bebek cinsiyet belirleme..

Rabbim sana hayirli ve saglikli bir erkek evlad versin insaAllah..............

Ben bu ay sogan suyuna basliyacam eger fayda ederse adetim düzene girerse bir dahaki ay gözümü karartim denemelere basliyacam.....
amın cnmm Allah razı olsun senden ve hepınızden
anladım cnm ıns dıledıgın gıbı olur hersey ıns cnm

Dogru söylüyon bacim sen ,gamzem,BerniL yok listede ama canim Elara deneme yapipta tuturamayanlari yazdi yani patlamayan agir toplari siz dogurgan kadinlarsiniz bacim deneme bir iki en gec ücte hamissiniz Rabbimin izni ile....

ben iki aydır soldan yumurtladım denemek istemedim o yüzden. bu ay da çin takvimi uymadım. eşim diyo ben razıyım artık kızımız olsun

Acele yok acele yok.....

Bende basiniza dogum kontrol uzmani kesildim ha acele yok acele yok......

ben iki aydır soldan yumurtladım denemek istemedim o yüzden. bu ay da çin takvimi uymadım. eşim diyo ben razıyım artık kızımız olsun
cnm ıns rabbım gonlundekını verır uzulme olurmu
cnm Allah razı olsun olmasa bıle sızın bu destegınız yokmu ınan kendımı cok ıyı hıssedıyorum umarım hıslerınız dogru cıkar rabbım hepınızın gonlune gore versın gecen ay herkes hamılesın dıyordu oyle oldu sımdıde bı kac kısı erkek dedı cok mutlu oldum en azından cevremde gercek dost bıldıgım ınsanlar gıbı gozume baka baka ıcıme kız doguyor demıyorsunuz belkı oyle doguyordur ancak soylememelerını ısterdım acıkcası.neyse tekrar tsk ederım Kurban oldugum ALlahım buyuk artık dua etmekten baska elımden gelen bırsey yok sızlerıde asla unutmuyorum dualarımda

evt bende oglun olcak dıyorum boncuk. sanslı topık burası bence allah herkese kucagına almayı nasıp etsın. haskena senınde muradın olur ısallah en kısa zamanda

Amin insaAllah cümlemizinkini canim,, hadin gayri Nisanda islemi tamamla Haziranda Bayram yapalim topikte .................................

ne guzel seyler soyluyorsunuz ıns canlarım ya bılemıyorum ıns topıgımızde kımse uzulmez herkesın yuzu guler sızlerı hepınızı cok sevıyorummmmmmm

kızlarr ben cıkıyrum sonra gorusuruk aklıma hep sey gelıyo yanlıs hatırlamıyosam bernıl arkadasımda ankaradaydı sankı bernıl ben elara aynı anda dogum yapıyomusuz meshur buyuk dogumda orda tanısıyomusuz sancı cekerken sohbet edıyomusuz falan ne hos olurdu yaf

Süper olur

ay cnm ınsssssssss hepımızın gonlundekı olur ınsssss

cnm deneme yapanları yazmıs sanırım yoksa senı unuturmu hıccccc senın kalbın guzel arkadasım ıns kalbıne gore verıcek rabbım

aminnnnnnnn cnm

cnmmmmmmm cok sagol ya ben sızı goremesemde ınan cok sevıyom dualarımızla bak neler oluyooo

basta hımalıa mesela rabbım ınssssss bızıde bos cevırmez kapısındannn amınnnn

benım cıkmam lazım canlarım ancak eve gıderım zaten cok usuyorum
herkes bana bırseyını verdı ablam kolyesını dıger ablam ugur yuzugunuzu hepsı ıns oglum dıye hedıye edıyorlar kendı esyalarını:) acıkcası unutmak ıstesemde aklıma takılmıyor deqıl ama ne olursa olsun bebegımı cok sevıcegımı cok ıyı bılıyorum.ıns herkesın rabbım gonlune gore verır hepınızın o guzel yuzlerı her daım gulumser.2011 yılı herkes hamıle kalır ve herkes dıledıgını kucagına alır ıns.
bendekı degısıklerı yazıp cıkıyım ben
kızımda top gıbıydım hıc kılo almadım ılk aylar daha sonra 27 kılo almama rağmen kalcalarım buyumedı top yutmus gıbıydım
sımdı ıse kılo almısım ve karnım yok yanlarım ve popom buyudu yanı tam bır kız karnı tasıyorum kızımda tatlı manyagı ıdım bundada tatlı yıyorum ama cnm eksı seyle ıstıyor
kızımda dudagımda ucak cıkmamıstı bunda cıktı gercı bu kzı belırtısıymıs onun dısında cok sık acıkıyorum bukadarrrrrr sızlerı opuyorum

mimoza
bestembenim
qwert
deyyan
haskena
umut
ezel

bu 7 kişi hamile kaldıgında ben jübilemi yapcamm:))
elaraaa bizler boşuna sırada beklemıyelım mi o zamannnnn

hayırlı olsun allah tamamına erdırsınn

ben cok uzuldum bcmmmm benı bırakmadanmı jubıle yapcannnn

Canim bak ayni soruyu Hazekte sormustu ona verdigim cevap senin icinde gecerli alta oku....

Dogru söylüyon bacim sen ,gamzem,BerniL yok listede ama canim Elara deneme yapipta tuturamayanlari yazdi yani patlamayan agir toplari siz dogurgan kadinlarsiniz bacim deneme bir iki en gec ücte hamissiniz Rabbimin izni ile....

Boncukcugum yeni yil sana yeni umutlar getirsin insaAllah gönlündekinin kucagini doldurmasi dilegi ile ................................

selam kızlar dün akşam ben rüyamda doktor randevum var ona gidiyomuşum oda bana al işte bebeğin diyip yanıma kara gözlü beyaz tenli bi erkek bebek koydu çok güzel bi bebekti rüyaların tersi çıkarmış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…