- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.041
slmm kızlarr elaracım resim koydum merak ediyorum sizi isteyen bakabilir
Ee hani resimm yaprakk
beni eklemişin ama resim yok ortada
hayatım hamilelikti doğadan form çay muhabbeti seninle yapmıştık demi
doktorum asla içirtmiyor normal ıhlamuru bile günde bir bardak diyor çok karşı hamilelikte bitki çaylarına
elaraaaaaaaaa
ne şurubu bu ya bende istiyorum tabii kıza oluyorsa canımmm
özel yaptım ondanmı göremiyosunuz acaba
erkek cocuk için bu şurupp cnm
kız için yokmu ya
bu ay bioritim d neler var elara ocakta kız günü yokmu banaa acep yaaa
yoksa şubat veya martımı beklesem ki
cnmm bence öle dusunme benım oglumu ornek al ılk dogdugunda babasına gösterıyorlar ya esım doktora emınmısınız bu benım dıme cok sacı var bunun ama demıs ama cıddı cıddı doktorda evet senın daha sımdı dogurttum ve hastanedekı tek erkek demıstı yanı hıc ona bakmıyor benım esımın eskıden ben bılmıyorum ama cok sacı varmıs resımlerınden bılıuyorum aslında sımdıde var ama ben böle sevıyorum bazı zaman uzatıyor ama seyrek tabı..
selam kızlarrr
haskenacım benim bugünkü dizilerim geniş aile ve kavak yellerii
qwert sana yolladıgım mesajları okumuyonmu sen
ben o şurup ismini ve nasıl kullanman gerektigini,ne işe yaradıgını yollamıştım sana.
öneriler mesajına bak
kız için sudafed şurup yada tablet içeceksin sana detayları sonra yazarım
Yaprak masallah masallah Allah nazarlardan korusun kiz sende avatarindaki gibin bir bebek olur ha kizlar desen anasina bak kizini al durumunda büyük kizin gözleri ayri güzel ne diyeyim ya süper hatunsun senden olanlarda süper olmus...
selam kızlarrr
haskenacım benim bugünkü dizilerim geniş aile ve kavak yellerii
qwert sana yolladıgım mesajları okumuyonmu sen
ben o şurup ismini ve nasıl kullanman gerektigini,ne işe yaradıgını yollamıştım sana.
öneriler mesajına bak
hatırlarsan gecen gun cınsıyet yorumunda bulunurken hem kız hem erkek cıkıyor sonucu ogrenınce muhakkak bana bıldır demıstın malesef dusuk yaptım cnm bu ay tekrar denıyorum.bır oglum var kız ıcın denk gelcekmı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?