- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.321
slm kızlarrrrrrrrrrrrr
tmm ocak ayında adetten sonra bı rıca ederım. ben uzun zamandır okuyorum sizi bağımlılık yaptı. muhabbetiniz cok samimi bence. bende kimseyle paylaşamadıklarımı paylaşmak istedim. sonuçta herşeyi yapsakta rabbim ne isterse o oluyo
Sayfada bi dolu üye var bi benimmi cenem düsük sirf ben yaziyom
cnm sen bıraz sasırmısssın ama ben senına dına cokm utlu oldum anlatamam sana keske bende senın gıbı olsam ama bılemıyorum tebrık edıyorum bak saglıgıda yerındeymıs rabbım zaten ne verıcekse yarattı banada saglıklı olması ıcın dua etmek kaldıcuma günü doktora gittim.ulturason ile baktı.başı iyi,karnı,kalbi,bacakları güzel dedi.sonra annesi burası neresi dedi bariz belli idi ben de pipisi herhalde dedim.evet pipisi dedi.erkek bu dedi.ben de yok yanlışlık falan vardır dedim.yok bu erkek dedi.ay dedim rüya herhalde hata falan olmasın dedim.yok annesi bu erkek dedi dur pipisinin resmini vereyim dedi .ben de yok yok gerek yok gördüm dedim.adını ne koyacaksın dedi muhammed hasan dedim.(hasan kayın babamın adı).hoş geldin muhammed hasan dedi.ben de bi yanlışlık yok demi dedim.yok erkek dedim ya dedi.ya içim bi kötü oldu anlatamam küçük kızımı ne çok sevdiğimi ve ona olan sevgimin öyle kalacağını düşündüm mulu oldum..sonra erkek olunca ne değişti dedim.hiç birşey değişmedi.içim tuhaf oldu.kız ile erkek arasında bi fark göremedim şimdilik.eve geldim eşimi aradım.muhammed hasan geliyor dedim.hayırlısı olsun ne yapalım dedi.sağlıklı mı dedi iyi dedim.sevinmedin mi dedim.değişen ne ki dedi.ha kız ha erkek allah hayırlısını versin dedi.aslında o da benim gibi düşündü.bilmiyorum ama ben pek sevinemedim.hayırlısı olsun.doğunca görürüz.
cnm ınanılmaz sevındım anlatamam bence oglusun yola cıktı hadı hayırlısı rabbımk sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın ıns darısı tum arkadaslarıma ınsherkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...
Ana BONCUK gelmis
buda benim kız ellerinizden öper..
Eki Görüntüle 118995
yaaa kızlar bişi sorcam gamzeden haberi olan varmı birden kayboldu sankı uyelık iptali yapmış neden acaba merak ediyom onuburdakı düğün muhabbetınden sonra bulabilene aşk olsun
cuma günü doktora gittim.ulturason ile baktı.başı iyi,karnı,kalbi,bacakları güzel dedi.sonra annesi burası neresi dedi bariz belli idi ben de pipisi herhalde dedim.evet pipisi dedi.erkek bu dedi.ben de yok yanlışlık falan vardır dedim.yok bu erkek dedi.ay dedim rüya herhalde hata falan olmasın dedim.yok annesi bu erkek dedi dur pipisinin resmini vereyim dedi .ben de yok yok gerek yok gördüm dedim.adını ne koyacaksın dedi muhammed hasan dedim.(hasan kayın babamın adı).hoş geldin muhammed hasan dedi.ben de bi yanlışlık yok demi dedim.yok erkek dedim ya dedi.ya içim bi kötü oldu anlatamam küçük kızımı ne çok sevdiğimi ve ona olan sevgimin öyle kalacağını düşündüm mulu oldum..sonra erkek olunca ne değişti dedim.hiç birşey değişmedi.içim tuhaf oldu.kız ile erkek arasında bi fark göremedim şimdilik.eve geldim eşimi aradım.muhammed hasan geliyor dedim.hayırlısı olsun ne yapalım dedi.sağlıklı mı dedi iyi dedim.sevinmedin mi dedim.değişen ne ki dedi.ha kız ha erkek allah hayırlısını versin dedi.aslında o da benim gibi düşündü.bilmiyorum ama ben pek sevinemedim.hayırlısı olsun.doğunca görürüz.
herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...
umutçum mavi bir bebek önlüğü aldım. önlüğün üzerine ' babacığım şimdilik önlüğümü gönderiyorum. 9 ay sonra da inşallah kendim geleceğim. hazırlan ' yazılı bir not koyacağım. tabi ki test çubuğunu da koyup paket yapıcam. akşam yemeğini servis ederken tabağına koyup sana hediye aldım diycem. zaten şime adet günüm yarın diye kandırdım. yani günümün geçtiğini de bilmiyor. çok heyecanlıyım.
güzel dilekleriniz için allah razı olsun.ben pek sevinemedim.sanki değişecek gibi geliyor.bir de erkek bebek isterken sanki bir amacım vardı.erkek diyince büyü bozuldu amaç falan kalmadı.ee ne oldu şimdi.bilmiyorum.hayırlısı bakalım.
Yok canim olaya kimyayi sokmayacam sogan suyu ile haledecem isimi tamamen bitkisel yani kullananlarin yazisini okudum faydasini gören cok bakalim bana ne gibi faydasi olacak.....
kızlar karnım çok şiş. görseniz sanki 7-8 aylık hamileyim. neden bu kadar şiştim acaba yaaa ?
slm arkadaslar ben yeni üye oldum. benimde kızım var. himalia cok güzzel haber almışsın darısı sude nın basına . berra senide cok tebrik ederim
bende bi kaç içinde istiyorum 2. yi
cok güzel bir topik açmışsınız elara arkadaşı tebrik ediyorum. herkes bi kız bi erkek evlat istiyormuş gerçekten
Him hem kazara hemde SIK SIK kazara gelde inanma ...........
benimde kızım adetimin bittiği gün sık ilişkiyle oldu. bende bonie famıly mıkroskop aldım iki ay oldu ama tam olarak net bi otlu görüntü yakalayamadım. adetim düzenli 28 günde bir 14 gün denemek istiyordum ama çin takvimi uymadı dıye bıdahaki aya kaldı nasip bakalım
işler var yıl sonuu
sen neler yapıyosun cnm
evet kimse yazmıyooo bugün
evet cnm nbr nasılsın neler yabıyorsunuz ablama geldım bende dayanamadım bakıyım bır dedım.zaten evde vakıt hıcgecmıyordu.
ben aldığım mıkroskopu arastırırken buldum burayı 2 ay oldu. ama potasyum agırlıklı beslenmeye calışıyorum işte aklımda kalanları süt ve yoğurt içmem yemem.
cnm ne zman başlıyalım sogan kürüne??
Canim nette okudum adetin 7 .günü basliyormussun ve 15 gün yapiyormussun ve adet oluyorsun sonra diger adet tarihine 10 gün kala tekrar basliyormussun benim bugün adetimin 7. günü dahada bitmedi tabi buda biraz sasirtici ben en fazla 4-5 gün olurum yarin baslamayi düsünüyorum basliyalim degilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?