bebek cinsiyet belirleme..

kızlar selam, 2011 de hep güzel haberlerle dolsun inşallah bu forum
çok heyacanlıyım ikinci için hep 2011 demiştim bakalım neler olacak, herkesin gönlüne göre sağlıklı bebişler gelsin bu yıl

kizlarr slmmmm insallh herkesin keyfi yerindedir Allah gobeginizi doldursun saglikli sihhatli erkek evlat nasip etsin sizlereeee

can_parcam Elara haoşgeldiniz yeni yılınız kutlu olsun. erkek bebek getirsin hepinize bu yıl

yeni yıl tebrikleri için tşklerr kızlarrr

kızım bugün halıya portakal suyu döktüü ve banyoda halıyı yıkamak zorunda kaldımm
yarına kadar köpüklü durcak mecburen sabah koca durlıcakk

iyigeceler arkadaşlar bişey sorucam
ben şu an regl dönemindeyim 29 aralık başlangıç ve ben 5 gün olurum 5 günde leke gelir 10 gün sürer
3 4 gündür de çok fena gribim ilaç aldım parol aferin kırmızılar kesildi gibi bu yumurtlama günümü etkilermi ben ocak şubat bebek istiyorum inş. kendimide hazırlıyodum düzensizlik olurmu kızlar bana bi yardımcı olursanız sevinirim tek ilişkiyle hamile kalıcaklardanım inş negüzelde gidiyodu düzenli düzenli
aksiliğe bak yaw :44:

bence bı dahakı ay bı bakarsın durumuna duzenlı tarıhte gelır belkı. Sen sağlığına dıkkat et. üzme kendini ama teravetin takvımı uyuyorsa günün o 3 ay ilaç almadan saatli bakıyo

ELARA basta sen olmak uzere butun arkadaslarımın yenı yılda hersey gonlunce olsun RABBIM hepımızın hayır dualarını kabul etsın ınsallahhhhh gonlumuzdekıler kucagımıza dolar ınsallahhhhh

HASKENA bacım gecmıs olsun umarım duzelmısındır uzaktasın gelemedım kusura bakma canımcım cıceklerımı kabul et 2011 sana tez zamanda gonlundekı gıbı bır bebek getırsın ınsallahhhhhhhh tum ısteyenlerle bırlıkte

yeni yıl tebrikleri için tşklerr kızlarrr

kızım bugün halıya portakal suyu döktüü ve banyoda halıyı yıkamak zorunda kaldımm
yarına kadar köpüklü durcak mecburen sabah koca durlıcakk

elara yeni yıla temizlikle girdin valla. Kış günü kolay gelsin.

Arkadaşlar ben yeni katıldım ...benimde bir oğlum var olduğu gün 14.gündü eşim öncesinde ve sonrasında yanımda değildi tek ilişki peki bana bir kız çocuk tiyosu verebilir misiniz?erkek çocuk kolay yumurtlama zamanı olunca kesin kız için en son kaçıncı günler ilişki gerekiyor

yumurta catlamadan 3 gun once yap olduda bitti masallaaahhh

elara ben clear bleu testi gordum burada daki yorumlari gorunce giitm almaya burada cok uuczmus ama kullanimi nasil mesala gulen guz iki gun ust usute kullaniyliyomus tam yumrtanin catmasini nasila nliyoruz benim icin yumurtanin catlamasi onemli eger anliyamiyosam almiyim diyorum eger alirsam ihtiyaci olan birine gondericem istiyen varsa gonderirim burada 200 fr kartimla daha ucuza aliyorum bana tam anlatta tam ovulasyonu gosteriyomu tam yumurta catma ignesinden 38 saat sonra carliyo ya bu da oylemi acaba yardim etz lutfen hemen alacam

canimmm benimm isvicredemisin trden de tedarik edebilirsin canim netten ismarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…