bebek cinsiyet belirleme..

slm arkadaslar ben yeni uye oldum benımde 3 yasında bir kızım var

Hosegldin aramiza

MUHAMMED HASAN`imiz geliyor kiz Himalia ne diyon bacim sen ya sevinmedim felan bence sen hala olayin sokundasin daha ne istiyorsun saglikli ve tosun bir pasa geliyor e bacim ikitanede Rabbim uzun ömür versin kizin var hadi bakayim soku atlat ve oglusuna olan hamileliginin tadini cikar bak belki bu senin son hamileligin olacak tabi baska cocuk düsünmüyorsan .....

herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...

E süper bekledigimize degdi demekki haftasonu sen ve Himalia icin bunlar adami catlatamak icin dünyaya gelmis yazmistim (güzel haberlerinizi bekledigimiz icin ) valla catladigima degdi insaAllah Rabbim saglikli ve hayirli bir erkek evlat yazmistir kaderine.....

gunaydın cnm ne bombalar var ne bombalar varrrr

Günaydin canim insallah bu güzel bombalardan bizede Rabbim kismet etsin .......

Bizde senin bir yanadan feminen bir yandan anac olan ruhunun güzelligine hayraniz asi bacimiz bizim

Haskena canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Lütfe dularında beni de unutma. Rabbim hayırlı sağlıklı bir oğlan versin inşallah. Tabi benim gibi dileyen herkese.

# berra10
# umut_11+
# Haske na+
günaydın kızlar nasılsınız?berracım testin pozitif çıkmış tebrik ediyorum canım.çok sevindim gerçekten.senin adetin kaç gün geçikmişti canım.

Haskena canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Lütfe dularında beni de unutma. Rabbim hayırlı sağlıklı bir oğlan versin inşallah. Tabi benim gibi dileyen herkese.

A canim benim hepiniz her zaman dualarimdasiniz Rabbim hayirli ve saglikli bir erkek evlat yazsin insaAllah kaderine .....................

# berra10
# umut_11+
# Haske na+
günaydın kızlar nasılsınız?berracım testin pozitif çıkmış tebrik ediyorum canım.çok sevindim gerçekten.senin adetin kaç gün geçikmişti canım.

Günaydin canim sende varmi bir degisiklik deneme yaptin mi ?

Sude.................................canim okudun mu Himalia nin msj darisi basina insaAllah ........................................

canım senin adına çok sevindim. bana böyle bir haber verecek kendimi inanki tutamazdım. Şuanda bile gözlerim doldu ağlayacağım galiba utanmasam........

herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...

canım benim senin adına çok sevindim güzelim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah...

güzel bayanlar hamile olanları tebrik ediyorum rabbim gönüllerindekini kucaklarına versin inşallah...himalia arkadaşım senin için çok dua ettik evlat illaki kızı erkeği farketmiyor ama gönlümüzden geçende belli rabbime aşikar o bak önce kaybettirdi sonra buldurdu dahada çok sevinmeni istedi belkide bence 2 rekat şükür namazı kıl şükür secdesine kapan dua et sağlığı sıhhati yerindeymiş..gözün aydın darısı dileyen herkesin başına Rabbim aminnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…