- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.161
böle kadınlar yüzünden erkek milletinin dötü kalkıyor zaten.
clearbluda gülenyüz çıkınca değil ertesi gün yapmak lazım.gülnisa arkadaşım öle yapmıştı.hemde biosuda erkekteydi.ama kızı odu.gurbet bilir
günadın herkese mutlu yıllardaha öncede yazmıştım size takip ediyorum sizi ve birçok şeyi sizden öğrenip uyguladım ovülasyon testi karbonatlı su ve günde 3 klomenle hamile kaldım 14.gün ve 16. 18 günler ilişki 11 haftalık oldu şimdi merakla bekliyorum doktor geç döllenme diyor ultrason resmi olayını anlamadım ama inşallah erkek olur önce sağlıklı tabi bi kızım var
günadın herkese mutlu yıllardaha öncede yazmıştım size takip ediyorum sizi ve birçok şeyi sizden öğrenip uyguladım ovülasyon testi karbonatlı su ve günde 3 klomenle hamile kaldım 14.gün ve 16. 18 günler ilişki 11 haftalık oldu şimdi merakla bekliyorum doktor geç döllenme diyor ultrason resmi olayını anlamadım ama inşallah erkek olur önce sağlıklı tabi bi kızım var
hayırlı olsun yonca inş tutturmuşsundur erkek bebişi ovulayon testi de kullanmışsın niye 3 gün denedin tek lişkiyle erkek şansı daha yüksek oluyodu
hayırlı olsun RABBIM gönlüne göre versin
günaydın
ne kadar kısa adın var öyle :))
gunaydın kızlar ...
cumanız mubarek duamız kabul olsun ıns
yoncam cnm rabbım gonlundekını nasıp etsın ınss..
ıyıdır cnm sen nasılsın geldı demı kırmızılar tamamen :)Günaydın kızlarrrr
nasılsın Bernil ???
umut bende umutluydum senden
walla sevincimi kursağımda bıraktın(
ıyıdır cnm sen nasılsın geldı demı kırmızılar tamamen :)
zilli oglum pc yi kapatti sankim hizli calisiyorr
anacim alptoplar tamire gitti insallh hemen gelurde kavusurm onlarada sizedee
anam sunnet oldumda demiyor habire kuduruyor yaaaa asilmavi anacim cami avlusnda bulusah sneinle 7. ayda junnioruda görürrüm o zamnnn sen nerede kaliyon yakinmisn orayaaa
Ezelll
testi yaptınmı ????
ben şimdi yaptım otlardan zerre yok tamamen yok olmuşlar
sanki adet olacağım zaman değerler üst sınırdaydı olunca sıfırlandı tertemiz şimdi
Elara bununda bi açıklaması vardır muhakkak sen çözersin bunu :))
herkese günaydın
zaman zaman sizi takip etsem de yazamadım. moralim bozuktu. Bazı olumsuzluklar oldu. Ama şimdi iyiyiz bebeğim de ben de.
himalia arkadaşıma çok sevindim. Sağlıcakla kucağına alsın oğluşunu inşallah.
Ezel hadi elini çabuk tut artık :)) hamişsindir diyodum ama değilmişsin daha.
Elara cidden zor günler yaşadım o yüzden yazamadım. Ara ara okudum ama. Bu forumu bırakmam mümkün mü.
Allaha şükür ki şimdi neşem yerinde. bebeğim için hazırlıklara başladım bile :)
herkese günaydınnnn ... hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?