- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.361
4 yasinda aslinda bucuguda varda ben sevmem bucuklu hesaplari düz hesap 4 diyelim,, Mayista 5 olacak....
mimoza
bestembenim
qwert
deyyan
haskena
umut
ezel
bu 7 kişi hamile kaldıgında ben jübilemi yapcamm:))
kül yutmaz Haskenacığıımmmbende en son sıradayım vallah siz önden buyruunn
allah bağışlasın
beni beklersen işin var
yok cnm siz hamile kalın ben emekli olcam sayfadan:)
benim yerime sizler yardımcı olursunuzz yeni gelen arkadaşlaraa
yok yokk zeki zekinin halinde anlarr.onlar bizi anlamıyorlar aptallıklarına doymasınlarr:86:
sıralama bilincli yapılmadı ama iyi olan kazansın diyorumm
beni beklersen işin var
tebriklr canım ya sana ne zaman kız demişlerdi.ne uyguladın canım çok sevişndimcuma günü doktora gittim.ulturason ile baktı.başı iyi,karnı,kalbi,bacakları güzel dedi.sonra annesi burası neresi dedi bariz belli idi ben de pipisi herhalde dedim.evet pipisi dedi.erkek bu dedi.ben de yok yanlışlık falan vardır dedim.yok bu erkek dedi.ay dedim rüya herhalde hata falan olmasın dedim.yok annesi bu erkek dedi dur pipisinin resmini vereyim dedi .ben de yok yok gerek yok gördüm dedim.adını ne koyacaksın dedi muhammed hasan dedim.(hasan kayın babamın adı).hoş geldin muhammed hasan dedi.ben de bi yanlışlık yok demi dedim.yok erkek dedim ya dedi.ya içim bi kötü oldu anlatamam küçük kızımı ne çok sevdiğimi ve ona olan sevgimin öyle kalacağını düşündüm mulu oldum..sonra erkek olunca ne değişti dedim.hiç birşey değişmedi.içim tuhaf oldu.kız ile erkek arasında bi fark göremedim şimdilik.eve geldim eşimi aradım.muhammed hasan geliyor dedim.hayırlısı olsun ne yapalım dedi.sağlıklı mı dedi iyi dedim.sevinmedin mi dedim.değişen ne ki dedi.ha kız ha erkek allah hayırlısını versin dedi.aslında o da benim gibi düşündü.bilmiyorum ama ben pek sevinemedim.hayırlısı olsun.doğunca görürüz.
darısı başımızaherkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...
yok yok ümitliyim sendenn.önümüzdeki bi kac ay içinde sende hamiş kalcan Allahın izniylee
sana bu ay için bi kac önerim olcak
msnden yada özelden mesaj atarımm müsait oldugumda
bende göbişimi şişirip gelmicem sayfaya:) hamileyken cok asabi oluyom ben.gelmemem daha hayırlı olur topigin gelecegi içinNe emeklisi canim ya daha yasin genc he ben hamile kalip malulen emekli olacam diyorsan o baska ....
Ne emeklisi canim ya daha yasin genc he ben hamile kalip malulen emekli olacam diyorsan o baska ....
Ben onu bunu bilmem Mimoza bak ne diyo iyi olan kazansin hadi göster iyi oldugunu ......
kızlar geçmişi okudum güzel haberler var...
himalia canım çok sevindim şu an böyle gel git duygular yaşaman normal, belki öğrendiğinde çok daha farklı şeyler hissetceğini düşünmüştün ama evlat sonuçta, ama aksini düşün kız dese belki azda olsa kırıklık yaşayacaktın, sağlıkla al kucağına inş bebişini darısı bizze:)
berra hayırlı olsun, hamişmissin tebrikler
tazmanya hoşgeldin
ve de elara listeye benide ekle lütfen, öle jübile falan yok hemen :)
amin cnm amin oylemı dıyorsun ben artık nedense ıcıme hep kız doguyor saglık olsun guzelım ya Allahım saglıklı evlat versın ıns.sen denemelere baslıyormusun bu ay ????Kim ne derse desin oglusun yolda geliyor bak yaz bunu kenara demedi deme .......
Tamam canim yarin starti verelim ....Hadi kolay gelsin insaAllah tadi güzeldir....
Okey süper
bu arada 2 agır topp patladı:) (boncuk, berra)
darısı digerr agır toplarrın başınaaa
bu ayda 4 hamişimiz cıktııı maşallahhh
bekliyorum.
bende göbişimi şişirip gelmicem sayfaya:) hamileyken cok asabi oluyom ben.gelmemem daha hayırlı olur topigin gelecegi için
dur Elara buralardayken bişey sorayım sana, kesenin konumu solda yazılmış tabloya genelde erkek bebeklere hamile kalan arkadaşlara, yumurtlamanın yönüyle de ilgisi var demi, yani sağdan yumrtlama gerçekleşmiş diyebiliyormuyuz onlar için
ablamdasyım cocuklar durmuyor bakamıyorum yaa kızlar valla bugun cok mutlu oldum ıns bu ay herkes hamıle kalır 2011 hepımızın yuzunu guldurur
amin cnm amin oylemı dıyorsun ben artık nedense ıcıme hep kız doguyor saglık olsun guzelım ya Allahım saglıklı evlat versın ıns.sen denemelere baslıyormusun bu ay ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?