bebek cinsiyet belirleme..

hay maşallahhh
ben senden 5 yaş büyügüm:86: ama sen benden bayaa bi öndesin. biz daha 1. bebekle ugraşıyoz
benimde resimim var.bakabilirisn

Baktım canım. Allah kızını sana bağışlasın, kötü gününü göstermesin inşallah...

ikinci kızıma isttemeden hamile kaldım. daha ilk kızımı doğurduktan 2 ay sonra hamile kaldım... o yüzden bu kadar oldu sanırım...

haklısın
hamile kalamadım ya stres yapıyorum galiba
farkında olmadan
6 aydır denedim ama kısmet

aminn cnmm
ayyy kızın 2 aylıkkenmi hamiş kaldın
adet olmaya başlamışmıydın peki
süt korur hamile kalmam filan diyemi düşündün naptın cnm ya

ben neyi merak ediyorum biliyomusunuz..bu ikili test sonuçlarınızda fb-hcgler 50den düşük oluncamı erkek oluyodu..tutmuşmuydu sizde...benimki 16.5 de...
üçlüdede 4.80 diye yazmışlar sizinki nasıldı kızlar..kaç gündür aklımda...oğlan analarıı huuuıu...bacınıza yardımm..

alintidir......

slm kizlarr
degerlendirin bakalimmm erkek olma ihtimali varmi?

bengu mesaj sürem dolamdıgından burdan cvp yazıyorum
bu tarz sorularını buraya yazarsan diger arkadaşlarda hem yorum yaparlar hemde bilmeyenler ögrenir cnm

yumurta catlarken hefif bi kanama olabilir.bu da akıntıyla birlikte atılır.
yani yumurtalma oldugunda akıntının içinde minnacıkta olsa yada birazdaha fazlada olsa bu yumurtaldıgını gösterirr
senden de gelmiş.bence bu geceyi boş gecirmeyin
saat kac gibi gelmişti kanlı akıntı?

kızlar bi şey okudum, belkide bilenen bir bilgidir ama. yumurtlama olduktan sonra oluşan sarı cismin ömrü "sabitmiş" ve 14 günmüş, dolayısıyla adet tarihinden geriye dönük 14. gün yumurtlama günü çıkıyo, sanırım 30 günlük bir adet döngüsü için 30-14=16.gün yumurtlama günü hesabı bu sabit rakamdan kaynaklanıyor. adet döngüsü sabit olanlar için hani en azından sonraki aylarda belki yol gösterici olabilir.

aynı sudes gibi benim bir arkadaşımın da 11 ay yaş farkı olan iki kızı var.olmaz olmaz diye bişey yok.yani hemen kalınabiliyor:)

hani 14 ay 15 ay olanı çok görüyoruz ama 11 ay yani rekor ötesi bişey.Allah veriyor işte.

OCAK
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|

Mimoza| |23 Aralık|28 Gün| 20 Ocak| |11.Ay|1 Kızı|
Bengu_ck|

[/table]

ocakta denicekler sölesin ekleyimmm

aminn cnmm
ayyy kızın 2 aylıkkenmi hamiş kaldın
adet olmaya başlamışmıydın peki
süt korur hamile kalmam filan diyemi düşündün naptın cnm ya

Süt korur demişti annem. ama korumadı. ilk kızımı 1 ocak 2005te ikinci kızımı 21 kasım 2005 te doğurdum... İkiside aynı sene doğdular ikiside 5 yaşındalar ama ikiz değiller

Son düzenleme:

emin olmak için soruyorum, o hafif lekeli akıntı yumurta çatlarken mi oluyor yoksa döllenmediği için atılmak üzere hazırlanırken mi?

Süt korur demişti annem. ama korumadı. ilk kızımı 1 ocak 2005te ikinci kızımı 21 kasım 2005 te doğurdum... İkiside aynı sene doğdular ikiside 5 yaşındalar ama ikiz değiller

seninki iyiymiş aynı sene süper...

ben ekim doğumluyum kardeşim ağustos...aynı seneye denk gelmemişiz yani...ama ben ocakta doğsam senin kızlar gibi olurmuşuz...

kardeşimle benim aramda 10 ay var yani rekor bizdeeee

kızlarrr size inanamıyoruuummm benim eltimde 4. ayda hamile kaldı biz ona çok erken derken bu okuduklarım demekki bizimki zamanında olmuş

umuuuuuuuuut kız nerelere kayboldun sen mikroskopu eline geçirdin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…