- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.221
hayırlı olsun bebegingünadın herkese mutlu yıllardaha öncede yazmıştım size takip ediyorum sizi ve birçok şeyi sizden öğrenip uyguladım ovülasyon testi karbonatlı su ve günde 3 klomenle hamile kaldım 14.gün ve 16. 18 günler ilişki 11 haftalık oldu şimdi merakla bekliyorum doktor geç döllenme diyor ultrason resmi olayını anlamadım ama inşallah erkek olur önce sağlıklı tabi bi kızım var
herkese günaydın
zaman zaman sizi takip etsem de yazamadım. moralim bozuktu. Bazı olumsuzluklar oldu. Ama şimdi iyiyiz bebeğim de ben de.
himalia arkadaşıma çok sevindim. Sağlıcakla kucağına alsın oğluşunu inşallah.
Ezel hadi elini çabuk tut artık :)) hamişsindir diyodum ama değilmişsin daha.
Elara cidden zor günler yaşadım o yüzden yazamadım. Ara ara okudum ama. Bu forumu bırakmam mümkün mü.
Allaha şükür ki şimdi neşem yerinde. bebeğim için hazırlıklara başladım bile :)
umuduuuuuuum günaydın canım ya benim bu otlar var ya sabah uyandığımda yapıyorum hiç ot mot çıkmıyor ama akşam eve gidiyorum yapıyorum ot var gece gene var ama sabah tekrar yok çıldırıcam ama yumutladığıma eminim henüz çatlamadı bugün çatlayabilir dün akşam eve gittim saat 7 de yaptım otlar vardı sonra akşam yemeği yedim dişlerimi fırçaladım saat 10 na kadar bişey yemedim tekkrar yaptım yine otlar var hatta eşimede gösterdim oda evet var dedi ama sabah yaptım aç karnına ama yok dün sabahta yoktu neden böyle anlamıyorum
Herkese merheba!bende aranıza bugün katıldım.
ben bekliyorum.çok yoruldum.geçen ay ovulasyon çok geç oldu.13 tane test kullandım.sonra testler bitti.ovulasyon olmadı.bu ay bakalım.
ovulasyon testlerini sabah hiç bişi yemeden ve diş fırcalamadan yapılması gerekiyormuş.
diş fırcalamak tükürügün yapısını filan degiştirebilir bence.
sen sabah yaptıgın sonucu baz al
hoşgeldin Allah bagışlasın kızını.
kardelen sen nerelerdesin?
hayırlı olsun bebegin
dogum tarihin
ilişki günlerin
adet döngün
son adet tarhini yazarsan tahminde bulunabilirim.
canım sağol ya doğum tarihim 15.12.1979
ilişki 14. 16. 18. günler
adet döngüm 30 28 arası en son 28 di son adet 22 ekim
sinam bu yazımı görürmüsün bilmembenim oğlum da solda resimde. ama bu sağda. ama doktor erkek dedi. hayırlısı. allah gönlüne göre versin inşallah. iki erkek çocuğu da iyi olur. aynı cins olması iletişimleri açısından daha iyi bence. moralini bozma. ben alıştım iki oğlum olacağı fikrine.
bence seninki erkek. bak güven benim hislerime.
resme direk bakınca solda dimi. yani resimde sağda da sana göre solda bu şekildemi yoksa.
ben aslında burdayım. 3 aydır test kullanıyorum ama olmadı.çok canım sıkıldı.bende biraz dinleneyim diye düşündüm.daha önce ilk denememde olmuştu.şimdi 3 aydır olmuyor.
ben aslında burdayım. 3 aydır test kullanıyorum ama olmadı.çok canım sıkıldı.bende biraz dinleneyim diye düşündüm.daha önce ilk denememde olmuştu.şimdi 3 aydır olmuyor.
kızlar keçiboynuzu kürü için yarım litre suda 6-7 adet keçi boynuzu 5 dakkika kaynatalıcak diye bir tarif buldm uygun mudur:) birde kullanımı nasıl olacak... tavsiyeleriniz...
sinamın ki kız değilmiydi gene erkek mi denmiş yahu.
amanin kız erkek değişmeleri çok fazla.güven kalmadı yani.dohturlara
nasılsınız kızlarrr iyimisiniz hepinizin yeni yılı kutlu olsun sağlıklı nice mutlu yıllar dilerim...umutlarınız hiç bitmesin bu yıl bol bol sağlık mutluluk bebiş sizlerin ossunnnn....hadi bakalım yeni yılın ilk hamişi kim olucak bakalımben tahminde bulunuyorum EZEL....hadi bakalım ezel bu ay senden umutluyum ben....
bizde bugün eşimle isim düşündük kızımıza aylin hüma koyucaz allah izin verirse....erkek olsaydı muhammed ege olucaktı....kızıma ecrin adını koydum koymaz olaydım mahallede 4 ecrin oldu bu sefer isim falan demicem kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?