bebek cinsiyet belirleme..

hayatım hamilelikti doğadan form çay muhabbeti seninle yapmıştık demi
doktorum asla içirtmiyor normal ıhlamuru bile günde bir bardak diyor çok karşı hamilelikte bitki çaylarına

Doktoruna katiliyorum öyle her bitki cayi icilmez hamilelikte özellikle adacayi ve papatya cayi kesinlikle icme birde maydanoz ve kereviz mümkün oldugunca az tüketilmeli hamileligin ilk aylari özellikle ....

Kiz nerde insaAllah efe gibi oglum olsun daha ne isterim gecen gün esime avatarimdaki resmi gösterdim dedimki ay baksana böyle bir oglum olsun istiyorum esim dediki olmaz neden baksana diyor mavi gözlü acik tenli bu cocuk bize neresi benziyor olacaksa bana benzesin dedim olduda benzemesini ariyon....

Him ben bu kizim neredeyi merak ettim adi ilginc geldi sen izledin mi hic ?

Yaprak masallah masallah Allah nazarlardan korusun kiz sende avatarindaki gibin bir bebek olur ha kizlar desen anasina bak kizini al durumunda büyük kizin gözleri ayri güzel ne diyeyim ya süper hatunsun senden olanlarda süper olmus...

Saol canım ya resim işte idare ederim büyük kızım sarışın küçük esmer bakalım bu ne olacak

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar bısey sorcam 6 yasındakı kızımın el we ayak tırnakları anıden kanıyo sımdı gene el orta parmagının tırnagından kan geldı nedennnnnnnnn cok korkuyommmmmmm

canım bana gönderdiğin mesajları tekrar tekrar okuyorum
şimdi yine okudum
bende öneriler başlıklı bir mesaj yok
şurupla ilgilide hiç bir yazı yok
karıştırdın sanırım

çok üzüldüm geçmiş olsun ask tutkunu, oluyor malesef düşükler, mutlaka biliyosundur ama yeterli zaman geçtimiki düşükten sonra tekrar denemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…