bebek cinsiyet belirleme..

Benim bu cetvel vallla tıkır tıkır hiç şaşmadan gidiyo :)))
leylek bıkmadan taşımaktan bebeği , değiştirebilsek cetveli

Ben hep kızım olsun diye dua ediorum .. Sağlıklı ve hayırlı bi evlat diye tabi en başta .. Ama gerçekten cinsiyet belirleme diye birşey varmı ?

Kızlar ben şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyoruumm nice mutlu sağlıklı sıhatli oğluşlu yıllar geçirmenizi diliyoruuumm mübarek cuma günüde inşaAllah Rabbim dularımızı dileklerimizi nasip eder...

evet canım bende kutluyorum bu araa herkese hayırlı yıllarr
kaça kadar çalışacaksın ??

Ben hep kızım olsun diye dua ediorum .. Sağlıklı ve hayırlı bi evlat diye tabi en başta .. Ama gerçekten cinsiyet belirleme diye birşey varmı ?

Rabbim herkezin gönlündekini nasip etsin canım kız isteyene kız erkek isteyene erkek sağlıklı sıhatli olsunlarda en başı o cinsiyet belirleme yöntemleri var yazılıp çiziliyor ama önce Rabbimin izniyle oluyor tabi herşey

tedbir bizden, takdir Allahın ... kız yada erkek şansını
arttıracak bazı yöntemler var .. çoğu arkadaşımızında yüzü güldü
inş. seninde gönlündeki olur hayırlısıyla

seninde yeni yılın kutlu olsun .. 2011 de sana sağlık, huzur, başarı ve tabi yakışıklı sağlıklı bi pipili getirsin inş.

seninde yeni yılın kutlu olsun .. 2011 de sana sağlık, huzur, başarı ve tabi yakışıklı sağlıklı bi pipili getirsin inş.

canım benim yaa Rabbim senden razı olsuun arkadaşım hamile kadının duası kabul olurmuş inşaAllah Rabbim nasip eder Allahım sana da inşaAllah gönlündejkileri kat kat mutlulukla nasip etsin

ezelcim seninde yeni yılın kutlu olsun.yeni yılda hayellerimizin gerçeklerşmesi umuduyla hep birlikte oluruz inş.

ezelcim seninde yeni yılın kutlu olsun.yeni yılda hayellerimizin gerçeklerşmesi umuduyla hep birlikte oluruz inş.

inşaAllah bengü Rabbim hepimize dilediklerimizi hayırlı kılıp nasip eder şimdi kış havalar soğuk ama belki yaza toplanıp görüşürüz ne güzel olur kimimiz hamile kimimizin bebişleri yanında keşke görüşsek çok güzel olur

evet canım az cok bılgım var hatta ben kızım olsun ıstedığım icin bazı yontemler kullanmıstım.henuz 2.cocuğu dusunmuyoruz.allah ısteyen herkese annelığı tattırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…