- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.261
slm arkadaslar ben yeni uye oldum benımde 3 yasında bir kızım var
cuma günü doktora gittim.ulturason ile baktı.başı iyi,karnı,kalbi,bacakları güzel dedi.sonra annesi burası neresi dedi bariz belli idi ben de pipisi herhalde dedim.evet pipisi dedi.erkek bu dedi.ben de yok yanlışlık falan vardır dedim.yok bu erkek dedi.ay dedim rüya herhalde hata falan olmasın dedim.yok annesi bu erkek dedi dur pipisinin resmini vereyim dedi .ben de yok yok gerek yok gördüm dedim.adını ne koyacaksın dedi muhammed hasan dedim.(hasan kayın babamın adı).hoş geldin muhammed hasan dedi.ben de bi yanlışlık yok demi dedim.yok erkek dedim ya dedi.ya içim bi kötü oldu anlatamam küçük kızımı ne çok sevdiğimi ve ona olan sevgimin öyle kalacağını düşündüm mulu oldum..sonra erkek olunca ne değişti dedim.hiç birşey değişmedi.içim tuhaf oldu.kız ile erkek arasında bi fark göremedim şimdilik.eve geldim eşimi aradım.muhammed hasan geliyor dedim.hayırlısı olsun ne yapalım dedi.sağlıklı mı dedi iyi dedim.sevinmedin mi dedim.değişen ne ki dedi.ha kız ha erkek allah hayırlısını versin dedi.aslında o da benim gibi düşündü.bilmiyorum ama ben pek sevinemedim.hayırlısı olsun.doğunca görürüz.
herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...
gunaydın cnm ne bombalar var ne bombalar varrrr
alemsin valla.
daha ne ister insan.iki kız bir oğluş.
sende benim gibi birazcık kararsız mı girişmiştin bu hamilelik işine.ben direkten döndüm valla canım.belki seninki hamilelik depresifliğidir.
ki ben ağır arıza yaşadım onu:)
ama sizin adınıza seviniyorum.yapabilenin istediği gibi olsun yani (oğlu veya kızı ne istiyorsa) olsun istiyorum.çocuk yapanlara hayranım
Sanada günaydın bengücüm . 3 gün gecikti adetim canım. Bugün gecikmenin 3. Günüydü canım .
Haskena canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Lütfe dularında beni de unutma. Rabbim hayırlı sağlıklı bir oğlan versin inşallah. Tabi benim gibi dileyen herkese.
# berra10
# umut_11+
# Haske na+
günaydın kızlar nasılsınız?berracım testin pozitif çıkmış tebrik ediyorum canım.çok sevindim gerçekten.senin adetin kaç gün geçikmişti canım.
cuma günü doktora gittim.ulturason ile baktı.başı iyi,karnı,kalbi,bacakları güzel dedi.sonra annesi burası neresi dedi bariz belli idi ben de pipisi herhalde dedim.evet pipisi dedi.erkek bu dedi.ben de yok yanlışlık falan vardır dedim.yok bu erkek dedi.ay dedim rüya herhalde hata falan olmasın dedim.yok annesi bu erkek dedi dur pipisinin resmini vereyim dedi .ben de yok yok gerek yok gördüm dedim.adını ne koyacaksın dedi muhammed hasan dedim.(hasan kayın babamın adı).hoş geldin muhammed hasan dedi.ben de bi yanlışlık yok demi dedim.yok erkek dedim ya dedi.ya içim bi kötü oldu anlatamam küçük kızımı ne çok sevdiğimi ve ona olan sevgimin öyle kalacağını düşündüm mulu oldum..sonra erkek olunca ne değişti dedim.hiç birşey değişmedi.içim tuhaf oldu.kız ile erkek arasında bi fark göremedim şimdilik.eve geldim eşimi aradım.muhammed hasan geliyor dedim.hayırlısı olsun ne yapalım dedi.sağlıklı mı dedi iyi dedim.sevinmedin mi dedim.değişen ne ki dedi.ha kız ha erkek allah hayırlısını versin dedi.aslında o da benim gibi düşündü.bilmiyorum ama ben pek sevinemedim.hayırlısı olsun.doğunca görürüz.
herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...
cnm gozun aydın ınan cok sevındım rabbım sglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns
sen kac kez gıtmıstın dr kız demıslerdıkı sımdı nekadarlık oldun cnm
4 kez gittim birinde sormadım,ilki kıza benzetti13 haftalık tı .ikincisi direk kız dedi17 haftalık dı .üçüncüsü göremiyorum dedi 23 haftalıktı.dördüncü gördü.24 haftalık oldu.
Ahhhhhhhh ahhhhhh. Keşke bu gidişimdede bana erkek dese... Şuandakinden bin beter ağlardımmm
A canim benim hepiniz her zaman dualarimdasiniz Rabbim hayirli ve saglikli bir erkek evlat yazsin insaAllah kaderine .....................
Günaydin canim sende varmi bir degisiklik deneme yaptin mi ?
yok canım başka deneme olmadı şimdilik.sen bu ay deneme yapacakmıydın?
Yapmiyacam canim önce adetimi düzene sokmam lazim artik kismet sonraki aya insaAllah...
hayırlısı olsun canım.adet düzensizliği için ilaç kullanıyor musun?
canım senin adına çok sevindim. bana böyle bir haber verecek kendimi inanki tutamazdım. Şuanda bile gözlerim doldu ağlayacağım galiba utanmasam........
canım benim senin adına çok sevindim güzelim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
Ahhhhhhhh ahhhhhh. Keşke bu gidişimdede bana erkek dese... Şuandakinden bin beter ağlardımmm
güzel bayanlar hamile olanları tebrik ediyorum rabbim gönüllerindekini kucaklarına versin inşallah...himalia arkadaşım senin için çok dua ettik evlat illaki kızı erkeği farketmiyor ama gönlümüzden geçende belli rabbime aşikar o bak önce kaybettirdi sonra buldurdu dahada çok sevinmeni istedi belkide bence 2 rekat şükür namazı kıl şükür secdesine kapan dua et sağlığı sıhhati yerindeymiş..gözün aydın darısı dileyen herkesin başına Rabbim aminnnn.....
alemsin valla.
daha ne ister insan.iki kız bir oğluş.
sende benim gibi birazcık kararsız mı girişmiştin bu hamilelik işine.ben direkten döndüm valla canım.belki seninki hamilelik depresifliğidir.
ki ben ağır arıza yaşadım onu:)
ama sizin adınıza seviniyorum.yapabilenin istediği gibi olsun yani (oğlu veya kızı ne istiyorsa) olsun istiyorum.çocuk yapanlara hayranım
HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.BİLİYORUM Kİ SİZİN DUALARINIZ SAYESİNDE OLDU.ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN.ALIŞAMADIM TABİİ.BEN ÇOK SEVİNİRİM SANMIŞTIM.AMA İNSAN TUTULUYOR ONU GÖRDÜM.Hosegldin aramiza
MUHAMMED HASAN`imiz geliyor kiz Himalia ne diyon bacim sen ya sevinmedim felan bence sen hala olayin sokundasin daha ne istiyorsun saglikli ve tosun bir pasa geliyor e bacim ikitanede Rabbim uzun ömür versin kizin var hadi bakayim soku atlat ve oglusuna olan hamileliginin tadini cikar bak belki bu senin son hamileligin olacak tabi baska cocuk düsünmüyorsan .....
E süper bekledigimize degdi demekki haftasonu sen ve Himalia icin bunlar adami catlatamak icin dünyaya gelmis yazmistim (güzel haberlerinizi bekledigimiz icin ) valla catladigima degdi insaAllah Rabbim saglikli ve hayirli bir erkek evlat yazmistir kaderine.....
Günaydin canim insallah bu güzel bombalardan bizede Rabbim kismet etsin .......
Bizde senin bir yanadan feminen bir yandan anac olan ruhunun güzelligine hayraniz asi bacimiz bizim
HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.BİLİYORUM Kİ SİZİN DUALARINIZ SAYESİNDE OLDU.ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN.ALIŞAMADIM TABİİ.BEN ÇOK SEVİNİRİM SANMIŞTIM.AMA İNSAN TUTULUYOR ONU GÖRDÜM.
Yok canim olaya kimyayi sokmayacam sogan suyu ile haledecem isimi tamamen bitkisel yani kullananlarin yazisini okudum faydasini gören cok bakalim bana ne gibi faydasi olacak.....
evet bende öyle okumuştum hatta geçen ay bende yaptım.inş. sende faydasını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?