bebek cinsiyet belirleme..

evet sana cvp yazdım.gecmiş sayfalarda bulabilirisn

gördüm canım teşekkür ederim 16 haftada ilk erkek dediler 18 yine erkek dediler 24 kıza benziyo dediler içime doğan erkek ama eşim başından beri kız diyo sağlıkla gelsin ama merakta ediyorum şuanda 29 hatalık olduk

bengü senin bioritim kıza yatkın
adet başlangıcı lekelenme başladıgı gündür
yani 12 aralık oluyor senin
adet döngünde 26 olarak hesap ettigimizde bugün yumurtlama günün.deneyebilirsinizz
ama adet başlangıcım 13 aralık diyorsan yarın yum günün.
akıntını da kontorl et .bol akıntı ve yapışkan olması laızm.
öle cokta şeffaf degil akıntı rengi hafif kremsi gibi sarımtırak gibi olmalı

Son düzenleyen: Moderatör:

saol elaracım.biraz önce lavaboya gittiğimde senin dediğin gibi yapışkan olarak kontrol ettim.bakalım akşama kadar kontrol etmeye devam edeceğim.bu akşam deneme olursa yarın bilgisini veririm canım.ben artık hayırlısını diliyorum Allah gönlümüzden geçeni de biliyor ama hangisi hayırlısı olacaksa o olsun diyorum.

kesin öğrenince yaz mutlaka. merak ettim açıkcası canım... banada başından beri kız diyorlar. Hatta büyük olasılıkla artık değişmez cinsiyet dedi. ama gönlümden hep erkek geçiyor. bilmiyorum belkide kendimi şartladığımdandır...

hayırlısı olsunn Alalh gönlünüze göre versin
o doktorlarada pes dogrusuu.24 haftalık bebegin artık herşeyi bellidir

sana yolladıgım yöntemelride oku ilişki öncesi yapılması gerekenleri yap mutlakaa
namaz ve duayı da ihmal etme.

can parçam inşallah dr.unun dediği kesinleşir,

hatice su çok ilginç geldi bana, herkes 12 haftada az çok biliyo ne olacağını, 24 hafta olmuş nasıl değişiyor anlamıyorum...

oooo bizim topikte neler olmuş neler
herkes birbirini görmüş ... mikroskoplar kargolanmış falan

boncuk sağlıkla kucağınada al inş.

crazy-peri cinsiyetle
ilgili düşüncen inş. olur salı günü 2li test için gidicem
tahmini söyler die düşünüyorum
ama erkek derse çok inanmam onda yanılabiliyorlar
kız derse kesin inanırım .. hayırlısı bakalım

birde bi kaç gündür üzerinde ciddi düşündüğüm
bi konuyu sizede açmak istiyorum aramızda hamişimiz çok
kordon kanı saklatmayı düşünüyorum ama baya tuzlu
kordon kanı alınması işlemi 1500-2500 dolar civarında
saklaması içinde yıllık 90-100 dolar civarı
Allahım kimseye ihtiyaç duyurmasın ama
kararı önemli geri dönüşü olmayan bişi çünkü
bi de şöyle düşündüm saklatmaya gücüm yetmese
(1 çocukta karşılanabilir ama 2. de düşünüldümü o zaman zor)bile
kanı aldırıp lösevde falan ihtiyacı olan birine kullandırma şansım
olurmu araştırmak lasım

belki dediğin gibi bende şartlanmış olabilirim ama sinir oluyorum insanlara kız veya erkeğe benziyor demekten net konuşamıyorum 1 haftada inatla öğrenmek için üç doktora gittik ama üçündede ters dönüyor inatla kendini göstermiyor ama 16 haftada tamamen açmıştı cinsiyetini ama galiba biz doktoruna denk gelmedik bide özel hastane tam teşekküllüydü artık ben rahatsız oldum ve son gittiğim doktora allah korusun başka birşeymi var dedim yok başka birşey takma kafana dedi herşey yolunda sadece çok terbiyeli görmenizi istemiyor aslında belkide bu bana bir işaret çünkü biz bu bebeği 5 yıl bekledik allahım bana bir evlat nasip ederse dedim doğana kadar cinsiyetini öğrenmeyecem dedim dayanabilirsem oyüzden göstermiyorda olabilir

Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla bebişini canım.

qunaydın arkadaslarımmm nasılsınız bakalım ayy ben bugun cok huzurluyum nedense
kalktım namaz kıldım sukur namazı vs sonrada dualarımı okudum yusuf suresı okudum once kendım ıcın sonrada sızler ıcın dua ettım .dua ederken bırden aklıma sunlrı soylemek geldı sure bıttı elımı actım rabbım sana sonsuz sukurler olsunkı dualarımı kabul ettım ve bebegımı gonderdın hamd olsun sana bana elı ayagı duzgun saglıklı hayırlı hz.yusuf gıbı yuzu guzel kalbı guzel anabaya saygılı dını butun erkek evlat ver.tum kadınlar kulubundekı arkadaslarımın dualarını kabul et kız ısteyene kız erkek ısteyene erkek evlat nasıp et...aminnnnnnn
gecmısı okuyum gelıyorummm

Rabbiim güzel duanı kabul etsin inşallah.... Aminnnnnn

Amin insaAllah güzel yüzlü boncugum Rabbim hepimizin gönlündekini hakkimizda hayirli kilsin bende gecmisi bi okuyup geleyim....

oncelıkle yenı gelen arkadaslarımız hosgeldınız gonlunuze gore versın rabbım

lıza sevındım cnm esınle ıyı olmana vallahı arasıra gel ya ozluyoruz :)
bernıl cnm kızının dogum gunu kutlu olsun nıce mutlu senelre gırın ıns yenı senede duaların kbl olur cnm
umut cnm nbr ?sen sayfanın ılk sayfada yanı pozıtıf gorunuyorsunda ondan sanırım Elrada yanlıslıkla yazdı ama Allah yazdırmıs olabılır ıns da oyledırrrrr sende alırsın oglanı kucaqınaaa
ezel basladınmı cnm takıbe ?
asılmavı helenx tsk ederım arkadaslar saqolun guzel dualarınız ıcın
berra cnm gercekten hak edıyorsun ıns hamılesındır ve guzel haberı sende bızlere verırsın aksama ben olmayacagım konsere gıdıcem artık gece geldıgımde okurum yazdıklarınızı
bengu yumurtluyor olabılırsın cnm sen test yabmıyormusun
hasneka sagol cnm arkadasım ıns hepımız dualarımızın kabulunu alırız rabbımden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…