- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.201
inşaAllah bengü Rabbim hepimize dilediklerimizi hayırlı kılıp nasip eder şimdi kış havalar soğuk ama belki yaza toplanıp görüşürüz ne güzel olur kimimiz hamile kimimizin bebişleri yanında keşke görüşsek çok güzel olur
Kızlaaar ben birazdan çıkıcam öğleden sonra izin verdiler çook mutluyuuuuuuummm
gidip hediye faalan alayım
slm umut, geçmişi okuyamdım henüz hastalandın mı?
evet canım bugün 2.günüm :)
allah nazardan saklasın valla işini ezelcım ne guzel
senınde ve tum arkadasların yenı yılı kutlu olsun
mevlam guzel dıleklerımızı kabul etsın ıns.....
ben sizin işyerine girmek istiyorummmmmmm
hayırlısı olsun ocak ayı inş. sana bebiş verir canım.
hayırlısıyla inşallah canımm
sen ne durumdasın varmı belirti filan
herkesin yeni yılı kutlu olsun.inşallah hepimizin gönlündeki dilekleri kabul olur.
herkesin yeni yılı kutlu olsun.inşallah hepimizin gönlündeki dilekleri kabul olur.
daha çok erken ama bazen sol kasığımda iğne batması gibi bişey oluyor ama psikolojikte olabilir umutcum.
seninde canım
yoktun neler yaptın
ben bekliyorum.çok yoruldum.geçen ay ovulasyon çok geç oldu.13 tane test kullandım.sonra testler bitti.ovulasyon olmadı.bu ay bakalım.
.Merhaba arkadaşlar yazılarınıza biraz göz attım.Ben de fikrinizi almak istedm.Benim ikinci hamileliğim.5 yaşında bir kızım var.Şu an 15.haftadayım.Ayın 1'inde kanamam oldu.10 gün yatak istirahati.Çok şükür şimdi iyiyim.Kızıma hamileyken hiç mide bulantım olmamıştı.Bunda ise 2.aya girdiğimden bu yana özellikle akşam saatlerinde bulantım oluyor.Artık her gün olmamaya başladı.Bebeği sağ tarafımda hissediyorum.Gece yatarken özellikle sağa yatarsam rahat ediyorum.Kızımdayken hangi tarafta hissetmiştim hatırlamıyorum.geçen hafta kontrolde dr kıza benziyor deyince biraz buruklaştım.İnsan iki evladı da tatmak istiyor.Çok şükür sağlıklı ama...Böyle düşününce bazen suçlu hissediyorum kendimi.Neyse 10 gün sonra kontrolde kesinlik kazanır sanırım.Sizlerle paylaşmak istedim.iyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?