- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.921
Asilimiz gelmis hosgelmis kiz nerelerdesin sen niye gelmiyon artikin begenmiyon mu kiz bizi artikin bak profile tani ablani....
oncelıkle yenı gelen arkadaslarımız hosgeldınız gonlunuze gore versın rabbım
lıza sevındım cnm esınle ıyı olmana vallahı arasıra gel ya ozluyoruz :)
bernıl cnm kızının dogum gunu kutlu olsun nıce mutlu senelre gırın ıns yenı senede duaların kbl olur cnm
umut cnm nbr ?sen sayfanın ılk sayfada yanı pozıtıf gorunuyorsunda ondan sanırım Elrada yanlıslıkla yazdı ama Allah yazdırmıs olabılır ıns da oyledırrrrr sende alırsın oglanı kucaqınaaa
ezel basladınmı cnm takıbe ?
asılmavı helenx tsk ederım arkadaslar saqolun guzel dualarınız ıcın
berra cnm gercekten hak edıyorsun ıns hamılesındır ve guzel haberı sende bızlere verırsın aksama ben olmayacagım konsere gıdıcem artık gece geldıgımde okurum yazdıklarınızı
bengu yumurtluyor olabılırsın cnm sen test yabmıyormusun
hasneka sagol cnm arkadasım ıns hepımız dualarımızın kabulunu alırız rabbımden
Haskena kız bı ben göremedım senı herkes sulanıyo senın güzellığıne bıde ben görsemama şu albüm işlerini bilmem lazım
ezel bende yuklerdım ark lıstemede sen olduguna göre bakabılırsın ve cnmm hos kızzın yasının kucuklugu yuzune vurmus cok tatalısın cnmm..
Boncuk formadamısın canım
kargo gelmiş telefonla öğrendim ama henüz elime geçmedi
Allah razı olsun tekrar canım karnındaki inşallah gönlündeki gibidir
gelince nasıl kullanacam canım bi zahmet anlatırmısın :97:
qunaydın arkadaslarımmm nasılsınız bakalım ayy ben bugun cok huzurluyum nedense
kalktım namaz kıldım sukur namazı vs sonrada dualarımı okudum yusuf suresı okudum once kendım ıcın sonrada sızler ıcın dua ettım .dua ederken bırden aklıma sunlrı soylemek geldı sure bıttı elımı actım rabbım sana sonsuz sukurler olsunkı dualarımı kabul ettım ve bebegımı gonderdın hamd olsun sana bana elı ayagı duzgun saglıklı hayırlı hz.yusuf gıbı yuzu guzel kalbı guzel anabaya saygılı dını butun erkek evlat ver.tum kadınlar kulubundekı arkadaslarımın dualarını kabul et kız ısteyene kız erkek ısteyene erkek evlat nasıp et...aminnnnnnn
gecmısı okuyum gelıyorummm
ezel basladınmı cnm takıbe ?
slm kızlar... hayırlı cumalar
kalktım namaz kıldım sukur namazı vs sonrada dualarımı okudum yusuf suresı okudum once kendım ıcın sonrada sızler ıcın dua ettım .dua ederken bırden aklıma sunlrı soylemek geldı sure bıttı elımı actım rabbım sana sonsuz sukurler olsunkı dualarımı kabul ettım ve bebegımı gonderdın hamd olsun sana bana elı ayagı duzgun saglıklı hayırlı hz.yusuf gıbı yuzu guzel kalbı guzel anabaya saygılı dını butun erkek evlat ver.tum kadınlar kulubundekı arkadaslarımın dualarını kabul et kız ısteyene kız erkek ısteyene erkek evlat nasıp et...aminnnnnnn
Haskena kız bı ben göremedım senı herkes sulanıyo senın güzellığıne bıde ben görsemama şu albüm işlerini bilmem lazım
maşallah haskenacım ezelin dediği gibi esmer güzeli çıktı.Allah bahtınıda güzel yapsın.
Cano bende eklisin bak profilime gör güzelligimi aslinda foto cok net degil yani dahada güzelim dermisim
Tesekkür ederim canim benim Rabbim seninde ömrünü uzun bahtini güzel yapsin hayirli saglikli evlatlar versin insaAllah...
Kızlar burdan SERENETTA arkadaşıma tekrar teşekkür etmek istiyorum mikroskopu göndermiş eşimin iş yerinin adresini vermiştim eşim aradı geldi dedi üstelik kargo ücretini ödemişte göndermiş o kadar mahçup oldum ki anlatamam ne kadar iyi kalpli bir insanmış Rabbim yüzünü hep güldürsün bunları yazarken gözlerim dolu dolu bide koltuklarım kabardı ben eşime kargo ücretli gelecek ödersin geri göndermesin yanlışlıkla çalışanların demiştim oda bana takılıp kargoyuda ödeseydiler diye ya diye şaka yapmıştı nette böyle değerli insanlarla karşılaşıp arkadaş olduğum için kendimi çok mutlu hissettim dedim ya gerçekten koltuklarım kabardı SERENETTA RABBİM SENDEN RAZI OLSUN ARKADAŞIM MİNETTARIM
Kızlar burdan SERENETTA arkadaşıma tekrar teşekkür etmek istiyorum mikroskopu göndermiş eşimin iş yerinin adresini vermiştim eşim aradı geldi dedi üstelik kargo ücretini ödemişte göndermiş o kadar mahçup oldum ki anlatamam ne kadar iyi kalpli bir insanmış Rabbim yüzünü hep güldürsün bunları yazarken gözlerim dolu dolu bide koltuklarım kabardı ben eşime kargo ücretli gelecek ödersin geri göndermesin yanlışlıkla çalışanların demiştim oda bana takılıp kargoyuda ödeseydiler ya diye şaka yapmıştı nette böyle değerli insanlarla karşılaşıp arkadaş olduğum için kendimi çok mutlu hissettim dedim ya gerçekten koltuklarım kabardı SERENETTA RABBİM SENDEN RAZI OLSUN ARKADAŞIM MİNETTARIM
güzel bir konuya değinmişsin arkadaşım.maddi imkanlar elverdiği sürece aslında yapılması gereken birşey.duymuştum ama bu konuda tam bilgi sahibi değilim.oooo bizim topikte neler olmuş neler
herkes birbirini görmüş ... mikroskoplar kargolanmış falan
boncuk sağlıkla kucağınada al inş.
crazy-peri cinsiyetle
ilgili düşüncen inş. olur salı günü 2li test için gidicem
tahmini söyler die düşünüyorum
ama erkek derse çok inanmam onda yanılabiliyorlar
kız derse kesin inanırım .. hayırlısı bakalım
birde bi kaç gündür üzerinde ciddi düşündüğüm
bi konuyu sizede açmak istiyorum aramızda hamişimiz çok
kordon kanı saklatmayı düşünüyorum ama baya tuzlu
kordon kanı alınması işlemi 1500-2500 dolar civarında
saklaması içinde yıllık 90-100 dolar civarı
Allahım kimseye ihtiyaç duyurmasın ama
kararı önemli geri dönüşü olmayan bişi çünkü
bi de şöyle düşündüm saklatmaya gücüm yetmese
(1 çocukta karşılanabilir ama 2. de düşünüldümü o zaman zor)bile
kanı aldırıp lösevde falan ihtiyacı olan birine kullandırma şansım
olurmu araştırmak lasım
amın cnmmcanım allah kabul etsin bütün dualarını.nasıl gidiyor hamilelik?ben henüz test kullanmaya başlamadım.bakalım kendimi dinleyip duruyorum ama bugün keyfim yerinde
Kızlar burdan SERENETTA arkadaşıma tekrar teşekkür etmek istiyorum mikroskopu göndermiş eşimin iş yerinin adresini vermiştim eşim aradı geldi dedi üstelik kargo ücretini ödemişte göndermiş o kadar mahçup oldum ki anlatamam ne kadar iyi kalpli bir insanmış Rabbim yüzünü hep güldürsün bunları yazarken gözlerim dolu dolu bide koltuklarım kabardı ben eşime kargo ücretli gelecek ödersin geri göndermesin yanlışlıkla çalışanların demiştim oda bana takılıp kargoyuda ödeseydiler ya diye şaka yapmıştı nette böyle değerli insanlarla karşılaşıp arkadaş olduğum için kendimi çok mutlu hissettim dedim ya gerçekten koltuklarım kabardı SERENETTA RABBİM SENDEN RAZI OLSUN ARKADAŞIM MİNETTARIM
kızlar silik çizgi...çok mutluyummmm
hadi bakalım takibe başlıyorsun bugün.2011 hamişleri olmaya geliyoruz Allah Allah
Süpersiniz kizlar varya ""sanal alemde dostluk olmaz""diyenlere kapak olsun hadi insaAllah 2011 yili ilk aylarinda seninde güzel haberlerini aliriz yanliz Serenetta dan tam kullanimini ögren öyle dene sakin hata yapma sonra kendinide bizide strese sokma....:18:
ALlah razı olsun gercekten hadı cnm ıns ılk denemende hamıle kalırsın oglusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?