bebek cinsiyet belirleme..

iyi geceler arkadaslar yeni yılınız kutlu olsun. yeni yıl mutluluk sans ve onemlısı sağlık getirsin bütün herkese

clearbluda gülenyüz çıkınca değil ertesi gün yapmak lazım.gülnisa arkadaşım öle yapmıştı.hemde biosuda erkekteydi.ama kızı odu.gurbet bilir

mimozacim nasilsin cnm nerelerdesin clear blue hic acilmadik var elimde son kul tarih 2011 1 ayinda diyor
kizlar hic acmadim acaba bisey olur mu henuz bebek dusunmuyorum

günadın herkese mutlu yıllar daha öncede yazmıştım size takip ediyorum sizi ve birçok şeyi sizden öğrenip uyguladım ovülasyon testi karbonatlı su ve günde 3 klomenle hamile kaldım 14.gün ve 16. 18 günler ilişki 11 haftalık oldu şimdi merakla bekliyorum doktor geç döllenme diyor ultrason resmi olayını anlamadım ama inşallah erkek olur önce sağlıklı tabi bi kızım var

hayırlı olsun RABBIM gönlüne göre versin

hayırlı olsun yonca inş tutturmuşsundur erkek bebişi ovulayon testi de kullanmışsın niye 3 gün denedin tek lişkiyle erkek şansı daha yüksek oluyodu

gunaydın kızlar ...

cumanız mubarek duamız kabul olsun ıns

yoncam cnm rabbım gonlundekını nasıp etsın ınss..

Ezelll

testi yaptınmı ????
ben şimdi yaptım otlardan zerre yok tamamen yok olmuşlar
sanki adet olacağım zaman değerler üst sınırdaydı olunca sıfırlandı tertemiz şimdi

Elara bununda bi açıklaması vardır muhakkak sen çözersin bunu :))

herkese günaydın
zaman zaman sizi takip etsem de yazamadım. moralim bozuktu. Bazı olumsuzluklar oldu. Ama şimdi iyiyiz bebeğim de ben de.
himalia arkadaşıma çok sevindim. Sağlıcakla kucağına alsın oğluşunu inşallah.
Ezel hadi elini çabuk tut artık :)) hamişsindir diyodum ama değilmişsin daha.
Elara cidden zor günler yaşadım o yüzden yazamadım. Ara ara okudum ama. Bu forumu bırakmam mümkün mü.
Allaha şükür ki şimdi neşem yerinde. bebeğim için hazırlıklara başladım bile :)

herkese günaydınnnn ... hayırlı cumalar

ulucamiyi diyorsun dimi yakın değilim ama zaten
en uygun buluşma gezme tozma yeri şehrin merkezi heykel
bi ayağımız orda zaten
geldinmi ne kadar kalıyon burda

umuduuuuuuum günaydın canım ya benim bu otlar var ya sabah uyandığımda yapıyorum hiç ot mot çıkmıyor ama akşam eve gidiyorum yapıyorum ot var gece gene var ama sabah tekrar yok çıldırıcam ama yumutladığıma eminim henüz çatlamadı bugün çatlayabilir dün akşam eve gittim saat 7 de yaptım otlar vardı sonra akşam yemeği yedim dişlerimi fırçaladım saat 10 na kadar bişey yemedim tekkrar yaptım yine otlar var hatta eşimede gösterdim oda evet var dedi ama sabah yaptım aç karnına ama yok dün sabahta yoktu neden böyle anlamıyorum

canım günaydııın hoşgeldiiin nereleerdesin sen özlettin kendiniiii

herkese günaydınnnn ... hayırlı cumalar

asilciiiimm günaydııınn seninde cuman mübarek olsun inşaAllah Rabbim dileklerimizi dualrımızı kabul etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…