- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.261
bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsaSelam asilmavi çok sık giremiyorum siteye ama okuyorum takip ediyorum fırsat buldukça ama bence senin bebişin erkek gönlünü de ferah tut rabbimde inş.istediğini verir endişe edipte enerjini boşa harcama
eee kızlar neler yapıcaksınız aksama ben cocuk odugundan bı fıılıevde kutluyorum ve bazı zaman sıkıcı oluyor..
elara bu topıgı accccctıgın we bızlerı tanıstırdıgın ıcın sanaaaa tesekkurler we ywnı yılda hepımızın ıyı dıleklerının olmasıumuduyla MUTLU YILLARRRRRRRRRRRR
Kızımla birlikteyizzz ,ben ütü yapcam bol bol.
belli bayagi bir özenmisingünaydınözenle seçtim nickname'imi
masalalh nazar degmez insallahhhhhhBenim bu cetvel vallla tıkır tıkır hiç şaşmadan gidiyo :)))
leylek bıkmadan taşımaktan bebeği , değiştirebilsek cetveli
hosssssssssssssssssssssssssssssssssssgeldinnnnnHerkese merheba!bende aranıza bugün katıldım.
slm kiz kacak ne edinnnnnnnnnnnherkese selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne keyifleniyon gii kilo veriyom diyeeeeee bebekKIZLARRR
nabersiniz ben bugün iyiyim allahıma şükür ve keyfim yerinde serdar ortaç şarkıları açıp açıp oynuyom yarım kilo daha vermişim ama umrumda değil nasılsa sonra alıcam son 2 senedir hiç olmadığım kadar zayıfım daha ne isteyeyim
hepimize çok güzel bir yıl diliyorum kızlar süper süper olsun inşallah
belli bayagi bir özenmisinhiosgeldinnnnn
masalalh nazar degmez insallahhhhhh
hosssssssssssssssssssssssssssssssssssgeldinnnnn
slm kiz kacak ne edinnnnnnnnnnn
ne keyifleniyon gii kilo veriyom diyeeeeee bebekiyi degil yemege bak sennnnnnnnn
Allah razı olsun .. bende başlamak istiyorum bişiler
ama bi kısmet olmadı .. ne renkler kullandın yeleğe
karışık kullandım beyaz pembe mor mavi hepsinden karışık yaptım buakşamda düğmelerini dikicem ilk kıyafeti olcak sağlıcakla giymeyi nasip eder rabbim inş....
bizde biryere gitmiyoruz evde kutluyoruz yılbaşını çocukla çok zor oluyo dışarda bide hava soğuk en iyisi evde oturup televizyon izlemek.....
Elara bütün sene ütü yaparsın yaa
neyse maviş maviş zıbınlar ütülersin inşalllaah
kızlar hepinize mutlu yıllar..
2011 hepinize oğluşlarınızı getirsin inş..
Elara iyiki varsın bitanem sayende çok güzel dostluklar edindik
allah gönlüne göre versinn
Elaracım basladınmı utuyeee
valla benımde var ama hıc yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?