bebek cinsiyet belirleme..

Kızlaaar ben birazdan çıkıcam öğleden sonra izin verdiler çook mutluyuuuuuuummm
gidip hediye faalan alayım

allah nazardan saklasın valla işini ezelcım ne guzel

senınde ve tum arkadasların yenı yılı kutlu olsun

mevlam guzel dıleklerımızı kabul etsın ıns.....

allah nazardan saklasın valla işini ezelcım ne guzel

senınde ve tum arkadasların yenı yılı kutlu olsun

mevlam guzel dıleklerımızı kabul etsın ıns.....

amin canım ya şükrediyorum bende hatta bu sabah oda arkadaşımla konuşuyoruz ne durumda çalışanlar var biz mızmızlanıyoruzöğleden sonra izin versinler diye

ben sizin işyerine girmek istiyorummmmmmm

tamam canım gel bişeyler yaparız

kızlarrrrrrr yenı yılınız kutlu olsun umarım 2011 sızın ıstedıklerınızı kalbınızdekılerın gerceklesmesını nasıp eder ınsallah bu ıstegım gönulden cnmm ...amakı en basta saglıkkkkk ve mutluluk versın gerısı zaten gelıcek sızler ıcın ınanıyorumm ....

.

Sana ne desemde için ferahlara bilemiyorum.. Benimde 10 aylık bı kızım var. 20, hamilelik haftamda öğrendim kız olduğunu aynı burukluk ilk bebisim olmasına rağmen bende de vardı.. Hep erkek istedim erkek bekledik esimle.. Erken dogum kuuvezz bir dünya badere atlattım.. Herkesin bebeği güzeldir ya öyle güzel ki kızım anlatamam tarifi yok.. Bakınca utanıyorum ona.. Hamileliğinin 20.haftasinadan sonra hergüne ağladım kızım oluyor diye şimdi çok kızıyorum kendime.. Tekrar hamile kalmayı planlıyorum yine kızım olabilir 2. Kızım olmasına rağmen üzülmem. Kızıma kardes yoldaş olur..Allah saglikla oğlan nasip etsin olmazsa da oğlun gibi görebileceğin damatların olur kızlarından yuzun güler inşallah.. Mavisim bana hep böyle der pozitif duşun secret yap:)
İcini feerahlatmak istedim.. Annesin sen cocukların için senin psikolojin iyi olmalı.. Hem iki kızın olacaksa bence iki kız annesi olmak çok havalı bisey.. Mevlam hep gönlüne göre veresin

Son düzenleme:
kızlar ben birazdan çıkacağım.hepinizin yeni yılını kutluyorum.yeni yılı hepinizin gönlünüzce sağlıklı,mutlu ve huzurlu geçirmeniz dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…