bebek cinsiyet belirleme..

cnm mantıken düşündügümde senin oglunun olması cok agır basıyorr.inşallah ölede olacakk
hiç belirtilere filan takılmaa.

boncuk nıye depresyona gırdıkı dr bısey mı soyledı durduk yerde uzulmesı hıc ıyı deığ:26::26::26::26:kııı

çok sevindim canım...allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin... darısı sudenin başına...

herkese günaydın kızlar . az önce testimi yaptım ve şimdi size yazıyorum. veeee ben de hamileyiiiimmmmm...

allah tamamına erdirsin,inşallah sağlıklı bir oğlun olur canım...

canım çok umutlandırmak istemem ama bana senin oğlun olacakmış gibi geliyo, senin hamişliğini öğrendiğimizden buyana içime öyle bi his doğdu...

kimseler yok ama ben yine de yazayım. gelince okursunuz. herkese günaydın . nasılsınız bakalım ?geçmişi okudum. güzel dileklerde bulunan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. gerçekten yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum. darısı dileyen herkesin başına. rabbim gönlümüzdekileri versin inşallah.

kızlar günaydın hepinize dün doktordaydım tüm hormon tahlillerim güzel çıktı doktor hap verdi onu kullanıp adetin 13 günü gidicem bakalım yeniyıl bana bir bebek hediye edecek mi

benim 3 hamileliğimde birbirinden farklydı birincide yastık koymuş gibi kocaman karnım vardı.sürekli tatlı yiyordum.ikincide uzun çok sivri karnım vardı limondan başkasını gözüm görmüyordu.bu da küçük top gibi ben kilo almadım karnım bariz top gibi acı ekşi tatlı ne bulursam yiyorum.yani hepsi farklı kız ile erkek ile alakalı değil.

kızlar uzunca bir süre burada olmayacağım .hakkınızı helal edin.allah hepinizden razı olsun.hepinize dua ediyorum.doğumda da ederim allah gönlünüzün muradını versin.herkeze sevgi dolu selamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…