bebek cinsiyet belirleme..

tmm ocak ayında adetten sonra bı rıca ederım. ben uzun zamandır okuyorum sizi bağımlılık yaptı. muhabbetiniz cok samimi bence. bende kimseyle paylaşamadıklarımı paylaşmak istedim. sonuçta herşeyi yapsakta rabbim ne isterse o oluyo

Esinin ve senin beslenme tarzindan bahsedermisin yumurtanin y spermini cekmesi icin özel beslenme diyetleri var .......

merhaba canlarım ablama geldım gelmıskende bır bakıyım dedım
ve ne guzel haberler aldım
cnm sen bıraz sasırmısssın ama ben senına dına cokm utlu oldum anlatamam sana keske bende senın gıbı olsam ama bılemıyorum tebrık edıyorum bak saglıgıda yerındeymıs rabbım zaten ne verıcekse yarattı banada saglıklı olması ıcın dua etmek kaldı
herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...
cnm ınanılmaz sevındım anlatamam bence oglusun yola cıktı hadı hayırlısı rabbımk sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın ıns darısı tum arkadaslarıma ıns
Ana BONCUK gelmis

evet cnm nbr nasılsın neler yabıyorsunuz ablama geldım bende dayanamadım bakıyım bır dedım.zaten evde vakıt hıcgecmıyordu.

ben aldığım mıkroskopu arastırırken buldum burayı 2 ay oldu. ama potasyum agırlıklı beslenmeye calışıyorum işte aklımda kalanları süt ve yoğurt içmem yemem.

buda benim kız ellerinizden öper..
Eki Görüntüle 118995

maşallahh cokk güzell.Allah uzun ömürler versin inş.

buda benim oğluşum...

maşallahh cokk tatlı .gözleri yeşilmi.
bide senin resmini görsek yaw

yaaa kızlar bişi sorcam gamzeden haberi olan varmı birden kayboldu sankı uyelık iptali yapmış neden acaba merak ediyom onuburdakı düğün muhabbetınden sonra bulabilene aşk olsun

gamze canakkkaleye taşındı.kızları nete cok giriyor diye eşi baglatmıcakmış tekrar neti.
gamzenin üyeligini ben iptal ettirdim birdaha girmeyecegi için.
dügün muhabbetiyle alakası yok yani.

cnm cok sevindim yaa.hayırlı olsun ogluşunnn
ben hep diyordum sana ben senden ümitliyimm diyee dimi:)
senin hakkında konuşann o komşularının agızını oglunun pipisiyle kapatırsın artıkkk:86:
ayy nasıl sinir olcakklarr oglunn olacagını duydukları zamannn.
bu arad bioritim sendede tutmuş olduuu

herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...

berracımm tebrik ederim cok sevindimmm
ben sendende ümitliydimmm :)
bioritimde erkekteydi dimi.
serenatta hamilelik haberini verdiginde içime direkt erkek dogmuştuu ve ölede olduu
sendede direkt dogduu içimee valla.inşallahh Allah gönlüne göre verirr.
genelde dogmaz aslında ama ikinizdede öle hissettim..

ben 13 şubatta ögrenmiştim hamile oldugumu.
14 şubat sevgililer gününde bi pembe bi mavi minik corap aldım
gebelik testi yaptıgım prediktörü ve corapları paket yaptım.içinede yola cıktım geliyorum babacımmm yazmıştım:)
sevgililer gününde eşime hediye olarak vermiştimm
adam şokaa ugradıgından cok büyük bi tepki veremedi:)

insanoglu böledir işte.
bişiyi elde edene kadarr hevesi vardır
elde ettigi an şımarırr:))
sende şımarma bacım.yat kalk dua et şükrett.bu günlerinin tadını cıkar.

Yok canim olaya kimyayi sokmayacam sogan suyu ile haledecem isimi tamamen bitkisel yani kullananlarin yazisini okudum faydasini gören cok bakalim bana ne gibi faydasi olacak.....

cnm ne zman başlıyalım sogan kürüne??

kızlar karnım çok şiş. görseniz sanki 7-8 aylık hamileyim. neden bu kadar şiştim acaba yaaa ?

gebelik hormonlarının etkiisyle mide ve bagırsaklar yavaş çalışır ve yavaş boşalır.bu nedenle gaz sorunu ve mide agrıması filan olabilir.

hoşgeldin Allah bagışlasın kızınıda.

Him hem kazara hemde SIK SIK kazara gelde inanma ...........

zeki arkadaşım benimm

sadece yumurtlama gününü baz alarak deneme yapma bence
aktif katılırsan diger yöntemelride yollarım sana

umutcum,bulantılar ıcın henuz erken sanırım cok sukur sımdılık cok ıyıyım:)
abuk subuk ruyalarım dısında su ruyaları gormekten bıktım umarım artık gormem

hoşgeldin Allah bagışlasın kızınıda.

sadece yumurtlama gününü baz alarak deneme yapma bence
aktif katılırsan diger yöntemelride yollarım sana[/QUOTE]

tamam bende elimden gelen yardımı yaparım. bilgi cimriliği yapan insanları hiç sevmiyorum etrafımda erkek bebeği olcak arkadasım var. bi tek ona ne yaptın dedım adet gunumu bıle hatırlamıyorum dıyo YALAN.. elara sen cok güzel bir konuya değinmişsin

işler var yıl sonuu
sen neler yapıyosun cnm
evet kimse yazmıyooo bugün

Ne yapayim canim kizimla kocisi kayaga gönderdim evde oturup sizlerle sohbet ediyorum .....

evet cnm nbr nasılsın neler yabıyorsunuz ablama geldım bende dayanamadım bakıyım bır dedım.zaten evde vakıt hıcgecmıyordu.

Iyiyim sagol sen ne yapiyon Eyvah Eyvahtaki Ata ile dedesinin muhabetine benzedi kiz,, gel tabi özletme kendini ......

ben aldığım mıkroskopu arastırırken buldum burayı 2 ay oldu. ama potasyum agırlıklı beslenmeye calışıyorum işte aklımda kalanları süt ve yoğurt içmem yemem.

Son cümleni anlamadim canim ya tekrar yazarmisin yogurt yiyormusun yemiyormusun ?

BaşlayALım haskenacım.benim adetşme 10 gün var.ben ozaman başlayım ozaman
sen adet bitiminde başla bakalım.etkilerini anlatırsın bana

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…