bebek cinsiyet belirleme..

Asilimiz gelmis hosgelmis kiz nerelerdesin sen niye gelmiyon artikin begenmiyon mu kiz bizi artikin bak profile tani ablani....
hoşbuldum senin olduğun yer '' beğenmemek''
topiğin olmazsa olmazısın .. yıl sonu olduğu için
çok yoğunum ama ara ara bakınıyorum
bu arada ne kadar hoş bi hatun olduğunu görmüştüm daha önce

Haskena kız bı ben göremedım senı herkes sulanıyo senın güzellığıne bıde ben görsem ama şu albüm işlerini bilmem lazım

canım allah kabul etsin bütün dualarını.nasıl gidiyor hamilelik?ben henüz test kullanmaya başlamadım.bakalım kendimi dinleyip duruyorum ama bugün keyfim yerinde

ezel bende yuklerdım ark lıstemede sen olduguna göre bakabılırsın ve cnmm hos kızzın yasının kucuklugu yuzune vurmus cok tatalısın cnmm..

Hemeeeeeeeeen bakıyoruuuuuuuuuuum

benimkide gelmiiiiiiiş bende eşimin iş adresini vermiştim öğlen görüştük çok mutluyuuuuuuuuuummm

canım Rabbim dualarını kabul edecektir eminim iyi kalpli arkadaşlarım benimmmmmm

ezel basladınmı cnm takıbe ?

bu geceden itibaren başlicam inşaAllah

rabbim niyetini kabul etsin

Haskena kız bı ben göremedım senı herkes sulanıyo senın güzellığıne bıde ben görsem ama şu albüm işlerini bilmem lazım

Cano bende eklisin bak profilime gör güzelligimi aslinda foto cok net degil yani dahada güzelim dermisim

maşallah haskenacım ezelin dediği gibi esmer güzeli çıktı.Allah bahtınıda güzel yapsın.

Tesekkür ederim canim benim Rabbim seninde ömrünü uzun bahtini güzel yapsin hayirli saglikli evlatlar versin insaAllah...

Kızlar burdan SERENETTA arkadaşıma tekrar teşekkür etmek istiyorum mikroskopu göndermiş eşimin iş yerinin adresini vermiştim eşim aradı geldi dedi üstelik kargo ücretini ödemişte göndermiş o kadar mahçup oldum ki anlatamam ne kadar iyi kalpli bir insanmış Rabbim yüzünü hep güldürsün bunları yazarken gözlerim dolu dolu bide koltuklarım kabardı ben eşime kargo ücretli gelecek ödersin geri göndermesin yanlışlıkla çalışanların demiştim oda bana takılıp kargoyuda ödeseydiler ya diye şaka yapmıştı nette böyle değerli insanlarla karşılaşıp arkadaş olduğum için kendimi çok mutlu hissettim dedim ya gerçekten koltuklarım kabardı SERENETTA RABBİM SENDEN RAZI OLSUN ARKADAŞIM MİNETTARIM

Son düzenleme:

hadi bakalım takibe başlıyorsun bugün.2011 hamişleri olmaya geliyoruz Allah Allah

Süpersiniz kizlar varya ""sanal alemde dostluk olmaz""diyenlere kapak olsun hadi insaAllah 2011 yili ilk aylarinda seninde güzel haberlerini aliriz yanliz Serenetta dan tam kullanimini ögren öyle dene sakin hata yapma sonra kendinide bizide strese sokma....:18:

güzel bir konuya değinmişsin arkadaşım.maddi imkanlar elverdiği sürece aslında yapılması gereken birşey.duymuştum ama bu konuda tam bilgi sahibi değilim.

canım allah kabul etsin bütün dualarını.nasıl gidiyor hamilelik?ben henüz test kullanmaya başlamadım.bakalım kendimi dinleyip duruyorum ama bugün keyfim yerinde
amın cnmm
hamılelık nasıl gıdıyor bılmıyorum ınshepo bpyle gıder ne belırtım var nede baska bırsey ama kızımdada boyleydım 7 haftada kabuslarım baslamıstı ıns bunda olmaz yaaa

ALlah razı olsun gercekten hadı cnm ıns ılk denemende hamıle kalırsın oglusuna

amin canım şu mübarek günler de allah tüm dualarımızı kabul etsin

hadi bakalım takibe başlıyorsun bugün.2011 hamişleri olmaya geliyoruz Allah Allah

evet sabırsızlanıyorum akşam olsun eve gideyiiiiiiiiimmm

yok canım tabikineeeeeeeeeee

ALlah razı olsun gercekten hadı cnm ıns ılk denemende hamıle kalırsın oglusuna

Amin canım inşaAllah Rabbim hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…