- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.021
Ahanda buldum koydum msj valla seni görmeden icime dogmus kiz...
Kiz orada gecen son kelime kiz sana diyom kiz diye bebisine degil icime doganda senin nur yüzlü iyi kalpli olman Allah iyiligini versin nerde kiz lafi gecse cimbizla cekip aliyon cinsiyete bagliyonAman içine doğmasın....
Kiz orada gecen son kelime kiz sana diyom kiz diye bebisine degil icime doganda senin nur yüzlü iyi kalpli olman Allah iyikligini versin nerde kiz lafi gecse cimbizla cekip aliyon cinsiyete bagliyon
ne yapayım yaaaaa. kafayı sıyırmış durumdayım canım...
Bakma kiz benimde senden farkim yok ben daha hamile kalmadan siyirdim kalacam kalamadim kalinca sonuna kadar sürecek mi bende 2 hamileliktede bebeklerimin kalbi atmadi ve 7.haftada alindi yani aslinda bunda hem istiyom bir an önce hamile kalayim hemde korkuyom ya ayni olursa diye bebeklerin alinmasi ve psikolojinin düzelmesi zor bir sürec bilmem anlatabildim mi?
Allah'ım inşallah gönlüne göre verecektir bizim dualarımızla. Çok ama çok üzüldüm canım yaaa.
bayanlar günler sonra yine buradayım nasılsınız.......:92::92::92::92::92:
Kizlar bugün hangi diziler varda bütün hatunlar kaybolmuslar yine ben dizi özürlüyümde tek fanatik oldugum program Canli Para ......
Kizlar bugün hangi diziler varda bütün hatunlar kaybolmuslar yine ben dizi özürlüyümde tek fanatik oldugum program Canli Para ......
kızım nerede var ben onu izliycem bugün
şu anda türk malı var
cnmm aynen aynen bende dızı ozurlugum cunku esım ve ben sadece genıs aıleyı ızlıyoruz o kadar onun dısında benı sıkıyor butun dızıler..
Hangi kanalda kizim nerede ?
aaamiiiiiiinnnnnnnnqunaydın arkadaslarımmm nasılsınız bakalım ayy ben bugun cok huzurluyum nedense
kalktım namaz kıldım sukur namazı vs sonrada dualarımı okudum yusuf suresı okudum once kendım ıcın sonrada sızler ıcın dua ettım .dua ederken bırden aklıma sunlrı soylemek geldı sure bıttı elımı actım rabbım sana sonsuz sukurler olsunkı dualarımı kabul ettım ve bebegımı gonderdın hamd olsun sana bana elı ayagı duzgun saglıklı hayırlı hz.yusuf gıbı yuzu guzel kalbı guzel anabaya saygılı dını butun erkek evlat ver.tum kadınlar kulubundekı arkadaslarımın dualarını kabul et kız ısteyene kız erkek ısteyene erkek evlat nasıp et...aminnnnnnn
gecmısı okuyum gelıyorummm
o şurubun adını banada verbilirmisin canım bu ayda tutturamazsak bende deneyimtmm özelden yollarım cnm
sen nasılsınn bu ay da denicenmi
bak bu ay sana yolladıgım öneriler mesajındaki şuruptan iç.
o şurupla 3 kişi hamiş kaldı
Cano yas 35 de Allah iyiligini versin kiz bende kiz tek o ikiside ayni kiz biri kisin biri yazin cekilmis foto mevsim farki var sadece yani
Renkrenk tesekkür ederim canim iyi dileklerin icin ama benim oglanin kivircik olmasi biraz zor bizim babamizda sizinki gibi tarama özürlü oglan sacli olursa sükredecem birak kivircigini
hayatım hamilelikti doğadan form çay muhabbeti seninle yapmıştık demi
doktorum asla içirtmiyor normal ıhlamuru bile günde bir bardak diyor çok karşı hamilelikte bitki çaylarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?