- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #27.961
hay maşallahhh
ben senden 5 yaş büyügüm:86: ama sen benden bayaa bi öndesin. biz daha 1. bebekle ugraşıyoz
benimde resimim var.bakabilirisn
aralık ayı bitti zaten cnm
ocakta denersin.bioritim ocak günlerini vermiştim dimi.
bak deyyancım senin iki kıızn var bunda cok dikkat etmen lazım.
lütfen yumurtlama gününü takip et ve tek ilişkiyle hamile kalmaya calışş
yumurtladıgından emin olmadan ilişkiye girme.hamile kalınca insan cok takıyor keşke diyebiliyorr
Baktım canım. Allah kızını sana bağışlasın, kötü gününü göstermesin inşallah...
ikinci kızıma isttemeden hamile kaldım. daha ilk kızımı doğurduktan 2 ay sonra hamile kaldım... o yüzden bu kadar oldu sanırım...
26 yaşındayım canım. 17 yaşında evlendim. 2005 yılında ilk iki kızımı 2009 da üçüncü kızımı doğurdum. sanırım buda haziiranda doğacak :)
aminn cnmm
ayyy kızın 2 aylıkkenmi hamiş kaldın
adet olmaya başlamışmıydın peki
süt korur hamile kalmam filan diyemi düşündün naptın cnm ya
Süt korur demişti annem. ama korumadı. ilk kızımı 1 ocak 2005te ikinci kızımı 21 kasım 2005 te doğurdum... İkiside aynı sene doğdular ikiside 5 yaşındalar ama ikiz değiller
vay 11 ay bile değil.inanmıyorum ya.maşallah
ikinci çocuğa hamileyken emzirdinmi.
aynı sudes gibi benim bir arkadaşımın da 11 ay yaş farkı olan iki kızı var.olmaz olmaz diye bişey yok.yani hemen kalınabiliyor:)
hani 14 ay 15 ay olanı çok görüyoruz ama 11 ay yani rekor ötesi bişey.Allah veriyor işte.
bengu mesaj sürem dolamdıgından burdan cvp yazıyorum
bu tarz sorularını buraya yazarsan diger arkadaşlarda hem yorum yaparlar hemde bilmeyenler ögrenir cnm
yumurta catlarken hefif bi kanama olabilir.bu da akıntıyla birlikte atılır.
yani yumurtalma oldugunda akıntının içinde minnacıkta olsa yada birazdaha fazlada olsa bu yumurtaldıgını gösterirr
senden de gelmiş.bence bu geceyi boş gecirmeyin
saat kac gibi gelmişti kanlı akıntı?
sadece 1 ay emzirebildim garibimi....
Süt korur demişti annem. ama korumadı. ilk kızımı 1 ocak 2005te ikinci kızımı 21 kasım 2005 te doğurdum... İkiside aynı sene doğdular ikiside 5 yaşındalar ama ikiz değiller
kardeşimle benim aramda 10 ay varyani rekor bizdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?