bebek cinsiyet belirleme..

renkrenk çok güzelsiiin ama oğlunu bana veeeeeeeeeeeeerrrrrrr lütfeeeeeeeeeen Allah'ım ben onu bir lokmada yerimmmm ben efeyi istiyoruuummm ben efeyi istiyoruuuuuuuummm :84: Allah'ım nasıl doğurdun böyle güzel oğlanı kızzzzz ne yedin içtin seeennnn :98:

sorma bende cok begenıyorum efeyı ALlahım uzun omurler versın ahhh ahh dıyorum yanııı
umutcum yenı gordum kız kullanımını ben sana tarıf ederımmmmmm

cnmm benım saol allahım sanada nasıp eder ınsallah bakalım doktor dun buda aısıne benzıyor dedı ınsallah benzer..valla cnmm benım esım tam bı et obur sutlu hıc bı sey yemez sebzede cok az yer ben sebze delısıyımdır ama efeye hamıleyken cok tatlı yemıstımm dvmını bı ara anlatrım cnmm eger buda efe gıbı dogarsa butun yontemkerı verıcem..:

SUDESÖYLEM canımmm sende çok güzelsin 4 çocuk doğurmuş gibi değilsiin kız maşaAllah kızlarında çok güzelleeeerrr nasıl güzel sarılmışlar öyle Rabbim inşaAllah onları birbirlerine çok bağlı her zaman iyi geçinen ana babasınada hayırlı evlatlar kılsın

canım sen öyle tatlısın ki başka türlü oğlan doğurman mümkün değil zaten eminim gelende abisi gibi olucak

ııyı aksamlae kızlar annemdeydım yenı geldım ben cok duygusalım ya aglamak ıstıyorum sebebı yok ama ben hep aglamak ıstıyorum offf neyse sızıde sıkmıyım sımdı

Ne oluyor boncuk canim ya senlerenkrenk bi tuturdunuz aglamak bacim aglamayada aserilirmi ya o güzelim tatlilar börekler cörekler dururken hayir bisey degil size bakip diger hamilelerinde cani aglamak aserecek artik topik aglama duvarina dönecek ...

bide bu ay ilşkiden 15 gün öncesi her gün 1 muz yedi...ben de tuzlu yeme dikkat ettim.

Bundan sonra deneme yapmayi düsünen arkadaslara duyrulur;muzu sizler yiyeceksiniz v ( günde en az 3 adet ) esleriniz degil muzun icindeki potasyum maddesi yumurtanin y spermini cekimini sagliyor ................

Selam kızlar ben de geldım benı de alın aranıza 2 kızım warrrrr

Hosgeldin sefalar getirdin geldinde ne iyi ettin insaAllah Rabbim gönlündekini verir ...

neyse kızlar sızı cok öpuyorum ben kacar
dualarınızda benıde unutmayın CUMANIZ mubarek olsun
rabbım cuma saatınde kabul olan dualardan eylesın ıns dualarımızıııı...

By cici kolay gelsin sana .....Amin insaAllah diyorum duana....

Testler evde akşama yapabilirim ancak. üzülmek istemediğim için yapmıyorum. Erken daa diye düşünüyorum. Varsa da çıkmaz gibi geliyor canım yaaaa. Korkuyorum..:18:

Hadi canim aksam yao ve bizede bildir yoksa bu gidisle senden önce biz meraktan catliycaz da....

Amiin ezelcimmm sende mehmet kayranı burdan hayırlısıyla bize duyurursun inşallah

Iste buna yüz defa bin defa milyon defa AMIN INSAALLAH diyorum.....Yoksa bu cadidan gekecegimiz var....

Rabbim bu mubarek günün yüzüsuyu hörmetine gönlümüzden geçeni versin. Aminnnn

Amin insaAllah sanada versin...

Hosgeldin aramiza

Hani ne bileyim ona göre bakalim dedim gidisatimiza begenmiyorsan tipimi degistirecektim de :82:
O kadar süre boslarsan ablani unutur görünüp görünmedigini evet hosumdur ben, hosum hosum ama birazda bosum....

slm kızlar... hayırlı cumalar

Hayirli cumalar canim

bu geceden itibaren başlicam inşaAllah

Onca fiki fiki sonunda hamile degilsen tabi dermisim seninde gözlerini pörtletirirmisim

saol ezelcim. 4 doğurmadım daha. şimdilik 3 . 4üncüsü yolda :)

iyiyim canım saol
denemeyi düşünüyorumda
sen aralık önermedin pek

aralık ayı bitti zaten cnm
ocakta denersin.bioritim ocak günlerini vermiştim dimi.
bak deyyancım senin iki kıızn var bunda cok dikkat etmen lazım.
lütfen yumurtlama gününü takip et ve tek ilişkiyle hamile kalmaya calışş
yumurtladıgından emin olmadan ilişkiye girme.hamile kalınca insan cok takıyor keşke diyebiliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…