bebek cinsiyet belirleme..

Yeni yılınız kutlu olsun şimdiden kızlar.Hepinize birer oğlan gelsin inşallah bu sene.Ben oğlumla Kıbrıs ta tatildeyim şuan.Darısı başınıza

hayırlı olsun bebegin
dogum tarihin
ilişki günlerin
adet döngün
son adet tarhini yazarsan tahminde bulunabilirim.

hoşgeldin sinammm nerelrdesinn merak ettim senii
en son kızın olacagını sölemiştinn tekrar doktora gidecektin bidaha gelmedin
saglık sorunlarınmı oldu???

ovulasyon testlerini sabah hiç bişi yemeden ve diş fırcalamadan yapılması gerekiyormuş.
diş fırcalamak tükürügün yapısını filan degiştirebilir bence.
sen sabah yaptıgın sonucu baz al

Herkese merheba!bende aranıza bugün katıldım.

hoşgeldin Allah bagışlasın kızını.

ben bekliyorum.çok yoruldum.geçen ay ovulasyon çok geç oldu.13 tane test kullandım.sonra testler bitti.ovulasyon olmadı.bu ay bakalım.

kardelen sen nerelerdesin?

Selamm.Nasılsınız hanımlar en son bıraktığımda hamişler vardı nasıl durum yöntemlerden erkek bebiş bekleyen varmı.Elara banada şu bioritimmi ne o günleri yaz.Kıza yatkın günleri.Niyetim yok ama elimin altında bulunsun.Dünya hali

Son düzenleme:
kizlar birsey soracagim cahilligime verin acaba y leri harekete geciren bir ilac yada bir bitki falan yokmu sansi dahada katlasak hep yonten kadinlara hicmi erkegin yapmasi gerekenler yokmu vajinal dus kadin yumurta takibi kadin hersey kadina oh erkekler rahat

ben aslında burdayım. 3 aydır test kullanıyorum ama olmadı.çok canım sıkıldı.bende biraz dinleneyim diye düşündüm.daha önce ilk denememde olmuştu.şimdi 3 aydır olmuyor.

sinam bu yazımı görürmüsün bilmem
doktor sana 12. haftada erkek demiş sanırım
kesinmi demişti ... yoksa % ifadesi kullanmışmıydı
bu arada bence senin erkek dediğin himalia ve bilmişsin bravo

sinamın ki kız değilmiydi gene erkek mi denmiş yahu.
amanin kız erkek değişmeleri çok fazla.güven kalmadı yani.dohturlara

Son düzenleme:
kızlar keçiboynuzu kürü için yarım litre suda 6-7 adet keçi boynuzu 5 dakkika kaynatalıcak diye bir tarif buldm uygun mudur:) birde kullanımı nasıl olacak... tavsiyeleriniz...

nasılsınız kızlarrr iyimisiniz hepinizin yeni yılı kutlu olsun sağlıklı nice mutlu yıllar dilerim...umutlarınız hiç bitmesin bu yıl bol bol sağlık mutluluk bebiş sizlerin ossunnnn....hadi bakalım yeni yılın ilk hamişi kim olucak bakalım ben tahminde bulunuyorum EZEL....hadi bakalım ezel bu ay senden umutluyum ben....
bizde bugün eşimle isim düşündük kızımıza aylin hüma koyucaz allah izin verirse....erkek olsaydı muhammed ege olucaktı.... kızıma ecrin adını koydum koymaz olaydım mahallede 4 ecrin oldu bu sefer isim falan demicem kimseye

kızlar keçiboynuzu kürü için yarım litre suda 6-7 adet keçi boynuzu 5 dakkika kaynatalıcak diye bir tarif buldm uygun mudur:) birde kullanımı nasıl olacak... tavsiyeleriniz...

layds geçen gün sana cevap yazamadım sanırım.... duygusal olarak çok etkileniyo işte insan naparsın herşey batıyo geçicek umarım...:92:

sinamın ki kız değilmiydi gene erkek mi denmiş yahu.
amanin kız erkek değişmeleri çok fazla.güven kalmadı yani.dohturlara

sinamın zaten bi oğlu vardı
2. de erkek denilmişti sonra kız oldu
çok oldu onu söyleyeli
aslında 16. haftadan evvel söylenen cinsiyet
hele erkeğin güvenilir değil bence
bende yaydım ama

ilk kızının adıda güzelmiş canım, aylin hüma da güzel isim. isimleriyle hayırlı ömürler versin allah onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…