bebek cinsiyet belirleme..

hatırlarsan gecen gun cınsıyet yorumunda bulunurken hem kız hem erkek cıkıyor sonucu ogrenınce muhakkak bana bıldır demıstın malesef dusuk yaptım cnm bu ay tekrar denıyorum.bır oglum var kız ıcın denk gelcekmı bakalım

ne yapayım yaaaaa. kafayı sıyırmış durumdayım canım...

Bakma kiz benimde senden farkim yok ben daha hamile kalmadan siyirdim kalacam kalamadim kalinca sonuna kadar sürecek mi bende 2 hamileliktede bebeklerimin kalbi atmadi ve 7.haftada alindi yani aslinda bunda hem istiyom bir an önce hamile kalayim hemde korkuyom ya ayni olursa diye bebeklerin alinmasi ve psikolojinin düzelmesi zor bir sürec bilmem anlatabildim mi?

Allah'ım inşallah gönlüne göre verecektir bizim dualarımızla. Çok ama çok üzüldüm canım yaaa.

Kizlar bugün hangi diziler varda bütün hatunlar kaybolmuslar yine ben dizi özürlüyümde tek fanatik oldugum program Canli Para ......

haskena yoooooooooooook canım bende değişen birşey bu ayda olmadı
reglim yeni bitti bakalım ayy
birazda karamsarım bu günlerde hep acabalarla doluyum bilemiyorum yani bu ay karmakarışığım öffff

cnmm aynen aynen bende dızı ozurlugum cunku esım ve ben sadece genıs aıleyı ızlıyoruz o kadar onun dısında benı sıkıyor butun dızıler..

hayatım hamilelikti doğadan form çay muhabbeti seninle yapmıştık demi
doktorum asla içirtmiyor normal ıhlamuru bile günde bir bardak diyor çok karşı hamilelikte bitki çaylarına

aaamiiiiiiinnnnnnnn
tmm özelden yollarım cnm
sen nasılsınn bu ay da denicenmi
bak bu ay sana yolladıgım öneriler mesajındaki şuruptan iç.
o şurupla 3 kişi hamiş kaldı
o şurubun adını banada verbilirmisin canım bu ayda tutturamazsak bende deneyim
Cano yas 35 de Allah iyiligini versin kiz bende kiz tek o ikiside ayni kiz biri kisin biri yazin cekilmis foto mevsim farki var sadece yani

kesinlikle göstermiyorsun 35 söylemesen inanmazdım
maşallah

Renkrenk tesekkür ederim canim iyi dileklerin icin ama benim oglanin kivircik olmasi biraz zor bizim babamizda sizinki gibi tarama özürlü oglan sacli olursa sükredecem birak kivircigini

cnmm bence öle dusunme benım oglumu ornek al ılk dogdugunda babasına gösterıyorlar ya esım doktora emınmısınız bu benım dıme cok sacı var bunun ama demıs ama cıddı cıddı doktorda evet senın daha sımdı dogurttum ve hastanedekı tek erkek demıstı yanı hıc ona bakmıyor benım esımın eskıden ben bılmıyorum ama cok sacı varmıs resımlerınden bılıuyorum aslında sımdıde var ama ben böle sevıyorum bazı zaman uzatıyor ama seyrek tabı..

selam kızlarrr
haskenacım benim bugünkü dizilerim geniş aile ve kavak yellerii

qwert sana yolladıgım mesajları okumuyonmu sen
ben o şurup ismini ve nasıl kullanman gerektigini,ne işe yaradıgını yollamıştım sana.
öneriler mesajına bak

hayatım hamilelikti doğadan form çay muhabbeti seninle yapmıştık demi
doktorum asla içirtmiyor normal ıhlamuru bile günde bir bardak diyor çok karşı hamilelikte bitki çaylarına

cnmm doktoran doktora deısıyor ıste ben ıctım hatta daha dun ıctım ve gecen ayda grıp oldugumda 3 bardak fln ıhlamur ıcıyordum ve hala ıcıyorum benım doktorum ve ark ı oda prof tur ıc demıstı cok sorun yasadıgızda ıcın demıstı ama doktorun öle dıyorsa bılmıyorum cnmm yanı su anda daha kucuk oldugu ıcın bebegınde öle demıstır belkı ama 4 aylık oldugunda yenıden sor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…