- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.001
bu arada bernil ve sude kızlarınızınn dogum gününü tekrar kutlarım.hazırlık yaptınızmı kutlama yapacakmıısnızz
bizde kocişle yarın kutlıcaz benim dogum günümü.gecen hafta iş dolayısıyla kutlayamamıştıkk
bakalım hediye alcakmı merak ediyorum:)
fistigim bilgim yokkk adet döngusu falangurbet özelden mesj attım
ama bu degere göre cinsiyet tahmini yapmak cok zor
dogum tarihi
sat
adet döngü
ilişki günelrini yaz tahminde bulunalım
kızlar bi şey okudum, belkide bilenen bir bilgidir ama. yumurtlama olduktan sonra oluşan sarı cismin ömrü "sabitmiş" ve 14 günmüş, dolayısıyla adet tarihinden geriye dönük 14. gün yumurtlama günü çıkıyo, sanırım 30 günlük bir adet döngüsü için 30-14=16.gün yumurtlama günü hesabı bu sabit rakamdan kaynaklanıyor. adet döngüsü sabit olanlar için hani en azından sonraki aylarda belki yol gösterici olabilir.
emin olmak için soruyorum, o hafif lekeli akıntı yumurta çatlarken mi oluyor yoksa döllenmediği için atılmak üzere hazırlanırken mi?
kııızzz haskena gördüm seni kaç yaşındasın kız 25 gibi duruyon çıtır kızlarınmı ordakıler kıvırcık kıvırcık neka güzel
ayyy bende merak ettim sizi şimdi...benide ekleyin kızlar...
Kizlar ben geldim misafirlarim gitti ama cok yoruldum biraz takilayim size sonra gidip ayaklarimi uzatip dinleneyim ......
CANOMUN CANI GELIYORMUS.....................Kiz süpersiniz valla tek tek müjde veriyonuz cano cok sevindim canim ya insaAllah Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder hayirli ve saglikli evlat olur insaAllah darisi sude,gamzecim, hazek,berniL ve tüm isteyen bacilarin basina cümlemize insaAllah.....
35 mi maşallah 10 yaş genç gösteriyon sırrı ne bol bol fiki fiki mi:89:
sudesana 2780 ..sayfada bir msj yazmistim ve kizlarini ve seni görünce cok dogru düsündügümü bir kez daha anladim sen nur yüzlü bir baynsin ve bence cokta iyi kalplisin ve Rabbim senden cok olmasini istedigi icin sana cok cocuk veriyor hicbirinin acisini göstermesin sana hepsi birbirinden seker ve tatlilar unutma kizlar hep özeldir.....
haskena bacım senı sevıyom ALLAH razı olsun
sudesana 2780 ..sayfada bir msj yazmistim ve kizlarini ve seni görünce cok dogru düsündügümü bir kez daha anladim sen nur yüzlü bir baynsin ve bence cokta iyi kalplisin ve Rabbim senden cok olmasini istedigi icin sana cok cocuk veriyor hicbirinin acisini göstermesin sana hepsi birbirinden seker ve tatlilar unutma kizlar hep özeldir.....
Rabbim pismanlik vermesin kiz canim neden bu kadar üzülüyorsun sen daha cok gencsin ben senden 10 yas büyügüm düsünsene daha önünde Rabbimin izni ile uzun yillar var ikinci baharinda (30 yasindan sonra)daha bilincli olarak bir tane daha yaparsin belki daha hayirli olur hem inaniyorum ki sen iyi bir insansin ve Rabbim senin cok cocugun olmasini kaderine yazmiski dünyada iyiler cogalsin .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?