bebek cinsiyet belirleme..

Canim bak ayni soruyu Hazekte sormustu ona verdigim cevap senin icinde gecerli alta oku....

saka yapmıstım cnm bılırım elaram bırakmaz bızı

ınsss cnm herkes tum ısteyenler ogluna hamıs kalsın

sude cnm ınssssss sende hımalıa gıbı olursun ınssss cok dua et cnm rabbım yapamayacagı bısey yok supesız cnm benımde dualarım senınle ınss senınkıde degısecek ınssssssss

himalia ve canparçam hayırlı olsun.sudesoylem darısı sana canım.
teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına
aaayyyyyyyy ben çok sevindim yaa ALLAH tamamına erdirsin canım
herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...

ohh ohh neka güzel haberler aldım bugün yaaa ALLAH gönlüne göre versın

Canim valla bende sabah aksam sen,hazek,sude ve gamzecim icin dua ediyorum Rabbim sizlere önce versin hayirli ve saglikli ogluslari ........................

Canım çok sevindim inan ki seni üzenler artık konuşlacak mevzu bulamayacaklar ne kötü değil mi Sendeki duygu karmaşası şoktan olabilir bir de insan büyük bir beklentiye giriyor haliyle o nedenledir. Bence de şükür namazını ihmal etme. Ben olsam başka bir doktora daha giderdim. Hayırlısı olsun oğlun..

Darısı sude arkadaşımıza olsun inşallah doktor ona da yanılmıştır...

herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...

Allah tamamına erdirsin canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlun olur..

kesenin konumu derken kesenin içindeki bebegin sagdamı solda mı oldugu yazıyor ilk sayfada
bunun sag yada soldan yumurtlamayla alakası varmı bende net bilmiyorum.araştırmak lazım iyice.

elara cnm yusuf suresını ben arapcasını ınternetten cıkardım okunusunu ama uzerımde tasımaya basladım.wc ye gıderken cıkarmamlı lazım nasıl olcak yaw

cnm daha öncede dedigim gibi o muskayı iyice sar hava almıcak şekilde.
kagıdı üçgen şekline getir kalın selobantlarla sar iyice.hava almazsa sorun olmaz
banyo yaparken ve cinsel ilişkiye girerken cıkarırsın.

bernıl ıns cnm
sımdıde sude ıcın dua edıyorum ıns raabım gonlune gore verıcektır
Canim valla bende sabah aksam sen,hazek,sude ve gamzecim icin dua ediyorum Rabbim sizlere önce versin hayirli ve saglikli ogluslari ........................

Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızda benide unutmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bende sizlere dua ediyorum. Umarım Rabbim gönlünüzden geçeni kucağınıza vermeyi nasip eder. Umudum var ama nedendir bilmiyorum ben bu konularda çok şansızım ya. Yine doktor kız diyecek diye çok korkuyorum. Kaldıki %95 kız dedi. Değişirmi bilmiyorum

Allah'ım Sen büyüksün. Herşey Senin elinde. Sen ne dilersen o olur....

İyi geceler....

Son düzenleme:

İnşallah gönlündeki gibi sağlıklı hayırlı bir oğlun olur canım doktor yanılmıştır inşallah... Olmazsa da kısmet böyleymiş ama Himalia arkadaşımızın 24. haftada erkek dedi senin haftan daha erken olduğu için %5 de olsa bir ihtimal hala var bence.

Bu yılbaşı yoğunluğundan da fenalık geldi valla daha yeni uyuttum şimdi etrafı toparlayacağım bir de ütü var:44: Hiç bitmiyor işler valla... Burda da kimsecikler yok

Sen şoka girmişsin bende ilk duyduğumda fazla sevinememiştim daha sonra sevinirsin Allah tamamına erdirsin inş çok sevindim tebrik ederimm
EE bekliyoduk zaten çok sabırlısın maşşallah tebrikler Allah tamamına erdirsin inş oğluşunda geliyo
yusuf suresini siz nasıl biliyosunuz bilmiyorum ama ben bildiğimi yazayım 3 gün öğlen ezanından sonra ikindiye kadar okuyacaksın 3 gün boyunca 1 tane veya istediğin kadar ben öyle biliyorum

Bende 3 sefer randevumun olduğu günün gecesinde gördüm hep bana kız diyodu doktorum benimki tersi çıktı inş seninkide düz çıkar

yusuf suresının tamamımı yoksa bırkac ayetı mı

cnm bide o bantla sardıgın muskayı bezin içine koy öle dik.
bu arada yusuf suresini ben okunacak diye biliyorum.üstünde taşınması gerektigini duymadım.
sana kim sölemişti? annenin gittigi hocamı sölemişti?

elara forumu okuyanlarda gorunmuyorsun ama su an aktıfsın nasıl oluyooooo

başka sayfadaydımm

Yalnız kalmazsın ben de sana katılırım ütüm birikti zaten. Sıkılınca da burada hoş beş ederiz ohh sefamız olsun mis gibi yılbaşı eğlencesi işte

inş. cnm.
kış ayında tek eglencemiz bu sayfa zatenn

kızzzz elara ne jubılesı ben yokum daha lıstende ben olmadan olur mu yaf

ben cok uzuldum bcmmmm benı bırakmadanmı jubıle yapcannnn

elaraaa bizler boşuna sırada beklemıyelım mi o zamannnnn

kızlarr merak etmeyin siz dogurgan hatunlarsınızzz.o listede yazdıgım arkadaşları yakalarsınızz :)
onlar bayadır denedikleri için onları yazdım.
belki bende hemen hamile kalamamm.bi bakmışızz biz doguramadan siz dogurmuşsunuz ogluşları:)
şaka bi tarafaa Allah herkese istedigi zamanda bebiş nasip etsin.beklemek cok zor.

Allah mani keder vermesin ben mümkün oldugu kadar gelmeye calışcam buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…