- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.301
yok canım yaa o çizelge yanlış en fazla sanırım 37 günlükmü ne çizelge yapıyor ben ona göre yapmıştım normalde ovülasyon tarihim yani 42 güne göre 30 aralık falaln olması lazım
ok anladım cnm
testi yapıyomusun her sabah
slm arkadaslar ben yeni üye oldum. benimde kızım var. himalia cok güzzel haber almışsın darısı sude nın basına . berra senide cok tebrik ederim
bende bi kaç içinde istiyorum 2. yi
2 aydır uygulamaya çalışıyorduk haskenacım. inşallah rabbim elimizi boş çevirmez.
çok sevindim harika haberler bugün peşpeşe hayırlısı olsun darısı bizim başımıza
KIZLAAARR NERDESİNİZ YAAA
slm arkadaslar ben yeni üye oldum. benimde kızım var. himalia cok güzzel haber almışsın darısı sude nın basına . berra senide cok tebrik ederim
bende bi kaç içinde istiyorum 2. yi
Ya Elara nerde girmedi bütün gün yaaaa
doğum günüsü kutlaması gecesi çok heyecanlı geçti galiba :82:
kızlar bu arada benim bi akrabam hamile kalmış kazayla oğlu var tabikide kız istiyodu o ay sık ilişki olmuş ve hep sol tarafına yatmış cinsiyeti belli olduğunda yazarım benim gibi kız isteyenlere bi fikir olur...
benimde kızım adetimin bittiği gün sık ilişkiyle oldu. bende bonie famıly mıkroskop aldım iki ay oldu ama tam olarak net bi otlu görüntü yakalayamadım. adetim düzenli 28 günde bir 14 gün denemek istiyordum ama çin takvimi uymadı dıye bıdahaki aya kaldı nasip bakalım
Sana tek tavsiyem aceleci davranma bak bu mikr.kullanan ve hamile kalan 2-3 arkadasin bebeklerinin cinsiyeti erkek bence bir kac ay daha takip et ve tam ovulasyon gününü kesin belirledigin günde deneme yap ve takil topige aktif ol baska yöntemlerde paylasalim cünkü sadece ovul.günü birliktelik erkek bebek icin yeterli degil takviyeler,diyet v.s. ler var aktif katil Elara yardimci olur sana okey....
sağol cnm elimden geleni yapmak istiyorum gerçekten bende 2 cocuk olsun bı kız bı oğlan olsunçin takvimi kesinlikle kızımda tutmuyo geçtiğim yaş oldugum yaş girdiğim yaş hepsi erkekti dr 8 ay erkek dedi son ay kız dediler ama iyikide kızım cnm olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?