- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #29.281
yok cnm daha başlamadım.mutfagı temizledimm bugün.daha yeni oturdum
az dinleneyim ütüye başlıcam geniş aileyi izlerken:)
en vefalı üye benmiyim ne kımse yok ben burayı bekliyommmm:82::82::82::82:
yok cnm daha başlamadım.mutfagı temizledimm bugün.daha yeni oturdum
az dinleneyim ütüye başlıcam geniş aileyi izlerken:)
nisan81 cim burayami transfer oldun canim bide oglak var oda burada arada ocak topigine ugrasyin gizlar sizi seviyom hamislik nasil gidiyorrr
herkese ii seneler arkadaşlarrrrr
elara beklediğim mesajı alamadım hala:26:
arkadaşlar herkesin yeni yılı kutlu olsun..Allah herkesin gönlüne göre versin...evlatlarımıza sağlık sıhat versin...elara iyi ki bu topiği açmışsın.gerçekten ortam çok güzel...iyi ki bu topiği keşfetmişim ve takılmaya başlamışım...sanal ortamda da demekki samimiyet kuruluyomuş ben bunu anladım..buaraya takılan arkadaşlar sanki 40 yıllık arkadaşım gibi geliyo...hamilelik haberine erkek bebek haberine sanki herkes kendisi elde etmiş gibi seviniyo...elara bir şey daha sorucam sana benim hamilelik bu aşağıdaki takvimde 1 ün önde gidiyo...sat 28 kasım benim buna göre 4+5 olmam gerekiyo onu nasıl düzeltebilirm...yeni yıl akşamı bile seni rahat bırak mıyoz:))))))))
Selam kızlar, yeni yılınız hayırlı olsun inşallah...
Elera, yaprak başladınız mı kızlar ütüyeBen yılbaşı yoğunluğundan kaç gündür evle ilgilenemiyordum. Yemekten sonra temizlik yaptım eşimi güldürdüm kendime valla. Bir temizlik mopu aldım hakikaten kıl, tüy bırakmıyor. Tavsiye ederim Bebeişim uyusun ütü yapıcam kısmetse ama belli olmaz benim işim:) Ben bir geçmişi okuyayayım bari...
elaraaa ne geldi aklımaaaa herşeyın cızelgesı warda adet cızelgesı yokmu yum. gununu felan anlarız boş boş oturunca aklıma geldiii
ütü yapamadım cnm.annem geldi o kızımla ilgilenirken ben saat 9 da temizlige kalktım:)
evi süpürdüm ,sildim, toz aldım,wc nin fayanslarını sildim.gündüzzde mutfagı temizlemiştim zaten
anlıyacagın ben bugün cok güzel temizlik yaptım :)
QUOTE]
Süpersin eleracım maşallah ben böyle titiz bayanlara her zaman özenmişimdir. Çocukla arasıra da olsa ilgilenen olması çok güzel benim o da yok babası da ne kadar ilgilenecek zaten. Olduğu kadar yapıyorum ben de.
Bu arada, yeni yılın kutlu olsun bize bu kadar yardımcı oluyorsun Allah da senin yüzünü güldürsün inşallah
.
Sana ne desemde için ferahlara bilemiyorum.. Benimde 10 aylık bı kızım var. 20, hamilelik haftamda öğrendim kız olduğunu aynı burukluk ilk bebisim olmasına rağmen bende de vardı.. Hep erkek istedim erkek bekledik esimle.. Erken dogum kuuvezz bir dünya badere atlattım.. Herkesin bebeği güzeldir ya öyle güzel ki kızım anlatamam tarifi yok.. Bakınca utanıyorum ona.. Hamileliğinin 20.haftasinadan sonra hergüne ağladım kızım oluyor diye şimdi çok kızıyorum kendime.. Tekrar hamile kalmayı planlıyorum yine kızım olabilir 2. Kızım olmasına rağmen üzülmem. Kızıma kardes yoldaş olur..Allah saglikla oğlan nasip etsin olmazsa da oğlun gibi görebileceğin damatların olur kızlarından yuzun güler inşallah.. Mavisim bana hep böyle der pozitif duşun secret yap:)
İcini feerahlatmak istedim.. Annesin sen cocukların için senin psikolojin iyi olmalı.. Hem iki kızın olacaksa bence iki kız annesi olmak çok havalı bisey.. Mevlam hep gönlüne göre veresin
sagol cnmm guzel dıleklerıne harfıyyen katılıyorum ıns cnm ıns.....Arkadaşlar yeni yılınızı kutlarımm.Yeni yılda herkesin Allah gönlüne göre versin inşallahh
saglıklı, huzurlu, mutlu bi yıl geciririz hep birlikte inş.
super cnm valla kar yagmadı ama kardan adamı yaptık vallaMUTLU YILLAR......
ZARFI ACMAK ICIN PULA TIKLAYIN
EN BÜYÜK KARTOPUNA TIKLAYIN
KARTOPLARI COK AGIR.
ONLARA YARDIM EDIN ÜST ÜSTE KOYMAK ICIN,
SONRA KARDANADAMA TIKLAYIN VE SEYREDIN
http://ak.imgag.com/imgag/product/p...el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?