- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #28.381
amın cnmm Allah razı olsun senden ve hepınızdenRabbim sana hayirli ve saglikli bir erkek evlad versin insaAllah..............
Ben bu ay sogan suyuna basliyacam eger fayda ederse adetim düzene girerse bir dahaki ay gözümü karartim denemelere basliyacam.....
kızzzz elara ne jubılesı ben yokum daha lıstende ben olmadan olur mu yaf
adama dedım kı nısanda bu yola cıkalım ınsallah ovulasyon kıtlerı varmıs ondan alalım dedım tamam dedı ozellıkle nısan ıstıyorum kı ortanca kızım 1 sınıfa baslayacak bıde agustosta ramazan var orucumu tutabılmek ıstıyorum ınsallah RABBIM hepımıze tattırır ıstedıgımızı ALLAH hepınızden razı olsun dualarımızı kabul etsın amınnnn
ben iki aydır soldan yumurtladım denemek istemedim o yüzden. bu ay da çin takvimi uymadım. eşim diyo ben razıyım artık kızımız olsun
cnm ıns rabbım gonlundekını verır uzulme olurmuben iki aydır soldan yumurtladım denemek istemedim o yüzden. bu ay da çin takvimi uymadım. eşim diyo ben razıyım artık kızımız olsun
cnm Allah razı olsun olmasa bıle sızın bu destegınız yokmu ınan kendımı cok ıyı hıssedıyorum umarım hıslerınız dogru cıkar rabbım hepınızın gonlune gore versın gecen ay herkes hamılesın dıyordu oyle oldu sımdıde bı kac kısı erkek dedı cok mutlu oldum en azından cevremde gercek dost bıldıgım ınsanlar gıbı gozume baka baka ıcıme kız doguyor demıyorsunuz belkı oyle doguyordur ancak soylememelerını ısterdım acıkcası.neyse tekrar tsk ederım Kurban oldugum ALlahım buyuk artık dua etmekten baska elımden gelen bırsey yok sızlerıde asla unutmuyorum dualarımdaboncuk benımde ıcıme hep senın oglun olacagı doguyor hıc kafanı takma hıc canını sıkma
RABBIM gonlundekını kucagına versın ınsalllahhhhhhhhhh
haskenam bacım ALLAH muradlarını tez zamanda versın ınsalllahhhhh
boncuk benımde ıcıme hep senın oglun olacagı doguyor hıc kafanı takma hıc canını sıkma
boncuk benımde ıcıme hep senın oglun olacagı doguyor hıc kafanı takma hıc canını sıkma
evt bende oglun olcak dıyorum boncuk. sanslı topık burası bence allah herkese kucagına almayı nasıp etsın. haskena senınde muradın olur ısallah en kısa zamanda
kızlarr ben cıkıyrum sonra gorusuruk aklıma hep sey gelıyo yanlıs hatırlamıyosam bernıl arkadasımda ankaradaydı sankı bernıl ben elara aynı anda dogum yapıyomusuz meshur buyuk dogumda orda tanısıyomusuz sancı cekerken sohbet edıyomusuz falan ne hos olurdu yaf
ne guzel seyler soyluyorsunuz ıns canlarım ya bılemıyorum ıns topıgımızde kımse uzulmez herkesın yuzu guler sızlerı hepınızı cok sevıyorummmmmmm
mimoza
bestembenim
qwert
deyyan
haskena
umut
ezel
bu 7 kişi hamile kaldıgında ben jübilemi yapcamm:))
ay cnm ınsssssssss hepımızın gonlundekı olur ınssssskızlarr ben cıkıyrum sonra gorusuruk aklıma hep sey gelıyo yanlıs hatırlamıyosam bernıl arkadasımda ankaradaydı sankı bernıl ben elara aynı anda dogum yapıyomusuz meshur buyuk dogumda orda tanısıyomusuz sancı cekerken sohbet edıyomusuz falan ne hos olurdu yaf
cnm deneme yapanları yazmıs sanırım yoksa senı unuturmu hıccccc senın kalbın guzel arkadasım ıns kalbıne gore verıcek rabbımben cok uzuldum bcmmmm benı bırakmadanmı jubıle yapcannnn
aminnnnnnnn cnmay cnm ınsssssssss hepımızın gonlundekı olur ınsssss
Bizde seni seviyorum Boncugumuz ............
cnm deneme yapanları yazmıs sanırım yoksa senı unuturmu hıccccc senın kalbın guzel arkadasım ıns kalbıne gore verıcek rabbım
aminnnnnnnn cnm
elaraaa bizler boşuna sırada beklemıyelım mi o zamannnnnmimoza
bestembenim
qwert
deyyan
haskena
umut
ezel
bu 7 kişi hamile kaldıgında ben jübilemi yapcamm:))
hayırlı olsun allah tamamına erdırsınncuma günü doktora gittim.ulturason ile baktı.başı iyi,karnı,kalbi,bacakları güzel dedi.sonra annesi burası neresi dedi bariz belli idi ben de pipisi herhalde dedim.evet pipisi dedi.erkek bu dedi.ben de yok yanlışlık falan vardır dedim.yok bu erkek dedi.ay dedim rüya herhalde hata falan olmasın dedim.yok annesi bu erkek dedi dur pipisinin resmini vereyim dedi .ben de yok yok gerek yok gördüm dedim.adını ne koyacaksın dedi muhammed hasan dedim.(hasan kayın babamın adı).hoş geldin muhammed hasan dedi.ben de bi yanlışlık yok demi dedim.yok erkek dedim ya dedi.ya içim bi kötü oldu anlatamam küçük kızımı ne çok sevdiğimi ve ona olan sevgimin öyle kalacağını düşündüm mulu oldum..sonra erkek olunca ne değişti dedim.hiç birşey değişmedi.içim tuhaf oldu.kız ile erkek arasında bi fark göremedim şimdilik.eve geldim eşimi aradım.muhammed hasan geliyor dedim.hayırlısı olsun ne yapalım dedi.sağlıklı mı dedi iyi dedim.sevinmedin mi dedim.değişen ne ki dedi.ha kız ha erkek allah hayırlısını versin dedi.aslında o da benim gibi düşündü.bilmiyorum ama ben pek sevinemedim.hayırlısı olsun.doğunca görürüz.
ben cok uzuldum bcmmmm benı bırakmadanmı jubıle yapcannnn
Dogru söylüyon bacim sen ,gamzem,BerniL yok listede ama canim Elara deneme yapipta tuturamayanlari yazdi yani patlamayan agir toplari siz dogurgan kadinlarsiniz bacim deneme bir iki en gec ücte hamissiniz Rabbimin izni ile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?