bebek cinsiyet belirleme..

cnm sagol ..cok guzel gectı dogum gunumuz kızımın butun arkadasları geldı cok mutlu oldu.....

sanada ıyı eglenceler cnm degısıklık guzel oluyooo rabbım bu mutlugunu bır omur boyu nasıp etsın ınssss.... cnm arkadasım ıyıkı dogdun ıyıkı senı tanıdık

Evet bende bunu okumustum iste bazi bayanlar herkeste ayni 14.gün yumurtlama olacagini düsündüklerinden "" ya ben yumurtlama günü deneme yaptim ama benim kizim oldu ""diyorlar ya aslinda erken deneme yapmis oluyorlar bu güzel paylasimin icin tesekkürler...

emin olmak için soruyorum, o hafif lekeli akıntı yumurta çatlarken mi oluyor yoksa döllenmediği için atılmak üzere hazırlanırken mi?

Yumurta catlarken eger normalin üstünde büyükse tüplerden gecerken oradaki kücük damarlarda yirtilma yapiyor ve buda az bir kanamaya sebep olabiliyormus benimde basima gelmisti ve doktorum böyle aciklamisti eger böyle bir kanama durumu varsa bu kesinlikle yumurtanin catladigini gösterirmis deneme yapilabilir deneme yapildiktan 10-12 sonrada lekelenme tarzi kanama olursa buda bebegin rahme tutundugunu gösterir onun haricindeki diger lekelenme tarzi kanamalarda ara kanamlardir buda rahmin kontorl edilmesi gerektigini miyom ,kist v.s. gibi problem oldugunu gösterir...

ewet bende duydum adet oldugun gunden gerıye saydıgında 16 gun yumurtluyomussun aslında ınsan belırtılerı tahmınlerı gun gun yamalı yum gunu ne olmus mesela bakıp anlayabılır

kııızzz haskena gördüm seni kaç yaşındasın kız 25 gibi duruyon çıtır kızlarınmı ordakıler kıvırcık kıvırcık neka güzel

haskena bacım senı sevıyom ALLAH razı olsun

Renkrenk tesekkür ederim canim iyi dileklerin icin ama benim oglanin kivircik olmasi biraz zor bizim babamizda sizinki gibi tarama özürlü oglan sacli olursa sükredecem birak kivircigini

sudesana 2780 ..sayfada bir msj yazmistim ve kizlarini ve seni görünce cok dogru düsündügümü bir kez daha anladim sen nur yüzlü bir baynsin ve bence cokta iyi kalplisin ve Rabbim senden cok olmasini istedigi icin sana cok cocuk veriyor hicbirinin acisini göstermesin sana hepsi birbirinden seker ve tatlilar unutma kizlar hep özeldir.....

Allah senden razı olsun. Allah hiçbirimize evlat acısı yaşatmasın inşallah. hepimizin çocuklarını bize bağışlasın. Amin...

Ahanda buldum koydum msj valla seni görmeden icime dogmus kiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…