bebek cinsiyet belirleme..

slm arkadaslar ben yeni üye oldum. benimde kızım var. himalia cok güzzel haber almışsın darısı sude nın basına . berra senide cok tebrik ederim
bende bi kaç içinde istiyorum 2. yi

cok güzel bir topik açmışsınız elara arkadaşı tebrik ediyorum. herkes bi kız bi erkek evlat istiyormuş gerçekten

sağol cnm. yüzünü görene kadar istiyoruz işte aslında hiç farketmiyo. rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün nasip etsin.

selammmm
3 gündür net tel baglantımız toktu,dolaysıyla nette yoktuu
az önce geldiler türk telekomdan arızayı giderdilerrr
berra va himlia yı cok merak ettim,catladım resmen:))
daha gecmişi okuyamadım inş güzel haberler vardırrr
kızıma bişiler yedircem uyuyunca ugrarımmm

kızlar bu arada benim bi akrabam hamile kalmış kazayla oğlu var tabikide kız istiyodu o ay sık ilişki olmuş ve hep sol tarafına yatmış cinsiyeti belli olduğunda yazarım benim gibi kız isteyenlere bi fikir olur...

hımalıa cokkkkk sevındım hayırla ve saglıkla ALLAH tamamına erdırsın ınsalllahhhhh

berra hayırlı olsun RABBIM ınsallah gonlundekını kucagına saglıkla verır

2 aydır uygulamaya çalışıyorduk haskenacım. inşallah rabbim elimizi boş çevirmez.

Amin insaAllah canim sen tedbirini aldin artik takdiri Allaha birak ne olursa olsun senin icin hayirlisi olsun insaAllah...

çok sevindim harika haberler bugün peşpeşe hayırlısı olsun darısı bizim başımıza

AMIN AMIN AMIN Rabbim su kullarinin dualarini isit kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek evlatlar ver insaAllah :::::::::::::::::

KIZLAAARR NERDESİNİZ YAAA

Kiz sen nerdeydin hayret bugün geciktin benim kizimla esim kayaga gittiler esim cok israr etti sende gel diye bende dedim ay kizlar beni bekliyordur gelemem birde tam hamilelik arefesinde düsüp ki...imi basimi kirmiyayim simdi dedim iyi sen bilirsin aman KK dan ayrilma belki madalya takarlar dedi...

slm arkadaslar ben yeni üye oldum. benimde kızım var. himalia cok güzzel haber almışsın darısı sude nın basına . berra senide cok tebrik ederim
bende bi kaç içinde istiyorum 2. yi

Kiz ben sana hosgeldin dedim ya ahanda birdaha hosgeldin

Ya Elara nerde girmedi bütün gün yaaaa
doğum günüsü kutlaması gecesi çok heyecanlı geçti galiba :82:

Kesin diyecektim ki Elara gelmis ...

Bu arada millet topigimizin mikseride ugramis ve geldigi gibi gitmis..................

Him hem kazara hemde SIK SIK kazara gelde inanma ...........

benimde kızım adetimin bittiği gün sık ilişkiyle oldu. bende bonie famıly mıkroskop aldım iki ay oldu ama tam olarak net bi otlu görüntü yakalayamadım. adetim düzenli 28 günde bir 14 gün denemek istiyordum ama çin takvimi uymadı dıye bıdahaki aya kaldı nasip bakalım

Sana tek tavsiyem aceleci davranma bak bu mikr.kullanan ve hamile kalan 2-3 arkadasin bebeklerinin cinsiyeti erkek bence bir kac ay daha takip et ve tam ovulasyon gününü kesin belirledigin günde deneme yap ve takil topige aktif ol baska yöntemlerde paylasalim cünkü sadece ovul.günü birliktelik erkek bebek icin yeterli degil takviyeler,diyet v.s. ler var aktif katil Elara yardimci olur sana okey....

sağol cnm elimden geleni yapmak istiyorum gerçekten bende 2 cocuk olsun bı kız bı oğlan olsun çin takvimi kesinlikle kızımda tutmuyo geçtiğim yaş oldugum yaş girdiğim yaş hepsi erkekti dr 8 ay erkek dedi son ay kız dediler ama iyikide kızım cnm olmuş

ben oğlum olcak diye çok üzüldüm kız istiyodum elbiselerine bayılıyordum. sonra kız dedı dr. himalia gibi sevinemedim bende. allah sağlıklı versin. annelik harika birşey

Ben pek o takvim islerine takintili degilim benim kizimdada cin takvimi erkek gösteriyordu kiz oldu ama bak Elara bioritme bakiyor ondan rica edebilirsin bence o daha gercekci hemde bu yöntemi bi dolu para verip satin alanlar bile var ,.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…