teslim almayacaktir "" canim tam olarak kelimesi kelimesine hadisi hatirlayamadim ama özetle böyleydi yani seni Rabbimin verdigi icin kinayanlar mutlaka ya kendileri yada cocuklari yönünden mutlaka kinadiklari olay baslarina gelirmis görmedende ölmezlermis

sağol canım aşermelerim bitti doktora nezaman gitsem diye düşünüyorum haftaya giderim herhalde kızlar noooooluuuursunuuuzzz duanızı eksık etmeyın nooluuu kızlar

Cano bence 2 hafta sonra gitsen daha iyi olmazmi tabi sadece cins.ögrenmek icin gitmek istiyorsan tabi simdi yok görmedim emin degilim gibi laflar ederse doktorun sonra beklemek senin icin daha sancili olur diye düsünüyorum......

not:yazan tavuk ama yumurtlamayan

Niye öyle diyon kiz varya Allah bagislasin birer tane yumurtalarimiz.....

kızım biz ağır toplar olarak ALTUN YUMURTLUYORUZ
o yüzden spermler delemiyorrr

Hemde ne Altin kiz bu arada altin fiyati tavan yaptiya onun icin zor oluyordur belki kiymete bindi ya kiz sen kuluckaya yatmadin mi 10.günü?

Son düzenleme:
elaracım şuan burda yoksun ama inş.gelınce okursun beni.senden bi ricam var bana erkek yöntemlerınıde gönderebilirmisin.kardeşım çok istıyor onunda 1 kızı var kısmetse erkek istiyor

buarada yaprakcım sonuna kadar sana katılıyorum cnm

month sen denemelere başladınmı bebek için.oğluşun kaç yaşındaydı senın bakalım bizde tutturabılcezmı.ben yaza düşünüyorum bakalım

month sen denemelere başladınmı bebek için.oğluşun kaç yaşındaydı senın bakalım bizde tutturabılcezmı.ben yaza düşünüyorum bakalım

yok cnm benim için daha çok erken oğlum 6. yeni bitirdi ben yöntemleri öğrenip bildikleri duyduklarımı gördüklerimi paylasmak için buraya geliyorum ama tabi bende 2. yi istiyorum eşim şimdi 2. yapalım diyor ama ben istemiyorum çok küçük oğlum daha ...1 buçuk yıl sonra insallah oğlum 2 yasında olunca...senin oğlun kaç yasında cnm

benım oğluşumda 1,5 yaşında teyzesi yaza 2 olucak bende hamıle kalayım dıyorum doğuranadek 3 yaşına yaklaşır bılmıyorum arası böle iyimi ama eşim pek istemıyor bakalım kandırabılırsem inş. düşnüyom

arkadaşlar bu gün bir şey farkettim göğüslerimin koyu kısmı büyümüş.kahverengi kısım kenarlarında leke leke oluşmuş.. .yarın akşam işten gelince test alıp yapıcam..benim için dua edin..sonucu hemen yazıcam eşime bile söylemeden size söyleyeceğim...dualarınızı esirgemeyin..bu ay değişik bir şey denedik reginin 14. günü sabah ilşiki oldu..spermler sabah daha iyi oluyor deniyoya belki bize bu iyi gelmiştir de hamişimdir..

bende yatıyom dun gece saat 3 de yattım sabah kız okula zor yetıstı bugun hadı ıyı gecelerrrrrrrrr:111::111::111::111::111::111: ekrana baka baka kafam da döndü zaten

Son düzenleme:
listede regi günüm 26 görünüyo ama benim regi günüm 23-24 olmalı...en son 28 kasımda regi oldum...yarın malum ilişkiden 12 gün geçmiş oluyo varsa çıkar..yoksa da sağlık olsun...ama hamile olduğun hakkında şüphelenmek bile çok güzel bir duygu...inşallah bu mutluluğum 2 çizgiyle sonuçlanır.

Herkes geçmiş okuyor sanırım hepinize ii sohbetler iyi geceler yarın görşrz can parçam git artık doktora çok merak ediyorum seni hayırlı haber inş.

gitcem canım haftaya düşünüyorum keseyı görmüştük bebek ne alemde bilmiyorum gitsem iyi olur herşeyın hayırlısı en başta sağlıklı olması sonrada oğlumun bana gelmesı için yola çıktığını duymak emelim.dualarınızı eksık etmeyın rabbimin merhameti üzerinizde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…