bebek cinsiyet belirleme..

yok cnm daha başlamadım.mutfagı temizledimm bugün.daha yeni oturdum
az dinleneyim ütüye başlıcam geniş aileyi izlerken:)

arkadaşlar herkesin yeni yılı kutlu olsun..Allah herkesin gönlüne göre versin...evlatlarımıza sağlık sıhat versin...elara iyi ki bu topiği açmışsın.gerçekten ortam çok güzel...iyi ki bu topiği keşfetmişim ve takılmaya başlamışım...sanal ortamda da demekki samimiyet kuruluyomuş ben bunu anladım..buaraya takılan arkadaşlar sanki 40 yıllık arkadaşım gibi geliyo...hamilelik haberine erkek bebek haberine sanki herkes kendisi elde etmiş gibi seviniyo...elara bir şey daha sorucam sana benim hamilelik bu aşağıdaki takvimde 1 ün önde gidiyo...sat 28 kasım benim buna göre 4+5 olmam gerekiyo onu nasıl düzeltebilirm...yeni yıl akşamı bile seni rahat bırak mıyoz:))))))))

Selam kızlar, yeni yılınız hayırlı olsun inşallah...

Elera, yaprak başladınız mı kızlar ütüye Ben yılbaşı yoğunluğundan kaç gündür evle ilgilenemiyordum. Yemekten sonra temizlik yaptım eşimi güldürdüm kendime valla. Bir temizlik mopu aldım hakikaten kıl, tüy bırakmıyor. Tavsiye ederim Bebeişim uyusun ütü yapıcam kısmetse ama belli olmaz benim işim:) Ben bir geçmişi okuyayayım bari...

nisan81 cim burayami transfer oldun canim bide oglak var oda burada arada ocak topigine ugrasyin gizlar sizi seviyom hamislik nasil gidiyorrr

elaraaa ne geldi aklımaaaa herşeyın cızelgesı warda adet cızelgesı yokmu yum. gununu felan anlarız boş boş oturunca aklıma geldiii

herkese ii seneler arkadaşlarrrrr
elara beklediğim mesajı alamadım hala:26:

cnm sen bu ay denemişsinn zaten.sana yazacıgım mesajda bikac eksiklik var onları yazıp bi kac güne yollıcam cnm

son adet tarihine 28 kasım yazdıgımda otomatik cıkıyor kac haftalık oldugun
şuan 4+6 oldun dimi.eger böle olmasını istiyorsan sat a 29 kasım yazmam lazım.???

Son düzenleyen: Moderatör:

ütü yapamadım cnm.annem geldi o kızımla ilgilenirken ben saat 9 da temizlige kalktım:)
evi süpürdüm ,sildim, toz aldım,wc nin fayanslarını sildim.gündüzzde mutfagı temizlemiştim zaten
anlıyacagın ben bugün cok güzel temizlik yaptım :)

elaraaa ne geldi aklımaaaa herşeyın cızelgesı warda adet cızelgesı yokmu yum. gununu felan anlarız boş boş oturunca aklıma geldiii

benim cetvelim adet ve yumurtlama cetveli zaten.

Arkadaşlar yeni yılınızı kutlarımm.Yeni yılda herkesin Allah gönlüne göre versin inşallahh
saglıklı, huzurlu, mutlu bi yıl geciririz hep birlikte inş.

Çok haklısın.Çok teşekkür ederim.Kızım için çok güzel olacağını da biliyorum ama bir yanım erkek evlat istiyor nedense.atamıyorum bu düşünceyi.kimseyle de paylaşamıyorum.Sadece sizlerle paylaştım.Allah'ım hayırlısını ver diye hep dua ettim,ediyorum.
Sağol canım.en önemlisi sağlık tabiki...

Arkadaşlar yeni yılınızı kutlarımm.Yeni yılda herkesin Allah gönlüne göre versin inşallahh
saglıklı, huzurlu, mutlu bi yıl geciririz hep birlikte inş.
sagol cnmm guzel dıleklerıne harfıyyen katılıyorum ıns cnm ıns.....
super cnm valla kar yagmadı ama kardan adamı yaptık valla

Son düzenleme:
son adet tarihine 28 kasım yazdıgımda otomatik cıkıyor kac haftalık oldugun
şuan 4+6 oldun dimi.eger böle olmasını istiyorsan sat a 29 kasım yazmam lazım.???[/QUOTE]

tamam elara..sen sat ı 28 yazdığın halde böyle oluyo demekki...ben gebelik sitelerinde hesapladığımda burası bir gün önde gidiyo ...o zaman değiştirmiyim..

bu arada tekrar yeni yılın kutlu olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…