bebek cinsiyet belirleme..

Ne emeklisi canim ya daha yasin genc he ben hamile kalip malulen emekli olacam diyorsan o baska ....

beni beklersen işin var

Ben onu bunu bilmem Mimoza bak ne diyo iyi olan kazansin hadi göster iyi oldugunu ......

tebriklr canım ya sana ne zaman kız demişlerdi.ne uyguladın canım çok sevişndim

herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...
darısı başımızatebrikler

Merhaba arkadaşlar,
Ben yeni bir üyeyim.
29 yaşını yakında dolduruyorum. 1 Ocak'ta 30'a giricem Allah yaşatırsa.
2011 şubat veya mart aylarında kısmet olursa eşimle hamilelik planlıyoruz.
5 aylık evliyim. Haliyle ilk çocuğumuz olacak inşallah.
Cinsiyet konusuna takıldım ben. Aslında bizim için önemli değil ama forum sitelerinde çin takvimi diye bir şey görüyorum. Orada yazanlar doğru mu? Doğru çıkıyorsa 29 yaş ve şubat ayına mı bakıcam yoksa 30 yaş ve şubat ayına mı? Çok saçma bir şeydir belki, bilmiyorum ama gerçektir belki de. Tecrübeleriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim. iyi akşamlar.
Deniz

kızlar geçmişi okudum güzel haberler var...

himalia canım çok sevindim şu an böyle gel git duygular yaşaman normal, belki öğrendiğinde çok daha farklı şeyler hissetceğini düşünmüştün ama evlat sonuçta, ama aksini düşün kız dese belki azda olsa kırıklık yaşayacaktın, sağlıkla al kucağına inş bebişini darısı bizze:)

berra hayırlı olsun, hamişmissin tebrikler

tazmanya hoşgeldin

ve de elara listeye benide ekle lütfen, öle jübile falan yok hemen :)

Ne emeklisi canim ya daha yasin genc he ben hamile kalip malulen emekli olacam diyorsan o baska ....

Ben onu bunu bilmem Mimoza bak ne diyo iyi olan kazansin hadi göster iyi oldugunu ......

haskenacım çok çabalıyoruz ama olmi.dur bakalaım bu arada kocaya takviyelerim çoğaldı.bu ay tutmazsa iki aya tutar.inşallah.

dur Elara buralardayken bişey sorayım sana, kesenin konumu solda yazılmış tabloya genelde erkek bebeklere hamile kalan arkadaşlara, yumurtlamanın yönüyle de ilgisi var demi, yani sağdan yumrtlama gerçekleşmiş diyebiliyormuyuz onlar için

Son düzenleme:

teşekkür ederim çok

ablamdasyım cocuklar durmuyor bakamıyorum yaa kızlar valla bugun cok mutlu oldum ıns bu ay herkes hamıle kalır 2011 hepımızın yuzunu guldurur
Kim ne derse desin oglusun yolda geliyor bak yaz bunu kenara demedi deme .......

Tamam canim yarin starti verelim ....Hadi kolay gelsin insaAllah tadi güzeldir....

Okey süper
amin cnm amin oylemı dıyorsun ben artık nedense ıcıme hep kız doguyor saglık olsun guzelım ya Allahım saglıklı evlat versın ıns.sen denemelere baslıyormusun bu ay ????
bu arada 2 agır topp patladı:) (boncuk, berra)
darısı digerr agır toplarrın başınaaa

bu ayda 4 hamişimiz cıktııı maşallahhh

elara cnm yusuf suresını ben arapcasını ınternetten cıkardım okunusunu ama uzerımde tasımaya basladım.wc ye gıderken cıkarmamlı lazım nasıl olcak yaw

Him haksiz rekabet var

bende göbişimi şişirip gelmicem sayfaya:) hamileyken cok asabi oluyom ben.gelmemem daha hayırlı olur topigin gelecegi için

Bende cok asabi oluyorum kiz asabi asabi takiliriz iste zeki zeki takildigimiz gibin....

Aynen canim tam üstündesin olayin az kaldi cözecen sen bu isi....:82:

kızzzz elara ne jubılesı ben yokum daha lıstende ben olmadan olur mu yaf
adama dedım kı nısanda bu yola cıkalım ınsallah ovulasyon kıtlerı varmıs ondan alalım dedım tamam dedı ozellıkle nısan ıstıyorum kı ortanca kızım 1 sınıfa baslayacak bıde agustosta ramazan var orucumu tutabılmek ıstıyorum ınsallah RABBIM hepımıze tattırır ıstedıgımızı ALLAH hepınızden razı olsun dualarımızı kabul etsın amınnnn

Rabbim sana hayirli ve saglikli bir erkek evlad versin insaAllah..............

Ben bu ay sogan suyuna basliyacam eger fayda ederse adetim düzene girerse bir dahaki ay gözümü karartim denemelere basliyacam.....

Son düzenleme:
ben iki aydır soldan yumurtladım denemek istemedim o yüzden. bu ay da çin takvimi uymadım. eşim diyo ben razıyım artık kızımız olsun

boncuk benımde ıcıme hep senın oglun olacagı doguyor hıc kafanı takma hıc canını sıkma
RABBIM gonlundekını kucagına versın ınsalllahhhhhhhhhh
haskenam bacım ALLAH muradlarını tez zamanda versın ınsalllahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…