bebek cinsiyet belirleme..

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar bısey sorcam 6 yasındakı kızımın el we ayak tırnakları anıden kanıyo sımdı gene el orta parmagının tırnagından kan geldı nedennnnnnnnn cok korkuyommmmmmm

ccanım çok normal görünmüyor en kısa zamanda gidin doktora, inş önemsiz bişeydir ama ihmal etmeyin

iyi geceler cnmm

alemsin

sana baktım diye hatırlıyorum sanki
neyse dogum tarihin,ilişki günün,adet döngün,son adet tarihini yaz bakayım

ii geceler cnm

canım daha önce tarih yazmıştım ama göremedim cevabını belki ben kaçırmışımdır :)) 03.10.1986 benim doğum tarihim 20.02.1983 eşiminki 16 eylül son adet tarihim 31 gün adet döngüm bakarsan sevinirim canımcım

kızlar slmm
bugün dr gittim bebişim çok sağlıklıymış
31 cm 610 gr olmuş
çok talıydı

Hosgelgin özletmistin kendini simdi bizim DERDA kocaman yakisikli bir delikanli olmus ha e süper.....

şu şurubun adını banada yollarmısın ? bide nasıl kullanıldığını ??

Sude yanliz o surup hamile kalinmadan önce iciliyor sonra degil hamile kalmayi kolaylastiriyor birde y spermler icin iyi...

Fazla bilgi göz çıkarmaz be güzelim. belki ilerde lazım olur ha ?

Kiz dogru söylüyon aslinda ama sen bi dogumunu yap hayirli ve sagliklisi ile bak biz sana ne bilgiler yollayacaz zaten bu defa yöntemsiz tedbirsiz yaparsan gelir fururim seni da,,,,,

kızlar Halideye gıcık oluyorummmmmmm

Halide kim kiz eltin mi görümcen mi?

Doktoruna katiliyorum öyle her bitki cayi icilmez hamilelikte özellikle adacayi ve papatya cayi kesinlikle icme birde maydanoz ve kereviz mümkün oldugunca az tüketilmeli hamileligin ilk aylari özellikle ....

doktorum aynı fikirde canım kabızlık için magnezyum içiyorum şimdilik idare ediyorum bakalım bebek büyüdükçe ne olucak

Kiz dogru söylüyon aslinda ama sen bi dogumunu yap hayirli ve sagliklisi ile bak biz sana ne bilgiler yollayacaz zaten bu defa yöntemsiz tedbirsiz yaparsan gelir fururim seni da,,,,,

Halide kim kiz eltin mi görümcen mi?

gece gece beni iyi güldürdün haaaa. halide Hanımın çiftliğindeki gıccccııııkkkkkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…