- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.301
kizlarr slmmmm insallh herkesin keyfi yerindedir Allah gobeginizi doldursun saglikli sihhatli erkek evlat nasip etsin sizlereeee
herkese mutlu seneler
yeni yıl tebrikleri için tşklerr kızlarrr
kızım bugün halıya portakal suyu döktüü ve banyoda halıyı yıkamak zorunda kaldımm
yarına kadar köpüklü durcak mecburen sabah koca durlıcakk
iyigeceler arkadaşlar bişey sorucam
ben şu an regl dönemindeyim 29 aralık başlangıç ve ben 5 gün olurum 5 günde leke gelir 10 gün sürer
3 4 gündür de çok fena gribim ilaç aldım parol aferin kırmızılar kesildi gibi bu yumurtlama günümü etkilermi ben ocak şubat bebek istiyorum inş. Kendimide hazırlıyodum düzensizlik olurmu kızlar bana bi yardımcı olursanız sevinirim tek ilişkiyle hamile kalıcaklardanım inş negüzelde gidiyodu düzenli düzenli
aksiliğe bak yaw :44:
yeni yıl tebrikleri için tşklerr kızlarrr
kızım bugün halıya portakal suyu döktüü ve banyoda halıyı yıkamak zorunda kaldımm
yarına kadar köpüklü durcak mecburen sabah koca durlıcakk
yumurta catlamadan 3 gun once yap olduda bitti masallaaahhhArkadaşlar ben yeni katıldım ...benimde bir oğlum var olduğu gün 14.gündü eşim öncesinde ve sonrasında yanımda değildi tek ilişki peki bana bir kız çocuk tiyosu verebilir misiniz?erkek çocuk kolay yumurtlama zamanı olunca kesin kız için en son kaçıncı günler ilişki gerekiyor
canimmm benimm isvicredemisin trden de tedarik edebilirsin canim netten ismarlaelara ben clear bleu testi gordum burada daki yorumlari gorunce giitm almaya burada cok uuczmus ama kullanimi nasil mesala gulen guz iki gun ust usute kullaniyliyomus tam yumrtanin catmasini nasila nliyoruz benim icin yumurtanin catlamasi onemli eger anliyamiyosam almiyim diyorum eger alirsam ihtiyaci olan birine gondericem istiyen varsa gonderirim burada 200 fr kartimla daha ucuza aliyorum bana tam anlatta tam ovulasyonu gosteriyomu tam yumurta catma ignesinden 38 saat sonra carliyo ya bu da oylemi acaba yardim etz lutfen hemen alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?