bebek cinsiyet belirleme..

yaa kızlar durup durup aklıma birşey geliyor. yaşasın artık o çok sevdiğim yoğurdu , ayranı bol bol yiyeceğim. hemen süt sipariş edeyim de yoğurt mayalayayım. çok özledim yoğurdu çoookkk.

Kaç çocuğun var canım ?

Canim Himalia nin 2 kizi vardi ve 3.bebegine hamile...

yaa kızlar durup durup aklıma birşey geliyor. yaşasın artık o çok sevdiğim yoğurdu , ayranı bol bol yiyeceğim. hemen süt sipariş edeyim de yoğurt mayalayayım. çok özledim yoğurdu çoookkk.

E afiyet olsun canim hakketin artik Berra ne kadar süre uyguladin diyeti?

Evet canim bende öyle okudum sonucu yazarim sana

çok sevindim harika haberler bugün peşpeşe hayırlısı olsun darısı bizim başımıza

berracım tebrik ederim canım sağlıklı oğlunu kucağına almak dileğiyle canım ...
bende bugün hormon testi yaptırdım öğleden sonra alıcam inşallah problem yoktur 7 aydır deniyoruz olmuyor inşallah böyle güzel haberler vermeyi bana da nasip ader RABBİM...

teşekkür ederim bestecim. inşallah dediğin gibi karnımdaki bebeğim hayırlı ve sağlıklı bir oğlandır. test sonuçların umarım iyi gelir canım. rabbim gönlündekini versin.

umarım sende mutlu sona ulaşırsın güselim

evet ya nerden ne çıkacağı belli olmuyor oh bitti diyorum zırt başka birşey çıkıyor

sen nerdesin kız

burdayım bende vergiler vardı onları falan ödedim sabah işleri işte
ne durumdasın sen 2 fünmü kaldı cetvelin öyle çünkü
otlar çıkmaya başladımı :))

burdayım bende vergiler vardı onları falan ödedim sabah işleri işte
ne durumdasın sen 2 fünmü kaldı cetvelin öyle çünkü
otlar çıkmaya başladımı :))

yok canım yaa o çizelge yanlış en fazla sanırım 37 günlükmü ne çizelge yapıyor ben ona göre yapmıştım normalde ovülasyon tarihim yani 42 güne göre 30 aralık falaln olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…